دامغان ـ خبرنگار اطلاعات: دو بانده شدن محور دامغان ـ جندق در الويت است. رئيس سازمان راهداري حمل و نقل جادهاي كشور با اعلام اين خبر در جلسه بررسي مشكلات راههاي دامغان افزود: دو بانده كردن محور دامغان به جندق اولويت كاري ما است و سازمان راهداري كشور قير مورد نياز آسفالت 240 كيلومتر از اين محور در حوزه استحفاظي شهرستان دامغان را تأمين كرده است.داوود كشاورزيان گفت: سرازيري رشم سركوير، يكي از نقاط حادثه همين محور دامغان به جندق است كه هماكنون 13 كيلومتر از آن در حال دو بانده شدن است. وي تقويت راهدارخانه جاده معلمانِ محور دامغان به جندق، بهسازي،شانهسازي و روكش آسفالت اين جاده را از اولويتهاي ديگر سازههاي راهداري اعلام كرد.
داوود کشاورزیان در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه نرخ عوارض آزادراهها در میزان تقاضا اثر میگذارد، افزود: اگر نرخ عوارض از حدی بالاتر برود، با کاهش تقاضا مواجه خواهیم شد.
وی با تاکید بر اینکه نرخ عوارض آزادراهها به احتمال بسیار تا اوایل سال آینده افزایش نخواهد یافت، تصریح کرد: نرخ عوارض در بسیاری از آزادراهها به نرخ واقعی نزدیک شده است و به نظر میرسد کششی برای افزایش وجود نداشته باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه باید نرخ عوارض آزادراهها را به صورت هوشمند و بهینه تعیین کنیم، اظهار کرد: به نظر میرسد که جز در موارد بسیار معدود، نرخ عوارض آزادراهها به نرخهای واقعی خود نزدیک شدهاند.
کشاورزیان اضافه کرد: یکی از جذابیتهای استفاده از آزادراهها کاهش میزان سوخت خودروهاست، اما در صورتی که قیمت سوخت واقعی نباشد قطعا افراد حاضر نخواهند بود برای استفاده از آزادراهها هزینه زیادی را بپردازند. به عبارت دیگر بخش زیادی از مشکلات به غیرواقعی بودن نرخ سوخت در کشور بازمیگردد.
وی با بیان اینکه سازمان راهداری علاوه بر ساخت آزادراهها در کشور دسترسیهای محلی نیز ساخته است، عنوان کرد: این راهها موازی آزادراهها محسوب میشوند و کیفیت نسبتا قابل قبول و نزدیک به آزادراهها دارند.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای با تاکید بر اینکه وجود راههای محلی نیز بر میزان استفاده از آزادراهها تاثیر میگذارد، خاطر نشان کرد: وجود این راهها بر میزان تقاضا برای استفاده از آزادراهها تاثیر میگذارد و در واقع یک عامل محدودکننده برای افزایش نرخ آزادراهها محسوب میشوند.
به گزارش خبرنگار شبستان، مهندس کشاورزیان، معاون وزیر راه و شهر سازی امروز در در نشست کمیته هماهنگی اجرای طرح ویژه زمستانه با بیان اینکه تلاش شده که امسال امکانات بیشتری برای زائران اربعین حسینی اختصاص یابد گفت: وزارت راه و شهرسازی و سازمان حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی نسبت به بهسازی مسیرهای منتهی به مرز اقدامات لازم را انجام داده و افزایش گیتهای خروجی نیز در برنامه کار سازمان بوده است.
وی با بیان اینکه برابر تصمیم مقامات دو کشور ایران و عراق ،رفت و آمد باید با داشتن ویزا صورت گیرد اظهار کرد: زایران باید حتما ویزا به همراه داشته باشند و به افرادی که نتوانستند ویزا اخذ کنند توصیه میکنیم که به نقاط مرزی مراجعه نکنند چرا که قطعا اجازه خروج به آنها داده نخواهد شد.
کشاورزیان در خصوص و اصلاح و شناسایی نقاط حادثه خیز جاده ها افزود: اصلاح نقاظ حادثه خیز جزء وظایف جاری سازمان راه و شهر سازی است و تنها کاری که همکاران باید انجام دهند این است که نقاط حادثه خیز را آشکارسازی و اصلاح کنند.
رئیس سازمان راهداری با اشاره به اجرای طرح زمستانه افزود: راهداری زمستانه آغاز شده اما 23 آذر ماه با اجرای رزمایشی رسما راهداری زمستانه آغاز به کار خواهد کرد.
کشاورزیان خاطر نشان کرد: سازمان حمل و نقل اعتبار یک هزار میلیارد ریالی را به استانها اختصاص داده تا بتوانند امکانات لازم را تهیه کنند.
به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، مهندس کشاورزیان معاون وزیر راه در چهل و نهمین جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرحهای ویژه ترافیکی به تجربه سال گذشته در مراسم اربعین حسینی پرداخت و اظهار داشت: تلاش شده که امسال امکانات بیشتری برای زائران اربعین حسینی اختصاص یابد.
معاون وزیر راه تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی و سازمان حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی نسبت به بهسازی مسیرهای منتهی به مرز اقدامات لازم را انجام داده و افزایش گیتهای خروجی نیز در برنامه کار سازمان بوده است.
وی گفت: بنا بر تصمیم مقامات دو کشور ایران و عراق، رفت و آمد به عراق فقط با داشتن ویزا میسر است، بنابراین زائران توجه کنند که حتما نسبت به اخذ ویزا اقدام کنند و به افرادی که نتوانستند ویزا اخذ کنند توصیه میکنیم که به نقاط مرزی مراجعه نکنند چرا که قطعا اجازه خروج به آنها داده نخواهد شد.
رئیس سازمان راهداری به اجرای طرح زمستانه اشاره و بیان داشت: راهداری زمستانه آغاز شده اما 23 آذر ماه با اجرای رزمایشی رسما راهداری زمستانه آغاز به کار خواهد کرد.
وی گفت: سازمان حمل و نقل اعتبار هزار میلیارد ریالی را به استانها اختصاص داده تا بتوانند امکانات لازم را تهیه کنند.
کشاورزیان در خصوص نقاط حادثهخیز خاطر نشان کرد: اصلاح نقاط حادثهخیر فقط در یک مقطع زمانی خاص صورت نمیگیرد و آشکارسازی این نقاط به طور مستمر انجام میشود تا رانندگان از وضعیت نقاط حادثه خیز آشنا شوند.
تهران / خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی 1111 1394/08/18
معاون وزیر راه ، از بهسازی مسیرهای منتهی به مرز و افزایش گیتهای خروجی زائران اربعین حسینی در کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، داوود کشاورزیان در چهل و نهمین جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرحهای ویژه ترافیکی به تجربه سال گذشته در مراسم اربعین حسینی پرداخت و گفت: تلاش شده امسال امکانات بیشتری برای زائران اربعین حسینی اختصاص یابد.
وی افزود: بنا بر تصمیم مقامات دو کشور ایران و عراق، رفت و آمد به عراق فقط با داشتن ویزا میسر است، بنابراین زائران توجه کنند که حتما برای اخذ ویزا اقدام کنند.
کشاورزیان به افرادی که نتوانستند ویزا اخذ کنند توصیه کرد به نقاط مرزی مراجعه نکنند چرا که قطعا اجازه خروج به آنها داده نخواهد شد.
معاون وزیر راه ، از آغاز به کار عملی راهداری زمستانه به علت فرارسیدن زمستان زود هنگام خبر داد و گفت: با اجرای رزمایش هماهنگی دستگاه های مربوط در 23 آذر، فعالیت راهداری زمستانه به طور رسمی شروع می شود.
کشاورزیان همچنین ازاختصاص اعتبار هزار میلیارد ریالی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به استانها خبر داد و افزود: این اعتبار برای تهیه و خرید امکانات لازم برای اجرای کامل طرح زمستانه است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای درباره نقاط حادثهخیز هم گفت: اصلاح نقاط حادثهخیر فقط در یک مقطع زمانی خاص صورت نمیگیرد و آشکارسازی این نقاط به طور مستمر انجام میشود تا رانندگان از وضع نقاط حادثه خیز آگاه شوند.
صدا و تصویر دارد
به گزارش «نسیم»، داود کشاورزیان در جلسه هماهنگی طرحهای ویژه ترافیکی با اشاره به اقدامات سازمان راهداری برای اربعین امسال اظهار داشت: با توجه به تجربه اربعین گذشته ستاد مرکزی اربعین بعد از اربعین پارسال کار خود را آغاز کرد و ما در سازمان راهداری تلاش کردیم تا بیشترین خدمات ممکن را به زائران اربعین حسینی در سال جاری ارائه دهیم.
رئیس سازمان راهداری افزود: از جمله اقدامات انجام شده در سازمان راهداری، بهسازی مسیرهای منتهی به مرز و افزایش گیتهای خروجی در نقاط مرزی بوده است.
وی تاکید کرد: با توجه به تصمیم مقامات دو کشور مقرر شده است رفت و آمد به کشور عراق تنها با داشتن ویزا میسر خواهد بود و مصرانه از کسانی که موفق به اخذ ویزا نمیشوند استدعا داریم تا از مراجعه به گیتهای مرزی خودداری کنند چرا که قطعاً اجازه خروج به این هموطنان داده نخواهد شد.
کشاورزیان با اشاره به اقدامات سازمان راهداری در طرح زمستانه امسال نیز عنوان کرد: گرچه عملیات راهداری زمستانی در حال حاضر در بسیاری از استانهای برفگیر کشور شروع شده است ولی این طرح رسما از 23 آذر ماه در سراسر کشور به اجرا در خواهد آمد.
وی خاطرنشان کرد: امسال سازمان راهداری اعتباری هزار میلیارد ریالی را برای تامین ماشینآلات و تامین امکانات مورد نیاز تخصیص داده است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومي سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي ، داود كشاورزيان معاون وزير راه و شهرسازي نماينده اول مجمع جهاني راه (پيارك) در ايران از برگزار كنندگان اين كنگره تقدير كرد و ضمن ابراز تمايل براي حضور فعال ايران در كميته هاي تخصصي دوره آتي اين مجمع، براي برگزاري تعدادي از جلسات برخي از كميته هاي تخصصي در ايران اعلام آمادگي کرد.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي همچنين در مورد تشكيل كميته هاي ملي پيارك و ساختار پيشنهادي آن در ايران بياناتي ايراد كرد.
اين گزارش حاكي است سپس طرفين در مورد فعاليتهاي دوره چهار ساله آتي پيارك و نحوه عضو گيري و فعال سازي كميته هاي تخصصي گفتگو كردند.
دبير كل پيارك هم برخي از تجربيات موفق كشورهاي توسعه يافته و درحال توسعه در اين زمينه را برشمرد و هدف از تشكيل كميته هاي ملي پيارك را انتقال فن آوري و بهترين تجربيات كشورهاي عضو در موضوعات مرتبط با حمل و نقل جاده¬اي به كل بدنه حوزه راه دانست.
دبير كل پيارك ابراز اميدواري كرد: اين كميته هاي ملي با ساختار مشخص تشكيل گردد و حمايت سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي از فعاليتهاي پيارك در ايران ادامه يابد. وي همچنين، آمادگي خود را براي حضور در ايران در مراسم افتتاح رسمي كميته هاي ملي پيارك اعلام کرد.
مهران قرباني مديركل دفتر ايمني راه و حريم و دبير پيارك در ايران نيز با حضور در اين جلسه ، برخي از برنامه هاي اجرا شده در سال جاري در دبيرخانه پيارك را مطرح كرد.
به گزارش خبرگزاري موج، جواد هدايتي درباره راهاندازي سامانه ملي يکپارچه معاينه فني خودروهاي سنگين و سبک گفت: مسووليت راهاندازي اين سامانه با وزارت کشور است تا اطلاعات معاينه فني خودروهاي سبک و سنگين در يک جا متمرکز شود. تمرکز اطلاعات ميتواند براي سازمان محيط زيست، نيروي انتظامي و دستگاه قضايي کمک حال باشد.
وي با بيان اين که طبق ضوابط و آييننامههاي اجرايي مصوب سال ۱۳۸۴ جمعآوري اطلاعات مراکز و صدور برگ معاينه فني خودروهاي سنگين بر عهده سازمان راهداري و وزارت راه و شهرسازي و جمعآوري اطلاعات مراکز و صدور برگ معاينه فني خودروهاي سبک بر عهده وزارت کشور است، ادامه داد: وزارت کشور در بحث طراحي نرمافزاري سامانه يکپارچه معاينه فني ايران (سيمفا) اقداماتي انجام داده و سازمان راهداري و حملونقل جادهاي نيز آماده ارائه اطلاعات و يکپارچهسازي اطلاعات در اين سامانه است.
مدير کل آمار، ايمني و ترافيک سازمان راهداري و حملونقل جادهاي با بيان اين که يکپارچهسازي اطلاعات در اين سامانه يک الزام قانوني است، گفت: بيش از يک سال است که اطلاعات مراکز معاينه فني خودروهاي سنگين آماده است و اين آمادگي وجود دارد که به محض آمادگي وزارت کشور با انتقال اطلاعات روي اين سامانه يکپارچهسازي صورت گيرد.
وي درباره سامانه برخط مراکز معاينه فني خودروهاي سنگين موجود در سازمان راهداري گفت: اطلاعات ۱۴۰ مرکز معاينه فني سراسر کشور به صورت برخط (آنلاين) در اين سازمان ثبت ميشود که حدود يک سال هم از عمر اين سامانه ميگذرد.
اين مقام مسوول در سامان راهداري و حملونقل جادهاي با اشاره به پيگيريهاي سازمان حفاظت محيط زيست اظهار کرد: مهلت قانوني براي راهاندازي سامانه ملي يکپارچه معاينه فني به پايان رسيده است و وزارت راه و شهرسازي به تعهدات خود در قبال راهاندازي اين سامانه عمل کرده است.
در بند (ز) ماده يک آيين نامه اجرايي نحوه انجام معاينه و صدور برگ معاينه فني خودرو آمده است: سامانهاي متمرکز و برخط (آنلاين) براي ثبت مشخصات و اطلاعات آزمايشهاي فني و صدور گواهي معاينه فني وسايل نقليه موتوري که با بهرهگيري از زيرساختهاي الکترونيکي و اطلاعات پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران در راستاي ايجاد وحدت رويه در امور مربوط به معاينه فني وسايل نقليه موتوري سبک و سنگين درون و برونشهري و تسهيل در اعمال مقررات و ثبت مکانيزه تخلفات توسط وزارت کشور و با مشارکت وزارت راه و شهرسازي و شهرداريها ايجاد ميشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جلسه هماهنگی طرح زمستانی و تمهیدات ترافیکی اربعین امروز با حضور رییس پلیس راهور و مسئولان دستگاه های راه اورژانس هلال احمر برگزار شد. مهندس علی ناوی - -مدیر کل تجهیز راهداری وزارت راه و شهر سازی بعد از این نشست در گفتگو با شبکه خبر با اشاره به سرمای زودهنگام هوا گفت: امسال به دلیل بروز زودهنگام سردی هوا از 23 آبان طرح زمستانه راهداری را اجرا کنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عباس آخوندی در حاشیه برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، بر ضرورت بهبود جاده ها و سیستم مدیریت الکترونیک جاده ای با هدف کاهش حوادث ترافیکی تاکید کرد و افزود: قراراداد خرید ۱۸۸۰ دوربین جدید نیز با هدف افزایش ایمنی راه ها و رفع خطر تصادفات در نقاط حادثه خیز منعقد شده است.
وی، توسعه و ایمنی راه ها را از عوامل مهم در کاهش حوادث ترافیکی بیان کرد و گفت: در وزارت راه و شهرسازی، کمیسیون ایمنی راه ها به صورت ماهانه با هماهنگی دستگاه های ذی ربط تشکیل می شود که در این کمیسیون پیشنهادات و تصمیمات به منظور کاهش حوادث ترافیکی گرفته می شود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ایمنی راه ها، امداد جاده ای و کنترل خودرو در کاهش حوادث ترافیکی موثر است، خاطرنشان کرد: در کنار تمامی این موارد، کلیدی ترین عنصر در کاهش حوادث ترافیکی عامل انسانی است.
وی در پایان، توسعه آزادراه و جاده ها و تکمیل پروژه های عمرانی با توجه به بودجه های اختصاصی را از ماموریت های این وزاتخانه عنوان کرد.
صاحبخبر -
معاون راه روستایی وزارت راه و شهرسازی گفت: 15هزارکیلومتر راه روستایی با جمعیت بیشتر از 50 خانوار کشور امسال آسفالت میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، حسین میرشفیع روز یکشنبه در حاشیه بازدید از راه روستای گالشکلام لنگرود که هفته گذشته براثر بارش شدید باران خسارت دیده بود، گفت: با آسفالت این مقدار راه، آمار راههای روستایی آسفالته کشور به 95 درصد معادل 120هزار کیلومتر خواهد رسید.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 105هزار کیلومتر از راههای روستایی کشور آسفالت است.
میرشفیع خاطرنشان کرد: 54 هزار کیلومتر از راه روستایی آسفالته کشور نیازمند روکش است و هزار و 200 پل بزرگ روستایی هم باید مقاوم سازی شوند.
صفحه شهرستان: زاهدان-خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی: مدیر کل حمل و نقل و پایانههای استان سیستان و بلوچستان از رشد 7 درصدی صادرات حمل کالا از پایانه مرزی بینالمللی میلک در هفت ماهه ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: در 7 ماهه نخست امسال (636220) تن کالا توسط (25736) دستگاه از پایانه مرزی میلک صادر که نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد 7 درصدی در تناژ و تعداد دستگاه بوده است.
علی خانقائی درادامه افزود: در 7ماهه نخست امسال (291647) تن کالا از این مرز نیز ترانزیت شده است. مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان در خصوص تردد مسافراز سالن مسافری پایانه مرزی میلک نیز گفت: باتوجه به بهرهبرداری از سالن مسافری پایانه مرزی میلک و تسهیل و آسان سازی رفت و آمد و تردد مسافرین از این پایانه مرزی، در 7 ماهه ابتدای امسال (146474 تردد) شامل 4907 نفر مسافر با اتوبوس و 141567 نفر مسافر پیاده از این مرز بین لمللی تردد کردهاند که در مجموع در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد(12درصدی) برخوردار که نشان از اهمیت توسعه و گسترش زیرساختها در پایانههای مرزی در جهت افزایش تردد دارد
خبرگزاري آريا- هفته ايمني راه ها که در سال جاري با عنوان «يادمان قربانيان سوانح رانندگي» نامگذاري شده است، فرصت مناسبي براي جلب توجه و مشارکت مردمي براي کاهش آسيب هاي ناشي از تصادفات و افزايش ايمني سفر است که اداره کل حمل ونقل و پايانه هاي البرز نيز برنامه هايي را در اين راستا، اجرايي مي کند.
به گزارش خبرگزاري آريا از البرز ، قاسم باقري مدير کل، با اعلام اين مطلب افزود: با توجه به تعيين سالهاي 2011 تا 2020 به عنوان دهه اقدام براي ارتقاي ايمني جاده اي در مجمع عمومي سازمان ملل، كارگروه امور اجتماعي، آموزشي و فرهنگ ايمني کميسيون راه هاي وزارت راه و شهرسازي با هدف مورد توجه قرار دادن موضوع ايمني در نزد افكار عمومي و تقويت همكاري مردم و دولت در موضوع ايمني راه ها، 23 لغايت 29 آبان سال جاري را به عنوان هفته ايمني راه ها و با عنوان «يادمان قربانيان سوانح رانندگي» نامگذاري کرده است .
وي افزود: در راستاي برنامه هاي اين هفته، اين اداره کل برگزاري همايش ارتقاي ايمني راکبان موتور سوار در شهرستان اشتهارد و توزيع کلاه ايمني و بسته هاي آموزشي و فرهنگي بين موتور سواران و همچنين تعمير رايگان و تعويض قطعات ايمني موتورسيکلت ها در روز 27 آبان ماه را در دست اقدام دارد.
باقري افزود: هماهنگي با مراکز پايش طب کار براي ارائه تخفيف به رانندگان در روز هاي 27-28 آبان ماه، همچنين تخفيف مراکز مکانيزه معاينه فني خودروهاي سنگين و نيمه سنگين به رانندگان براي انجام معاينه فني در طول هفته ايمني، در نظر گرفتن تخفيف 10درصدي در قيمت بليت اتوبوس ها براي سفرهاي بين شهري در روز 28 آبان ماه از جمله برنامه هايي است که براي اين هفته درنظر گرفته شده است.
مديرکل حمل ونقل و پايانه هاي استان البرز با بيان اينکه در اين هفته تمام اقشار و استفاده کنندگان از بخش
حمل ونقل و راه مورد توجه قرار گرفته اند و برنامه هاي متناسب با هر قشر اجرايي مي شود، افزود: ايمن سازي و ارائه آموزش هاي لازم و توزيع اقلام آموزشي در بين برخي از مدارس حاشيه راه هاي استان و اجراي برنامه هاي آموزشي براي ترويج فرهنگ استفاده از پل هاي عابرپياده نيز در دستور کار مي باشد.
باقري با اشاره به هماهنگي انجام شده براي پرداختن به اهميت اين هفته و توجه به مقوله ايمني سفر از سوي ائمه محترم جمعه شهرستان هاي استان در خطبه هاي نماز جمعه، برتاثيرگذاري برنامه هاي فرهنگي در آموزش و اصلاح رفتارهاي ترافيکي مردم تاکيد کرد و افزود: علاوه بر انجام اقدامات فرهنگي براي آگاه سازي مردم نسبت به مخاطرات ناشي از کم توجهي به قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي، با هماهنگي با صداو سيماي استان برنامه هاي متناسب با اين ايام تهيه و از صداو سيماي استان نيز پخش خواهد شد.
باقري ضمن ابراز اميدواري مبني بر اينکه با همکاري مردم و تلاش هاي منسجم و هماهنگ دستگاه هاي متولي در ايمني سفر شاهد افزايش ايمني و کاهش تصادفات و تلفات ناشي ار سوانح رانندگي باشيم، افزود: عيادت از مصدومين ناشي از سوانح رانندگي، ارسال پيامک هاي آموزشي به راکبين موتور سيکلت و رانندگان بخش حمل ونقل عمومي، هماهنگي براي درج پيام هاي ايمني در قبوض گاز، برق و آّب ، درج پيام هاي آموزشي و ايمني در مراکز تجمع رانندگان و ... از جمله ديگر برنامه هاي اداره کل حمل ونقل و پايانه هاي استان البرز در هفته ايمني مي باشد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان کرمانشاه گفت: 12 دستگاه اجرایی در استان کرمانشاه به زائران اربعین خدمترسانی میکنند.
بهمن خسروانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به فعالیت اعضای عضو کارگروه حمل و نقل اظهار داشت: اداره کل حمل و نقل و پایانهها، راه و شهرسازی، نیروی انتظامی، پلیس راه، زیر ساخت مخابرات و حج و اوقاف به عنوان اعضای کارگروه جهت ارائه خدمت به زائران فعالیت میکنند.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان کرمانشاه بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت پخش فرآوردههای نفتی و همچنین شرکت گاز از دیگر دستگاههای عضو کارگروه حمل و نقل هستند و در صورت نیاز برای ارائه خدمت به زائران از دیگر دستگاهها همچون بیمه، شهرداری و فرمانداریها دعوت میشود.
خسروانی با اشاره به فعالیت سه هزار و 495 دستگاه وسیله نقلیه گفت: یک هزار و 989 دستگاه مینیبوس، یک هزار و 204 دستگاه سواری و 302 دستگاه اتوبوس برای اعزام زائران اربعین منظور شده است.
وی با اشاره به آمادگی ناوگانهای مسافربری استان جهت تردد زائران از مرز خسروی گفت: در صورتی که مجوز اعزام زائران اربعین از مرز خسروی صادر شود ناوگانهای مسافربری استان از آمادگی کامل برخوردار هستند.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان کرمانشاه با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل نسبت به سال گذشته افزایشی نداشته است، اظهار کرد: به دلیل عدم افزایش تعداد مسافران دستگاههای جدید جایگزین دستگاههای قدیمی شده است.
تین نیوز | سامانه اطلاع رسانی راههای كشور 141 راهنمای جامع حمل و نقل جاده ای به همراه اپلیکیشن ویژه تلفن های همراه نسخه اندروید آماده ارائه اطلاعات به کاربران است.
به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره كل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین به نقل از آقای رحمت شعبانی مدیر كل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین گزارش داد : به منظور ایجاد ارتباط میان کاربران راه و مسئولان این حوزه از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سامانه اطلاع رسانی راههای كشور 141 شامل سه بخش گویا، پیامك و بخش پایگاه اطلاع رسانی تهیه شده است.
آقای شعبانی در ادامه افزود : این سامانه در جهت جلوگیری از ترافیک و اتلاف زمان در سفر، تهیه و در اختیار مردم قرار گرفته است. مخاطبان و كاربران پس از برقراری ارتباط با سامانه از طریق تلفن می توانند از خدماتی چون آگاهی ازآخرین وضعیت ترافیکی و جوی، اطلاع از محدودیت های تردد وسایل نقلیه درمحورها، دریافت مسیر و مسافت بهینه بین شهری از طریق شماره گیری کد مخابراتی قدیم شهرهای مبدا و مقصد به صورت گویا و مکتوب از طریق نمابر، ارایه پیشنهاد و انتقادات، درمحورها را توسط بخش گویا و اپراتوری استفاده نمایند.
وی خاطر نشان کرد ؛ در بخش پیامك سامانه جامع اطلاع رسانی141 خدماتی چون، دریافت مسیر و مسافت بهینه از طریق ارسال یک پیام حاوی نام شهر مبدا و مقصد به شماره پیامک1000141 ، دریافت مسیر و مسافت بهینه از طریق ارسال یک پیام حاوی کد مخابراتی قدیم شهرهای مبدا و مقصد به شماره پیامک 1000141 به طور مثال : 0511*021 و دریافت آخرین وضعیت جوی ترافیکی با ارسال عدد 141به شماره پیامک 1000141 به کاربران ارائه می شود.
همچنین علاوه بر این در بخش پایگاه اطلاع رسانی این سامانه خدماتی چون وب سایت http://www.141.ir نرم افزار کاربردی تلفن همراه 141 ،بخش دریافت سوال، انتقاد و پیشنهاد، صندق پیامک 2000141، بخش دریافت انتقاد و پیشنهاد سامانه گویای 141 و ایمیل info@nrmc.ir برای ارتباط با اپراتورمهیا شده است.
آقای شعبانی در خاتمه گفت: در حال حاضر از سوی دفتر فناوری اطلاعات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای كشور نسخه موبایلی سامانه 141 ویژه سیستم عامل های اندروید به صورت رایگان برای استفاده عموم مردم فعال است. وی گفت : نسخه موبایلی سامانه 141 با قابلیت های نظیر نمایش مكان دوربین های نظارتی برروی نقشه، نمایش نقشه گرافیکی ترافیک راه ها، نمایش آخرین تصاویر یک دوربین نظارتی خاص، نمایش آخرین تصاویر ترافیکی مرتبط با یک کریدور خاص، نمایش اطلاعیه ها و اخبار مرکز مدیریت راه ها، دریافت و ارسال نظرات کاربران آماده ارائه به کاربران است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی استان همدان، قاسمعلی صادقی با ارائه توضیحاتی در خصوص هماهنگی های لازم در زمینه اعزام و بازگشت زائرین کربلای معلی گفت: استقبال مردم برای زیارت عتبات عالیات به ویژه کربلای معلی در ایام اربعین هر سال رو به افزایش است و به همین دلیل از سال گذشته ستاد عالی ساماندهی اربعین حسینی تشکیل ودر قالب کمیته های کاملاً نظام یافته وارد عرصه فعالیت شدند تا با تمام توان کار ساماندهی آیین اربعین حسینی و خدمت رسانی به زائران اربعین را بر عهده دارند.
صادقی افزود: طرح سفر به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی در واقع یک طرح ملی و چون اعزام در مدت زمان بیشتر ولی بازگشت زائرین در یک محدوده زمانی فشرده صورت می گیرد از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
نماینده سازمان راهداری در ستاد اربعین مرز مهران تاکید کرد: کلیه ناوگان حمل و نقل مسافر در کشور باید طبق ضوابط یعنی دارا بودن کارت هوشمند راننده و ناوگان برگه معاینه فنی هم چنین صورت وضعیت در زمینه بازگشت زائرین فعالیت کنند .
وی افزود: با توجه به کثرت مسافرین و لزوم خدمات رسانی به خیل عظیم زائران در زمان مشخص؛ حتی با بکارگیری تمام ظرفیت حمل و نقلی باز هم با محدودیت هایی مواجه خواهیم بود.و انتظار می رود فعالان این امر با دقت در اهداف سازمان بازگشت زائرین را در سفر ایمن، با صرفه اقتصادی و روان به مقاصد مورد نظر شان انجام دهند .
وی تاکید کرد؛ با توجه به اجرایی شدن قانون پیمایش و تخصیص سوخت بر اساس عملکرد تلاش شده است با همکاری شرکت پخش فرآورده های نفتی شارژ سوخت ناوگان مورد نظر در ایام حمل و نقل زائرین افزایش داشته باشد.
وی یادآور شد: تانکرهای ویژه برای سوخت گیری در مسیر حرکت ناوگان در شهرهای مرزی تدارک دیده شده است ولی درخواست ما این است که رانندگان عزیز در آخرین لحظات خروج از شهرها سوخت گیری کافی را داشته باشند تا با آرامش بیشتری کار نقل و انتقال را انجام دهند .
معاون سازمان راهداری با بیان اینکه زائران اربعین از سه مرز مهران، چزابه و شلمچه عازم عراق می شوند، گفت: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با احداث ساختمان هایی به عنوان مسجد و هم چنین سرویس های بهداشتی زمینه خدمات رسانی به زائرین را افزایش داده است .
صادقی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم استفاده از ناوگان مینی بوسی اشاره کرد و گفت تجربه نشان داده است که ناوگان مینی بوسی نیز با رعایت اصول و ضوابط کاری می تواند نقش موثری در انتقال زائرین از مرز به شهرهای نزدیک داشته باشد. و امسال از ناوگان مینی بوسی نیز در امر انتقال استفاده خواهد شد .
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی جنوب استان عزیزالله درخوش افزود: برای اجرای روشنایی در این تقاطع سه میلیارد ریال اعتبارهزینه شده است.
وی ادامه داد: برای هشدار به رانندگانی که قصد ورود به این تقاطع را دارند نیز تابلوی ویژه راهنمایی و رانندگی نصب شده است
مدیر راهداری راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مشکلات مردم این منطقه در این سه راهی که عدم روشنایی معابر بود با تدابیر و برنامه ریزی های اساسی با تلاش مسئولان برطرف شد.
درخوش افزود: روشنایی گیت ورودی منطقه آزاد چابهار که همزمان با طرح روشنایی این تقاطع آغاز شده بود هم اینک 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
استان سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی محورهای ارتباطی دارای دو اداره کل راه و شهرسازی در شمال (زاهدان) و جنوب استان (ایرانشهر) است.
8005
شهرام ندیمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، از آمادگی کامل عوامل راهداری برای مشارکت در عملیات راهداری زمستانی خبرداد.
وی گفت: 210 دستگاه ماشین آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین و 300 نیروی راهدار، در این طرح مشارکت می کنند و همچنین سه هزار تن نمک و 12 هزار تن شن برای رفع مشکلات تردد در مواقع بارش برف و یخبندان در راهدارخانه های استان انبار شده است.
ندیمی تأکید کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان در طول سال به طور مستمر در تمام محورها حضور فعال دارد و طرح ایمنی محورها را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان اظهار داشت: شماره تلفن گویای 141 و 33343888-038 آماده پاسخگویی در خصوص آخرین وضعیت راه های استان است و قبل از سفر مردم می توانند با تماس با این شماره ها از وضعیت جاده های استان مطلع شوند.
چهارمحال و بختیاری به عنوان کریدور ارتباطی شمال به جنوب کشور ، سه هزار و 700 کیلومتر راه آسفالته در قالب بزرگراه، راه های اصلی، فرعی و روستایی دارد.
7361/ 6014/
به گزارش ایرنا، دراین میزگرد که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیر راهداری، مدیرکل هواشناسی و معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان البرز، برگزار می شود، پدیده ال نینو، میزان آمادگی استان برای مقابله با بحران ها و حوادث طبیعی، امکانات و تجهیزات هلال احمر دربخش امداد و نجات و راهداری مورد بررسی قرارگرفت.
علل بروز برخی حوادث غیرمترقبه درجاده کرج - چالوس و ارایه راهکارها دراین زمینه از دیگر موضوعات بود که در این میزگرد به آن پرداخته شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز در این میزگرد از به اجرا در آمدن طرح جامع اطلاع رسانی در بخش مدیریت بحران خبرداد.
مهدی مهرور افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و نیازهای جمعیتی و اجتماعی استان البرز دربحث حوادث غیر مترقبه، موضوع ساماندهی امکانات را با جدیت پیگیری می کنیم.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر البرز در این میزگرد با برشمردن برخی اقدامات پیشگیرانه هلال احمر در بخش آموزش و امداد ازآمادگی دستگاه برای خدمات دهی در مواقع ضروری خبرداد.
داود رجبی افزود: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما تعداد نیروی های امدادی هلال احمر استان در پایگاه ها 50درصد افزایش یافته است.
مدیرکل هواشناسی استان البرز نیز دراین میزگرد خبری به پدیده النینو اشاره کرد و گفت: کانون این پدیده در اقیانوس اطلس است که بر آب و هوای ایران تاثیر خواهد گذاشت.
منصور رحمانیان افزود: امسال میزان بارندگی ها در کاهش افزایش می یابد که البته یک ونیم درجه هوا گرمتر می شود.
وی ادامه داد: اکنون کشور به ویژه استان البرز دچار تغییر اقلیم شده که این تغییر اقلیم
تصنعی است.
مدیرکل هواشناسی استان البرز تاکید کرد که برای برون رفت از این وضعیت باید از عوامل آلاینده هوا بکاهیم و به توسعه صنعت سبز روی بیاوریم.
عباس صفری مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان البرز با بیان اینکه یکهزار و360 کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه و راه اصلی در این استان وجود دارد،گفت: البرز بیشترین ترافیک جاده ای را در کشور دارد.
وی ادامه داد: برای توسعه راه های استان البرز به اعتبارات کلانی نیاز است زیرا جاده های این استان ترانزیتی می باشد.
صفری گفت: اکنون در جاده کرج - چالوس به خاطر ترافیک سنگین نمی توانیم طرح آسفالت آن را با سرعت پیش ببریم .
وی افزود: به رغم اینکه امسال پیش بینی کرده بودیم 75 کیلومتر از جاده کرج - چالوس راه روکش آسفالت کنیم اما به علت گره ترافیکی تنها 25 کیلومتر آن را انجام دهیم.
مشروح مباحث مطرح شده در این میزگرد در روزهای آینده منتشر می شود.ک/4
7410/2089/ 8029/1535
محمد راشد مدرس گرجی دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بارش برف در مسیر سقز - بانه، مریوان - سقز، سنندج - سروآباد و سروآباد - پاوه آغاز شده است و عملیات برفروبی و نمک پاشی نیز در این مسیرها در حال انجام است.
وی اظهار کرد: در حالی که بارش برف همچنان ادامه دارد اما با حضور عوامل راهداری و انجام عملیات برفروبی، به جز محور سروآباد - پاوه که از قبل بسته اعلام شده بود، تردد در تمامی محورهای استان برقرار است.
وی به رانندگان وسایل نقلیه در جاده های استان کردستان توصیه کرد با توجه به شرایط حاکم بر استان کردستان که تا سحرگاه روز چهارشنبه ادامه دارد ضمن رعایت احتیاط به دلیل دید کم، زنجیر چرخ نیز و وسایل گرما زا به همراه داشته باشند.
هواشناسی استان کردستان وضعیت جوی استان را تا صبح چهارشنبه ابری، مه الود همراه با بارش باران و وزش باد با احتمال رعد و برق و در ارتفاعات نیز رگبار برف پیش بینی کرده است.ک/3
شبد/ 6108/1904/ 3404
به گزارش گروه گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ عطاءالله منوچهری افزود : در حال حاضر تمام محورهای استان باز است و مشکلی در زمینه رفت و آمد خودروها وجود ندارد.
وی با اعلام اینکه عوامل راهداری همراه با دستگاههای مربوط و شن و ماسه مورد نیاز در کلیه مسیرها مستقر هستند، خاطرنشان کرد: شهرستانهای بم، فهرج، ریگان و شهداد سیل خیز هستند.
وی تصریح کرد: با توجه به فصلی بودن بارندگی ها نمی توان تنها بر مسیر های حادثه خیز متمرکز بود و احتمال بروز سیل در همه جا وجود دارد.
مریم سلاجقه، کارشناس هواشناسی اداره کل هواشناسی استان کرمان نیز با اعلام اینکه سامانهای بارش زا هماکنون در حال وارد شدن به استان کرمان است که موجب بارندگیهای شدید خواهد شد گفت: بیشترین حجم بارندگیها را در جنوب و جنوب غرب استان کرمان است.
وی با اشاره به اینکه این سامانه به تدریج تمام استان را در برخواهد گرفت،از مردم خواست: بهصورت جدی نکات ایمنی را رعایت کنند و از رودخانهها و مسیلها دور شوند.
جواد حقلطفی در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین، با اشاره به لزوم توسعه همکاریهای بین مدیران اجرایی در حوزههای مشترک اظهار کرد: امروز مسئولان تعدادی از دستگاههای اجرایی اعم از معاونت راهداری اداره کل راه و شهرسازی، هلال احمر، مدیریت بحران استانداری، پلیس راه، اورژانس جادهای و آتشنشانی یک تفاهمنامه همکاری با یکدیگر منعقد کردند.
وی بیان کرد: این تفاهمنامه با هدف ساماندهی و تربیت نیروهای کارآمد با توانمندی بیشتر نسبت به گذشته صورت گرفته است تا افرادی که از دستگاههای یاد شده در صحنه تصادف حاضر میشوند زمینه کاهش آسیبها و انجام اقدامات لازم را فراهم کنند.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین با اشاره به لزوم پیگیری سریع کلاسهای مورد نظر در این حوزه تصریح کرد: کلاسهای تشکیل شده از نیروهای عموم دستگاههای خدماترسان در جاده، با حضور در ساختمان شماره دو اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین در منطقه پونک در چهار مرحله پیگیری میشود.
این مسئول ادامه داد: در نخستین مرحله از کلاسهای این دوره، با حضور تعداد 120 نفر از نیروهای شناسایی شده از دستگاههای مورد نظر در تفاهمنامه، دنبال میشود و برنامههای تئوری و کارگاههای عملی در زمینههای نجات افراد حبس شده در خودروهای تصادفی را در این خصوص دنبال میکنند.
حقلطفی اضافه کرد: توجه مسئولان دستگاههای مربوطه به تفاهمنامه انجام شده میتواند امنیت خاطر بیشتری را برای مسافران در جادهها فراهم کند.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین با بیان اینکه آموزش به نیروهای دستگاههایی که در حوزههای مشابه حضور دارند و میتوانند خدمات گوناگون را به مردم ارائه کنند، یادآور شد: لازم است مسئولان و نیروهای دستگاههایی که در محورهای مواصلاتی حضور دائمی دارند همکاری بیشتری ایجاد شود.
وی افزود: اکنون فصل سرما آغاز شده که با توجه به افزایش نزولات جوی، مقرر شده تا آموزش مورد نیاز در خصوص فعالیت دستگاههای اجرایی مختلف به نیروهای دیگر دستگاهها ارائه و زمینه ارتقای این خدمات در زمان بحران به مردم فراهم شود.
این مسئول در پایان سخنان خود اظهار داشت: مدت زمان در نظر گرفته شده برای هر کدام از مراحل آموزش مورد نیاز نیروهای اجرایی، 20 ساعت آموزش برنامهریزی شده است.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین مطرح کرد: از جمله مواردی که به نیروها آموزش داده میشود نکات تئوری و عملی خاموش کردن آتش، چگونگی رهاسازی مجروحان، یادآوری مقررات رانندگی، لزوم مدیریت بحران و برنامههای آن و مشکلات و روش رانندگی روی برف و یخ آموزش داده میشود.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اداره کل راه و شهرسازي استان کرمانشاه، سيد زاهدين چشمه خاور گفت: عمده تصادفات جادهاي از نوع تانکرهاي حامل مواد سوختي، کشندههاي عراقي هستند که بدون شناخت از راههاي کوهستاني، بعضا با نداشتن حتي گواهينامه بينالمللي، در محورهاي مواصلاتي استان تردد ميکنند.
وي افزود: طولاني بودن مسير، حرکت ستوني و کارواني چند کاميون، عدم رعايت فاصله طولي و خوابآلودگي مهمترين عامل اين تصادفات، واژگوني و گاهي آتشسوزيهاست.
چشمه خاور تصريح کرد: بار اکثر تانکرهاي مواد سوختي و پليمري از قبيل نفتا، مازوت و... است که در اثر واژگوني و انفجار آن ضمن خسارتهاي جاني، انسداد و تخريب مسير، آلودگي شديد محيط زيست را به دنبال دارد.
مدير راهداري در استان کرمانشاه با اشاره به تلاش بيوقفه و خالصانه راهداران استان بدون داشتن تجهيزات مناسب ضد حريق و ايمني از مواد سمي در بازگشايي محورها با به خطر انداختن جان خود گفت: با شروع فصل بارش انتظار ميرود مسوولين ذيربط در ورودي مرز اقدام به آموزش رانندگان غيربومي کرده؛ چراکه اين افراد حتي با زنجير چرخ و نحوه استفاده از آنهم آشنايي ندارند.
در ۷۲ ساعت گذشته براي برخورد يک کاميون حامل مازوت با يک سواري پرايد در محور اسلامآباد به کرند سه سرنشين پرايد در دم جان باختند.
از سوي ديگر رئيس راه و شهرسازي شهرستان جوانرود از پيشرفت ۸۰ درصدي عمليات رفع نقطه پر حادثه محور جوانرود به چشمه ميران خبر داد.
کاوان عليمرادي با اشاره به اين که نقطه پر حادثه چشمه ميران در ۲ کيلومتري جوانرود به پلنگانه واقع شده است، گفت: مسير مذکور در موقعيت ويژه گردشگري واقع شده و مخصوصا در فصل گرم پرتردد بوده و شرايط عبور کاميونها به بازارچههاي مرزي در ديگر فصول با توجه به کوهستاني و پرپيچوخم بودن آن تصادفات فوتي و جرحي متعددي را موجب ميشود.
عليمرادي گفت: براي مرتفع ساختن مشکلات ذکر شده، در خرداد امسال عمليات ۳۵ هزار مترمکعب در مسير آغاز گرديد.
وي افزود: علاوه بر پيچهاي پيدرپي چشمه ميران با شيب زياد، تعريض محور از ۵ متر به بيش از ۷ متر هم در دستور کار قرار گرفته و تاکنون ۸۰ درصد آن انجام شده است.
عليمرادي اجراي عمليات را اماني و با همکاري ۱۰ نيرو اداره تحت مديريتش و به کار گيري ماشينآلات آن عنوان کرد.
در حال حاضر شانه سازي ۵ کيلومتر از محورهاي جوانرود به ثلاث باباجاني، پالنگانه، کوزران و سفيد برگ هم توسط ديگر نيروهاي جوانرود در حال اجراست.
همچنين رئيس راه و شهرسازي شهرستان سنقر از رفع نقطه پرحادثه در ابتداي گردنه مله ماس خبر داد.
بنا بر همين گزارش جواد فرحناکي با اشاره به اين که نبود ديد کافي در پيچ ابتداي گردنه مله ماس تصادفات متعددي را در نقطه مذکور موجب شده بود، گفت: اداره شهرستان در عملياتي يک ماهه و انجام ۳۳۰۰ مترمکعب خاکبرداري، مسير شعاع ديد را از ۱۰۰ به ۴۰۰ متر افزايش داد.
وي افزود: هزينه اين عمليات ۴۵۰ ميليون ريال است که از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ و نقاط حادثهخيز تأمين شده است.
پيچ پر خطر مذکور در ۹ کيلومتري سنقر و ابتداي گردنه مله ماس واقع شده است.
بجنورد/ خبرگزاری صدا و سیما/ اجتماعی
28 گروه راهداری خراسان شمالی برای خدمت رسانی به مسافران و زائران مستقر شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: این گروه ها به طور شبانه روزی در 21 گردنه خراسان شمالی، آماده خدمات رسانی به مسافران و زائران امام رضا علیه السلام هستند.
محمد مشتری با اشاره به 14 راهدارخانه ثابت و پنج راهدارخانه سیار این استان افزود: 267 دستگاه ماشِین راهداری و 30 دستگاه خودرو بخش خصوصی نیز برای خدمت رسانی زمستانه، به کار گرفته شد.
وی نمک مورد نیاز برای راه های این استان را در زمستان امسال، دو هزار و 750 تن اعلام کرد و گفت: 10 انبار شن و نمک در راهدارخانه های ثابت و سیار خراسان شمالی موجود است.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی افزود: تلفن های 141 و 2261000 به صورت شبانه روزی پاسخگوی مسافران در محورهای این استان است.
0002
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي استان كرمانشاه ،سید زاهدین چشمه خاور گفت: موج دوم بارش در ۴۸ ساعت گذشته استان کرمانشاه را به صورت پراکنده در بر گرفته اما شدت آن عصر دیروز به شکل تگرگ، راه کوهستانی ثلاث باباجانی حد فاصل کیلومتر ۰۰+۱۲ تا ۰۰+۱۴، به سمت شیخ صله تخریب و انسداد مسیر را موجب شد.
چشمه خاور افزود: همزمان با بارش، ۱۰ نیروی راهداری شهرستان ثلاث باباجانی بی وقفه با به کارگیری ۷ دستگاه ماشین آلات این اداره در عملیاتی ۳ ساعته اقدام به باز کردن مسیر مذکور کردند.
وی گفت: در حال حاضر محور باز است اما با توجه به تخریب شانه و بخشی از راه در این محور کوهستانی بهتر است، محور ثلاث، ازگله، شیخ صله را به عنوان مسیر مطمئن جایگزین كرد.
بارش تگرگ، رانش مصالح آبرفتی با بهمنی از گل و لای تا کنون ۳۰۰ میلیون خسارت به این مسیر وارد کرده و تلف شدن بیش از ۲۰۰ راس دام روستاییان را در پی داشته است.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: در بحث نقاط حادثه خیز بیشترین تصادفات و کشتهها در فاصله 0 تا 30 کیلومتری شهرهای استان انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه سیستان و بلوچستان، سردار رحیمی در جلسه هم اندیشی فرماندهان پلیس راه و مسئولان اداره راه و شهرسازی که در خصوص راهداری زمستانی انجام شد، بیان کرد: 53 درصد جان باختگان در تصادفات در محدوده 30 کیلومتری شهرهاست.
سردار رحیمی افزود: نیروهای راهنمایی و رانندگی و راهور استان آمادگی لازم را برای اجرای طرح زمستانه دارند.
فرمانده انتظامی استان در ادامه گفت: خوشبختانه با نظارت کامل پلیس و همچنین جانمایی دوربینهای سرعتسنج، در بحث کاهش کشتههای تصادف، جهش 25 پلهای را در بین استانهای کشور کسب کردهایم.
رحیمی خاطرنشان کرد: وضعیت محورهای مواصلاتی استان را باید به سمت و سویی ببریم که مردم کمتر دچار حادثه و سانحه شوند و در واقع بتوانیم یک وضعیت مطلوب و در شأن مردم ایجاد کنیم.
وی تاکید کرد: در حال حاضر با اقداماتی که انجام شده یک فضای بسیار مطلوب، ایمن و آرامی در محورهای مواصلاتی استان وجود دارد.
فرمانده نیروی انتظامی استان اظهار کرد: در بحث استفاده از امکانات IT و الکترونیک در واقع باید برای آن برنامه داشته باشیم چون بسیار میتواند در مدیریت ترافیک در محورهای مواصلاتی استان به ما کمک کند.
وی آموزش به رانندگان و ترویج فرهنگ رانندگی سالم را در جامعه بهخصوص مدارس یکی از برنامههای اصلی در استان دانست.
رحیمی ضمن بیان اینکه برخورد پلیس با متخلفان رانندگی جدی است، افزود: پلیس در صورت مشاهده هرگونه تخلف حادثه ساز بدون هیچ تخفیفی با این افراد برخورد قانونی میکند و خودروی آنها نیز متوقف میشود.
دو بانده کردن فاصله 0 تا 30 کیلومتر شهرها درحال انجام است
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای کاهش تلفات جادهای، دو بانده کردن فاصله 0 تا 30 کیلومتر شهرها در حال انجام است.
مسعود مالکی در این جلسه اظهار کرد: طرحها و برنامههای زیادی برای استانداردسازی جادههای استان در دست اقدام و پیگیری است.
وی با اشاره به فرارسیدن فصل سرما و اجرای طرحهای زمستانه در استان گفت: در این رابطه نشستهای مشترکی با پلیس و واحدهای کنترل و نظارت راه های استان برگزار شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان در همین رابطه اضافه کرد: 25 اکیپ با 181 نفر راهدار آماده خدمات رسانی در محورهای مواصلاتی به هم استانیها هستند.
مالکی همچنین گفت: 85 دستگاه ماشینآلات سبک، سنگین و نیمه سنگین در 14 راهدارخانه و پنج گردنه برفگیر در زمان گشتهای راهداری مستقر خواهند شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان در ادامه از تجهیز هشت سوله بزرگ به انبارهای شن و نمک در منطقههای برفگیر و یخبندان استان نیز خبر داد.
وی گفت: راهدارخانهها به وسایل گرمایشی نیز مجهز شده و چنانچه خودرویی در بین راه دچار نقص شود همکاران ما حضور پیدا خواهند کرد و درصورت نیاز خودروی آنها را بُکسل و به اولین تعمیرگاه مجاز منتقل میکنند.
وی تاکید کرد: در بحث کاهش تلفات که از رتبه 31 که حدود 29 درصد افزایش داشتیم امسال در شش ماهه اول سال به 14 درصد کاهش داشته که از رتبه 31 به رتبه پنج ارتقا پیدا کردهایم.
محور شمشک - دیزین تا اطلاع ثانوی مسدود است/آزاد راه کرج- تهران پر تردد ترینبه گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبر نگاران جوان، براساس تصاویر دریافتی از دوربینهای نظارتی،سامانههای ترددشمار وگشتهای شعب راهداری سراسر کشور، در حال حاضر بهاستثنای محورهای مسدود و ممنوع ذیلاَذکرشده، مابقی محورهای مواصلاتی کشور بازوتردد درآنها بهروال عادی درجریان است.طی شبانهروز گذشته، کل تردد ثبتشده براساس آخرین اطلاعات دریافتی از 1636 ترددشمار فعال درمحورهای برونشهری، نسبت به روزقبل 2.0 درصدکاهش را نشان میدهد.
همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین 20 درصد، اوج تردد بین ساعات 17 الی17 و کمترین تردد بین ساعات 4 الی 5 صبح صورت پذیرفته که هموطنان عزیز با آگاهی از این موضوع میتوانند ساعات مناسبتری را برای سفر انتخاب نمایند.
ممنوعیت تردد بدلیل مداخلات جوی:
1–محور شمشک - دیزین ، واقع در استانهای البرز وتهران ، از ساعت 14:00 مورخ 8 آبان 94 تا اطلاع بعدی ، بدلیل بارش باران واحتمال ریزش کوه ، مسدود میباشد.
2–محور سروآباد- پاوه ، واقع در استان کردستان ، از ساعت 22:00 مورخ 7 آبان 94 تا اطلاع بعدی ، بدلیل بارش شدید باران ، ریزش کوه و نبود ایمنی کافی ، مسدود می باشد.
ممنوعیت تردد بدلیل عملیات کارگاه جادهای:
1- آزادراه های تهران ـ کرج ـ قزوین و بالعکس( باند شمالی و جنوبی ) ، مقطع واقع در استان البرز، از مورخ 10لغایت 19 آبان 94 ، روزهای یکشنبه تا سه شنبه هر هفته از ساعت 23:30 الی 04:00بامداد ، بدلیل اجرای عملیات تعریض پل فردیس ، انسداد باند شمالی و هدایت بارترافیکی به بلوار شهیدچمران کرج و همچنین انسداد باندجنوبی و هدایت آن به میدان شهیدسلطانی و جاده مخصوص انجام میشود.
2- محور بیرانشهر - بروجرد ، واقع در استان لرستان ، از مورخ 18 آبان لغایت 20 آبان 94، ساعت 8 الی 16 ، بهدلیل اجرای عملیات آتشباری و ریزش برداری ، حدفاصل کیلومتر 20 تا 25 ، مسدود بوده و تردد از مسیر خرم آباد - بروجرد انجام میشود.
محدودیت تردد بدلیل عملیات کارگاه جادهای:
تهران و محورهای منتهی به آن:
1-آزادراه تهران ـ کرج ـ قزوین( باند شمالی) ، مقطع واقع در استان البرز، از مورخ 13 تیر لغایت 30 آبان 94 ، روزهای شنبه تا سه شنبه هر هفته از ساعت 07:00 الی 15:00 بغیر از روزهای چهارشنبه ، پنجشنبه ، جمعه و ایام تعطیلات رسمی و روز 20 مرداد ، بدلیل اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت ، حدفاصل تیر 200 تا پل کلاک ، تردد همزمان با اجرای عملیات، با رعایت جوانب احتیاط انجام میشود.
2–آزادراه تهران ـ قم وبالعکس :واقع در استان تهران، از مورخ 11مرداد تا پایان سال 94 تردد هرگونه وانت بار، حدفاصل پل شهیدکاظمی(آزادگان) تا خروجی حسن آباد و بالعکس ممنوع می باشد، تردد از محورهای قدیم تهران-قم و احمدآباد مستوفی انجام میشود.
3–بزرگراه تهران ـ فیروزکوه ، واقع در استان تهران ، از مورخ 10 اردیبهشت 94 ،روزهای شنبه تا چهار شنبه هر هفته از ساعت 8 الی 18 به غیر از روزهای پنجشنبه ، جمعه و بعد از ظهر روز سه شنبه و ایام تعطیلات رسمی ، بدلیل اجرای عملیات روکش آسفالت ، حدفاصل آبسرد تا پل شلمبه ، تردد با اعمال محدودیت ترافیکی در یک خط عبور(یک سوم مسیر)همزمان با اجرای عملیات، انجام میشود.
4–محور هراز ، واقع در استان تهران ، از مورخ 14 اردیبهشت 94 ،روزهای شنبه تا چهار شنبه هر هفته از ساعت 8 الی 18 به غیر از روزهای پنجشنبه ، جمعه و بعد از ظهر روز سه شنبه و ایام تعطیلات رسمی ، بدلیل اجرای عملیات روکش آسفالت ، حدفاصل شهر آبعلی تا رستوران مرمر ، تردد با اعمال محدودیت ترافیکی در یک خط عبور (یک سوم مسیر)همزمان با اجرای عملیات، ان جام می شود.
5-محور کرج- چالوس( کندوان) ،واقع در استان های البرز و مازندران ، از مورخ 4 آبان لغایت 30 آذر 94 ،روزهای شنبه تا سه شنبه هر هفته از ساعت 7 الی 17 به غیر از روزهای چهار شنبه ، پنجشنبه ، جمعه و ایام تعطیلات رسمی ، بدلیل اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت ، حدفاصل تونل کندوان تا میدان امیر کبیر ، تردد همزمان با اجرای عملیات و رعایت جوانب احتیاط انجام میشود.
به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، سردار تقی مهری صبح امروز در چهل و نهمین جلسه هماهنگی ستاد راهور با اشاره به آمار تلفات جاده ای در شهریورماه سال گذشته، افزود: از آنجائیکه شهریور در بین ماه های سال، پرتلفات ترین ماه برشمرده می شود، خوشبختانه امسال با اجرای برنامه های پیشگیرانه و بسیج همه امکانات در پلیس راهور، راهداری، هلال احمر و امداد جاده ای و اورژانس موفق شدیم شاهد کاهش آمار تلفات جاده ای به میزان ۵.۰۴ درصد باشیم.
مهری درباره آمار تلفات جاده ای در شهریورماه نیز گفت: سال گذشته ۱۸۱۷ نفر کشته داشتیم که این رقم در شهریور ماه امسال به ۱۷۱۹ نفر کاهش رسیده است.
سردار مهری همچنین به کاهش شماره گذاری خودروها در واحدهای شماره گذاری های پلیس راهنمایی و رانندگی اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون ۱۹.۰۴ درصد در تولیدات داخل شاهد کاهش آمار شماره گذاری خودروهای نوشماره بودیم. همچنین در بحث خودروهای وارداتی نیز شاهد کاهش ۲۶.۰۳ درصد بودیم.
وی با اشاره به اینکه گمان نمی کنم اعطای وام ۲۵ میلیون تومانی باعث افزایش ترافیک در کلان شهرها شود، افزود: در حال حاضر رفع معضل ترافیک از مهمترین دغدغه های موجود در کلانشهر ها است که علاوه بر تهران، همه پایتخت ها با آن دست به گریبان هستند. با افزایش زیرساختهای نوسازی حمل و نقل عمومی، باعث می شویم مردم اقبال بیشتری در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در ترددها داشته باشند. جدا از این، رفع معضل ترافیک امری است که به تعامل و همراهی دستگاه های متولی احتیاج دارد و شماره گذاری خودرو و حضور خودرو در خیابان ها تنها بخشی از معضل ترافیک را شامل می شود.
تمهیدات ویژه پلیس برای اربعین
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به تمهیدات ویژه پلیس برای برگزاری مراسم اربعین حسینی نیز گفت: استانهای درگیر در بحث اربعین و پذیرایی از زائران، استانهای خوزستان، ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان هستند. در بین این استانها، خوزستان به دلیل داشتن زیرساختهای عبور و مرور از جمله پایانه های مناسب، فرودگاه و سیستم حمل و نقل به عنوان استان اصلی معرفی شده است که قبل از برگزاری مراسم اربعین در این استان با همکاری همه دستگاه های متولی در امر تردد زائران اربعین، یک مانور ویژه برای آمادگی هرچه بیشتر برگزار می شود. جدا از آن، استانهای ایلام و کرمانشاه نیز در بحث تردد زائران مورد ارزیابی های ویژه قرار می گیرند و سعی ما بر این است که در طول برگزاری مراسم اربعین، زائران حرم حسینی کمترین زمان را برای توقف در گیت های چزابه، شملچه و مهران، داشته باشند.
سردار مهری با توصیه به زائرانی که قصد حضور در کشور عراق را دارند، گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده بین دو کشور، تردد زائران فقط با دریافت ویزا انجام می شود؛ لذا به شهروندان و زائران عزیز توصیه می کنم به هیچ عنوان بدون در دست داشتن ویزا و گذرنامه لازم در مرز حاضر نشوند. زیرا با تمهیداتی که اندیشیده شده است از گذر افراد فاقد گذرنامه معتبر به شدت جلوگیری خواهد شد.
فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، عبور زائران به صورت کاروانی را به عنوان برگ برنده برای زائران اربعین برشمرد و گفت: عبور زائران به صورت کاروانی علاوه بر کاهش زمان تردد، باعث تسهیل در روند اعطای ویزا به زائران می شود. لذا به زائران توصیه می کنم در صورت امکان، به صورت کاروانی در این آئین شرکت کنند.
مهری همچنین به آمادگی صد درصدی ماموران پلیس راهور و پارکینگ های استان ایلام و خوزستان برای پذیرایی از زائران اشاره کرد و گفت: زائرانی که قصد دارند با خودروهای شخصی به زیارت بروند، می توانند با خیالت راحت خودروهای خود را در پارکینگ های از قبل در نظر گرفته شده قرار دهند.
سردار مهری افزود: علاوه بر نیروهای پلیس راهور، در استان های خوزستان، ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان که به صورت صد درصدی در طول برگزاری مراسم اربعین در آماده باش هستند، هزار نفر نیروی کمکی نیز برای پذیرایی و رفع مشکلات ترافیکی در این استانها انتخاب شده اند که از آنها نهایت استفاده را می بریم.
آغاز طرح زمستانی از ۲۳ آذرماه
فرمانده پلیس راهور ناجا همچنین به آغاز اجرای طرح زمستانی پلیس راهور از ۲۳ آذرماه امسال خبرداد و افزود: با وجود شروع زودهنگام فصل بارش، طرح های پلیس راهور در حال اجرا است اما با توجه به هماهنگی هایی که طبق سنوات گذشته انجام می شد، امسال نیز از ۲۳ آذرماه، ستاد زمستانی پلیس راهور با حضور همه دستگاه های اجرایی آغاز به کار خواهد کرد و تا ۲۳ اسفندماه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
مهری افزود: امسال نیز همچون سنوات گذشته، پلیس خط قرمزهایی را برای رانندگان در نظر گرفته است که رعایت آن برای رانندگانی که در جاده های برفگیر و پربارش تردد می کنند، افزود: به همراه داشتن وسایل گرمایشی، باک پرسوخت، همراه داشتن غذا برای ۲۴ ساعت و همچنین لوازم ایمنی، از جمله زنجیر چرخ، یخ شکن برای این خودروها لازم و ضروری است.
وی گفت: امیدواریم رانندگان با رعایت قوانین و مقررات و همچنین رعایت خط قرمزهای پلیس همچون سال گذشته شاهد کاهش تصادفات جاده ای باشیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پانا، سردار تقی مهری صبح امروز در چهل و نهمین جلسه هماهنگی ستاد راهور با اشاره به کاهش چشمگیر تلفات جاده ای در نیمه نخست امسال نسبت به سال گذشته، افزود: سال گذشته ۹ هزار و ۳۰۴ نفر در تصادفات جاده ای کشته شدند که این رقم امسال به ۹ هزار و ۷ نفر کاهش داشته و شاهد کاهش ۳.۰۷ درصدی در آمار تلفات جاده ای بوده ایم.
وی با اشاره به آمار تلفات جاده ای در شهریورماه سال گذشته، افزود: از آنجائیکه شهریور در بین ماه های سال، پرتلفات ترین ماه برشمرده می شود، خوشبختانه امسال با اجرای برنامه های پیشگیرانه و بسیج همه امکانات در پلیس راهور، راهداری، هلال احمر و امداد جاده ای و اورژانس موفق شدیم شاهد کاهش آمار تلفات جاده ای به میزان ۵.۰۴ درصد باشیم.
مهری درباره آمار تلفات جاده ای در شهریورماه نیز گفت: سال گذشته ۱۸۱۷ نفر کشته داشتیم که این رقم در شهریور ماه امسال به ۱۷۱۹ نفر کاهش رسیده است.
سردار مهری همچنین به کاهش شماره گذاری خودروها در واحدهای شماره گذاری های پلیس راهنمایی و رانندگی اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون ۱۹.۰۴ درصد در تولیدات داخل شاهد کاهش آمار شماره گذاری خودروهای نوشماره بودیم. همچنین در بحث خودروهای وارداتی نیز شاهد کاهش ۲۶.۰۳ درصد بودیم.
مهری در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره اعطای وام ۲۵ میلیونی برای خرید خودروها و شماره گذاری خودروهای جدید نیز گفت: تمام پیش بینی های لازم برای شماره گذاری خودروها انجام شده است. همه واحدهای شماره گذاری در سطح کشور آمادگی صددرصدی دارند تا علاوه بر خدمت رسانی به مردم، از اتلاف وقت نیز جلوگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه گمان نمی کنم اعطای وام ۲۵ میلیون تومانی باعث افزایش ترافیک در کلان شهرها شود، افزود: در حال حاضر رفع معضل ترافیک از مهمترین دغدغه های موجود در کلانشهر ها است که علاوه بر تهران، همه پایتخت ها با آن دست به گریبان هستند. با افزایش زیرساختهای نوسازی حمل و نقل عمومی، باعث می شویم مردم اقبال بیشتری در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در ترددها داشته باشند. جدا از این، رفع معضل ترافیک امری است که به تعامل و همراهی دستگاه های متولی احتیاج دارد و شماره گذاری خودرو و حضور خودرو در خیابان ها تنها بخشی از معضل ترافیک را شامل می شود.
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به تمهیدات ویژه پلیس برای برگزاری مراسم اربعین حسینی نیز گفت: استانهای درگیر در بحث اربعین و پذیرایی از زائران، استانهای خوزستان، ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان هستند. در بین این استانها، خوزستان به دلیل داشتن زیرساختهای عبور و مرور از جمله پایانه های مناسب، فرودگاه و سیستم حمل و نقل به عنوان استان اصلی معرفی شده است که قبل از برگزاری مراسم اربعین در این استان با همکاری همه دستگاه های متولی در امر تردد زائران اربعین، یک مانور ویژه برای آمادگی هرچه بیشتر برگزار می شود. جدا از آن، استانهای ایلام و کرمانشاه نیز در بحث تردد زائران مورد ارزیابی های ویژه قرار می گیرند و سعی ما بر این است که در طول برگزاری مراسم اربعین، زائران حرم حسینی کمترین زمان را برای توقف در گیت های چزابه، شملچه و مهران، داشته باشند.
سردار مهری با توصیه به زائرانی که قصد حضور در کشور عراق را دارند، گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده بین دو کشور، تردد زائران فقط با دریافت ویزا انجام می شود؛ لذا به شهروندان و زائران عزیز توصیه می کنم به هیچ عنوان بدون در دست داشتن ویزا و گذرنامه لازم در مرز حاضر نشوند. زیرا با تمهیداتی که اندیشیده شده است از گذر افراد فاقد گذرنامه معتبر به شدت جلوگیری خواهد شد.
فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، عبور زائران به صورت کاروانی را به عنوان برگ برنده برای زائران اربعین برشمرد و گفت: عبور زائران به صورت کاروانی علاوه بر کاهش زمان تردد، باعث تسهیل در روند اعطای ویزا به زائران می شود. لذا به زائران توصیه می کنم در صورت امکان، به صورت کاروانی در این آئین شرکت کنند.
مهری همچنین به آمادگی صد درصدی ماموران پلیس راهور و پارکینگ های استان ایلام و خوزستان برای پذیرایی از زائران اشاره کرد و گفت: زائرانی که قصد دارند با خودروهای شخصی به زیارت بروند، می توانند با خیالت راحت خودروهای خود را در پارکینگ های از قبل در نظر گرفته شده قرار دهند.
سردار مهری افزود: علاوه بر نیروهای پلیس راهور، در استان های خوزستان، ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان که به صورت صد درصدی در طول برگزاری مراسم اربعین در آماده باش هستند، هزار نفر نیروی کمکی نیز برای پذیرایی و رفع مشکلات ترافیکی در این استانها انتخاب شده اند که از آنها نهایت استفاده را می بریم.
فرمانده پلیس راهور ناجا همچنین به آغاز اجرای طرح زمستانی پلیس راهور از ۲۳ آذرماه امسال خبرداد و افزود: با وجود شروع زودهنگام فصل بارش، طرح های پلیس راهور در حال اجرا است اما با توجه به هماهنگی هایی که طبق سنوات گذشته انجام می شد، امسال نیز از ۲۳ آذرماه، ستاد زمستانی پلیس راهور با حضور همه دستگاه های اجرایی آغاز به کار خواهد کرد و تا ۲۳ اسفندماه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
مهری افزود: امسال نیز همچون سنوات گذشته، پلیس خط قرمزهایی را برای رانندگان در نظر گرفته است که رعایت آن برای رانندگانی که در جاده های برفگیر و پربارش تردد می کنند، افزود: به همراه داشتن وسایل گرمایشی، باک پرسوخت، همراه داشتن غذا برای ۲۴ ساعت و همچنین لوازم ایمنی، از جمله زنجیر چرخ، یخ شکن برای این خودروها لازم و ضروری است.
وی گفت: امیدواریم رانندگان با رعایت قوانین و مقررات و همچنین رعایت خط قرمزهای پلیس همچون سال گذشته شاهد کاهش تصادفات جاده ای باشیم.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، با توجه به برگزاری چهارمین کنفرانس حوادث رانندگی و جادهای، لیلا چگینی مدیرعامل موسسه رسایش و دبیر اجرایی چهارمین کنفرانس بینالمللی حوادث رانندگی و جادهای درباره فعالیت کمپین "چهارراه ایمن" و دلیل نام گذاری این کمپین به نام "چهارراه ایمن" به تسنیم اظهار داشت: کمپین "چهارراه ایمن" به منظور تبیین آسیبهای شدید اجتماعی و اقتصادی تصادفها و سوانح رانندگی همزمان با چهارمین کنفرانس حوادث رانندگی و جادهای فعال شده است.
وی ادامه داد: نام کمپین "چهارراه ایمن" است که برگرفته از چهار عامل راننده، راه، وسیله نقلیه و مقررات رانندگی است که در ایجاد تصادفها و برای پیشگیری و کاهش تصادفات رانندگی نقش دارند و اگر همه این عوامل به خوبی مدیریت شوند، شاهد وقوع کمترین حوادث خواهیم بود.
دبیر اجرایی چهارمین کنفرانس بینالمللی حوادث رانندگی و جادهای تصریح کرد: کمپین "چهاراه ایمن" در مراسم افتتاحیه چهارمین کنفرانس حوادث رانندگی اعلام حضور خواهد کرد و 24 آبان 94 به مناسبت روز جهانی یادآوری قربانیان حوادث رانندگی که به این روز نامگذاری شده است و طی مراسمی با هماهنگی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور از فعالیتها و چشماندازهای کمپین رونمایی میشود.
چگینی درباره اهداف برپایی کمپین "چهارراه ایمن" و شاخصترین دستاورد این کمپین توضیح داد: هدف اصلی از برپایی این کمپین افزایش آگاهیهای مردم و تلاش برای فرهنگسازی رانندگی ایمن با تاکید بر کاهش تصادفات جادهای است. شاخصترین عملکرد این کمپین ایجاد فضایی است که برآیند آن میتواند کاهش حوادث و تلفات رانندگی در شهر و جاده باشد. موضوع مهم ایجاد یکپارچگی در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی به منظور دستیابی به هدفی واحد و تلاش برای ارائه راهکار در خصوص کاهش تصادفها و تبدیل شدن رانندگی ایمن در طولانی مدت است.
مدیرعامل موسسه رسایش ادامه داد: آگاهسازی و جلب افکار عمومی برای رعایت نکات ایمنی هنگام رانندگی، توجه بیشتر به ایمنی خودرو هنگام تولید، تعیین ضوابط و مقررات و احداث جادههای ایمنتر، همچنین تشویق و ترغیب مردم به رعایت ایمنی در کنار نمایش آثار مرگبار و جبران ناپذیر تصادفها مهمترین اهداف این کمپین را تشکیل میدهد.
چگینی درباره اعضای اصلی کمپین "چهارراه ایمن" و انگیزه آنان برای فعالیت در این کمپین عنوان کرد: این کمپین با حضور چهرههای شاخص راهاندازی شده است تا حساسیت عموم مردم به چنین موضوعی جلب شود و از چهرههای اجتماعی و فرهنگی همانند احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر، مهندس سید محمد بهشتی رئیس گروه تخصصی معماری و شهرسازی فرهنگستان هنر، دکتر کامبیز بهنیا دبیر کنفرانس، رامبد جوان بازیگر، دکتر محمد سعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی، لاله اسکندری بازیگر، سرهنگ عینالله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی کل کشور، شادمهر راستین عضو هیئت مدیره خانه سینما، دکتر محیط طباطبایی صاحب نظر فرهنگی و مدرس دانشگاه، فرزاد حسنی مجری و زهرا عاملی مجری و ترانهسرا هستند که اعضای اصلی این کمپین را تشکیل میدهند.
به گزارش خبرگزاری فارس از خوزستان، در چند روز گذشته کم از حوادث جادهای و کشته و زخمی شدن هموطنان و هم استانیهای خوزستانی در محور پر خطر و پرحادثه شهرستان ایذه سخن به میان نیامده است.
جادهای که در سایه کم توجهیهای گذشته، امروز بهعنوان جاده مرگ کام تلخ میکند و تعداد زیادی از مردم این شهرستان را برای سالها در سوگ عزیزان و بستگان خود مینشاند.
شاید میزان کشته و زخمی شدن هموطنانمان در هفتههای گذشته تنها بهعنوان یک آمار از حوادث مختلف در دفتر متولیان جاده و خدمت به مسافران ثبت شود؛ اما هیچگاه از توسعه و ساخت آزاد راه در این محور سخن و عمل جدی نیامد، محوری که در سکوت بدون تدبیر و پر از تردید مسئولان کشوری راه، جان میگیرد.
شاید کشته و زخمی شدن پنج نفر از شهروندان ایذهای در نقطه حادثه خیز محور هفتکل هنوز از صفحات نخست خبرگزاریها و سایتهای گوناگون به مطالب آرشیوی منتقل نشده بود که تصادف اعضای یک خانواده چهار نفره که منجر به فوت پدر و مادر و مجروحیت شدید دو فرزند خردسال آنها نیز در خروجی اخبار قرار گرفت... مرگی که بوی آیندهای نامعلوم برای کودکان بازمانده از این حادثه شوم دارد.
مرگ نوجوانی در فقدان پدر که تنها نانآور خانواده خود بود نیز از ناملایمات روزهای اخیر جادهای است.
هر چند که اشتباهات انکارناپذیر برخی از رانندگان در این محور را نمیتوان چشمپوشی کرد، اما گمان داشتن یک جاده استاندارد و چندبانده، دارای شرایط ایمنی نمیتواند برای آرزوها و افکار مردم استان خوزستان و شهرستان ایذه ناممکن و غیر قابل حصول باشد.
با وجود تلاشهای صورت گرفته توسط راه و شهرسازی استان خوزستان در دو سال اخیر در این محور، تنها توجه این مسئولان که بسیاری از عزیزان و بستگان خود را در این جاده از دست دادهاند نمیتواند گرهگشای مشکلات بسیار زیاد مردمان این دیار باشد و این معضل نیازمند توجه مسئولان کشوری متولی باشد.
هیچکسی مخالف ایمنسازی جادههای سراسر کشور عزیزمان نبوده و نیست، ولی توجه به جادهای که نه تنها استفاده سفرهای بین استانی از خوزستان به استانهای مرکزی را در خود دارد، بلکه یکی از راههای اقتصادی و ترانزیتی کشور نیز بهحساب میآید میتواند زمینه افزایش امنیت جادهای را فراهم کند.
مسعود خوشکام روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روز گذشته /یکشنبه/ فقط در مسیر ارتباطی زنجان - طارم مه گرفتگی وجود داشت اما از صبح امروز مه غلیظی بر جاده ها به ویژه گردنه های استان حاکم شده است.
وی اظهار کرد: وجود مه باعث پایین آمدن دید افقی شده و لازم است رانندگان تا از میان رفتن این وضعیت در آمد و شد از مسیرهای ارتباطی زنجان دقت بیشتری کنند تا حوادث تلخ و ناگوار اتفاق نیفتد.
خوشکام افزود: لازم است رانندگان قبل از ورود به جاده های ارتباطی چراغ های مه شکن خودروهای در اختیار را مورد بازبینی قرار داده و از سالم بودن آن مطمئن شوند تا بتوانند در مسیرهایی که مه غلیظ حاکم است با امنیت بیشتر تردد کنند.
وی تصریح کرد: به دلیل بارش های پراکنده باران، سطح آسفالت برخی از مسیرهای ارتباطی خیس و لغزنده است و بهتر است رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت کنند.
597/6085
جعفر برکتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اعتبار از محل بودجه ملی برای ساخت جاده کمربندی گچساران و احداث جاده دیل از سال 93 تاکنون هزینه شده است.
وی اظهار کرد: طرح احداث جاده کمربندی در مسیر جاده بهبهان هم اکنون 50درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رئیس اداره راه و شهرسازی گچساران بیان کرد: این پروژه هفت کیلومتر طول دارد و در صورت تامین اعتبار در خرداد سال 95 بهره برداری خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت تکمیل این پروژه در کاهش سوانح جاده ای ابرازامیدواری کرد: با تصویب و اعتبار جدید این طرح شتاب بخشی شود.
برکتی اظهار کرد: تاکنون 20 میلیارد ریال برای این طرح هزینه شده است.
برکتی از پیشرفت فیزیکی 60درصد فاز اول ساخت جاده دیل خبر داد.
وی تصریح کرد: فاز اول جاده دیل دو کیلومتر است که هم اکنون در مرحله روکش آسفالت است.
رئیس راه و شهرسازی گچساران گفت: این پروژه 10 کیلومتر طول دارد که هشت کیلومتر آن در مرحله خاکبرداری است.
برکتی میزان اعتبار هزینه شده برای ساخت جاده دیل را 15میلیارد ریال برآورد کرد.
وی افزود: 120 کیلومتر از راه های این شهرستان اصلی، 90کیلومتر راه فرعی درجه یک، 350 کیلومتر راه روستایی و 27 کیلومتر بزرگراه است.
شهرستان 120 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
8143/6162
ناصر حمیدی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون دو گروه ثابت و سیار در محل اداره و راهدارخانه محور مراغه - هشترود مستقر شده اند که با توجه به وضعیت هوا، تعداد این گروه ها تا پنج مورد افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه طرح امدادی راهداران در فصل زمستان نیز از 25 آذر امسال آغاز می شود، یادآور شد: این گروه ها مجهز به خودروهای مختلف سبک و سنگین هستند و در هر گروه نیز بیش از 10 نفر فعالیت می کنند.
رئیس اداره راه و شهرسازی مراغه اظهار کرد: هدف از استقرار این گروه ها، خدمت رسانی بهتر به مسافران و کاهش تلفات و تصادف های جاده ای در مسیر مراغه - هشترود است.
حمیدی، ادامه داد: محور مراغه - هشترود از محورهای کولاک گیر منطقه است که احتمال بروز کولاک در این محور از آبان هر سال تا 20 فروردین سال بعد وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته در این محور 16 روز برف باریده و در پی آن 32 روز محور مراغه - هشترود شاهد بروز کولاک بود، گفت: عمده مناطق کولاک گیر این محور شامل کیلومتر 10 تا 15، کیلومتر 18 تا 20 و 30 تا 51 از سمت مراغه به هشترود است که بیشترین و سنگین ترین کولاک ها در کیلومتر 30 تا 51 مشاهده می شود.
شهرستان مراغه 75 کیلومتر محور ارتباطی بین شهری و 930 کیلومتر راه ارتباطی آسفالته، شوسه و دسترسی روستایی دارد و در 147کیلومتری جنوب تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
8023/3034/518
علی پرتونیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اختصاصی ایرنا افزود: این یادمان همه ساله در آبان ماه در سراسر کشور و از تاریخ 23 تا 20 آبان برگزار می شود اظهارداشت: به منظور هر چه موثرتر برگزار شدن این یادمان در هفتمین جلسه کمیسیون مدیریت راه های استان تصمیمات لازم اتخاذ شد و به دستگاههای اجرایی متولی ابلاغ شد.
وی گفت: برای امسال کارگروه امور اجتماعی، آموزش و فرهنگ کمیسیون ایمنی راههای کشور شعار ' همه باهم برای تصادف کمتر، خانواده ای شادتر' را انتخاب کرده که امید است بتواند تاثیر به سزایی برای فرهنگ سازی شهروندان داشته باشد.
رییس اداره ایمنی، ترافیک و حریم راههای اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی اضافه کرد: در طول این هفته هر روز با یک عنوان نام گذاری شده است که که به ترتیب عبارتند از؛ عابرین پیاده، قربانیان سوانح رانندگی، کودکان و دانش آموزان، سالمندان و افراد کم توان، موتورسیکلت سواران، رانندگان و خانواده که در هر روز برنامه های ویژه ای از جانب متولیان و دستگاههای اجرایی صورت می گیرد.
وی همچنین گفت: استانداری به تمامی دستگاه های اجرایی مرتبط در شهرستان های استان دستور داده تا با محوریت فرمانداری مشابه برنامه های مرکز استان در شهرستان های تابعه نیز برگزار کنند.
به گفته پرتونیا اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی به عنوان دبیر کمیسیون مدیریت ایمنی راههای استان مسئول پیگیری مصوبات و اجرای مطلوب این یادمان است.
بر اساس آمار منتشر شده، در ایران از هر 10 نفر کشته شده در راه های کشور 7 نفر تحصیلات زیر دیپلم دارند و 45 درصد از تلفات سوانح رانندگی ما مربوط به جوانان است، عامل بروز 80 درصد از سوانح رانندگی ناشی از سرعت غیرمجاز سبقت غیرمجاز و عدم رعایت فاصله با اتومبیل جلویی است، 45 درصد تلفات مربوط به عابران پیاده و موتورسواران و یک سوّم تلفات سوانح رانندگی مربوط به درون شهرها است.
ح/6042
مهران خاویزی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا از آماده سازی زیرساخت موقعیت موکب خرمشهر با زیربنای 12 هزار و 500 مترمربع خبر داد و گفت:به منظور استقرار موکب، چادرهای هلال احمر، احداث پارکنیگ، سرویس های بهداشتی و جایگاه های خدمت رسانی به زائران، عملیات زیرسازی، خاکریزی، بیس و آسفالت این موقعیت نیز انجام شده است.
وی گفت:همچنین، هشت فقره تابلو کیلومتر شمار از شلمچه تا نجف و کربلا در سه مقطع مسیر شلمچه نصب شده و تابلوهای هشدار دهنده، نشانگر علایم ایمنی راهنمایی و رانندگی نیز در مسیر میدان مقاومت خرمشهر تا مرز شلمچه در حال نصب است.
معاون اداره راه و شهرسازی خرمشهر در سخنانش از پیشرفت فیزیکی 98 درصدی جاده ورودی خرمشهر از مسیر اهواز به طول یک کیلومتر و 700 متر خبر داد و گفت:این طرح نیز بزودی تکمیل می شود.
خاویزی تعریض و روکش آسفالت جاده امام صادق(ع) به اهواز را از دیگر طرح های اجرایی برای تامین زیرساخت ها عناون کرد و افزود:تعریض و روکش آسفالت جاده امام صادق(ع) به طول 11 کیلومتر و اعتبار80 میلیارد ریال در دست اجرا است.
وی همچنین با بیان اجرای پروژه های راه روستایی شهرستان از سوی این اداره، گفت:جاده روستاهای مصلاوی و مندوان به طول سه کیلومتر و 800 متر، روستای حفارغربی به طول یک کیلومتر و 600 متر و روستای ام التلول به طول 400 متر زیرسازی و آسفالت شد و پروژه راه روستای دیم ابن نجم به طول 800 متر، روستای معمره صنگور به طول دو کیلومتر و روستای قصبه منیعات به طول یکهزار و 300 متر نیز در دست اجرا است.
معاون اداره راه و شهرسازی شهرستان خرمشهر، اعتبار قرارداد پروژه های راه روستایی شهرستان در سال جاری را 29 میلیارد ریال عنوان کرد.
شهرستان های آبادان، خرمشهر، شادگان، امیدیه و ماهشهر به همراه شهرداری تهران به عنوان شهرستان های معین در شلمچه خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در اربعین را برعهده دارند.
در ایام اربعین سال گذشته 580 هزار زائر در همایش پیاده روی اربعین از مرز زمینی شلمچه به عراق تردد کردند.
پیش بینی شده است در سال جاری این تعداد به یک میلیون زائر افزایش یابد.
7100/6125
حسین فدایی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه مشکلات این جاده در دیدار مستقیم با وزیر راه وشهرسازی بیان شد افزود: با همکاری وزیر راه وشهرسازی مشکلات این پروژه ملی برطرف خواهد شد.
وی با بیان اینکه قرارداد 65 کیلومتر از این پروژه با قرارگاه خاتم است اظهارکرد: با قول مساعد وزیر این 65 کیلومتر با همکاری قرار گاه خاتم، به راه و شهرسازی استان واگذار می شود.
فدایی اعتبار مصوب جاده پاتاوه - دهدشت در سال جاری را 400 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی به این پروژه در اعتبارات سال 95 را 120 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در صورت تخصیص صد درصدی اعتبار روند اجرایی پروژه سرعت بیشتری خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه یکی از اولویت های اصلی در سفر هیات دولت به استان تکمیل پروژه پاتاوه - دهدشت است عنوان کرد: در صورت تخصیص اعتبارات 20 کیلومتر از قطعه دوم تا پایان سال 95 به بهره برداری خواهد رسید.
پروژه ملی پاتاوه به دهدشت به طول 136 کیلومتر دارای چهار فاز است که فازهای یک و سه این طرح به ترتیب 28 و 20 کیلومتر و فازهای دو و چهار این طرح نیز به ترتیب 28 و 63 کیلومتر است.
جاده پاتاوه - دهدشت دارای 12 دهنه تونل به طول حدود هشت کیلومتر است که پنج دهنه به طول دو نیم کیلومتر آن در فاز دوم این پروژه و از حد فاصل سرچنار تا لوداب شهرستان بویراحمد است.
7531/6110
ابراهیم شهریاری روز دوشنبه شب در گفت و گو با خیرنگار ایرنا افزود: ماشین آلات این اداره بطور مستمر در حال برفروبی این مسیر هستند، اما به دلیل شدت بارش و خطر ریزش کوه مسیر را مسدود کردیم.
وی ارتفاع برف را در این محور کوهستانی بیش از 15 سانتیمتر اعلام کرد.
شهریاری در ادامه گفت: راه ارتباطی روستای داریان در بخش مرکزی شهرستان پاوه که هفته گذشته در اثر بارش باران و ریزش کوه مسدود شده بود طی چند روز اخیر تلاش فراوانی برای بازگشایی آن انجام شد ولی امروز در اثر بارش شدید باران دوباره کوه ریزش کرد و بازگشایی آن را به تعویق انداخت.
شهرستان پاوه در شمال غربی کرمانشاه واقع شده است.
8066
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام گفت: تلاش خواهد شد تا زمان باقیمانده به اربعين شرايط مطلوبي براي ايمني و رفاه زائرين آقا اباعبدالله الحسين (ع) فراهم شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ایلام، «سیدکمالالدین میرجعفریان» در حاشیهی بازدید از پروژههای راهسازی و راهداري محور ايلام – مهران اظهار کرد: با توجه به حضور پرشور زائران آقا اباعبدالله الحسين (ع) در اربعين سال گذشته، اداره كل راه و شهرسازی استان از اسفندماه 1393 تعريض – بهسازي و ایمنسازی محورهاي سهگانه منتهي به مرز بینالمللی مهران را آغاز کرد.
وی گفت: با توجه به محدوديت زمان، شرايط جغرافيايي منطقه، وضعيت اقتصادي و اخیراً " هم شرايط جوي و وقوع سيل كه به زیرساختهای بخش راه آسيب فراواني وارد كرد اما كارهاي بزرگي در بخش راه در استان به انجام رسيده و در حال انجام است.
وی با بیان اینکه درمجموع 19 طرح راهسازی و راهداري در محور اربعين استان ايلام اجرايي شده يا در حال اجراست، تصریح کرد: اجراي عمليات چهار خطه سرابله- تقاطع كارخانه سيمان، تقاطع كارخانه سيمان- ايلام، روشنايي كنارگذر ايلام، عمليات چهار خطه ايلام- تونل كربلا، ایجاد تقاطع غير همسطح صالحآباد، تعريض پلها و مسير صالحآباد – مهران و اجراي عمليات احداث 10 كيلومتر جاده جديد كنجانچم ازجملهی این طرحها است.
وی احداث چهار خطه ورودي شهر مهران، احداث پل بزرگ زائر، تكميل بزرگراه مهران – پايانه مرزي و ساماندهي ميدان منتهي به پايانه، ايجاد روشنايي مهران- پايانه مرزي و احداث کنارگذر منتهي به پايانه مرزي را از دیگر طرحهای این مسیر عنوان و تأکید کرد: تلاش خواهد شد تا زمان باقیمانده به اربعين شرايط مطلوبي براي ايمني و رفاه زائرين آقا اباعبدالله الحسين (ع) فراهم شود.
گزارش
خبرنگار: 911201
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام گفت: تلاش خواهد شد تا زمان باقیمانده به اربعین شرایط مطلوبی برای ایمنی و رفاه زائرین آقا اباعبداللهالحسین (ع) فراهم شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ایلام، «سیدکمالالدین میرجعفریان» در حاشیه بازدید از پروژههای راهسازی و راهداری محور ایلام – مهران اظهار کرد: با توجه به حضور پرشور زائران آقا اباعبدالله الحسین(ع) در اربعین سال گذشته، اداره کل راه و شهرسازی استان از اسفندماه 1393 تعریض – بهسازی و ایمنسازی محورهای سهگانه منتهی به مرز بینالمللی مهران را آغاز کرد.
وی گفت: با توجه به محدودیت زمان، شرایط جغرافیایی منطقه، وضعیت اقتصادی و اخیراً هم شرایط جوی و وقوع سیل که به زیرساختهای بخش راه آسیب فراوانی وارد کرد، اما کارهای بزرگی در بخش راه در استان به انجام رسیده و در حال انجام است.
وی با بیان اینکه درمجموع 19 طرح راهسازی و راهداری در محور اربعین استان ایلام اجرایی شده یا در حال اجراست، تصریح کرد: اجرای عملیات چهار خطه سرابله- تقاطع کارخانه سیمان، تقاطع کارخانه سیمان- ایلام، روشنایی کنارگذر ایلام، عملیات چهار خطه ایلام- تونل کربلا، ایجاد تقاطع غیر همسطح صالحآباد، تعریض پلها و مسیر صالحآباد – مهران و اجرای عملیات احداث 10 کیلومتر جاده جدید کنجانچم ازجملهی این طرحهاست.
وی احداث چهار خطه ورودی شهر مهران، احداث پل بزرگ زائر، تکمیل بزرگراه مهران – پایانه مرزی و ساماندهی میدان منتهی به پایانه، ایجاد روشنایی مهران- پایانه مرزی و احداث کنارگذر منتهی به پایانه مرزی را از دیگر طرحهای این مسیر عنوان و تأکید کرد: تلاش خواهد شد تا زمان باقیمانده به اربعین شرایط مطلوبی برای ایمنی و رفاه زائرین آقا اباعبداللهالحسین (ع) فراهم شود.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسانشمالی از خرید 50 درصد نمک مورد نیاز برای استفاده در محورهای استان خبر داد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،منطقه خراسانشمالي، علی اصغر بدیعی مقدم، اظهار کرد: هم اکنون 50 درصد از شن و نمک مورد نیاز استان در فصل سرما خریداری شده است.
وی ادامه داد: 50 درصد دیگر از نمک مورد نیاز استان نیز در مرحله انعقاد قرارداد و خرید است.
بدیعی مقدم افزود: هر چه بتوانیم در مصرف نمک صرفه جویی بیشتری انجام دهیم آسفالت طول عمر بیشتری خواهد داشت.
وی افزود: هم اکنون در کشورهای دیگر هم این اتفاق رخ می دهد و استفاده از نمک در حداقل قرار دارد.
بدیعی مقدم عنوان کرد: طی سالهای گذشته فقط دور پیچ و گردنه ها نمک پاشی شده و باقی محورها نیز برف روبی می شد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسانشمالی گفت: رانندگان به منظور استفاده کمتر از نمک و طول عمر بیشتر آسفالت لازم است از لاستیک های ضد یخ و زنجیر چرخ استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون به منظور آمادگی کامل با توجه به قرار گرفتن در آستانه فصل سرما همه عوامل راهداری در آمادگي کامل قرار دارند.
بدیعی مقدم یادآورشد: در همین راستا تمامی عوامل راهداری در 21 گردنه برف گیر استان مستقر شدند.
خبرنگار: 0584006
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، دلاور امانی افزود: این عملیات با بیستمیلیارد ریال اعتبار و از محل اعتبارات ملی در حال انجام است.
رئیس اداره راه و شهرسازی دهدز ادامه داد: این پروژه با هدف رفع موجها و نشستهای موجود و ترکهای موزاییکی که در اثر ترددهای پرشمار وسایل نقلیه سنگین به وجود آمده انجام میشود.
امانی با اشاره به اینکه مدت اجرای این پروژه، ۴۰ روز است اظهار داشت: تسطیح شانهها و رفع افتادگی شانهٔ کنار جاده نیز بهصورت همزمان بهوسیله امکانات و ماشینآلات اداره شهرستان انجام میشود.
شهر دهدز واقع در بلندترین نقطه استان خوزستان و دروازه ورود به خوزستان از سمت چهارمحال بختیاری محسوب میشود.
دهدز با داشتن روستاهای متعدد و طبیعت زیبا، دریاچه پشت سد کارون۳ و نقاط گردشگری بسیار متنوع در خوزستان شناخته شده است.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛مانیفر اضافه کرد: در حال حاضر استان از جاده قدیم قزوین ـ کرج نیز بهره میبرد که میتوان تردد بخشی از خودروهای عبوری را از این مسیر ساماندهی و مدیریت کرد.
وی افزود : با تعریض جاده قدیم و تبدیل شدن به محور چهاربانده میتوان خودروهای باربری سنگین را از اتوبان فعلی خارج کرده و به جاده قدیم انتقال داد.
اتوبان قزوین ـ کرج از نظر شاهراه بودن و اتصال چند استان به یکدیگر اهمیت و حساسیت بسیاری دارد لذا لازم است زمینه ارتقای کیفی خدمات ارائه شده در این محور فراهم شود.
به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي این استان، مدير كل راه وشهرسازي استان در بازديد از پروژه هاي راهسازي و راهداري محور ايلام به مهران، گفت: با توجه به حضور پر شور زائران آقا ابا عبداله الحسين (ع) در اربعين سال گذشته، اداره كل راه وشهرسازي استان از اسفندماه 1393 شروع به تعريض و بهسازي و ايمن سازي محورهاي سه گانه منتهي به مرز بين المللي مهران کرده است.
سید کمال الدین میرجعفریان، افزود: با توجه به محدوديت زمان، شرايط جغرافيايي منطقه وضعيت اقتصادي و هم شرايط جوي و وقوع سيل كه به زيرساختهاي بخش راه آسيب فراواني وارد كرد، كارهاي بزرگي در بخش راه در استان به انجام رسيده و در حال انجام است.
وی، اظهار کرد: در مجموع 19 طرح راهسازي و راهداري در محور اربعين استان ايلام اجرايي شده يا در حال اجراست كه مي توان به اجراي عمليات چهارخطه سرابله- تقاطع كارخانه سيمان، تقاطع كارخانه سيمان- ايلام، روشنايي كنارگذر ايلام، عمليات چهار خطه ايلام- تونل كربلا، ايجادتقاطع غير همسطح صالح آباد، تعريض پلها و مسير صالح آباد – مهران اشاره کرد.
میرجعفریان، یادآور شد: اجراي عمليات احداث 10 كيلومتر جاده جديد كنجانچم، احداث چهار خطه ورودي شهر مهران، احداث پل بزرگ زائر، تكميل بزرگراه مهران – پايانه مرزي و ساماندهي ميدان منتهي به پايانه، ايجاد روشنايي مهران- پايانه مرزي و احداث كنار گذر منتهي به پايانه مرزي از دیگر طرح های راهسازی در ایلام برای اربعین حسینی است.
وی، با اشاره به تلاش شبانه روزي راهداران اين اداره كل نسبت به بهسازي و ايمن سازي نقاط سيل زده محور اربعين خاطرنشان کرد: تلاش خواهد شد تا زمان باقي مانده به اربعين بتوانيم شرايط مطلوبي براي ايمني و رفاه زائرين آقا اباعبدالله الحسين (ع) فراهم نماييم.
حبیب نادیانرفیع امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه راه و شهرسازی همدان در سال جاری پروژههای متعددی را در راههای روستایی استان اجرا کرده است، اظهار کرد: از ابتدای امسال هشت پروژه راه روستایی در شهرستان ملایر اجرا و یا تکمیل شده است.
وی با تأکید بر اینکه سعی بر بهسازی راههای روستایی در سراسر استان داریم، افزود: بهسازی، زیرسازی و آسفالت راههای روستایی شهرستانها و به ویژه روستاهای شهرستان ملایر در دست اقدام است.
مدیر ساخت و توسعه راههای همدان گفت: با تکمیل و بهرهبرداری از این هشت پروژه تمام روستاهای بالای 50 خانوار شهرستان ملایر دارای راه آسفالته خواهد شد.
وی ادامه داد: روستاهای هریرز، پریان، گولوند، سلطانیه، قدیمی، مالیچه، درهرافت و توتلفوران امسال هشت روستای هدف در اجرای پروژهها در شهرستان ملایر هستند.
نادیانرفیع خاطرنشان کرد: بهسازی، زیرسازی و آسفالت یک کیلومتر مسیر روستای سلطانیه، چهار کیلومتر راه روستای مالیچه و 2.6 کیلومتر راه روستای توتلفوران به پایان رسیده است.
وی افزود: دو کیلومتر راه روستای پریان، 3.5 کیلومتر راه روستای هریرز، 2.5 کیلومتر راه روستای قدیمی، دو کیلومتر راه روستای گولوند و 2.6 کیلومتر راه روستای درهرافت نیز در دست بهسازی، زیرسازی و آسفالت است.
وی تصریح کرد: در صورت تخصیص اعتبار لازم تا سال آینده تمام روستاهای دارای سکنه شهرستان ملایر دارای راه آسفالته میشوند.
علی عالی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زابل اظهار داشت: پروژه اصلاح 2 نقطه پر حادثه در حوزه عملکردی این اداره به اتمام رسید.
وی افزود: این پروژهها با ایجاد دو دهنه پل دالی 8 متری و 16 متری در محدوده روستاهای سدکی و بامری جهانتیغ اقدام شده است.
عالی تصریح کرد: هدف از اجرای این پروژهها بالا بردن سطح امنیت و تسهیل در امر رفت و آمد و کاهش تصادفات جادهای است.
وی مدت زمان اجرای این طرح را دو ماه با اعتباری بیش از 5/2 میلیارد ریال عنوان کرد که از محل اعتبارات استانی تامین شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی زابل گفت: چهار دهانه پل دالی 8 متری محور پیرسبز به مبلغ 730 میلیون ریال، محور حمزهآباد به مبلغ 730 میلیون ریال، محور محمدآباد بولائی 900 میلیون ریال و محور جمالآباد به مبلغ 700 میلیون ریال و همچنین سه دهانه پل دالی یک و دو متری در محور شهرک علیاکبر هامون در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، فرزاد رستمی صبح امروز در جمع مدیران ادارات راه و شهرسازی استان بوشهر با تشریح اقدامات صورت گرفته در یک هفته گذشته، اظهار داشت: بارشهای اخیر عمدتاً در محورهای شمالی و جنوبی استان، محورهای برازجان – بوشهر، گناوه و دیلم بوده است.
وی افزود: در محورهای استان شاهد بارش باران در این مدت بودهایم که با همت و تلاش شبانهروزی راهداران خدوم و زحمتکش این ادارهکل، تمام محورها باز بوده و تردد در جادههای استان، روان گزارش شده است.
رستمی از همه رانندگان خواست که با احتیاط و سرعت مطمئنه حرکت کنند و حتیالمقدور از سفرهای غیرضروری اجتناب کنند.
وی همچنین افزود: کاربران جادهای قبل از آغاز هرگونه سفر برون شهری باشمارههای شبانهروزی 09177714444 و سامانه گویا 141 مرکز مدیریت راهها تماس گرفته و از آخرین وضعیت ترافیکی و شرایط جوی راههای استان مطلع شوند تا با ضریب ایمنی بیشتری اقدام به سفر کنند.
این مسئول در پایان نیز به مسافران توصیه کرد که در هنگام سفر از سلامتی خودروشان مطمئن شده و تجهیزات ایمنی به ویژه زنجیر چرخ را فراموش نکنند.
مسعود خوشکام امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: همه محورهای استانهای زنجان باز بوده و تردد در آن جریان دارد.
وی با اشاره به اینکه مه غلیظ در برخی از محورهای استان زنجان مشاهده میشود، ادامه داد: محور زنجان – طارم و زنجان – بیجار دارای مه غلیظ است.
مسئول مرکز مدیریت راههای ادارهکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه مه غلیظ در محورها موجب کاهش دید افقی شده است، تأکید کرد: رانندگان در هنگام تردد در محورهای مهآلود نکات ایمنی را بیش از پیش رعایت کنند.
خوشکام از پیشبینی بارش باران در محورهای استان زنجان خبر داد و افزود: هواشناسی برای ساعات آینده امروز بارش باران را پیشبینی کرده است.
وی با بیان اینکه رانندگان پیش از سفر از سلامت خودرو خود و تجهیزات گرمایشی آن اطمینان حاصل کنند، خاطرنشان کرد: به همراه داشتن زنجیر چرخ در محورهای کوهستانی به رانندگان توصیه میشود.
مسئول مرکز مدیریت راههای ادارهکل راه و شهرسازی استان زنجان به آمادگی مأموران راهداری در محورهای استان زنجان اشاره و اظهار کرد: این افراد آمادگی لازم برای باز نگهداشتن محورها در روزهای برفی را دارند.
خوشکام با اشاره به اینکه تلفن 1816، تلفن گویای141 و سامانه پیامکی 1000241141 آماده پاسخگویی 24 ساعته به همه استانیهای زنجانی در زمینه وضعیت محورها بوده است، اضافه کرد: مسافران پیش از سفر با تماس با این شمارهها میتوانند از وضعیت راههای استان زنجان اطلاع پیدا کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، مدیر کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد و فرماندار کهگیلویه ظهر امروز از پروژه بهسازی و تعریض جاده سوق به دهدشت بازدید و از نزدیک عملیات اجرایی این محور را بررسی کردند.
حسن فدائی در حاشیه این بازدید در دیدار با امام جمعه سوق اظهار داشت: در صورتی که نقدینگی پروژه به 100 درصد برسد پنج کیلومتر از این محور تا پایان سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیر کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه امسال 260 میلیارد ریال به پروژه اختصاص داده شد افزود: تلاش داریم پنج کیلومتر از جاده با اولویت قرار دادن مسیر از سمت دهدشت یا سوق آسفالت شود.
وی طول مسیر را 9 کیلومتر دانست و با ناصحیح خواندن زمان 9 سال بلا تکلیفی پروژه تصریح کرد: دو سال از اجرای پروژه میگذرد و طی این مدت 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
فدایی خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 2 میلیارد تومان در پروژه هزینه شده که قریب به یک میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی عدم همکاری مردم بخش در پیشروی عملیات را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه تا زمانی پرداخت پول اجازه ادامه کار را ندادند گفت: یکی از دلایل کم شدن نقدینگی پرداخت 600 میلیون تومان به مردم بابت معارضات بود.
این مسئول در راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد به مردم بخش سوق اطمینان داد در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی پنج کیلومتر از جاده تا پایان سال به بهرهبرداری برسد.
فدایی افزود: در غیر این صورت تا پایان تیرماه سال 95 این پنج کیلومتر زیر بار ترافیک خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، مجتبی محمودی ظهر امروز در نشست ستاد مدیریت بحران این شهرستان اظهار داشت: در بخش جبالبارز 440 کیلومتر راه روستایی کوهستانی داریم در حالی که امکانات ما دو دستگاه لودر و گریدر است و امکان بازگشایی همزمان این راهها مقدور نیست و بازگشایی راهها را به بخشداریها واگذار کردهایم.
وی با اشاره به هزینه بیش از سه میلیارد و 200 میلیون تومان برای خسارات سیل اخیر بیان داشت: پلهایی در این منطقه داریم که در وضعیت بسیار بحرانی قرار دارند و وظیفه ما بازگشایی محورهای اصلی و مهم است و باید مطابق با اولویتبندی عمل کنیم.
محمودی خاطرنشان کرد: سیلهای اخیر در بخش اسماعیلی جیرفت پس از بارندگیها شرایط ویژهای دارد و وظیفه ما احداث سیلبند نیست و دیدگاهها باید اصلاح شود و در تابستان چندین بار با بعضی از بخشداران برای رفع این مشکل تماس گرفتم.
وی از لایهروبی چهار هزار پل در زمان وقوع سیل خبر داد و افزود: در حوزه راههای شریانی باید بیش از چهار هزار پل را لاروبی و برای زمستان آماده کنیم.
رئیس اداره راه و شهرسازی جیرفت خاطرنشان کرد: مسئله حساس در بخش اسماعیلی وجود 350 پل در 30 کیلومتر است که این پلها در حوزه سیلخیز ایجاد شده است که این امر به علت سیاستهای غلط اعمال شده و همچنین منازل مسکونی در مسیر رودخانهها احداث شدهاند.
بخشدار ساردوئیه نیز در این جلسه با بیان اینکه در اثر سیل اخیر راه مواصلاتی 10 روستا مسدود شده است، اظهار داشت: در اثر سیل اخیر در روستای دلفارد قطعی آب شرب را در این روستا داشتیم و رفع مشکل شبکه توسط فاضلاب روستایی انجام شده است.
حسین صالحی از قطعی برق به خاطر طولانیبودن شبکه ردیابی و مشکلات عدیده انتقاد و خاطرنشان کرد: برای برطرف شدن، مشکلات قطعی برق در زمان بارندگی قرار است، محدوده شهر درببهشت از برق راین تأمین شود.
صالحی از قطع مکرر تلفن همراه اول بعد از قطعی برق در بخش ساردوئیه انتقاد کرد و اظهار داشت: با ابراز تأسف با انجام تماسهای مکرر با مسئولان شرکت مخابرات هنوز در این راستا مشکل داریم.
بخشدار جبالبارز نیز در این جلسه بیان داشت: با توجه به اینکه پیشبینی و پیشگیری مهم است به تمام دهیاران و شوراهای اسلامی آمادهباش لازم را دادهایم و مکانهای برفخیز نیز نظارت شده است.
شهاب شهابی خاطرنشان کرد: بررسی وضعیت جایگاههای سوخت به همراه توزیع در سه مرحله انجام شده است و در این زمینه ذخیره هم داشتهایم.
بخشدار جبالبارز با اشاره به چالشهای موجود در زمان بحران تصریح کرد: در این راستا چالشهایی وجود دارد، اما میتوانیم، بحران را مدیریت کنیم، اما مدیریت بعد از بحران با چالش روبرو میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی، علیاصغر بدیعی مقدم اظهار کرد:هماکنون بهمنظور آمادگی کامل با توجه بهقرار گرفتن در
آستانه فصل سرما کلیه عوامل راهداری در آمادگی کامل قرار دارند.
وی خرید نمک موردنیاز برای طرح زمستانی راهداری خراسان شمالی را از اقدامات این اداره کل برشمرد و گفت: تاکنون نیمی از نمک موردنیاز برای طرح زمستانی راهداری خراسان شمالی خریداری شد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی افزود: هماکنون بهمنظور آمادگی کامل با توجه بهقرار گرفتن در
آستانه فصل سرما همه عوامل راهداری در آمادگی کامل قرار دارند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اداره کل راه و شهرسازي استان چهارمحال و بختياري، قاسم قاسمي گفت: عمليات کلنگزني براي حذف گردنه مهم «چري» آغاز شده است که با حذف اين گردنه و گردنه «کره بس» و احداث تونل در اين مناطق، فلات مرکزي ايران به بنادر جنوبي کشور متصل ميشود.
وي افزود: احداث آزادراه کاشان ـ تهران به چهارمحال و بختياري و آزادراه لردگان - خوزستان در کنار بزرگراه شهرکرد - بروجن - خوزستان و احداث آزادراه ايذه - لردگان که در حال اجرا هستند از جمله تحولات بزرگ و اساسي در راستاي توسعه راههاي استان چهارمحال و بختياري هستند.
قاسمي گفت: احداث راهآهن شهرکرد- اصفهان - خوزستان بزرگترين تحول در راستاي جابهجايي کالا و خدمات در اين استان است.
مديرکل راه و شهرسازي چهارمحال و بختياري گفت: نصب علائم جادهاي، تغييرات ابنيه فني و تعميرات پلهاي بزرگ که با استفاده از قيرهاي پليمري و الستومري انجام ميشود توسط بخش خصوصي اجرا و ۸۰ درصد هزينههاي راهداري به اين امور اختصاص مييابد.
وي با بيان اينکه برنامه پي.آي.سي در خصوص ترميم جادهها، نوع خرابي راههاي اصلي و فرعي را شناسايي و محورهايي که نياز به روکش آسفالت گرم دارند را در اولويت کاري قرار ميدهد گفت: اين برنامه اين امکان را فراهم ميکند که آسفالتهايي که بيش از ۲ سال از عمر آنها ميگذرد و آسيبديدگي آن قابل رويت است را با روشهاي کمهزينه مانند؛ «فوکسيل» به جاي روشهاي پرهزينه ترميم و عمر آن را افزايش دهد.
قاسمي ادامه داد: تأمين ديد در قوسهاي فاقد ديد و کمديد، تعريض ابنيه فني، ترميم ابنيه فني، آشکارسازي نقاط پرحادثه از جمله اقداماتي است که در راستاي پيشگيري از ايجاد حوادث و تلفات جادهاي انجام شده است.
وي با اشاره به اينکه براساس آمار ۵ ماهه نخست امسال، کاهش تلفات جادهاي در کشور ۸.۲ بوده است گفت: کاهش تلفات جادهاي در همين مدت در استان ۲۰ درصد بوده است.
مديرکل راه و شهرسازي چهارمحال و بختياري افزود: ۳۷ راهدارخانه در سطح استان در حال فعاليت هستند که داراي ۳۰۰ نفر نيرو و ۲۲۰ دستگاه سبک، سنگين و نيمه سنگين هستند و در تمام فصول سال به صورت اکيپهاي زمستانه و تابستانه فعاليت ميکنند.
وي ادامه داد: محور بين استاني شهرکرد-مسجد سليمان تاکنون از محورهاي فرعي بوده است که هم اينک در حال تبديل شدن به راه اصلي است.
سید کمال الدین میرجعفریان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مهمترین پروژه های راهسازی استان ایلام بهسازی، تعریض و اصلاح محور ایلام به مهران است که هم اکنون در مجموع ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی بیان داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین، مسیر ایلام به مهران به عنوان مسیر اصلی به پایانه مرزی مهران شناخته می شود، لذا از سال گذشته کارهای اساسی و مهم برای اصلاح این محور در سه بخش آغاز شده است.
میرجعفریان عنوان کرد: این مسیر شامل ایلام به صالح آباد، صالح آباد به مهران و مهران به پایانه مرزی است که هم اکنون در چند بخش کارهای اصلاح، بهسازی و تعریض صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: این مسیر به طول ۹۰ کیلومتر هم اکنون در بخشهای مختلف در حال کار است، به طور مثال منطقه حادثه خیز گلان در ۲۰ کیلومتر در مرحله تعریض و بهسازی است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان ایلام افزود: علاوه بر فعالیتهای مذکور در محور ایلام به مهران، کنارگذر شرقی شهرستان مهران نیز برای استفاده در ایام اربعین آماده شده است.
وی افزود: مسئله روشنایی پل زائر تا پایانه مهران و چهار خطه کردن محور مهران تا پایانه نیز عملیاتی شده و آماده استفاده در ایام اربعین برای عموم مردم و زائران است.
میرجعفریان با اشاره به اینکه زیرساختهای استان ایلام برای اربعین آماده است، گفت: بیشتر مشکلات سال گذشته حل شده و قطعا در آینده محور ایلام به مهران به طور کامل بهسازی و تعریض می شود.
محمد ابراهیمی در گفتگو با مهر اظهارداشت: با تلاش راهداران شهرستان منوجان در جنوب کرمان، یک لاین از محور منوجان _ بندرعباس که بر اثر ریزش کوه مسدود شده بود بازگشایی شد.
وی افزود: ساعاتی پیش بارندگی شدید در کیلومتر ۶۵ محور منوجان _ بندرعباس محدوده تونل رودان منجر به مسدود شدن این محور ترانزیتی شد.
وی ادامه داد: سیزده راهدار منوجان با استفاده از ماشین آلات نیمه سنگین از ساعت ۲۰ بازگشایی محدوده تونل را آغاز کردند و موفق به بازگشایی یک لاین از این محور شدند.
ابراهیمی گفت: هم اکنون تردد در یک لاین محور منوجان - بندرعباس برقرار است و تلاش راهداران منوجان برای باز گشایی لاین دوم این محور ادامه دارد.
بندرعباس / خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی
جاده بندرعباس- سیرجان محدوده تونل هفده شهریور بسته شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیر کل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: این جاده تا اطلاع ثانوی از کیلومتر 85 تا 115 ازساعت هفت صبح تا نوزده، بسته است.
دستوان انجام دادن بهسازی روکش آسفالت را علت بسته شدن این جاده اعلام کرد.
در یک لاین این جاده اکنون عبور و مرور خودروها بصورت دو طرفه زیر نظر ماموران پلیس راه در جریان است .
0002
اصفهان / خبرگزاری صدا و سیما/اجتماعی
بارش باران برخی محورهای مواصلاتی استان اصفهان را مه آلود و با کاهش میدان دید روبرو کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مسئول مرکز مدیریت راه های اداره کل راه وشهرسازی استان اصفهان گفت: بارش باران از دیشب تا صبح امروز محورهای سه راه بغم دراردستان – نائین ، عوارضی قمصر در آزاده راه کاشان – اصفهان ، محدوده ابوزیدآباد در محور کاشان - اردستان هم اکنون مه آلود وبا کاهش میدان دید روبرو است.
آقای کازرونی به رانندگان توصیه کرد برای تردد دراین محورها، چراغهای مه شکن خود را روشن و وسایل نقلیه خود را به وسایل گرمایشی تجهیز کنند.
اداره کل هواشناسی استان اصفهان هم اعلام کرد بیشترین بارندگی مربوطه به شهرستان نطنز و شهر میمه با هفت وشش دهم میلی مترو چوپانان با پنج و چهاردهم میلی متر است همچنین در شهر اصفهان هم پنج دهم میلی متر باران باریده است.
براساس این گزارش ،دمای هوا تا 24 ساعت آینده سه درجه کاهش خواهد یافت.
0002
اصفهان / خبرگزاری صدا و سیما/ اجتماعی
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، تردد در کیلومتر153 تا 154 آزاد راه اصفهان – کاشان از فردا با محدودیت روبروست.
بنابراعلام اداره کل راه وشهرسازی استان اصفهان ،از فردا تا 9 دی به علت عملیات راهداری با نصب ترافیکی ایستگاه عوارضی کاشان تردد دراین بخش ازمحور از ساعت هفت تا 17 محدودیت دارد.
وی به رانندگان توصیه کرد باتوجه به اینکه عملیات کارگاهی همزمان باعبور ترافیک است دراین مدت با رعایت ایمنی وتوجه به علائم منصوبه تردد کنند.
0002
کرمان / خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی
خسارتهای ناشی از سیل هفته گذشته به راههای بخش جبالبارز جیرفت 30 میلیارد ریال اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مجید محمودی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان جیرفت با اعلام این خبر گفت بارش شدید باران در هفته گذشته باعث بروز سیل در مناطق مختلف شهرستان جیرفت شد که به علت کوهستانی بودن منطقه جبالبارز بیشترین آسیبها به راههای این منطقه وارد شد. وی افزود 44 کیلومتر راه روستایی در بخش جبالبارز دچار خسارت 30 تا 90 درصدی شده است و سه اکیپ راهداری همچنان برای بازگشایی برخی محورهای خسارت دیده تلاش میکنند.
هفته گذشته ، طی یک نصف روز ، 65 میلیمتر باران در منطقه جبالبارز بارید که به گفته کارشناسان اداره کل هواشناسی استان کرمان ، اتفاقی بسیار نادر در این استان محسوب میشود .
0002
کرمان / خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی
همزمان با پیش بینی موج جدید بارشها در استان کرمان ، مسئولان منطقه جیرفت باردیگر درباره خطرات ناشی از سیل بندهای فرسوده این شهرستان هشدار دادند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مجید محمودی رییس اداره راه و شهرسازی جیرفت گفت اکثر سیل بندهای این شهرستان به علت گذشت زمان دچار فرسودگی شده اند و ممکن است تحمل حجم شدید و یکباره آب را نداشته باشند.
وی افزود برخی کشاورزان هم اقدام به احداث سیل بندهای غیر استاندار وغیر کارشناسی در بالا دست مزارع خود کرده اند که در مواقع بارندگی شدید این آب بندهای خاکی تخریب شده و حجم وسیعی از آب را یکباره رها میکنند و باعث تشدید سیلاب میشوند .
وی آسیب دیدن جاده جیرفت به بخش اسماعیلی در روزگذشته را ناشی از تخریب همین آب بندها و سیل بندها دانست و گفت با توجه به پیش بینی بارشهای شدید در روزهای آینده باید برای مدیریت آب بندهای غیراستاندارد و سیل بندهای فرسوده ، چاره ای فوری اندیشیده شود .
جعفر جلالی بخشدار بخش اسماعیلی جیرفت هم با اشاره به اینکه سیلاب دیروز به 500 هکتار گلخانه سنتی در این بخش آسیب رساند گفت 3 سیل بند در روستاهای خیرآباد، جهاد آباد و اسماعیلی سفلی که براثر بارندگیهای شدید هفته گذشته آبگیری شده بودند ، دیروز تخریب و باعث وقوع سیلاب شدند. بخشدار اسماعیلی افزود تخریب این سیل بندها 6 روستای منطقه را در مقابل سیل های احتمالی بی دفاع کرده است و این درحالیست که ساکنان این روستاها بعد از فروکش کردن سیلاب در حال بازگشت به خانه های خود هستند و امکانات کافی برای حل مشکلات آنها وجود ندارد .
بخشدار منطقه جبالبارز جیرفت هم هفته گذشته در باره فرسودگی سیل بندهای این بخش و خطر ناشی از تخریب آنها در بارندگیهای پیش رو هشدار داد. علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان پنجشنبه گذشته در بازدید از مناطق سیل زده جبالبارز بر تامین اعتبار فوری برای احداث سیل بندهای جدید در این منطقه تاکید کرد .
0002
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان بیدار، حجت اله غلامی در این نشست با بیان اینکه ریشه شهر و شهرسازی را باید در انقلاب صنعت جستجو کرد، افزود: از آن زمان بود که هرج و مرج در روند افزایش جمعیت شهرها ایجاد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: در ابتدای قرن ۲۰ بود که طرح های جامع در اروپا شروع شد و تا اندازه ای ساماندهی شهرهای اروپایی شکل گرفت اما در شهرهای ایران این امر با یک تاخیر ۵۰ ساله شروع شد.
وی تصریح کرد: متاسفانه ما راه شهرساران اروپایی را پیمودیم و بنا بر این شاهد تعارض هایی در تدوین قوانین خود در شهرها شدیم.
غلامی بیان کرد: بعدها طرح های جامعی برای حل مشکلات ارائه شد اما این طرح ها نتوانستند تامین کننده نیازهای شهری باشند و هر روز وضع شهرها بدتر شد.
وی با بیان اینکه قطعا جبران این مشکلات در یک هفته حل نخواهد شد، افزود: در روزهای اولیه پیروزی انقلاب یکی از دغدغه های کشور موضوع شهرسازی بود و توجهات به سوی حلبی آبادها، شیرآبادها، مفت آبادها و … بود اما امروز شاهدیم پس از این همه سال تنها اسم مفت آباد به همت آباد تغییر پیدا کرده و اگر وارد یکی از این مناطق شویم پی به عمق فاجعه خواهیم برد که برنامه ریزی خاصی برای خروج این مناطق از وضعیت موجود ریخته نشده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: در حال حاضر ۷ هزار هکتار بافت فرسوده از این مناطق مصوب مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری هستند اما ۱۴ هزار هکتار از زمین های این مناطق به تصویب نرسیده اند و از میانگین خدمات شهری در این مناطق کمتر از حد معمول است.
وی ابراز کرد: همه هنر ما بعد از انقلاب در ایجاد شهرهای جدید مانند بهارستان، فولادشهر، مجلسی و … خلاصه شد که مورد نقد و بررسی زیادی است چرا که ما راهمان را به بیراهه کشاندیم.
غلامی با انتقاد شدید به مسکن مهر تاکید کرد: مسکن های مهر بدون بررسی فرهنگی، اجتماعی و … ساخته شدند و باید منتظر سونامی برای مواجهه با این پدیده در آینده باشیم.
وی هنر شهرسازان را هدایت مدیریت شهری عنوان کرد و در ادامه گفت: سکونتگاه های غیررسمی و روستایی از دیگر پدیده های شهرهای ما است اما آخرین پدیده بافت های ناهمگون هستند که از گذشتگان به ما رسیده اند و باید حداکثر استفاده را از آن ها برد که نمونه عینی آن ها پادگان ها، سیلوها، کارخانجات تخریب نشده هستند و برای شروع این امر کارخانه ریسباف اصفهان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه سند ملی بازآفرینی تصویب شده و سند استانی بازآفرینی شهری تدوین شده است، گفت: در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده که به ازای هر سال ۱۰ درصد از فضاهای شهری بازآفرینی شوند تا بتوانیم طی ۱۰ سال تحولی در ساختار فضای شهری ایجاد کنیم.
* تمامی دستگاه های اجرایی ملی و استانی نسبت به نصب ساترا اقدام کنند
مسعود صفاری پور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان در ادامه اظهار کرد: آمایش سرزمین، ارزیابی نظام مند عوامل طبیعی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و … به منظور یافتن راهی برای تشویق و کمک به جامعه بهره برداران در انتخاب گزینه های مناسب برای افزایش و پایداری توان سرزمینی در جهت برآورد نیازهای جامعه است.
وی افزود: ضوابط ملی طرح آمایش سرزمین در سال ۹۴ توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تدوین شده و قواعد آن در راستای تحقق سازمان فضایی مطلوب و ارتقای بهره وری از سرزمین و یکپارچه سازی آماده شده است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان با بیان اینکه استقرار سامانه هوشمند ساترا پایه و اساس تدوین آمایش سرزمینی است، بیان کرد: تمامی دستگاه های اجرایی ملی و استانی موظفند به منظور بهره برداری از امکانات، تصمیم گیری و رصد توسعه سرزمین نسبت به نصب و راه اندازی سامانه ارزیابی ساترا که یکی از ارکان توسعه پایدار است، اقدام کنند.
وی با تشریح طرح آمایش سرزمین، اضافه کرد: برخی از واحدهای صنفی شهر اصفهان که چهره زیبای شهر را تحت تاثیر قرار می دهند، نیاز به اصلاح دارند تا در آینده ای نزدیک شاهد توسعه و پیشرفت شهر در زمینه های گردشگری، فرهنگ و صنایع دستی و توسعه علم و فناوری باشیم.
سید احمد عاملی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان پیش از سخنرانی غلامی؛ به بیان مطالبی در حوزه شهرسازی پرداخت.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان، با اشاره به پتانسیل بالای شرق اصفهان در زمینه تاریخی و گردشگری به بیان مشکلات جاده ای این بخش اشاره و گفت: برحسب جمعیت بالای شهرهای شرق اصفهان و همچنین عبور و مرور مسافران دیگر استان ها از این مسیرها باید تدابیر لازم در راستای رفع مشکلات جاده ای اندیشیده شود.
حجت الله غلامی اظهار کرد: بخش بن رود با جمعیت حدود ۳۰ هزار نفری و آثار تفریحی گردشگری که در درون آن نهفته است، با انبوه گردشگران روبه روست که باید در این رابطه نگاه ویژه ای به مسائل مرتبط با راه ها و ایمن سازی آن داشت.
وی از احداث طرح ورودی میدان امام رضای شهر ورزنه خبر داد و افزود: بحثی را در رابطه با ورودی شهر ورزنه از سمت میدان امام رضا تا میدان امامزاده میرزین العابدین شهر تحت بررسی قرار داده ایم و امیدواریم با همکاری شهرداری ورزنه بتوان عملیات احداث را به اجرا برسانیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان تاکید کرد: زیرسازی ورودی میدان اصلی شهر ورزنه طی تفاهم نامه ای مشترک به عهده شهرداری ورزنه می باشد و راه و شهرسازی متولی عملیات روسازی و آسفالت این مسیر است که با دقت در ایمنی و سرعت در کار اجرایی، به مرحله تکمیل خواهد رسید.
ضرورت توجه به پل های تاریخی شهرها
وی با اشاره به برخی پل های تاریخی در شهرها، خصوصا شهر ورزنه از ترمیم و همچنین عریض کردن آن خبر داد و خاطرنشان کرد: پل های تاریخی دارای عرض کم و فرسودگی بسیار است که برخی مواقع مورد غفلت واقع شده است و در این خصوص باید کار مطالعاتی انجام و نسبت به احداث پل دیگر جنب پل های تاریخی که مسیر عبور و مرور وسایل نقلیه است، اقدام شود.
غلامی با توجه به مورد مذکور گفت: سعی ما در این است تا بتوان از محل اعتبارات سازمان راهداری، اعتباری به منظور احداث پل عبوری جنب پل تاریخی شهر ورزنه قرار داده شود و عملیات اجرایی از سال آینده آغاز می شود.
وی با بیان اهمیت شهرک های مهر شهرهای شرق اصفهان و برخی مشکلات موجود در زمینه های ساخت و ساز، اذعان کرد: عملیات آماده سازی بیش از ۶۰۰ واحد در شهرک مهر ورزنه ناتمام است که باید در این خصوص تدابیر لازم انجام شود.
یک باب مدرسه در مسکن مهر ورزنه
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با شاره به امضای تفاهم نامه با شهرداری ورزنه در خصوص بخشی از مشکلات مسکن مهر افزود: تفاهم نامه دومی که در سفر هفته گذشته به شهرورزنه با شهرداری تنظیم شد به این نتیجه رسیدیم که در قبال اماده سازی اقدامات شهرداری، راه و شهرسازی معادل ریالی از املاک قیر مورد نیاز را تقبل کرده که در این صورت محوطه سازی مسکن مهر ظرف ۵ تا ۶ ماه آینده به سامان می رسد.
وی با توجه به نیاز مسکن مهر شهر ورزنه به یک باب مدرسه گفت: مدرسه ۶ کلاسه با تامین اعتبار لازم تا مرحله سفت کاری توسط راه و شهرسازی انجام و باقی عملیات ساخت وساز توسط اداره آموزش و پرورش به انجام خواهد رسید.
غلامی با تاکید بر عدم دوگانگی در عملیات ساخت مدرسه مسکن مهر ورزنه بیان کرد: برای اینکه طی ساخت و ساز با دوگانگی پیمانکار روبه رو نشویم طی تفاهم نامه ای با نوسازی مدارس، عملیات اجرایی در بخش سفت کاری و بخش های دیگر ساخت به یک نفر پیمانکار واگزار می شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر مشکلات بسیار راه های روستایی در شرق اصفهان، خاطرنشان کرد: اداره راه و شهرسازی صرفا در این رابطه مقدار قیر جاده های روستایی را تامین می کند.
به گزارش قدس آنلاین ازیزد، غلامرضا رضایی با بیان این خبر اظهار داشت : حدود 26 اکیپ راهداری پیش بینی شده که در طرح زمستانی حدود 4200 کیلومتر از راه های استان را زیر پوشش دارند.
حدود 248 دستگاه ماشین آلات در اختیار اکیپ های عملیات امداد رسان قرار خواهند گرفت و حدود 346 نفر هم با این طرح در شیفت های مختلف و در نقاط پیش بینی شده مستقر خواهند شد .
وی افزود :با توجه به اهمیت تردد ایمن بخصوص در فصل زمستان سعی کردیم با جمع بندی تجربه های سال های قبل بتوانیم برای استفاده از امکانات و مدیریت عوامل حوزه راهداری ،برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم.
رضایی گفت : معمولا یک سری اقدامات نیمه تمامی که در بحث راهسازی و راهداری در سطح راهها وجود دارد که باید تعیین تکلیف کنیم و یک سری ذخایر و امکانات نظیر شن، نمک و آماده کردن ماشین آلات و تجهیزات راهداری نظیر نمک پاش و برف روب و ماشین آلاتی که مرتبط به این موضوع هستند را در گردنه ها و راهدارخانه ها مستقر کنیم.
این مسئول از مردم خواست تا با توجه به اینکه پیش بینی می شود زمستانی متفاوت با سال های گذشته داشته باشیم در سفرها توجه بیشتری به قوانین و مقررات رانندگی داشته و با سرعت مطمئن تردد و به اخطار های پلیس راه و راهداران توجه ویژه داشته باشند.
به گزارش قدس آنلاین از اصفهان، جاده دوطرفه علویجه به سمت پلیس راه اصفهان – تهران یکی از جاده های پرتصادف این استان بوده که آمار تصادفات بدلیل دسترسی های متعدد وغیر ایمن شرکتهای صنعتی بزرگ علویجه وسایر کارگاههای صنعتی ونداشتن پارکینگ وتوقفگاههای مناسب ونداشتن دوربرگردان وبه طور کلی عدم تطابق مشخصات هندسی راه باسرعت و به وقوع پیوستن تصادفات رخ به رخ و منجر به فوت یکی از اولویتهای اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان جهت احداث باند دوم قرار گرفت .
مدیرساخت وتوسعه راههای اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان با اعلام آماده بهره برداری بودن بخشی از این مسیر به کارشناس خبر گفت : احداث باند دوم محور علویجه به سمت پلیس راه اصفهان – تهران از سال 91 آغاز شد که از کیلومتر 500/18 تا کیلومتر 33 به طول 5/14 کیلومتر آماده بهره برداری است .شد
حمیدرضا امیرخانی اظهار داشت : کل این مسیر 39 کیلومتر است که 3 کیلومتر از آن طی سه سال قبل آسفالت شده و 5/14 کیلومتر آماده بهره برداری و 13 کیلومتر دیگر در آستانه شروع عملیات اجرایی است که عملیات بستر سازی 3 کیلومتر آن انجام شده است
امیرخانی کیفیت بهره برداری این پروژه را طی 10 سال اخیر مثال زدنی خواند و گفت : در این پروژه از قیر امولسیونی با فرمولاسیون جدید به عنوان لایه پریمکت ملزم به تستهای آزمایشگاهی به طور 100 درصد استفاده شده که از نظر قابلیت نفوذ پذیری ، چسبندگی وپوشش قیر و مصالح و انسجام دانه بندی حائز مشخصات مطلوب است .
شهرام عباسی کارشناس طرح این پروژه نیز با اشاره به اعتبارات هزینه شده و مورد نیاز اذعان داشت : تاکنون 80 میلیارد ریال در این محور هزینه شده که در صورت تامین اعتبار به میزان 120میلیارد ریال 13 کیلومتر باقیمانده از این مسیر نیز تکمیل خواهد شد .
وی درخصوص 5/14 کیلومتر آماده افتتاح اظهار داشت : چنانچه اعتبار لازم برای لایه دوم آسفالتی باند جدید به میزان 20 میلیارد ریال تامین گردد سطح بهره برداری این پروژه از نقطه نظر کیفی وشاخصهای عددی برای 12 سال با نمره 90 تا 100 بدون کوچکترین تغییر باقی خواهد ماند .
صاحبخبر - روضانعلی حصاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛ طول این محور را حدود دو کیلومتر اعلام کرد و افزود: برای آسفالت این مسیر یک هزار و 600 تن آسفالت در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: روستای میرعزیزی با 97 خانوار جمعیت در حد فاصل دو باند رفت و برگشت بزرگراه کربلا واقع شده که پس از بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از راههای روستایی شهرستان صحنه؛ آسفالت این مسیر را به منظور سهولت در تردد روستاییان در دستور کار قرار داد.
رئیس اداره راه و شهرسازی صحنه با بیان اینکه برای اجرای این طرح دو میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده افزود: این اعتبار از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری تامین شده است.
وی با بیان اینکه با اجرای عملیات آسفالت در دو مرحله، 800 متر مسیر مذکور تاکنون آسفالت و خط کشی شده است.
روستای میرعزیزی با 330 نفر جمعیت در 35 کیلومتری صحنه، در مسیر بزرگراه کربلا به سمت کرمانشاه واقع شده است.
7454/8066
عصردنا: رئيس اداره راه و شهرسازي شهرستان كهگيلويه با بیان اینکه راه و شهرسازي مقصر ركود پروژه جاده دهدشت به سوق نيست ، گفت: این پروژه با توجه به اعتبار تخصيص داده شده در سال هاي 93 و 94 پيشرفت فيزيكي خوبي داشته است.
به گزارش "عصردنا" ، علياصغر تارم افزود: جاده دهدشت - سوق كه از ساليان گذشته راكد بوده است، در دولت تدبير و اميد احيا شد و پيشرفت خوبي هم نسبت به اعتبارات تخصيص يافته، داشت و متاسفانه هم اكنون با مشكلات اعتباري روبرو شده است.
وي با اشاره به عمليات اجرايي صورت گرفته در طول كل اين مسير گفت: اين پروژه در دو قطعه در دست اجراست كه قطعه اول به طول 2200 متر، 65 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و قطعه دوم نيز به طول 6800 متر، 35 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
رئيس راه و شهرسازي كهگيلويه افزود: ابنيه فني اين پروژه شامل 14 دستگاه پل بالاي 70 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
تارم بيان داشت: اجراي كامل اين پروژه نيازمند 60 ميليارد ريال اعتبار است كه در صورت تامين اعتبار ظرف مدت 6 ماه به بهره برداري خواهد رسيد و در اختيار مردم شريف اين دو شهر قرار خواهد گرفت.
وي با تاكيد بر اينكه اين پروژه دچار مشكل كمبود اعتبار و نقدينگي است، بيان داشت: در سال جاري مبلغ 26 ميليارد ريال از محل اعتبارات ماده 180 براي اين پروژه در نظر گرفته شد اما تاكنون هيچ مبلغي تخصيص داده نشده است و حتي موافقتنامه هاي آن نيز به مرحله اجرا نرسيده است.
رئيس راه و شهرسازي كهگيلويه با اشاره برخي اظهارنظرها درباره كندي اين پروژه گفت: راه و شهرسازي مقصر ركود اين پروژه نيست بلكه مشكلات اعتباري و مطالبات پيمانكاران دليل كندي اجراي اين پروژه است.
تارم افزود: اميدورايم مسئولان محترم بخصوص بخشدار محترم سوق كه عضو كميته برنامه ريزي شهرستان است، در زمان توزيع اعتبارات، پيش بيني هاي لازم را انجام دهند و براي اجراي پروژه ها فشار وارد كنند تا در زمان اجراي پروژه ها كمتر با مشكلات اعتباري برخورد كنيم.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه، ابراهيم شهرياري گفت: بارش برف در اين محور از اولین ساعات امروز ۱۸ آبان ماه شروع شده است.
ابراهیم شهریاری افزود: به اطلاع مردم منطقه رسیده است که حتی المقدور از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند و در صورت تردد حتما زنجیر چرخ استفاده کنند.
وی با بیان اینکه بیشترین بارش و عملیات نمک پاشی و تیغه زنی در دو محور نودشه به سه راهی شهداء و سه راهی شهداء به سمت گردنه ژالانه بوده است گفت: ۶ دستگاه ماشین راهداری و ۱۰ نیروی راهدار مسیر ۱۷ کیلومتری را برای تردد خودروها و مسافرين سهل کردند.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، طول محور گلپایگان به سمت شهرستان خمین واقع در استان مرکزی ۲۵ کیلومتر است که ۱۵ کیلومتر آن از محورهای استان مرکزی با احداث باند دوم تکمیل و ۱۰ کیلومتر این مسیر در شهرستان گلپایگان واقع شده که ۵ کیلومتر آن آماده بهرهبرداری است.
حمیدرضا امیرخانی مدیر ساخت و توسعه راههای اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان در این خصوص گفت: احداث باند دوم محور گلپایگان – خمین در راستای کاهش تصادفات رخ به رخ و اتصال دو استان اصفهان و مرکزی در دستور کار قرار داشته که ۵ کیلومتر از این مسیر در حال حاضر آماده بهره برداری است که در صورت تامین اعتبار لازم به میزان ۵ میلیارد ریال پروژه تکمیل می شود.
وی با گلایه از اعتبارات کم تخصیصی به شهرستان گلپایگان و وجود پروژه های مهم در این منطقه گفت: نبود اعتبارات کافی در این بخش باعث زمان بر شدن و ایجاد وقفه در تکمیل پروژه ها شده است.
امیرخانی با اشاره به کمربندی شهر گلپایگان به طول ۵ کیلومتر نیز گفت: نقطه آغاز این کمربندی از انتهای شهر گلپایگان تا ورودی شهر صنعتی سعیدآباد به صورت چهار خطه با عرض ۲۲ متر در حال احداث است که عملیات خاکی و ابنیه فنی آن در حد ۱۰۰ درصد انجام شده و تاکنون نزدیک به ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده و جهت اتمام آن با احتساب ورودیهای کمربندی ۸۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است./
به گزارش خبرنگار آنا از سمنان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با اعلام این خبر گفت: با توجه به فراوانی تصادفات در محورهای مواصلاتی استان و به منظور پیشگیری، مهار و کاهش شدت آنها، از منظر اجرایی مهمترین اولویت و اولین اقدام، شناسایی ماهیت وقوع تصادفات جادهای در گستره ملی، استانی و در مرحلهای جزئیتر در سطح محورهای دارای اولویت استان میباشد که بر همین اساس برگزاری مشترک سمپوزیوم ملی ارتقای ایمنی حمل و نقل جادهای در بستر آمایش سرزمین توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و اداره کل حمل و نقل پایانههای استان سمنان در دستور کار قرار گرفت.
دکتر نادر رهبر افزود: بهمنظور اطلاعرسانی سریع و بهینه وقایع پیرامون نخستین سمپوزیوم ملی ارتقای ایمنی حمل و نقل جادهای در بستر آمایش سرزمین پایگاه اطلاع رسانی این سمپوزیوم طراحی و راهاندازی شد که شامل معرفی اهداف، محورها، برنامهها و زمانبندی سمپوزیوم میباشد که علاقهمندان به شرکت در آن میتوانند ضمن مراجعه به این پایگاه به نشانی الکترونیکی http: //۱srs-rmto. semnaniau. ac. ir/cnf/keynote از جزئیات آن مطلع شوند.
وی گفت: در این پایگاه راهنمای نگارش و ارسال مقالات و همچنین نحوه ثبتنام برای شرکتدر این سمپوزیوم در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است.
رهبر با معرفی استانداری سمنان و پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا به عنوان حامیان این سمپوزیوم گفت: پژوهشکده حمل و نقل، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، جمعیت طرفداران ایمنی راهها، دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان و شاهرود، ادارات کل استاندارد و تحقیقات صنعتی و راه و ترابری استان سمنان و برخی مراکز آموزش عالی و شرکتهای خصوصی نظیر شاخص پژوه به عنوان قطبهای علمی حامی این سمپوزیوم هستند.
سمپوزیوم ملی ارتقای ایمنی حمل و نقل جادهای در بستر آمایش سرزمین در روز ۳۰ دیماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان برگزار میشود و علاقهمندان به ارسال مقاله به این سمپوزیوم میتوانند تا روز اول دی ماه از طریق این پایگاه نسبت به ارسال مقالات خود اقدام کنند.
امید علی سبزی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: موضوع تعریض این جاده و چهار خطه کردن ان هم اکنون پیگیری شده و در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به نقش حمل و نقل در توسعه افزود: توجه به راه های ارتباطی این شهرستان مرزی که ایلام را به استان خوزستان متصل می کند از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سبزی با اشاره به اینکه هم اکنون تمام مراحل مقدماتی برای چهار خطه کردن جاده دهلران - اندیمشک در حال اجرایی شدن است، گفت: بخشی از اعتبار این پروژه از محل اعتبارات وزارت نفت پیش بینی شده و امیدواریم با توجه به اهمیت آن، هر چه سریعتر اجرایی شود.
فرماندار دهلران با توجه به نقش مسیر دهلران به مهران در امر حمل و نقل کالا به مرز مهران و همچنین رفع نقاط حادثه خیز این جاده تاکید کرد: تعریض این مسیر بدلیل اهمیت موضوع در دولت تدبیر و امید اجرایی شده و امروز شاهد پیشرفت خوبی در پروژه هستیم.
وی یادآور شد: در این مسیر بیش از 200 دهنه پل تعریض می شود که با تکمیل عملیات اجرایی شاهد تحول خوبی در روند عبور و مرور وسایط نقلیه در این مسیر شریانی مرزی خواهیم بود.
7175/9002
حجت الله منصوربیگی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طغیان رودخانه موجب ایجاد دست انداز و چاله های نسبتا عمیق و گل آلود شدن حدود 150 متر از مسیر یادمان شهدای شرهانی بعد از عبور از پل رودخانه دویرج شده است.
وی ادامه داد: تخریب این جاده تردد انواع وسایط نقلیه به طرف یادمان شهدای شرهانی را غیر ممکن ساخته و از سرگیری فعالیت های این یادمان و حضور کاروان های راهیان نور نیازمند ترمیم و بازسازی مسیر دسترسی است.
منصوربیگی با بیان اینکه امکان ترمیم این جاده در مدت یک روز هست، ادامه داد: برای این منظور رایزنی های متعددی با فرمانداری دهلران صورت گرفته اما هنوز به نتیجه درست و روشنی دست پیدا نکرده و اقدام خاص و صریحی در این خصوص انجام نشده است.
وی اضافه کرد: بعد از تخریب جاده دسترسی یادمان شهدای شرهانی تاکنون چندین کاروان از راهیان نور دانش آموزی استان های ایلام و سمنان به ظرفیت شش هزار نفر از سفر و بازدید از این منطقه عملیاتی باز مانده اند.
فرماندار دهلارن در خصوص علت تعلل بهسازی مسیر جاده یادمان شهدای شرهانی گفت: هم اکنون تمام ماشین آلات راهسازی شهرستان در حال ترمیم و بازسازی جاده های منتهی به پاسگاه های مرزی آسیب دیده از سیل هستند.
امید علی سبزی اظهار کرد: با توجه به اهمیت وجود سلامت در راه های دسترسی پاسگاه های مرزی، اولویت اصلی ستاد بحران شهرستان، ترمیم این جاده ها است و پس از اتمام روند به سازی این جاده ها، بهسازی و ترمیم جاده شرهانی در دستور کار مسئولان شهرستان قرار می گیرد.
وی یادآور شد: مسیر یادمان شهدای شرهانی یک جاده قدیمی است که همه ساله به علت بارندگی و عوامل طبیعی تخریب و مجدد بازسازی می شود و بارندگی ها و سیل اخیر نیز در تشدید این تخریب ها موثر بود.
سبزی افزود: با همکاری شرکت نفت مستقر در منطقه، از امروز عملیات بهسازی جاده دسترسی به یادمان شهدای شرهانی آغاز شده است.
منطقه عملیاتی شرهانی در 45 کیلومتری جنوب شهرستان دهلران قرار گرفته که هر ساله 200 هزار نفر از این یادمان بازدید می کنند.
شهرستان مرزی دهلران در 220 کیلومتری جنوب استان ایلام واقع شده است.
7172/9002
حمید ملکپور دهکردی روزدوشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اعتبارات برای نگهداری محورهای مواصلاتی شهرستان، اصلاح پیچ های حادثه خیز هارونی، فرخشهر، سورک، اسدآباد، طاقانک، اصلاح زیرگذر شهرکیان، تعریض جاده ورودی طاقانک، تعریض و اصلاح ورودی بهرام آباد - طاقانک، جداسازی باند کندرو از باند تندروی محور شهرکرد - فرخشهر، روکش آسفالت محور سودجان - احمدآباد و اصلاح و تعریض جاده طاقانک - هفشجان اختصاص پیدا کرده است.
وی ادامه داد: چهار اکیپ راهداری در نقاط پرخطر محورهای شهرستان شهرکرد به صورت شبانه روزی مستقر شده اند.
فرماندار شهرستان شهرکرد از تدوین طرحی برای جلوگیری از آبگرفتگی معابر جنوب شهرکرد خبرداد و گفت: برای حفر کانالی در جنوب شهرکرد به منظور هدایت روان آب ها و آب های سطحی از طریق این کانال به خارج از شهر برنامه ریزی شده تا از این آب برای مصارف دیگر استفاده شود.
ملکپور دهکردی افزود: با هماهنگی های لازم با دستگاه های خدمات رسان، آمادگی لازم برای مقابله با بحران های طبیعی فصل زمستان در شهرستان پیش بینی شده است.
به گزارش ایرنا، شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری از مناطق سردسیر کشور است که گاهی در زمستان دمای این شهر تا 30 درجه زیر صفر را نیز کاهش می یابد.
7363/ 6014/
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛ فرماندار ویژه خرمشهرگفت: بزرگترین پایانه مرزی کشور با پیشرفت 65 درصدی آماده استقبال از زوار اربعین حسینی است.
ولی الله حیاتی با بیان اینکه تمام زیرساخت های پایانه مرزی شلمچه به پایان رسیده است افزود: این پایانه مجهز به 40 گیت گذرنامه و 50 چشمه سرویس بهداشتی است که روزانه شرایط عبور بیش از 50 هزار زائر را مهیا می کند.
وی تصریح کرد: 5 استان و شهرستان با برپایی مواکب در مسیر خرمشهر – شلمچه امکان اسکان 3 هزار زائر را فراهم کرده اند.
فرماندار ویژه خرمشهر تقویت برق، فشار آب، قدرت آنتن دهی تلفن همراه، روشنایی و آسفالت جاده در مرز شلمچه را از دیگر اقدامات انجام شده برای استقبال از زائران اربعین حسینی برشمرد و گفت: مراحل ساخت دو درمانگاه سیار و نصب 40 گیت گذرنامه در خاک عراق نیز تا پانزده روز قبل از اربعین حسینی به پایان می رسد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجانشرقی، محمدصادق پورمهدی در بازدید از عملیات اجرایی بزرگراه مرند - خوی، اظهار داشت: همه زیرساختها و عملیات آسفالت این محور به طول 15 کیلومتر از مرند تا کشکسرای پایان یافته اما به دلیل عدم خطکشی تا کنون زیر بار ترافیک نرفته است.
وی با اشاره به موقعیت و نقش راهبردی محور مرند - خوی به دلیل واقع شدن در مسیر جاده ترانزیتی ایران و اروپا، اهمیت تسریع در بهرهبرداری از آن را مورد تاکید قرار داد و گفت: هرچهقدر این محور زودتر زیر بار ترافیک برود به همان میزان از آمار تصادفات در این محور کاسته و آمد و شد در آن روانتر خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی سپس همچنین از طرح توسعه زندان مرند واقع در 30 کیلومتری غرب این شهرستان بازدید کرد.
وی در این بازدید در جریان تازهترین روند پیشرفت ساخت این زندان قرار گرفت و با حضور مدیران و مسوولان سازمانها و دستگاههای اجرایی استان و شهرستان مرند نسبت به رفع موانع و مشکلات زیرساختهای آن از جمله تامین آب، فاضلاب و گاز در همان محل تصمیماتی اتخاذ کرد.
در این ارتباط شرکت آب و فاضلاب ماموریت یافت نسبت به تامین آب شرب و اجرای فاضلاب این زندان با افق دید آینده و ظرفیت سه هزار نفر اقدام کند.
تقی کرمی، فرماندار مرند هم اعلام کرد: با توجه به فصل سرما و مهیا بودن زیر ساخت محلی، اداره گاز شهرستان مرند با همکاری شرکت گاز استان آمادگی دارد ظرف مدت یک هفته جریان گازطبیعی را در این زندان بر قرار کند.
زندان جدید مرند برای نگهداری محکومان مواد مخدر ساخته میشود و براساس اعلام مسوولان محلی قرار است فاز نخست آن به ظرفیت یک هزار نفر تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد.
معاون استاندار آذربایجان شرقی همچنین در بازدید از پروژه ساختمان دانشکده فنی و مهندسی مرند ضمن ارزیابی آخرین وضعیت پیشرفتهای فیزیکی این پروژه خواستار سرعت عمل بیشتر پیمانکار و مسئولان محلی برای اتمام آن شد.
وی خطاب به فرماندار و مجریان پروژه اعلام کرد: این پروژه جزو پروژههای سفر ریاست جمهوری است که اگر بهموقع به پیشرفتهای مطلوب نرسد امکان حذف و یا انتقال اعتبار آن به پروژه مشابه دیگر وجود دارد، لذا لازم است با اضافه شدن اکیپهای اجرایی، روند عملیات سرعت گرفته و برای بهرهبرداری در موعد زمانی مقرر آماده شود.
به گزارش سایت تابناک ایلام، حجت الله منصوربیگی اظهار کرد: طغیان رودخانه موجب ایجاد دست انداز و چاله های نسبتا عمیق و گل آلود شدن حدود 150 متر از مسیر یادمان شهدای شرهانی بعد از عبور از پل رودخانه دویرج شده است.
وی ادامه داد: تخریب این جاده تردد انواع وسایط نقلیه به طرف یادمان شهدای شرهانی را غیر ممکن ساخته و از سرگیری فعالیت های این یادمان و حضور کاروان های راهیان نور نیازمند ترمیم و بازسازی مسیر دسترسی است.
منصوربیگی با بیان اینکه امکان ترمیم این جاده در مدت یک روز هست، ادامه داد: برای این منظور رایزنی های متعددی با فرمانداری دهلران صورت گرفته اما هنوز به نتیجه درست و روشنی دست پیدا نکرده و اقدام خاص و صریحی در این خصوص انجام نشده است.
وی اضافه کرد: بعد از تخریب جاده دسترسی یادمان شهدای شرهانی تاکنون چندین کاروان از راهیان نور دانش آموزی استان های ایلام و سمنان به ظرفیت شش هزار نفر از سفر و بازدید از این منطقه عملیاتی باز مانده اند.
فرماندار دهلارن در خصوص علت تعلل بهسازی مسیر جاده یادمان شهدای شرهانی گفت: هم اکنون تمام ماشین آلات راهسازی شهرستان در حال ترمیم و بازسازی جاده های منتهی به پاسگاه های مرزی آسیب دیده از سیل هستند.
امید علی سبزی اظهار کرد: با توجه به اهمیت وجود سلامت در راه های دسترسی پاسگاه های مرزی، اولویت اصلی ستاد بحران شهرستان، ترمیم این جاده ها است و پس از اتمام روند به سازی این جاده ها، بهسازی و ترمیم جاده شرهانی در دستور کار مسئولان شهرستان قرار می گیرد.
وی یادآور شد: مسیر یادمان شهدای شرهانی یک جاده قدیمی است که همه ساله به علت بارندگی و عوامل طبیعی تخریب و مجدد بازسازی می شود و بارندگی ها و سیل اخیر نیز در تشدید این تخریب ها موثر بود.
سبزی افزود: با همکاری شرکت نفت مستقر در منطقه، از امروز عملیات بهسازی جاده دسترسی به یادمان شهدای شرهانی آغاز شده است.
منطقه عملیاتی شرهانی در 45 کیلومتری جنوب شهرستان دهلران قرار گرفته که هر ساله 200 هزار نفر از این یادمان بازدید می کنند.
شهرستان مرزی دهلران در 220 کیلومتری جنوب استان ایلام واقع شده است. / ز
به گزارش تابناک مازندران، آزادراه تهران ـ شمال بنا به دلایل مختلفی مدتی مسکوت بوده و با توجه به اهمیت آن دوباره آغاز بهکار کرد که شروع دوباره آن با اما و اگرهایی در ارتباط با دریافت عوارض از بومیان منطقه همراه بود.
پروژه آزادراه تهران ـ شمال متعلق به همه مردم است و بهطور حتم حق همه مردم بهویژه بومیان منطقه است که از آن بهرهمند شوند.
با توجه به اینکه بومیان طی این مدت رنج و سختیهای بسیاری از جمله ترافیک و سایر مسائل را تحمل کردند، ضرورت دارد امتیازات ویژهای برای آنان قائل شویم.
مدتی صحبت بر سر دادن کارت تردد به بومیان منطقه و مدتی نیز بحث بر سر دریافت عوارض منتها با مبلغی پایینتر بود اما آنچه مسلم است این است با توجه به اینکه بومیان که باید روزانه چندینبار در این مسیر تردد کنند، دریافت عوارض از آنان بیانصافی است که امیدواریم با درایت مسئولان این دغدغه و نگرانی مهم مردم منطقه محقق شود.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در اینباره در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: اقدامات خوبی توسط دولت در بحث آزادراه تهران شمال صورت گرفته و یکهزار و 200 میلیارد تومان اعتبار در سالهای 94 و 95 به این پروژه اختصاص یافت.
قاسم احمدیلاشکی با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است، افزود: شرکت چینی مشغول به کار است و همچنین غالب تونلها نیز حفر شده است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از نقاط با همکاری پیمانکاران داخلی در حال انجام است، افزود: این پروژه در دور رفت و برگشت دارای 37 کیلومتر تونل بوده که بیش از 50 درصد قطعه تونل دارد و در حال حاضر از پیشرفتهای خوبی برخوردار است.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه بحث عوارض باید گرفته شود و بخشی از اعتبارات قرار است از این طریق تأمین شود، افزود: اما در این راستا باید بومیان مورد توجه قرار گیرند.
احمدیلاشکی یادآور شد: در نامه وزارت راه و شهرسازی مقرر شد به بومیان 11 روستای کنار دست آزادراه کارت تردد داده شود و با رقم یکسوم یعنی یکهزار تومان تردد کنند.
وی تصریح کرد: در هر صورت صحبت ما این است بیش از 50 روستا در حوزه مرزنآباد، کلاردشت و بیش از 60 آبادی در منطقه کجور داریم که روزانه در حال تردد از منطقه هستند و فرمانداران را درگیر چاپ کارت تردد و مسائلی از این قبیل نکنیم و جلوی بروکراسی گرفته شود.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی افزود: پیشنهاد ما اختصاص امتیازاتی به خودروهای نوشهر است که انشاءالله بنیاد مستضعفان و وزارت راه این موضوع را اجرایی کنند.
احمدیلاشکی در پایان گفت: بهاندازه کافی مردم منطقه جادههای یک طرفه، ترافیک و گرانیهای منطقه را دارند تحمل میکنند، اینکه درگیر عوارض نیز شوند واقعاً در حق بومیان منطقه اجحاف است که باید در این راستا تدبیری جدی اندیشیده شود.
تین نیوز| وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: به دلیل نبود بودجه کافی حداقل تا پایان سال جاری، اتفاقی در نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور نخواهد افتاد.
نعمت زاده در حاشیه بازدید از بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات درگفتگو با خبرنگار تین نیوز با اشاره به برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل جاده ای که در حال حاضر مشکلاتی برای اخذ معاینه فنی و دریافت بارنامه به وجود آورده است، اظهار داشت: خودروهای فرسوده باید مورد نوسازی قرار گیرند اما به دلیل کمبود بودجه در این زمینه با مشکل روبرو شده ایم.
وی افزود: تعداد تولید و نوسازی ناوگان فرسوده پایین آمده و حد اقل تا پایان سال جاری اتفاقی در این خصوص نخواهد افتاد.