گزارش کاهش هشت درصدی میزان واردات به کشور
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: در شش ماهه نخست سالجاری 18 میلیون و 979 هزار تن کالای نفتی و غیرنفتی از مرزهای آبی و زمینی وارد شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 8 درصد کاهش یافته است.به گزارش روابط عمومیسازمان راهداری و حملونقل جادهای، فرامرز مداح افزود: در این مدت 27 میلیون تن کالا از مرزهای آبی و زمینی کشور صادر شده است. وی اظهار داشت: در مدت یادشده از مجموع کالاهای صادر شده، 3 میلیون و 302 هزار تن کالا از طریق مرزهای جاده ای از کشور خارج و میزان 746 هزارتن کالا از طریق مرزهای جادهای به کشور وارد شده که میزان صادرات2/4 درصد و میزان واردات 3.8 درصد افزایش داشته است. وی با اشاره به اینکه از مجموع واردات و صادرات سهم جاده 9 درصد و سهم دریا 91 درصد بوده است، اضافه کرد: از میان مرزهای جادهای کشور، مرز بازرگان با سهم 59 درصدی فعال ترین مرز در زمینه واردات کالا به کشور به شمار میرود و پس از آن مرزهای آستارا و میرجاوه با 16 و 11 درصد در ردههای بعدی قرار دارند.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، فرامرز مداح افزود: در این مدت 27 میلیون تن کالا از مرزهای آبی و زمینی کشور صادر شده است.
وی اظهار داشت: در مدت یادشده از مجموع کالاهای صادر شده، 3 میلیون و 302 هزار تن کالا از طریق مرزهای جاده ای از کشور خارج و میزان 746 هزارتن کالا از طریق مرزهای جاده ای به کشور وارد شده که میزان صادرات 4.2 درصد و میزان واردات 3.8 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه از مجموع واردات و صادرات سهم جاده 9 درصد و سهم دریا 91 درصد بوده است، اضافه کرد: از میان مرزهای جاده ای کشور، مرز بازرگان با سهم 59 درصدی فعال ترین مرز در زمینه واردات کالا به کشور به شمار می رود و پس از آن مرزهای آستارا و میرجاوه با 16 و 11 درصد در رده های بعدی قرار دارند.
وی افزود: عملکرد مرزهای جاده ای در زمینه صادرات کالا از کشور نشان می دهد طی 6 ماهه نخست سال 94، مرز بازرگان با 20 درصد در رده نخست و پس از آن مرزهای دوغارون با 12 درصد و آستارا با 7 درصد قرار دارند.
مدیرکل دفتر فن آوری اطلاعات و ارتباطات با بیان اینکه سهم کامیون های ایرانی در صادرات کالا 61 درصد و جابه جایی واردات کالا 40 درصد بوده است، افزود: از مجموع کالاهای صادر شده بیشترین میزان به کشورهای افغانستان و ترکیه و ازمجموع کالاهای وارد شده بیشترین میزان از کشورهای ترکیه وجمهوری آذربایجان بوده است.
وی با اشاره به اینکه در این مدت 157 هزار نفر مسافر توسط 19 هزار دستگاه وسیله نقلیه مسافری وارد کشور شده اند، افزود: در جابه جایی این مسافران سهم اتوبوس 40 درصد، مینی بوس 10 درصد و سواری 50 درصد است.
به گفته این مقام مسئول در سازمان راهداری، در این مدت 198 هزار نفر توسط 24 هزار دستگاه وسیله نقلیه مسافری از کشور خارج شده اند که سهم اتوبوس 41 درصد، مینی بوس 6 درصد و سواری 53 درصد بوده است.
مداح درخصوص آمار تردد وسایل نقلیه مسافری در مرزهای کشور نیز گفت: در مدت مذکور، بیشترین تردد وسایل نقلیه مسافری در مرزهای دوغارون با 32 درصد و بیله سوار با 16 درصد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع مسافران وارد شده به کشور 74 هزار نفر مسافر خارجی و 83 هزار نفر مسافر ایرانی بوده و از مجموع مسافران خارج شده از کشور 87 هزار نفر مسافر خارجی و 111 هزار نفر مسافر ایرانی از مرزهای جاده ای کشور خارج شده اند.
اقتصام(1)1108**1558
مدیرکل ابنیه راههای وزارت راه و شهرسازی از تخصیص 600 میلیارد ریال اعتبار برای چهار خطه کردن جاده ارتباطی دهلران - اندیمشک خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایسنا در ایلام، عزیز فیلی در جریان بازدید از جاده دهلران - اندیمشک اظهار کرد: با رایزنیهای و پیگیریهای انجام شده قرار است وزارت نفت با توجه به منابع عظیم نفتی دهلران، اهمیت این جاده به لحاظ ترانزیتی و ارسال محمولههای نفتی، این اعتبار را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهد.
وی افزود: امیدواریم با توجه به اعتباراتی که وزارت راه و شهرسازی در بودجه برای این جاده پیشبینی کرده این مسیر ارتباطی ظرف 2 تا 3 سال آینده چهار خطه شود.
فیلی از شروع عملیات چهار خطه کردن جاده کرمانشاه به ایلام از اسلام آبادغرب تا حمیل خبر داد و تاکید کرد: برای جاده دهلران به مهران هم قرار است از محل اعتبارات راه منابعی در سال 95 اختصاص یابد که این جاده نیز چهار خطه شود.
مدیر کل ابنیه راههای وزارت راه و شهرسازی با ابراز امیدواری از اقدامات وزارت نفت و راه و شهرسازی یادآور شد: با توجه به تلاش این دو وزارتخانه و با توجه پیش بینی بودجه سال های 95 و 96 قرار است در طول برنامه ششم جاده کرمانشاه - ایلام - مهران به خوزستان وصل شود و بزرگراه کرمانشاه به ایلام و دهلران به اندیمشک شمال غربی کشور را جنوب غربی متصل کند.
وی تصریح کرد: با توجه به حجم تردد جاده ایلام به مهران و مهران به دهلران و همچنین دهلران به اندیمشک در ایام اربعین و سایر روزها، اقدامات خوبی در این راه ها انجام و یا در دست اقدام است و بسیاری از گره های ترافیکی این مسیرها اصلاح شده است.
فیلی از ایجاد دو کنار گذر غربی و شرقی شهر مهران نیز خبر داد و گفت: این مسیرها برای این است که زایرین اربعین از کنار گذر شرقی و غربی به پایانه مرزی بروند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شهرام آدمنژاد با بیان اینکه مشکلی در اجرای طرح تخصیص سوخت براساس پیمایش به ناوگان حمل و نقل درون شهری و برونشهری پیش نیامد اظهار کرد:70 درصد ناوگان حمل و نقل برونشهری پیمانه دوم سهمیه گازوئیل را دریافت کردند.
وی درباره علت آنکه 30 درصد ناوگان حملونقل بینشهری هنوز پیمانه دوم نگرفتند، افزود: شاید مصرفشان به حد سوختگیری نرسیده٬ یا کارکردشان کم بوده یا قبلا سهمیه داشتند و یا در یک جایگاه آنلاین سوختگیری نکردهاند.
وی یادآور شد: تاکنون عمده ناوگان عمومی درون شهری و 291 هزار و 950 دستگاه از ناوگان حملونقل برونشهری در جایگاههای آنلاین سوختگیری کردهاند.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه مدیریت کارت سوخت ماهانه با راننده است٬ اظهار کرد: رانندگان کارت سوخت خود را در اختیار دیگری قرار ندهند چون تراکنشها رصد و مشخص میشود تراکنش عادی نبوده، ضمن ٖآنکه سهمیه آنها نیز از بین میرود.
آدمنژاد با اشاره به اینکه محدودیت برداشت روزانه همچنان اعمال میشود، بیان کرد: این محدودیت اجازه سوختگیری برای رفتار منطقی یک خودروی عمومی را میدهد و نیازی به سوختگیری بیشتر نیست مگر آنکه کارت سوخت در اختیار راننده دیگری باشد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرامرز مداح با بیان اینکه از ابتدای امسال تا پایان شهریور 18 میلیون و 979هزار تن کالاهای نفتی و غیرنفتی وارد کشور شد، اظهار کرد: از مجموع کالاهای صادر شده، 3 میلیون و 302 هزار تن کالا از طریق مرزهای جادهای از کشور خارج ومیزان 746 هزارتن کالا از طریق مرزهای جادهای به کشور وارد شده است که میزان صادرات 2 / 4 درصد و میزان واردات 8 / 3 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به این که از مجموع واردات و صادرات سهم جاده 9 درصد، و سهم دریا 91 درصد است، تصریح کرد: مرز بازرگان با سهم 59 درصدی فعالترین مرز در زمینه واردات کالا به کشور به شمار میرود. پس از آن مرزهای آستارا و میرجاوه با 16 و 11 درصد در ردههای بعدی قرار دارند.
وی افزود: عملکرد مرزهای جادهای در زمینه صادرات کالا از کشور نشان میدهد طی 6 ماهه نخست سال 94، مرز بازرگان با 20 درصد در رده نخست و پس از آن مرزهای دوغارون با 12 درصد و آستارا با 7درصد قرار دارند.
وی با بیان این که سهم کامیونهای ایرانی در صادرات کالا1 6 درصد و در جابهجایی واردات کالا 40 درصد بوده است، افزود: از مجموع کالاهای صادر شده بیشترین میزان به کشورهای افغانستان و ترکیه و از مجموع کالاهای وارد شده بیشترین میزان از کشورهای ترکیه و آذربایجان بوده است.
وی با اشاره به این که طی مدت مذکور، 157 هزار نفر مسافر توسط 19 هزار دستگاه وسیلهنقلیه مسافری وارد کشور شدند، افزود: در جابهجایی این مسافران سهم اتوبوس 40 درصد، مینیبوس 10 درصد و سواری 50 درصد است. تعداد 198 هزار نفر توسط 24 هزار دستگاه وسیلهنقلیه مسافری از کشور خارج شدند که سهم اتوبوس 41 درصد ، مینیبوس 6 درصد و سواری 53درصد بوده است.
مداح درخصوص آمار تردد وسایلنقلیه مسافری در مرزهای کشور گفت: در مدت مذکور، بیشترین تردد وسایلنقلیه مسافری در مرزهای دوغارون با 32 درصد و بیلهسوار با 16 درصد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع مسافران وارد شده به کشور 74 هزار نفر مسافر خارجی و 83 هزار نفر مسافر ایرانی بوده و از مجموع مسافران خارج شده از کشور 87 هزار نفر مسافر خارجی و 111 هزار نفر مسافر ایرانی از مرزهای جادهای کشور خارج شدند.
به گزارش خبرگزاري موج، شهرام آدم نژاد، سخنگوي کارگروه سامانه نظارت پايش هوشمند تردد ناوگان عمومي، درباره آخرين وضعيت اجراي طرح تخصيص سوخت براساس پيمايش به ناوگان حملونقل عمومي درونشهري و برونشهري گفت: خيلي خوب اجراي اين طرح انجام شد و تاکنون مشکلي گزارش نشده است. همه رانندگان حملونقل بينشهري پيمانه اول سوخت را دريافت کردند و ۷۰ درصد آنها نيز پيمان دوم را گرفتند.
وي درباره علت آنکه ۳۰ درصد ناوگان حملونقل بينشهري هنوز پيمانه دوم نگرفتند، افزود: شايد مصرفشان به حد سوختگيري نرسيد، کارکردشان کم بوده، قبلا سهميه داشتند يا در يک جايگاه برخط سوختگيري نکردند.
سخنگوي کارگروه سامانه نظارت پايش هوشمند تردد ناوگان عمومي يادآور شد: تاکنون عمده ناوگان عمومي درونشهري و ۲۹۱ هزار و ۹۵۰ دستگاه از ناوگان حملونقل برونشهري در جايگاههاي برخط سوختگيري کردهاند.
معاون برنامهريزي سازمان راهداري و حملونقل جادهاي با بيان اين که مديريت کارت سوخت ماهانه با راننده است، در توصيهاي به رانندگان اظهار کرد: رانندگان کارت سوختشان را در اختيار ديگري قرار ندهند چون تراکنشها رصد و مشخص ميشود تراکنش عادي نبوده است ضمن ٖآن که سهميه آنها نيز از بين ميرود.
آدمنژاد توضيح داد: محدوديت برداشت روزانه همچنان وجود دارد. اين محدوديت اجازه سوختگيري براي رفتار منطقي يک خودروي عمومي را ميدهد و نيازي به سوختگيري بيشتر نيست مگر آن که کارت سوخت در اختيار راننده ديگري باشد.
در جلسه ۵ بهمن ۹۳ مصوبهاي از سوي هيأت وزيران در زمينه تخصيص سوخت براساس عملکرد يا پيمايش وسيله نقليه به تصويب رسيد و به ادارات کل حملونقل و پايانههاي سراسر کشور ابلاغ شد. براساس اين مصوبه، رانندگاني که در زمينه حملونقل عمومي فعاليت دارند از جمله کاميون، کاميونت، اتوبوس و مينيبوس متناسب با ميزان فعاليت و عملکرد خود سوخت دريافت ميکنند. اجراي اين طرح از ابتداي مهر ۹۴ آغاز شد.
بابک طالبي در گفتگو با خبرگزاري موج گفت : تمام فرصت هاي سرمايه گذاري در راه ها در قالب پنل هاي تخصصي در همايش بين المللي معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري حمل و نقل، مسکن و شهرسازي که به همت وزارت راه برگزار شد معرفي کرديم اما هنوز هيچ قرادادي در اين سازمان امضا نشده است.
طالبي افزود: سرمايه گذاران داخلي و خارجي براي سرمايه گذاري در راه اعلام آمادگي کرده اند و پيشنهاداتي نيز از سوي آنها داده شده اما هنوز هيچ کدام از آنها منجر به عقد قرارداد نشده است.
بابک طالبي به موج گفت: اگر قراردادي در سازمان راهداري امضا شود به دفتر سرمايه گذاري اطلاع داده مي شود اما ما هنوز چنين خبري را دريافت نکرده ايم.
شهرام آدم نژاد در گفتگو با مهر با اشاره به آخرین وضعیت سهمیه بندی گازوئیل وسایل حمل و نقل سنگین، گفت: سهم عمده ای از رانندگان پیمانه دوم را هم دریافت کردهاند و الان سهمیه بندی روال عادی خود را طی می کند.
وی با بیان اینکه تا کنون مشکلی در اختصاص سهمیه ها نداشتیم، افزود: پایان ماه دوره ارزیابی طرح است بنابراین تا آن زمان، به همین شیوه اعلام شده سهمیه بندی اعمال می شود و پس از بررسی های انجام شده، اگر نیاز به تغییراتی بود اعمال خواهد شد.
معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ادامه داد: ناوگان حمل و نقل درون شهری هم باید در سامانه www.navganbari.i ثبت نام کنند و پس از ثبت وسیله نقلیه، وارد این سهمیه بندی می شوند اما ابتدا ثبت در سامانه مهم است.
آدم نژاد با بیان اینکه سهمیه اول، سهمیه پایه است که این سهمیه به همه ناوگان درون شهری و برون شهری با سند حمل و بدون سند داده میشود، گفت: نوع دوم سهمیهبندی عملکردی است که براساس بارنامه، صورت وضعیت و راهنامه بینالمللی به وسایل حمل و نقل عمومی داده میشود.
سخنگوی کارگروه سامانه نظارت پایش هوشمند تردد ناوگان عمومی ادامه داد: سهمیه پایه در دو تا سه ماه آینده هم یک پایش اساسی داده خواهد شد و رانندگان حمل و نقل عمومی گازوئیلی درون شهری باید برای ثبت نام دریافت این سهمیه به مراکز و سایتهای ثبت نام مراجعه کنند.
از اول مهر سهمیه بندی گازوئیل خودروهای حمل و نقل عمومی به اجرا رسید که بر این اساس سهمیه بندی براساس پیمایش انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری میزان، شهرام آدم نژاد درباره آخرین وضعیت اجرای طرح تخصیص سوخت براساس پیمایش به ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری و برون شهری گفت: خیلی خوب اجرای این طرح انجام شد و تاکنون مشکلی گزارش نشده است. همه رانندگان حمل و نقل بینشهری پیمانه اول سوخت را دریافت کردند و ۷۰ درصد آنها نیز پیمان دوم را گرفتند.
وی درباره علت آنکه ۳۰ درصد ناوگان حمل و نقل بینشهری هنوز پیمانه دوم نگرفتند افزود: شاید مصرفشان به حد سوختگیری نرسیده٬ کارکردشان کم بوده٬ قبلا سهمیه داشتند یا در یک جایگاه برخط سوختگیری نکردند.
سخنگوی کارگروه سامانه نظارت پایش هوشمند تردد ناوگان عمومی یادآور شد: تاکنون عمده ناوگان عمومی درون شهری و ۲۹۱ هزار و ۹۵۰ دستگاه از ناوگان حملونقل برونشهری در جایگاههای برخط سوختگیری کردهاند.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه مدیریت کارت سوخت ماهانه با راننده است٬ در توصیهای به رانندگان اظهار کرد: رانندگان کارت سوختشان را در اختیار دیگری قرار ندهند چون تراکنشها رصد و مشخص میشود تراکنش عادی نبودهاست ضمن ٖآنکه سهمیه آنها نیز از بین میرود.
آدمنژاد توضیح داد: محدودیت برداشت روزانه همچنان وجود دارد. این محدودیت اجازه سوختگیری برای رفتار منطقی یک خودروی عمومی را میدهد و نیازی به سوخت گیری بیشتر نیست مگر آنکه کارت سوخت در اختیار راننده دیگری باشد.
در جلسه ۵ بهمن ماه ۹۳ مصوبهاي از سوي هيأت وزيران در زمينه تخصيص سوخت براساس عملكرد يا پيمايش وسيلهنقليه به تصويب رسيد و به ادارات كل حمل و نقل و پايانههاي سراسر كشور ابلاغ شد. براساس اين مصوبه، رانندگاني كه در زمينه حمل و نقل عمومي فعاليت دارند از جمله كاميون، كاميونت، اتوبوس و مينيبوس متناسب با ميزان فعاليت و عملكرد خود سوخت دريافت ميكنند. اجرای این طرح از ابتدای مهر ۹۴ آغاز شد.
انتهای پیام/
به گزارش خبرگزاری میزان، فرامرز مداح بیان کرد: در پي اقدامات مؤثر وزارت راه و شهرسازي و سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي در زمينه بهبود زيرساختهاي حملونقل و تسهيل در امر صادرات و ترانزيت كالا از مرزهاي جادهاي كشور با همكاري و توانمندي بخشهاي خصوصي و حمايتهاي لازم از سوي دولت روند صادرات در سطح خوبي رو به رشد بوده و از مجموع كالاهاي صادر شده، ميزان ۳ ميليون و ۳۰۲ هزار تن كالا از طريق مرزهاي جادهاي از كشور خارج وميزان ۷۴۶ هزارتن كالا از طريق مرزهاي جادهاي به كشور وارد شده است كه ميزان صادرات ۲ / ۴ درصد و ميزان واردات ۸ / ۳ درصد افزايش داشته است.
وی با اشاره به اين كه از مجموع واردات و صادرات سهم جاده ۹ درصد، و سهم دريا ۹۱ درصد ميباشد، اظهار داشت: از ميان مرزهاي جادهاي كشور، مرز بازرگان با سهم ۵۹ درصدي فعالترين مرز در زمينه واردات كالا به كشور به شمار ميرود. پس از آن مرزهاي آستارا و ميرجاوه با ۱۶ و ۱۱ درصد در ردههاي بعدي قرار دارند.
وي مداح افزود: عملكرد مرزهاي جادهاي در زمينه صادرات كالا از كشور نشان ميدهد طي ۶ ماهه نخست سال ۹۴، مرز بازرگان با ۲۰ درصد در رده نخست و پس از آن مرزهاي دوغارون با ۱۲ درصد و آستارا با ۷درصد قرار دارند.
مديركل دفتر فنآوري اطلاعات و ارتباطات با بيان اين كه سهم كاميونهاي ايراني در صادرات كالا۱ ۶ درصد و در جابهجايي واردات كالا ۴۰ درصد بوده است، افزود: از مجموع كالاهاي صادر شده بيشترين ميزان به كشورهاي افغانستان و تركيه و از مجموع كالاهاي وارد شده بيشترين ميزان از كشورهاي تركيه و آذربايجان بوده است.
وي با اشاره به اين كه طي مدت مذكور، ۱۵۷ هزار نفر مسافر توسط ۱۹ هزار دستگاه وسيلهنقليه مسافري وارد كشور شدند، افزود: در جابهجايي اين مسافران سهم اتوبوس ۴۰ درصد، مينيبوس ۱۰ درصد و سواري ۵۰ درصد است. همچنين تعداد ۱۹۸ هزار نفر توسط ۲۴ هزار دستگاه وسيلهنقليه مسافري از كشور خارج شدند كه سهم اتوبوس ۴۱ درصد ، مينيبوس ۶ درصد و سواري ۵۳درصد بوده است.
مداح درخصوص آمار تردد وسايلنقليه مسافري در مرزهاي كشور گفت: در مدت مذكور، بيشترين تردد وسايلنقليه مسافري در مرزهاي دوغارون با ۳۲ درصد و بيلهسوار با ۱۶ درصد بوده است.
وي خاطرنشان كرد: از مجموع مسافران وارد شده به كشور ۷۴ هزار نفر مسافر خارجي و ۸۳ هزار نفر مسافر ايراني بوده و از مجموع مسافران خارج شده از كشور ۸۷ هزار نفر مسافر خارجي و ۱۱۱ هزار نفر مسافر ايراني از مرزهاي جادهاي كشور خارج شدند.
انتهای پیام/
شهرام آدم نژاد درگفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه مشکلی در اجرای طرح تخصیص سوخت براساس پیمایش به ناوگان حمل و نقل درون شهری و برونشهری پیش نیامده است افزود : همه رانندگان حمل و نقل بینشهری پیمانه اول سوخت را دریافت کردند و 70 درصد آنها نیز پیمان دوم را گرفتند.
وی درباره علت آنکه 30 درصد ناوگان حمل و نقل بینشهری هنوز پیمانه دوم نگرفتند افزود: شاید مصرفشان به حد سوختگیری نرسیده یا کارکردشان کم بوده است و پیش از این سهمیه داشتند یا در یک جایگاه برخط سوختگیری نکردند.
سخنگوی کارگروه سامانه نظارت پایش هوشمند تردد ناوگان عمومی یادآور شد: تاکنون عمده ناوگان عمومی درون شهری و 291 هزار و 950 دستگاه از ناوگان حملونقل برونشهری در جایگاههای برخط سوختگیری کردهاند.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه مدیریت کارت سوخت ماهانه با راننده است ، توصیه کرد : رانندگان کارت سوختشان را در اختیار دیگری قرار ندهند چون تراکنشها رصد و مشخص میشود و تراکنش عادی نیست ضمن آنکه سهمیهآنها نیز از بین میرود.
آدمنژاد گفت : محدودیت برداشت روزانه همچنان وجود دارد. این محدودیت اجازه سوختگیری برای رفتار منطقی یک خودروی عمومی را میدهد و نیازی به سوختگیری بیشتر نیست مگر آنکه کارت سوخت در اختیار راننده دیگری باشد.
اجرای این طرح از ابتدای مهر آغاز شده است.
آدم نژاد با بیان اینکه 50 درصد مصرف سوخت گازوئیل در کشور مربوط به بخش حمل و نقل است ، یادآور شد: طرح تخصیص سهمیه سوخت بر اساس پیمایش ناوگان حمل و نقل عمومی کشور ماهیتی نظارتی دارد.
معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: از اواخر سال 89 که هدفمندی یارانه ها آغاز شد سهمیه بندی گازوئیل برای ناوگان حمل و نقل عمومی کلید خورد، در روزهای اول طرح سهمیه بندی خودروهای گازوئیل سوز در 9 دسته طبقه بندی شد.
بر اساس سهمیه بندی گذشته همه خودروهای واقع در هر بسته بندی سهمیه یکسان می گرفتند که چنین روش توزیع سوخت با انحراف معیار زیاد مواجه بود چراکه برخی از خودرو ها فعال نبودند اما سهمیه می گرفتند در مقابل برخی نیز فعال بودند اما سهمیه سوخت کم می آوردند و بر همین اساس معیار زمان برداشت، سطح منطقه ای و محدودیت برداشت اعمال شد تا انحراف معیار کمتر شود.
وی با بیان اینکه ماهیت سهمیه بندی گازوئیل با بنزین متفاوت است ، ادامه داد: درباره سهمیه بندی بنزین کاهش مصرف سوخت ملاک است اما در باره سهمیه بندی گازوئیل درست مصرف کردن مد نظر قرار دارد.
سال گذشته در 14 بهمن هیئت وزیران مصوب کرد که توزیع سوخت گازوئیل بر اساس پیمایش به ناوگان حمل و نقل عمومی اختصاص یابد و تکالیفی را برای وزارت خانه های راه و شهرسازی ، نفت، کشور و ستادهای مختلف معین کرد.
وی افزود: تا اول مهر 1395 همه ناوگان حمل و نقل عمومی کشور به سامانه های سنجش پیمایش مجهز می شود و از آن زمان به بعد تخصیص سوخت به گازوئیل بر اساس اطلاعات دریافتی از این سامانه ها به کارت های سوخت خودروها واریز می شود. اما تا آن زمان مدل تعیین سهمیه سوخت در غالب مکانیزمی برآورد و اعمال می شود.
آدم نژاد اظهار کرد: طرح تخصیص سوخت بر اساس پیمایش به ناوگان حمل و نقل عمومی کشور از اول اردیبهشت آغاز شد و کارگروهی متشکل از وزارت خانه های راه و شهرسازی، نفت، کشور و ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت برای اجرای این طرح جلسات منظمی را برگزار کرد.
وی افزود: برای اجرای طرح چند مشکل اساسی درباره جمع آوری اطلاعات از جایگاههای سوخت و برخط بودن و پایداری برخطی جایگاه ها وجود داشت. از اول اردیبهشت پایش اولیه درباره میزان مصرف ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری و برون شهری به اجرا درآمد و در همین رابطه کارگروه با رانندگان، تشکل های صنفی و توزیع کنندگان گازوئیل نشست هایی را برگزار کرد تا برآورد سهمیه های جدید با حداقل انحراف معیار انجام شود.
وی ادامه داد: در سهمیه بندی جدید یک سهمیه پایه به همه ناوگان حمل و نقل عمومی کشور در 11 گروه اختصاص می یابد و برای ناوگان حمل و نقل برون شهری و آن دسته از ناوگان حمل و نقل درون شهری که دارای اسناد حمل هستند سهمیه عملکردی نیز لحاظ می شود.
آدم نژاد گفت: در تعیین سهمیه های سوخت جدید خودروهایی که یک سر خالی بار حمل می کند متفاوت از خودروهایی دیده شده اند که در همه مسیرها بار جا به جا می کنند. به عنوان مثال خودرویی که از شهر الف به شهر ب باری را جا به جا می کند اما از شهر ب خالی به شهر ج می رود و در شهر ج به شهر الف بار حمل می کند حد فاصل شهر ب تا شهر ج که خالی پیمایش داشته فقط سهمیه پایه را میگیرد چرا که سهمیه عملکردی فقط بر اساس اسناد حمل (صورت وضعیت، بارنامه یا CMR) محاسبه و به سهمیه پایه اضافه می شود.
سخنگوی کارگروه سامانه نظارت پایش هوشمند تردد ناوگان عمومی با بیان اینکه 2131 جایگاه توزیع سوخت گازوئیل در کشور وجود دارد ، تاکید کرد: 1856جایگاه هم اکنون بر خط هستند که عمده سوخت گیری گازوئیل نیز در کشور از این جایگاهها انجام می شود. از اول مرداد نیز طرح تخصیص سوخت بر اساس پیمایش برای همه جایگاهها اعمال شد و در نیمه شهریور نیز پردازش داده ها صورت گرفت.
وی ادامه داد: سهمیه پایه جدید در 2 پیمانه به فاصله 15 روز برای کارت سوخت همه ناوگان حمل و نقل عمومی واریز می شود و همه خودروها حداقل یک بار باید در 1856جایگاه توزیع گازوئیل بر خط سوختگیری کنند.
آدم نژاد با اشاره به روش های اطلاع رسانی به رانندگان گفت: ارسال شماره کارت هوشمند ناوگان به شماره 60401411 و دریافت میزان پیمایش در دوره قبل، استفاده از سیستم USSD با شماره #141*6040* ، مراجعه به سایت www.rmto.ir ، مراجعه به مراکز صدور کارت هوشمند و دریافت اطلاعات پیمایش و مراجعه به مراکز پاسخگویی مستقر در هر استان روش هایی هستند که رانندگان می توانند اطلاعات لازم را درباره این طرح دریافت کنند.
معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای یادآور شد: رانندگان درون شهری باید به سایت ساماندهی ناوگان باریwww.navganbari.ir ، تلفن پاسخگوی به ناوگان باری 0219711821، سایت ساماندهی مسافری www.samandehi.uicb.ir و تلفن پاسخگویی به ناوگان مسافری02166122965 مراجعه و ثبت نام کنند وگرنه سهمیه پایه آنها کاهش چشم گیری پیدا می کند. البته رانندگانی که درباره کارت سوخت خود سوالی دارند می توانند به سایت www.niopdc.ir مراجعه کنند یا با شماره 09627 تماس بگیرند.
وی افزود: سهمیه پایه در پایان هر ماه باطل می شود اما سهمیه عملکردی به ماه بعد منتقل خواهد شد ضمن آنکه فاصله 15 روزه واریز سهمیه های پایه در هر ماه بعد از 2 تا3 ماه که طرح اجرا شد به مرور کاهش خواهد یافت و روزانه می شود.
آدم نژاد یادآور شد: در بعضی موارد ممکن است که کلاس خودرو با مشخصات درج شده بر روی کارت وسیله نقلیه همخوان نباشد بر همین اساس سهمیه پایه برای خودرو کمتر واریز شود. رانندگانی که چنین مشکلی را دارند می توانند به مراکز پلیس+10 مراجعه و نسبت به تعویض کارت وسیله نقلیه مطابق با اسناد حمل اقدام کنند.
وی درباره نحوه اعتراضات و شکایات ادامه داد: از ماه مرداد هنگام صدور وضعیت یا بارنامه بلافاصله به راننده پیامک ارسال می شد که با چنین مشخصاتی برای خودرو شما سند حمل صادر شده است آنجا معلوم شد که برخی از شماره های همراه رانندگان عوض شده یا آنکه راننده ای دیگر با مشخصات راننده اصلی اقدام به دریافت سند حمل می کرد که برای رفع این مشکلات دریافت شماره تماس تمام رانندگان فراخوان شد و هم اکنون یک پایگاه آماری دقیق در کشور به لحاظ ناوگان حمل و نقل عمومی وجود دارد. ضمن آنکه بعید به نظر می رسد بعد از اجرای طرح راننده ای حاضر باشد با بارنامه مخدوش حمل بار انجام دهد چراکه در سهمیه سوخت عملکردیش تاثیر خواهد داشت.
سخنگوی کارگروه سامانه نظارت پایش هوشمند تردد ناوگان عمومی ادامه داد: اگر خودرو راننده ای بر اساس اسناد مثلا حمل 5 هزار کیلومتر پیمایش داشت اما بر اساس 4 هزار کیلومتر سهمیه عملکردی دریافت کند می تواند به مراکز پاسخگویی استان ها این مسئله را گزارش دهد تا در صورتی که اشکالی وجود داشت برطرف شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل وزارت راه و شهرسازی، مدیر کل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه میزان واردات نسبت به مدت مشابه سال گذشته 8 درصد کاهش داشته است ، اظهار داشت : از مجموع کالاهای صادر شده، 3 میلیون و 302 هزار تن کالا از مرزهای جادهای از کشور خارج و 746 هزارتن کالا از مرزهای جادهای به کشور وارد شده است.
فرامرز مداح گفت : میزان صادرات 4 و 2 دهم درصد و میزان واردات 3 و 8 دهم درصد افزایش داشته است.
مدیر کل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به اینکه از مجموع واردات و صادرات سهم جاده 9 درصد و سهم دریا 91 درصد است، اظهار داشت: از میان مرزهای جادهای کشور، مرز بازرگان با سهم 59 درصدی فعالترین مرز در زمینه واردات کالا به کشور به شمار میرود.
او افزود: پس از آن مرزهای آستارا و میرجاوه با 16 درصد و 11 درصد در ردههای بعدی قرار دارد.
مداح گفت: عملکرد مرزهای جادهای در زمینه صادرات کالا از کشور نشان میدهد مرز بازرگان با 20 درصد در رده نخست و پس از آن مرزهای دوغارون با 12 درصد و آستارا با 7 درصد قرار دارد.
او افزود: با بیان اینکه سهم کامیونهای ایرانی در صادرات کالا 61 درصد و در جابهجایی واردات کالا 40 درصد بوده است، افزود: از مجموع کالاهای صادر شده بیشترین میزان به کشورهای افغانستان و ترکیه و از مجموع کالاهای وارد شده بیشترین میزان از کشورهای ترکیه و آذربایجان بوده است.
مداح با اشاره به اینکه در این مدت، 157 هزار نفر مسافر با 19 هزار دستگاه وسیله نقلیه مسافری وارد کشور شدند، افزود: در جابهجایی این مسافران سهم اتوبوس 40 درصد، مینیبوس 10 درصد و سواری 50 درصد است، همچنین 198 هزار نفر با 24 هزار دستگاه وسیله نقلیه مسافری از کشور خارج شدند که سهم اتوبوس 41 درصد، مینیبوس 6 درصد و سواری 53 درصد بوده است.
مداح گفت: در این مدت بیشترین تردد وسایلنقلیه مسافری در مرزهای دوغارون با 32 درصد و بیلهسوار با 16 درصد بوده است.
او افزود: از مجموع مسافران وارد شده به کشور 74 هزار نفر مسافر خارجی و 83 هزار نفر مسافر ایرانی بود و از مجموع مسافران خارج شده از کشور 87 هزار نفر مسافر خارجی و 111 هزار نفر مسافر ایرانی از مرزهای جادهای کشور خارج شدند.
به گزارش «پرشین خودرو»، محمدجوادعطرچیان در جریان امضای سند یادداشت تفاهم همکاری های حمل و نقلی ایران و بلغارستان، گفت: کریدور ترانزیتی ایران - جمهوری آذربایجان - ارمنستان - گرجستان - دریای سیاه و بلغارستان به صورت چندوجهی در جریان ملاقات اخیر هیاتهای حمل ونقلی دو کشور مورد توافق قرار گرفت. این کریدور با عبور از کشورهای حوزه قفقاز به گرجستان متصل و از طریق عبور از دریای سیاه به کشور بلغارستان و در ادامه به کشورهای اروپای مرکزی و شمالی امتداد می یابد.
وی با اعلام اینکه این مسیر می تواند با توسعه کشتی های رو - رو در دریای سیاه و تسهیلات ویزایی جانشین مسیر ترکیه شود، افزود: مقرر شد با توجه به توافقات اولیه پنج کشور ایران، بلغارستان، گرجستان، جمهوری آذربایجان و ارمنستان برای تاسیس این کریدور به زودی پیش نویس متن موافقتنامه کریدور فوق توسط سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای تهیه و به عنوان یک سند حمل ونقل چندوجهی برای اعلام نظر و جمع بندی نهایی و برگزاری کنفراس مشترک در این زمینه در تهران به کشورهای فوق الذکر ارسال شود.
وی افزود: همچنین مقرر شد پس از نهایی شدن سند موافقتنامه در سال ۲۰۱۶ این موافقتنامه به امضای وزرای حمل ونقل کشورهای عضو رسیده و فعال سازی کریدور جدید آغاز شود.
راه اندازی و تاسیس این کریدور با کشورهای عضو، نقش بسیار مهمی در توسعه مناسبات حمل ونقلی و همگرایی و همکاریهای حمل ونقلی بین المللی و ترانزیتی کالا و مسافر در منطقه خواهد داشت.
به گزارش «پرشین خودرو» از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، شهرام آدم نژاد در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح تخصیص سوخت براساس پیمایش به ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری و برون شهری، افزود: تاکنون اجرای این طرح به خوبی انجام شده و تاکنون مشکلی گزارش در این زمینه نداشته و همه رانندگان حمل و نقل بین شهری پیمانه اول سوخت را دریافت کردند و 70 درصد آنها نیز پیمان دوم را گرفتند.
وی با اشاره به اینکه چرا 30 درصد ناوگان حمل و نقل بین شهری هنوز پیمانه دوم خود را دریافت نکردند، گفت: شاید مصرف آنها به حد سوختگیری نرسیده و یا کارکرد آنها کم بوده٬ قبلا سهمیه داشتند و یا در یک جایگاه برخط سوختگیری نکردند.
سخنگوی کارگروه سامانه نظارت پایش هوشمند تردد ناوگان عمومی، یادآور شد: تاکنون عمده ناوگان عمومی درون شهری و 291 هزار و 950 دستگاه از ناوگان حمل و نقل برون شهری در جایگاه های برخط سوختگیری کرده اند.
معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه مدیریت کارت سوخت ماهانه با راننده است٬ به آنها توصیه کرد: رانندگان کارت سوخت خود را در اختیار دیگری قرار ندهند، چون تراکنش ها رصد و مشخص می شود که این تراکنش عادی نبوده است، ضمن آنکه سهمیه آنها نیز از بین می رود.
آدم نژاد توضیح داد: محدودیت برداشت روزانه همچنان وجود دارد و این محدودیت اجازه سوختگیری برای رفتار منطقی یک خودروی عمومی را می دهد و نیازی به سوختگیری بیشتر نیست مگر آنکه کارت سوخت در اختیار راننده دیگری باشد.
یادآور می شود، در جلسه پنجم بهمن ماه 93 مصوبه ای از سوی هیأت وزیران در زمینه تخصیص سوخت براساس عملکرد یا پیمایش وسیله نقلیه به تصویب رسید و به ادارات کل حمل و نقل و پایانه های سراسر کشور ابلاغ شد تا براساس این مصوبه، رانندگانی که در زمینه حمل و نقل عمومی فعالیت دارند از جمله کامیون، کامیونت، اتوبوس و مینی بوس متناسب با میزان فعالیت و عملکرد خود سوخت دریافت کنند که این مصوبه از از ابتدای مهر 94 اجرایی شد.
به گزارش کردپرس، محمدجواد عطرچیان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر رفت و آمد کامیونهای ایرانی تنها در یکی از نقاط مرزی با ترکیه در جریان است، اظهار کرد: دولت ترکیه با توجه به مشکلات و مسائل داخلی مجبور به بستن دو مرز رازی و سرو شده و از اینرو حرکت کامیونهای ایرانی تنها از طریق مرز بازرگان انجام میشود. وی ادامه داد: حرکت در این مسیر مرزی شکلی عادی دارد و ایران آماده است در صورت فراهم شدن امنیت دوباره در خاک ترکیه از طریق دیگر مرزها نیز عبور کامیونها را داشته باشد.
معاون برنامهریزی و اقتصاد وزارت راه و شهرسازی: تنها هشت درصد بودجه وزارت راه تخصیص یافته است
با گذشت هفت ماه از سال 1394، تنها هشت درصد از بودجه 6400 میلیارد تومانی وزارت راه و شهرسازی تخصیص یافته و این در حالی است که تا پایان امسال برنامه این وزارتخانه پرداخت 3210 میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران است.
امیر امینی، معاون برنامهریزی و اقتصاد حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با اعلام این خبر به ایسنا گفت: تخصیصی که تا این لحظه به صورت نقدی از خزانه دریافت کردهایم حدود 8 درصد از کل اعتبارات سال 1394 بوده است. از منابع عمومی حدود 800 میلیارد تومان و از ردیفها هم حدود 300 میلیارد تومان دریافت کردهایم که جمعا حدود 12 درصد است.
وی درخصوص بدهی پیمانکاران گفت: 210 میلیارد تومان از اسناد خزانه سال 1393 باقی مانده که در حال رایزنی با بانک مرکزی برای حل این مشکل هستیم که اگر حل شود این مبلغ را به پیمانکاران پرداخت می کنیم.
معاون برنامهریزی و اقتصاد وزارت راه و شهرسازی همچنین درباره مبالغ باقیمانده بودجه وزارتخانه گفت: هزار میلیارد تومان از اسناد خزانه را سازماندهی کردهایم و داریم از اسناد سال 94 به پیمانکاران پرداخت می کنیم که در شهریورماه منتشر شده است. هزار میلیارد تومان دوم هم دارد به خزانه میرود که انشاءالله با ارایه لیست طرحها و پروژهها منتشر میشود.
امینی با بیان اینکه قرار است بعد از هزار میلیارد تومان دوم، هزار میلیارد تومان سوم هم داده شود گفت: قرار بوده هزار میلیارد تومان دوم و سوم همزمان باشند اما سازمان مدیریت و برنامه ریزی پول را به نوبت دیگری موکول کرد که در صورت همکاری این سازمان، ممکن است ظرف دو سه ماه آینده این اتفاق بیفتد؛ چرا که باید قبل از پایان سال و حداکثر تا آبان ماه پرداخت شود.
وی اظهار کرد: در مقابل 800 میلیارد تومانی که تخصیص گرفته ایم نزدیک 1210 میلیارد تومان بدهی پرداخت کردهایم که از 14 سازمان زیرمجموعهی وزارتخانه فقط 4 دستگاه تخصیص گرفتهاند و 10 دستگاه دیگر تخصیصی دریافت نکردهاند.
معاون برنامهریزی و اقتصاد وزارت راه و شهرسازی درباره دستگاههایی که اعتبارات را دریافت کردهاند گفت: مبلغ کمی را سازمان راهداری گرفته، شرکت ساخت بیشتر مبلغ را گرفته، بخشی را اداره کل استانها گرفتهاند و در حد 38 میلیون تومان هم شرکت راه آهن گرفته که خیلی کم است.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، امیر امینی در شورای برنامه ریزی حمل و نقل برنامه ششم بر تحقق حمل و نقل یکپارچه برون شهری و درون شهری تاکید کرد و از نمایندگان وزارت کشور خواست در کمیته های تخصصی جاده ای، ریلی و هوایی شورای برنامه ریزی حمل و نقل حضور مستمر داشته باشند، چرا که ایجاد حمل و نقل یکپارچه یکی از اولویت های نخست در وزارت راه و شهرسازی است.
وی افزود: اتصال حمل و نقل جاده ای با ریل، اتصال شبکه جاده ای با بنادر، ایجاد لجستیک پارک ها و ارتباط با مرزهای زمینی ازجمله مواردی است که با توجه به اهمیت آنها، باید به طور خاص در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به توسعه حمل و نقل هوشمند اشاره کرد و افزود: در این خصوص باید یک سیاست گذاری جامع وجود داشته باشد.
امینی درباره لجستیک پارک ها نیز گفت: در بخش لجستیک پارک ها نیز سازمان های زیادی دخیل هستند که در جایگاه و رتبه ایران در این حوزه نقش بسزایی دارند، بنابراین می توانیم برای افزایش بهره وری و ارتقاء شاخص های LPI در حوزه لجستیک در برنامه ششم توسعه، امیدوارم باشیم.
معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: سیاست گذاری کلان در حوزه حمل ونقل براساس خروجی های مطالعات طرح جامع حمل و نقل پس از تأیید کارگروه تلفیق شورای برنامه ریزی حمل و نقل، در شورا مطرح و به تصویب خواهید رسید، سپس براساس آن برنامه ریزی پیش رو در دوران برنامه ششم انجام خواهد شد.
اقتصام(1)1108**1558
به گزارش ایرنا علی خوانپایه روز یکشنبه در آیین آغاز طرح ایمن سازی مدارس حاشیه راه ها افزود: این دانش آموزان از جمله گروه های اصلی در معرض تصادف هستند.
وی اظهار کرد: دانش آموزان، به دلیل سن کم و مهارت های ناکافی، بیش از سایر اقشار جامعه به مراقبت های ترافیکی نیاز دارند.
خوانپایه بیان کرد: 64 درصد عابران پیاده که بر اثر تصادف، جان خود را از دست می دهند کودکان و پیران هستند.
وی عنوان کرد: این افراد به دلیل ناتوانی در واکنش مناسب هنگام خطر، به شدت در معرض آسیب هستند.
خوانپایه گفت: در شش ماه گذشته 14 عابر پیاده در این استان به دلیل تصادف، جان خود را از دست دادند که 18 درصد کل تلفات جاده ای استان را شامل می شود.
وی افزود: با در نظر گرفتن این شرایط است که اداره کل حمل و نقل و پایانه ها با همکاری پلیس راه اقدام به اجرای طرح ایمن سازی مدارس حاشیه راه ها در استان کرده است.
خوانپایه بیان کرد: در این طرح آموزش های لازم به دانش آموزان، خانواده های آنان و مربیان مدارس داده می شود.
سال 1393 شمار کشته های تصادفات جاده های برون شهری استان 154 نفر و سال 92 هم 125 تن بود.
بیشترین تصادفات در سال های 92، 93 و 94 در جاده های بهبهان - گچساران، گچساران - بابامیدان، یاسوج-بابامیدان و یاسوج- سمیرم گزارش شده است.
در سال 93 حدود 62 درصد تصادفات (بیش از 100 نفر) در این چهار محور شریانی رخ داد.
تلفات در تصادفات یاسوج - اصفهان و یاسوج - بابامیدان بیش از سایر محورهای پرخطر است.
کهگیلویه و بویراحمد در حالی که 9 دهم درصد جمعیت کشور را دارد اما 1/36 درصد تصادفات منجر به فوت ایران در سال 93 در این استان رخ داده است.
کهگیلویه وبویراحمد با مساحتی حدود 16هزار و 249 کیلومتر مربع نزدیک به یک درصد مساحت ایران را دارد.
براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1390 بیش از 650 هزار نفر در این استان زندگی می کنند.
6110/1662
به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان مهندس علیرضا مجرد گفت : بر اساس اعلام کارگروه اجتماعی آموزش و فرهنگ ایمنی راههای کشور روزهای شنبه 23 آبان بنام عابرین پیاده ، چهارشنبه 27 آبان بنام ایمنی موتورسیکلت سواران و پنج شنبه 28 آبان بنام روز رانندگان نامگذاری شده است.
وی ، جلب توجه افکار عمومی جامعه نسبت به مسئولیت اجتماعی همگانی در قبال رانندگی ایمن و تأمین ایمنی گروههای آسیب پذیر را از اهداف نامگذاری این روزها به عنوان گرامیداشت یادمان قربانیان سوانح رانندگی در کشور برشمرد.
گزارش پانا-مازندران، عبدالرضا جوادیان، معاون ایمنی ،فنی و بهره برداری اداره كل حمل و نقل و پایانه های استان مازندران با بیان این خبر اظهار داشت: به منظور اطلاعرسانی از وضعیت ترافیك و شرایط آب و هوایی محورهای مواصلاتی استان به رانندگان و مسافرین محترم، تصاویر دوربینهای نظارت تصویری اداره كل حمل و نقل و پایانههای استان مازندران در پایانه مسافربری غرب بابل به نمایش درآمده است.
وی افزود: قبل از این نیز این تصاویر در پایانه مسافربری دولت ساری نیز انتقال داده شده بود كه مورد استفاده رانندگان و مسافرین قرار گرفته است.
وی خاطر نشان كرد: در نمایشگر نصب شده در پایانههای مسافربری تصاویر دوربینهای محورهای مواصلاتی استان یعنی محورهای هراز- فیروزكوه و كندوان نمایش داده میشود و در حال حاضر تعداد 7 دوربین در محور فیروزكوه، 12 دوربین در محور هراز و 9 دوربین در محور كندوان توسط اداره كل در حال بهره برداری است.
معاون ایمنی، فنی و بهره برداری اداره كل حمل و نقل و پایانه های استان مازندران گفت: از مزایای این دوربینها میتوان به اطلاع یابی از شرایط ترافیكی، شرایط آب و هوایی و رخدادهای جادهای اشاره كرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، ظهر امروز طرح ایمنسازی مدارس حاشیه راهها به همت اداره کل حمل و نقل و پایانهها، در دبیرستان دخترانه دشتروم یاسوج برگزار شد.
علی خانپایه در این مراسم اظهار کرد: تصادفات جادهای بعد از بیماریهای قلبی و عروقی مهمترین دلیل مرگ و میر افراد است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه استان ما نیز از این موضوع مستثنی نبوده، افزود: عابرین پیاده و در راس آنها دانشآموزان در معرض خطر تصادفات جادهای منجر به مرگ قرار دارند.
وی تصریح کرد: اداره حمل و نقل و پایانهها هر ساله در راستای سیاستهای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای برنامههایی را جهت آموزش و فرهنگسازی برای دانشآموزان به صورت نمادین اجرا میکند.
خانپایه افزود: در 6 ماهه اول امسال 14 نفر عابر پیاده در تصادفات جادهای جان خود را از دست دادند که این تعداد معادل 18 درصد کل تصادفات اتفاق افتاده است.
این مسئول با بیان اینکه عابرین پیاده از آسیبپذیرترین کاربران جادهای هستند، ادامه داد: باید آموزش و فرهنگسازی در زمینه عبور و مرور و ایمنی ترافیک برای این قشر مورد توجه قرار گرفته شود.
وی عدم وجود محافظ برای عابر پیاده را از مهمترین موارد صدمه دیدن و فوت در برخورد با وسیله نقلیه عنوان کرد و اظهار داشت: چون عابر پیاده محافظی جهت جلوگیری از ضربه وارد شده ندارد در کوچکترین برخورد با خودرو دچار صدمه شده و احتمال فوت او بالای 80 تا 90 درصد است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای کهگیلویه و بویراحمد عدم مهارتهای جسمی و شناختی را عامل دیگر بروز تصادف و صدمه دانست و گفت: افراد خردسال و افرادی که سن بالایی دارند به دلیل نداشتن این مهارتها در معرض خطر خواهند بود.
وی آگاهی نداشتن از آموزشهای عبور و مرور را برای این دو قشر عامل دیگر فوت در تصادفات عنوان کرد و اظهار داشت: جهت جلوگیری و ایمنی بیشتر علاوه بر اجرای آموزشهای هر ساله، ایمنی فیزیکی را نیز از طریق نصب تابلو، خطکشی و نصب پل عابر پیاده در جادهها انجام میدهیم.
خانپایه ضمن تشکر از اصحاب رسانه گفت: 16 درصد از کسانی که در تصادفات دچار آسیب میشوند یا تا آخر عمر شغل خود را از دست میدهند و یا قادر به انجام کاری که قبلا انجام میدادند نیستند که این خود یک معضل است.
خانپایه ادامه داد: در 6 ماهه اول امسال، 64 درصد از افرادی که دچار حادثه منجر به فوت جادهای شدند، عابرین پیاده بودند.
وی دلایل این حادثهها را نداشتن مهارتهای جسمی، شناختی و آموزش کافی در زمینه ترافیک و عبور و مرور عنوان کرد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای کهگیلویه و بویراحمد در پایان گفت: تاکنون در استان 32 مدرسه را در حاشیه جادهها شناسایی کردهایم که آموزشهای لازم به دانشآموزان ارائه میشود.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اداره کل حملونقل و پايانههاي استان تهران، همزمان با آغاز هفته نيروي انتظامي همايش راهور محله با حضور مسوولاني همچون مدير کل حملونقل و پايانههاي استان تهران، فرمانده پليس راه ويژه شرق استان تهران، امام جمعه شهرستان پرديس، شهردار پرديس، رئيس انجمن صنفي مسافربري کشور، مدير راهداري استان تهران و شماري از نيروهاي انتظامي در سالن همايشهاي شهرداري پرديس برگزار شد.
حميدرضا شهرکي ثانوي، مدير کل حملونقل و پايانههاي تهران، ضمن تشکر از تلاشهاي حوزه مسووليتي دستگاههاي مختلف گفت: در بحث تحقق ايمني پايدار در محورهاي مواصلاتي اگر يک همت جمعي و اراده جمعي ايجاد نشود يقينا هيچ برنامهريزي و هدفگذاري توفيقات مدنظر برنامهريزان را پيدا نخواهد کرد و تمامي اين عوامل دستيافتني نيست مگر اين که موضوعات ترافيکي نهادينه شده و در حوزه اقدامات با عنايت به محدوديت منابع بايد از ظرفيت گروههاي مردم نهاد فعال در اين حوزه بهرهمند شوييم.
در ادامه شهرکي ثانوي از توسعه سيستمهاي ITS و نصب دوربينهاي کنترل سرعت ثابت جهت کنترل سرعت لحظهاي و متوسط وجود دوربينهاي نظارت تصويري جهت پايش وضعيت ترافيکي، تابلوهاي پيام متغير VSL، تابلوهاي VMS، دستگاههاي توزين در حال حرکت WIM، تردد شمارهاي آنلاين، ايستگاههاي هواشناسي تخصصي جادهاي، در جادههاي استان اشاره کرد که از اين طريق ميتوان علاوه بر پيشگيري و استفاده از آن در تدوين طرحهاي عملياتي شاهد حضور به موقع عوامل مرتبط با مديريت و امداد سوانح رانندگي جادهاي بود.
وي با اشاره به برنامههاي توسعه ميان مدت اشاره داشت و گفت: تکليف شده سالانه سوانح رانندگي را ۱۰ درصد کاهش دهد.
حميدرضا شهرکي ثانوي ضمن ابراز خرسندي از کاهش تلفات جادهاي در ۵ سال گذشته افزود: استان تهران به عنوان يک استان پيشتاز در حوزههاي مختلف نشاندهنده تعامل و تبادل اطلاعات بوده است و با همت تمامي اعضاي کميسيون حملونقل و سوانح رانندگي جادهاي توانستيم به اين مهم دست يابيم.
مدير کل حملونقل و پايانههاي استان تهران با اشاره به آمار تلفات برون شهري استان در ۵ ماهه سال جاري نسبت به سال گذشته اعلام داشت: براساس آمار پزشکي قانوني استان تهران ۴.۳ درصد در ۵ ماهه اول امسال کاهش تلفات داشتهايم، که در اين مدت متوسط کاهش تلفات کشور ۷.۱ درصد است.
وي يادآور شد: در حوزه راههاي روستايي ۲.۱۴ درصد کاهش تلفات در ۵ ماهه اول سال نسبت به سال گذشته ثبت شده داشتيم که در اين مدت متوسط کاهش تلفات کشور ۱۲ درصد است.
اين مقام مسوول از آموزش و فرهنگسازي براي رانندگان بهعنوان يکي از اصليترين و کاربرديترين مقولهها در زمينه ايمني ياد کرد و گفت: اميدواريم با انتقال نکات و آموزههاي لازم، رانندگان مهارت خود را در رانندگي و يادگيري نکات ايمني بالا ببرند و اميدواريم بتوانيم يک امنيت ترافيکي را براي رانندگان و سرنشينان خودرو خود به ارمغان بياوريم.
فرمانده پليس راه ويژه شرق استان تهران در اين مراسم ضمن خوشآمدگويي به حضار، هفته نيروي انتظامي را به زحمتکشان اين حوزه تبريک گفت.
سرهنگ کرانيان اضافه کرد: شرق استان تهران به دليل استقرار چهار شاهراه اصلي کشور در اين حوزه داراي شرايط خاص و ويژهاي است.
وي ادامه داد: طبق آمارهايي که از طريق سامانههاي مختص اين امر اخذ شد، در برخي از روزها سال آمار تردد در مسيرهاي شرق استان تهران تا حد ۳.۵ برابر بار معمول ترافيکي افزايش مييابد
فرمانده پليس راه ويژه شرق استان تهران بيان داشت: در چنين شرايطي کنترل بار ترافيکي مذکور بسيار دشوار است و به واقع نيروهاي پليس به صورت شبانه روزي خدماترساني ميکنند.
در ادامه اين همايش آقاي کاوه، مدير راهداري استان تهران، گفت: خوشبختانه امروز تعاملي قابل ستايش از سوي دستگاههايي نظير پليس راه، راهداري و ديگر نهادهاي خدماتي وجود دارد و حاصل آن نتايج مثبت به دست آمده است.
در پايان اين مراسم از چندين نفر از برگزيدههاي ترافيکي اعم از ۳ نفر از رانندگان ناوگان عمومي باري و ۳ نفر از رانندگان ناوگان عمومي مسافر با تقديم لوح سپاس و هديه يادبود، تجليل به عمل آمد.
به گزارش قدس آنلاین از ایلام، مهرداد جهانی با بیان اینکه در شش ماهه اول سال جاری 573 هزار و 793 مسافر در استان جابجا شده اند، اظهارداشت: این مسافران از طریق ناوگان های تحت پوشش، شرکت ها و موسسات حمل و نقل و پایانه های مسافری استان و در قالب 82 هزار و 824 سفر جابجا شده اند.
وی با اشاره به اینکه در نیمه اول سال جاری ورود 471 هزار مسافر به استان که 274 هزار و 464 نفر از آنها اتباع خارجی بوده اند، ثبت شده است، افزود: همچنین در همین مدت، 376 هزار و 658 مسافر که از این تعداد 232 هزار و 501 نفر خارجی بوده اند از استان ایلام خروج داشته که در مجموع بیش از 500 هزار تبعه خارجی در نیمه اول سال جاری در استان تردد داشته اند.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان ایلام میزان سفر حمل بار در شش ماهه اول سال جاری، 92 هزار و 142 سفر با تناژ یک میلیون و 440 هزار تن عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: در حوزه صادرات نیز یک هزار و 695 دستگاه کامیون با تناژ 47 میلیون و 700 هزار کیلوگرم لبنیات، میوه جات، مرغ، گاز اکسیژن و گازوییل در مرز بین المللی مهران تردد داشته اند.
مهرداد جهانی بیان داشت: بیش از 95 درصد جابجایی کالا در داخل استان توسط بخش حمل و نقل جاده ای صورت می گیرد که این بخش داری قابلیت ها و امکانات گسترده ای در سطح کشور است.
تین نیوز | مدیرکل حمل ونقل وپایانه های استان تهران در همایش راهوران محله در شهرداری پردیس از کاهش ۴/۳درصدی تلفات رانندگی استان تهران در ۵ ماه نخست سال خبر داد.
به گزارش تین نیوز از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل حمل ونقل وپایانه های استان تهران،همزمان با آغاز هفته نیروی انتظامی همایش راهور محله با حضور مسئولانی همچون مدیر كل حمل ونقل وپایانه های استان تهران، فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران، امام جمعه شهرستان پردیس، شهردار پردیس، ، رئیس انجمن صنفی مسافربری کشور، مدیر راهداری استان تهران و شماری از نیروهای انتظامی در سالن همایش های شهرداری پردیس برگزار شد.
حمیدرضا شهرکی ثانوی مدیرکل حمل و نقل و پایانههای تهران ضمن تشكر از تلاشهای حوزه مسئولیتی دستگاههای مختلف گفت: در بحث تحقق ایمنی پایدار در محورهای مواصلاتی اگر یك همت جمعی و اراده جمعی ایجاد نشود یقینا"هیچ برنامهریزی و هدفگذاری توفیقات مدنظر برنامهریزان را پیدا نخواهد كرد و تمامی این عوامل دستیافتنی نیست مگر اینكه موضوعات ترافیكی نهادینه شده و در حوزه اقدامات با عنایت به محدودیت منابع باید از ظرفیت گروههای مردم نهاد فعال در این حوزه بهرهمند شوییم.
در ادامه شهركی ثانوی از توسعه سیستمهای ITS و نصب دوربین های کنترل سرعت ثابت جهت كنترل سرعت لحظه ای و متوسط وجود دوربین های نظارت تصویری جهت پایش وضعیت ترافیكی، تابلوهای پیام متغیرVSL، تابلوهای VMS، دستگاههای توزین در حال حركت WIM ، تردد شمارهای آنلاین، ایستگاههای هواشناسی تخصصی جاده ای ، در جاده های استان اشاره کرد که از این طریق می توان علاوه بر پیشگیری و استفاده از آن در تدوین طرحهای عملیاتی شاهد حضور به موقع عوامل مرتبط با مدیریت و امداد سوانح رانندگی جاده ای بود.
وی با اشاره به برنامه های توسعه میان مدت اشاره داشت و گفت: تكلیف شده سالانه سوانح رانندگی را ۱۰درصد كاهش دهد.
حمیدرضا شهركی ثانوی ضمن ابراز خرسندی از كاهش تلفات جادهای در ۵سال گذشته افزود: استان تهران به عنوان یك استان پیشتاز در حوزه های مختلف نشان دهنده تعامل و تبادل اطلاعات بوده است و با همت تمامی اعضای كمیسیون حمل و نقل و سوانح رانندگی جادهای توانستیم به این مهم دست یابیم.
مدیركل حمل ونقل وپایانه های استان تهران با اشاره به آمار تلفات برون شهری استان در ۵ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته اعلام داشت: براساس آمار پزشكی قانونی استان تهران ۴/۳درصد در ۵ماهه اول امسال كاهش تلفات داشته ایم ، كه در این مدت متوسط كاهش تلفات كشور ۷/۱ درصد می باشد.
وی یادآورشد: در حوزه راههای روستایی ۲/۱۴درصد كاهش تلفات در ۵ ماهه اول سال نسبت به سال گذشته ثبت شده داشتیم كه در این مدت متوسط كاهش تلفات كشور ۱۲ درصد می باشد.
این مقام مسئول از آموزش و فرهنگ سازی برای رانندگان بعنوان یکی از اصلی ترین و کاربردی ترین مقوله ها در زمینه ایمنی یاد کرد وگفت :امیدواریم با انتقال نکات و آموزه های لازم ، رانندگان مهارت خود را در رانندگی و یادگیری نکات ایمنی بالا ببرند و امیدواریم بتوانیم یک امنیت ترافیکی را برای رانندگان و سرنشینان خودرو خود به ارمغان بیاوریم.
فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران دراین مراسم ضمن خوش آمدگویی به حضار، هفته نیروی انتظامی را به زحمتکشان این حوزه تبریک گفت
سرهنگ كرانیان اضافه کرد: شرق استان تهران به دلیل استقرار چهار شاهراه اصلی کشور در این حوزه دارای شرایط خاص و ویژه ای است.
وی ادامه داد :طبق آمارهایی که از طریق سامانه های مختص این امر اخذ شد، در برخی از روزها سال آمار تردد در مسیرهای شرق استان تهران تا حد سه و نیم برابر بار معمول ترافیکی افزایش می یابد
فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران بیان داشت: در چنین شرایطی کنترل بار ترافیکی مذکور بسیار دشوار است و به واقع نیروهای پلیس به صورت شبانه روزی خدمات رسانی می کنند.
در ادامه این همایش آقای کاوه مدیر راهداری استان تهران گفت : خوشبختانه امروز تعاملی قابل ستایش از سوی دستگاه هایی نظیر پلیس راه، راهداری و دیگر نهادهای خدماتی وجود دارد و حاصل آن نتایج مثبت به دست آمده است.
در پایان این مراسم از چندین نفر از برگزیدههای ترافیكی اعم از ۳ نفر از رانندگان ناوگان عمومی باری و ۳ نفر از رانندگان ناوگان عمومی مسافر با تقدیم لوح سپاس و هدیه یادبود، تجلیل بعمل آمد.
تین نیوز | شورای حمل و نقل قزوین با میزبانی اداره كل حمل و نقل و پایانه های استان تشكیل جلسه داد.
به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره كل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین شورای حمل و نقل استان قزوین جهت هماهنگی و تبادل نظر با حضور مدیران كل حمل و نقل و پایانه ها، راه و شهر سازی، آزمایشگاه فنی و مكانیك خاك، راه آهن شمال غرب، بنیاد مسكن انقلاب اسلامی، هواشناسی و حوزه نظارت و كنترل پروژه های استان قزوین و زنجان و معاونین ادارات فوق به میزبانی اداره كل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین در تاریخ 07/07/1394 تشكیل جلسه داد.
بنا بر این گزارش به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر میان مدیران بخش حمل و نقل، مشورت برای حل مشکلات در استان، همکاری برای تسهیل و پیشرفت پروژه ها، استفاده بهینه از منابع در دسترس و یکپارچه سازی اهداف و برنامه ها، درشورای حمل و نقل استان درراستای موضوعات مطروحه در بخش های مختلف پیرامون ایمنی و تصادفات جاده ای، وضعیت ایستگاههای اخذ عوارض آزاد راههای قزوین و... بحث و تبادل نظر گردید و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
آقای شعبانی مدیر كل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین در این جلسه گزارشی در ارتباط با معرفی اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین، استعدادهای موجود در بخش حمل و نقل کالا و مسافر جاده ای استان قزوین، مجتمع های خدماتی- رفاهی بین راهی، وضعیت تلفات و تصادفات جاده ای، اهم اقدامات انجام شده در زمینه ایمنی و ترافیک ارائه نمودند. در ادامه این جلسه آقای مهندس بهاروند مدیر كل هواشناسی استان قزوین هم گزارشی پیرامون وضعیت آب و هوایی استان و میزان بارش ها در استان ارائه نمودند و در خاتمه جسله به ذكر صلوات پایان یافت.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، رحمت شعبانی روز یکشنبه در جلسه کارگروه نظارت، کنترل و بازرسی اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان گفت: تشکیل گشت کنترل دروازه ای که با امضاء تفاهم نامه با پلیس راه در حال اجراست می تواند نتایج خوبی داشته باشد زیرا بر اساس بررسی های میدانی صورت گرفته و نحوه نظارت بر حوزه های حمل و نقل استان با استفاده از توان کارشناسان اداره کل تشکیل تیم نظارت بر امور حمل و نقل استان ضروری است.
وی افزود: معاون حمل و نقل استان بعنوان مسئول تشکیل تیم نظارت بر امور حمل و نقل استان تعیین شده و از کارشناسان و نیروهای با تجربه هم دعوت کردیم تا در این بخش به صورت میدانی کنترل و نظارت بر عملکرد بخش حمل و نقل کالا و مسافر و حوزه های ترافیکی را انجام دهند.
شعبانی بیان کرد: این نظارتها با استفاده از روشها و شیوه هایی جدید با هدف بهبود کیفیت خدمات و فعالیت شرکتهای حمل و نقل صورت می گیرد و گشت کنترل دروازه ای با همکاری پلیس راه توانسته دستاوردهای خوبی داشته باشد.
وی یادآورشد: همکاران در حوزه کنترل دروازه ای و همچنین نظارت بر عملکرد شرکت های حمل و نقل در کنار کنترل روزانه و مستمر با جلوگیری از تخلف بخش با استفاده از توان کارشناسان اداره کل در تمام حوزه ها و با مشارکت جمعی در تمام مسیرها، حمل و نقل کالا با صدور بارنامه و جابجایی مسافر با صدور صورت وضعیت انجام شود و گمرک، شهرک های صنعتی و مراکز تولید بار محل هایی است که می بایست ساماندهی شود.
در ادامه فقیهی معاون حمل و نقل اداره کل حمل ونقل و پایانه های استان اظهارداشت: ایجاد کارگروه نظارت، کنترل و بازرسی با مشارکت همکاران باید توسعه یابد تا در حوزه های مختلف، شاهد کاهش تخلفات باشیم.
وی افزود: استفاده از توان همکاری در تصمیم گیری های جمعی، افزایش بازدهی و کارایی اقدامات انجام شده، افزایش کیفی اقدامات، احساس مسئولیت بیشتر بین همکاران، ارتباط موثر بین اداره کل و دیگر بخش های حمل و نقل و سایر دستگاهها از نتایج این طرح است.
فقیهی یادآورشد: افزایش قانونمندی و رعایت قوانین و مقررات در نهایت ارتقاء سطح خدمات و رضایتمندی خدمات گیرندگان از دیگر مزایای این کار نظارتی است.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
محمد مشتری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هم اکنون محورهای کوهستانی این استان از جمله اسدلی در محور بجنورد - اسفراین و امین الله در مسیر بجنورد - آشخانه مه آلود است که این وضعیت موجب کاهش دید رانندگان شده است.
وی افزود: به علت وجود مه در محورهای کوهستانی، محدودیت دید و نیز لغزندگی سطح جاده ها، رانندگان باید با سرعت مطمئن حرکت کنند.
مشتری از تمامی رانندگانی که قصد عبور از مسیرهای این استان را دارند خواست با رعایت ضوابط و مقررات، فاصله طولی خود با خودروهای جلوی را رعایت کنند.
مدیر راهداری خراسان شمالی افزود: رانندگان عبوری می توانند در صورت بروز هرگونه مشکل با شماره 05832261000 مرکز مدیریت راه های این استان و یا 141، مرکز مدیریت راه های کشور تماس بگیرند.
استان خراسان شمالی پنج هزار و 631 کیلومتر راه ارتباطی اصلی و فرعی و 21 گردنه خطرناک دارد.
به گزارش اداره کل هواشناسی این استان طبق بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی و تصاویر ماهواره ای در ۲۴ ساعت آینده بیانگر جوی ناپایدار است.
طبق این گزارش در پاره ای نقاط از استان وزش باد شدید، افزایش ابر و در نوار شمالی استان بارش پراکنده باران با احتمال رعد وبرق پیش بینی شده است و فردا صبح پاره ای نقاط بویژه در ارتفاعات و جاده های کوهستانی احتمال رخداد مه صبحگاهی دور از انتظار نیست.
طبق گزارش این اداره بیشینه دمای بجنورد برای امروز 21 درجه و کمینه هفت درجه سانتیگراد است.ک/3
3007/1744/
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛براساس تصاویر دریافتی از دوربین های نظارتی سراسر کشور، در حال حاضر بهاستثنای محورهای مسدود و ممنوع که در زیر ذکرشده، مابقی محورهای مواصلاتی کشور بازوتردد درآنها بهروال عادی درجریان است.
طی شبانهروز گذشته، کل تردد ثبتشده براساس آخرین اطلاعات دریافتی از 1612 ترددشمار فعال درمحورهای برونشهری، نسبت به روزقبل 2.3 درصد کاهش را نشان میدهد.
همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین 18 درصد، اوج تردد بین ساعات 17 الی 18 و کمترین تردد بین ساعات 4 الی 5 صبح صورت پذیرفته که هموطنان عزیز با آگاهی از این موضوع میتوانند ساعات مناسبتری را برای سفر انتخاب نمایند
ممنوعیت تردد بهتفکیک یا اولویت وسایل نقلیه:
1-در محور کرمان ـ راین ـ حسین آباد ـ جیرفت(ساردوئیه ـ جیرفت)، واقع در استان کرمان بهدلیل مداخله با ترافیک شهری و تردد در جاذبههای گردشگری و عبور 23 کیلومتری از مسیر فرعی، تردد خودروهای سنگین و حاملین فرآوردههای نفتی ممنوع و مسیر جایگزین محور ترانزیت کرمان ـ دهبکری ـ جیرفت ، معرفی میگردد. تردد وسایل نقلیه سواری در محور فوق بلامانع است.
ممنوعیت تردد بدلیل عملیات کارگاه جادهای:
1- محور هراز تونل جدیدگردنه امامزاده هاشم ، واقع در استان های تهران ومازندران،از مورخ 5 مهر لغایت 30 مهرماه 94، بهدلیل اجرای عملیات کارگاهی وایمن سازی، تونل مسدود و تردد به صورت رفت وبرگشت از گردنه امامزاده هاشم و محورهای فیروزکوه و کندوان انجام میشود.
2- محور سه راهی بیژن- پل حسین آباد ، واقع دراستان کرمان ، ازساعت 7 مورخ 19 مهر لغایت ساعت 24 مورخ 22 مهرماه 94 ، به مدت 4 روز ، بهدلیل اجرای عملیات قیرپاشی و نگهداری ، مسدود بوده و تردد از محور جیرفت- سه راهی بم-کرمان انجام میشود.
محدودیت تردد بدلیل عملیات کارگاه جادهای:
الف) تهران و محورهای منتهی به آن:
1-آزادراه تهران ـ کرج ـ قزوین( باند شمالی) ، مقطع واقع در استانالبرز، از مورخ 13 تیر لغایت 30 آبان 94 ، روزهای شنبه تا سه شنبه هر هفته از ساعت 07:00 الی 15:00 بغیر از روزهای چهارشنبه ، پنجشنبه ، جمعه و ایام تعطیلات رسمی و روز 20 مرداد ، بدلیل اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت ، حدفاصل تیر 200 تا پل کلاک ، تردد همزمان با اجرای عملیات، با رعایت جوانب احتیاط انجام میشود.
2 –آزادراه تهران ـ قم وبالعکس : واقع در استانتهران ، از مورخ 11مرداد تا پایان سال 94 تردد هرگونه وانت بار ، حدفاصل پل شهیدکاظمی(آزادگان) تا خروجی حسن آباد و بالعکس ممنوع می باشد، تردد از محورهای قدیم تهران-قم و احمدآباد مستوفی انجام میشود.
3 –بزرگراه تهران ـ فیروزکوه ، واقع در استانتهران ، از مورخ 10 اردیبهشت 94 ،روزهای شنبه تا چهار شنبه هر هفته از ساعت 8 الی 18 به غیر از روزهای پنجشنبه ، جمعه و بعد از ظهر روز سه شنبه و ایام تعطیلات رسمی ، بدلیل اجرای عملیات روکش آسفالت ، حدفاصل آبسرد تا پل شلمبه ، تردد با اعمال محدودیت ترافیکی در یک خط عبور(یک سوم مسیر)همزمان با اجرای عملیات، انجام میشود.
4 –محور هراز ، واقع در استانتهران ، از مورخ 14 اردیبهشت 94 ،روزهای شنبه تا چهار شنبه هر هفته از ساعت 8 الی 18 به غیر از روزهای پنجشنبه ، جمعه و بعد از ظهر روز سه شنبه و ایام تعطیلات رسمی ، بدلیل اجرای عملیات روکش آسفالت ، حدفاصل شهر آبعلی تا رستوران مرمر ، تردد با اعمال محدودیت ترافیکی در یک خط عبور (یک سوم مسیر)همزمان با اجرای عملیات، انجام میشود.
5- محور هراز ، واقع در استان مازندران ، از مورخ 18 مهر لغایت 24 مهر ماه 94 ، بدلیل اجرای عملیات نصب سیستم های توزین حین حرکت WIM ، تردد همزمان با اجرای عملیات و رعایت جوانب احتیاط انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی پلیس راهور تعداد فقره تصادفات فوتی ۴.۹ درصد و کشته سرصحنه ۶.۳ درصد در پنج ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته كاهش داشت اما تصادفات جرحی در طی این مدت ۴.۸ درصد افزایش را نشان میدهد.
همچنین سهم ناوگان حمل و نقل عمومی سنگین در تصادفات فوتی پنج ماه سال جاری با ۰.۵ درصد كاهش به ۱۵.۱ درصد رسیده است.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی سازمان پزشکی قانونی كشور در تیرماه، افزایش ۳.۳ درصدی تلفات رانندگی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسیده که سهم عمده این افزایش تلفات مربوط به راههای روستایی بوده است.
این درحالی است كه در تیر ماه در راههای برون شهری شاهد ۰.۷ درصد رشد در تلفات سوانح رانندگی راههای برون شهری بودیم.
رئيس اداره راه دماوند خبر داد؛ نصب تابلوهاي هشداردهنده مکانيزه در نقاط حادثهخيز دماوند دماوند - خبرنگارآفرينش
رئيس اداره راه و شهرسازي شهرستان دماوند از نصب تابلوهاي هشداردهنده مکانيزه در نقاط حادثهخيز اين شهرستان خبر داد.ذکريا صفرزاده در گفتوگو با خبرنگار آفرينش اظهار کرد: هر سال قبل از آغاز بارندگي در فصل زمستان، کلاسهاي آموزشي براي آمادگي راهداران برگزار ميشود.وي افزود: سال گذشته براي نخستين بار در شهرستان دماوند، از سامانه آبنمکپاش در جادههاي دماوند استفاده کرديم که در سال جاري نيز از اين سامانه استفاده خواهيم کرد.
رئيس اداره راه و شهرسازي شهرستان دماوند ادامه داد: هماکنون انبار نمک را در محلهاي تعيين شده آغاز کردهايم تا بتوانيم در زمستان خدمات خوبي را به کاربران جادهاي ارائه دهيم.صفرزاده با اشاره به مشکلات راهداران گفت: سختي کار، ناشناخته بودن اين افراد است که در سرما و گرما و در روزهاي عادي و غيرعادي، تمام روزها را در جادهها هستند؛ اما کارشان به چشم نميآيد و اگر آنها يک روز به خصوص در فصل سرما غفلت کنند، متوجه نبود راهداران خواهيم شد.
اين مسئول با اشاره به نصب تابلوهاي مکانيزه در شهرستان دماوند بيان کرد: تابلوهاي هشداري و پيام متغير را در جادهها و محورهاي اين شهرستان نصب کردهايم و همچنين برنامهريزيهايي در جهت نصب تابلوها در نقاط ضروري و پرخطر نيز انجام دادهايم.
رئيس اداره راه و شهرسازي دماوند در خصوص نگهداري علائم و تابلوها گفت: پيمانکاران راهداري در راهها مستقر هستند و روزانه تابلوها و گاردريلهاي مخدوششده را جابهجا و تعمير ميکنند و همچنين ماشينآلات راهداري نيز در اختيار پيمانکاران راهداري قرار گرفته تا در صورت نقص، خدماترساني لازم را انجام دهند.
صفرزاده با اشاره به لزوم توجه به نقاط حادثهخيز در شهرستان دماوند افزود: نقاط حادثهخيز در راهها متغير هستند؛ ولي به نسبت آمار، حوادث بيشتر در منطقه دليچاي و همچنين نقاط نزديک شهرها گزارش شده که سعي کرديم با نصب تابلو و علائم، گارديل و همچنين خطکشي از افزايش حوادث در جادهها جلوگيري کنيم.وي تأکيد کرد: در 6 ماه نخست امسال، حوادث رانندگي در جادههاي دماوند 15 درصد کاهش داشته است که اميدواريم با اقدامات انجام شده باز هم کاهش يابد.
برای ساخت و تکمیل باند دوم جاده کاشان- بادرود- اردستان به 150 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
«جواد نظرپور» رئیس اداره راه و شهرسازی کاشان در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: احداث این جاده به طول 55 کیلومتر جزو طرحهای ملی است که 15 کیلومتر آن از سمت بادرود به کاشان اجرا شده و 5 کیلومتر دیگر در دست اجراست. طبق برنامه زمان بندی و درصورت تأمین اعتبار ساخت 35 کیلومتر دیگر این جاده از سمت کاشان به بادرود در آینده نزدیک انجام خواهد شد. وی ساخت کمربندی مشهد - اردهال به طول 3 کیلومتر با اعتبار10 میلیارد ریال و پیشرفت 10 درصد را از دیگر طرحهای در دست اقدام اداره راه و شهرسازی کاشان بیان کرد که به 15 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.عملیات حذف نقاط پر حادثه «پیچ درم» درجاده کاشان - قم نیز با پیشرفت 95درصد درحال انجام است.
بندرعباس - خبرنگار کیهان:
فرشید دستوان افزود: با تعریض محور مذکور عرض عبور از دو به چهار خط افزایش یافته و با اتمام این پروژه، بهسازی تمامی قطعات این محور به پایان میرسد.وی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر 42 هزار میلیون ریال پیشبینی شده است، خاطرنشان کرد، عملیات اجرایی پروژه از امسال آغاز شده و در صورت تامین اعتبار ظرف دو ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
دستوان دلیل عدم تکمیل این محور را تامین نشدن اعتبار ذکر کرد و گفت: عملیات اجرایی این محور در مقطع کنونی نیز بدون اعتبار اختصاص یافته در حال انجام است.وی ادامه داد: این جاده بخشی از محور ارتباطی بندرعباس - حاجیآباد - سیرجان است که تقریبا همه ترافیک سنگین محورهای بندرعباس - سیرجان - بندرعباس - رودان - کهنوج - جیرفت و بندرعباس - میناب - جاسک و کنارک را به خود جذب میکند.
دستوان افزود: این محور حلقه اتصال بزرگراه بندرعباس - بندر لنگه - عسلویه است که ارتباط دهنده استانهای شرقی کشور از جمله بوشهر و خوزستان است.
وی با بیان اینکه عمده واردات و صادرات کالا از این مسیر صورت میگیرد، گفت: بهسازی و ایمنسازی محور مذکور یکی از مهمترین و اساسیترین پروژههای کشوری است که متاسفانه مهجور واقع شده است. وی خاطرنشان کرد، با توجه به توسعه آتی بندر شهید رجایی و رشد و توسعه صادرات و واردات اهمیت این محور دو چندان میشود.
به گزارش ایرنا، حامد مانی فر روز یکشنبه در شورای فنی استان قزوین که با حضور استاندار برگزار شد، افزود: اصلاح هندسی راه های روستایی استان به 700 میلیارد ریال و راه های اصلی نیز به 300 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی با بیان اینکه رفع نقاط حادثه خیز در راه های استان از سال 1385 در دستور کار قرار گرفت و همچنان ادامه دارد، افزود: این کار به کاهش تلفات سوانح رانندگی منجر شده است.
این مسوول اضافه کرد:در سال یاد شده میزان تلفات سوانح رانندگی در استان 740 نفر بود که این رقم در سال 92 به 282 نفر و پارسال به 297 نفر کاهش یافت.
مانی فر اظهار کرد: به نظر می رسد آسفالت راه های روستایی که به تسهیل در رفت و آمد در این مسیرها منجر شده است، در افرایش چند نفری تعداد تلفات سوانح رانندگی استان طی پارسال در مقایسه با سال قبل از آن تاثیرگذار بوده است.
مدیرکل راه و شهرسازی قزوین با بیان اینکه سال گذشته 200 نقطه حادثه خیز در راه های استان شناسایی شد که 130 مورد آن اصلاح شد، افزود: بر اساس گزارش وزارت راه و شهرسازی، قزوین پارسال در اصلاح نقاط حادثه خیز عملکردی عالی داشت و جزو هفت استان برتر قرار گرفت.
این مسوول در ادامه از اجرای هفت طرح روشنایی در راه های استان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح ها 26 کیلومتر از راه های استان از جمله گردنه کوهین در مسیر آزادراه قزوین-رشت و راه اقبالیه به تاکستان از روشنایی برخوردار می شوند.
مانی فر در پایان با بیان اینکه اداره کل راه و شهرسازی قزوین به شرکت توزیع نیروی برق بابت هزینه روشنایی راه های استان 40 میلیارد ریال بدهکار استف گفت: امیدواریم با حمایت مسوولان استانی شاهد تامین اعتبارات مربوط به هزینه های برقراری روشنایی راه ها باشیم، چرا که این کار در راستای رفاه حال مردم و حفظ جان آنها است.
3013/ 6128
رئیس راه و شهرسازی شهرستان اسدآباد از اختصاص 180 میلیارد ریال اعتبار برای پروژه ملی کنارگذر این شهرستان در سفر ریاست جمهوری به استان همدان خبر داد و گفت: این میزان اعتبار برای تکمیل پروژه درنظر گرفته شده است.
"ساسان رستمی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، با اشاره به آغاز عملیات ساخت پروژه ملی کنارگذر شهرستان اسدآباد در سال 89 با اعتبار اولیه 63 میلیارد ریالی اظهار کرد: از سال 89 تاکنون برای این طرح ملی اعتباری افزون بر 200 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه این پروژه در دو فاز طراحی شده، افزود: فاز اول شامل 10 کیلومتر و با پیشرفت فیزیکی 70 درصد بوده و فاز دوم شامل تقاطعهای کنارگذر هماکنون در حال اجراست.
رستمی با اشاره به اینکه قرارداد این طرح 30 ماهه بوده یادآور شد: متاسفانه به علت نبود اعتبار لازم و معارضان ساخت این پروژه ملی به تاخیر افتاد.
رستمی با بیان اینکه خوشبختانه با سفر ریاست جمهوری به استان و توجه ویژه مسئولان برای این پروژه تامین اعتبار شد، خاطرنشان کرد: بدون شک با تخصیص 100 درصدی این میزان اعتبار پروژه با شتاب بیشتر پیش رفته و پیشبینی میشود تا پایان سال 95 این طرح ملی افتتاح و به بهرهبرداری برسد.
رئیس راه و شهرسازی شهرستان اسدآباد عنوان کرد: اتمام این پروژه از نقش موثری در کاهش حجم ترافیک و تصادفات و سوانح این استان خواهد داشت.
گفتگو
خبرنگار: 8118
مدیر کل راه و شهرسازی خراسان شمالی بر ضرورت انجام کار اجرایی و عملیاتی به منظور آمادگی در برابر زلزله تاکید کرد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان شمالی، علی اصغر بدیعی مقدم در جلسه کارگروه تخصصی زلزله و لغزش لایه های زمین که در محل سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، با تاکید بر پیگیری بحث ريزپهنه بندی زلزله، ابراز امیدواری کرد: بتوانیم کارگاه آموزشی زلزله در استان برگزار کنیم.
وی همکاری دانشگاه ها را در این مقوله ضروری خواند و افزود: با توجه به اینکه استان بر روی گسل قرار دارد باید از ظرفیت دستگاه ها به منظور آمادگی بیشتر استفاده کنیم.
بدیعی مقدم از برگزاری همایشی به همین منظور با دعوت از مرکز تحقیقات وزارت به عنوان یکی از برنامه ها یاد کرد و گفت: باید بحث لغزش را در این همایش مطرح کنیم چرا که استان خراسان شمالی با توجه به نوع خاک و بارندگی های که دارد از حساسیت بالایی در این میان برخوردار است.
وی با بیان اینکه زلزله و بحث لغزش در استان از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: دو موضوع شناسایی زلزله و مکان یابی گسل ها بسیار اهمیت دارد و در همین رابطه باید بتوانیم دو کارگاه اموزشی و یا هر دو را با هم برگزار کنیم.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی بیان کرد: باید در این رابطه کار اجرایی و عملیاتی داشته و فضاها و مکان هایی که امکان دارد بعد از زلزله سالم بماند را به همراه امن ترین محل ها شناسایی کنیم.
وی برگزاری مانور را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: در بحث راه نیز تابلوهایی که ممکن است در بحث زلزله به درد بخورد را باید تهیه شود تا هر گاه زلزله رخ داد سریع در جاده ها نصب شود.
بدیعی مقدم هدف از تشکیل این کارگروه را پشتوانه فکری و هدایت گر بودن آن دانست و گفت: ابتدا باید کارگروه ها تشکیل و در کمیته اجرایی مطرح شود تا کارها بهتر و زودتر انجام گیرد.
خبرنگار: 0584004
به گزارش خبرنگارایلنا از شیراز، فریدون نریمانی با اعلام این خبر گفت: نقطه مذکور در ابتدای حوزه استحفاظی شهرستان داراب در محور قدیم داراب، فسا واقع شده است که با نصب علائم و ایجاد خاکریز در لبه پرتگاهها و احداث سرعت گیر و با مشارکت ادارات راه و شهرسازی داراب و فسا ایمن سازی شد.
وی با اشاره به ایمنسازی محورهای شهرستان خاطرنشان ساخت: ایمن سازی مطلوب و مناسب راهها از طریق ساماندهی بافت رویه محورها،اصلاح طرح هندسی راه، ، نصب تجهیزات ایمنی و انواع علائم راهها در ارتقاء ایمن سازی محورها تاثیر به سزایی خواهد داشت.
نریمانی ایمن سازی محورهای شهرستان را از اولویت های اداره راه و شهرسازی داراب برشمرد و افزود: در سال جاری، حذف نقاط پرحادثه شناسایی شده و ایمنسازی آنها دربرنامه اجرایی قرار گرفته است.
وی در پایان یادآوری کرد: انجام اقدامات لازم برای ارتقاء ایمنی در جادههای داراب در توسعه امور حمل و نقل این شهرستان تأثیر بسزایی خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری پانا از فارس، افشاری گفت: هدف اصلی اجرای طرح راهدار افتخاری، آشنایی بیشتر مردم با قوانین راهنمایی و رانندگی جهت کاهش تلفات جاده ای می باشد.
وی خاطرنشان ساخت: افزایش طول محورها، تعدد خودروها و بالا رفتن شتاب خودروها، ایمن سازی جاده ها و سازماندهی حاشیه راه ها را الزامی کرده است.
رئیس راه وشهرسازی قیروکارزین افزود: بکارگیری راهداران افتخاری در راستای فرهنگ سازی و حفظ ایمنی و کاهش تلفات جاده ای از اهمیت بسزایی برخوردار است.
افشاری متذکر شد: نصب سرعت گیر و تابلوهای محدودیت سرعت در مناطق مسکونی و حادثه خیز، تعویض و نوسازی تابلوهای هشدار رهنده فرسوده و غیرقابل تشخیص از جمله عملیاتی است که توسط راهداران افتخاری انجام شد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تلاش های صورت گرفته شاهد ایمنی تردد و کاهش تصادفات در محورهای شهرستان قیرو کارزین باشیم.
به گزارش خبرنگار پانا از استان چهارمحال و بختیاری،روح الله غلامی میلاسی بیان داشت : پروژه اجرای بهسازی و آسفالت راه روستایی.چرکن-لردگان به طول 6 کیلومتر و اعتبار 10 میلیارد ریال به اتمام رسید.
وی افزود:وضعیت نامناسب محور مواصلاتی مذکور ،مشکلاتی را برای ساکنان این روستا ایجاد می کرد که با آسفالت آن،تردد در این روستا ی خصوصا در فصل زمستان آسان می شود.
غلامی خاطرنشان ساخت :با توجه به اهمیت موضوع ،تلاش شد تا قبل از فرا رسیدن فصل بارش و زمستان این محور ارتباطی جهت رفاه حال روستاییان آسفالت شود تا ساکنان این روستا به راحتی و با آسایش خاطر تردد کنند.
عبدالرحیم رشیدیپور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک، اظهار داشت: با توجه به نقش محوری اندیمشک در بخش حمل و نقل جادهای استان، اقدامات گستردهای در بخش راه این شهرستان اجرا و در دست اجرا است.
وی گفت: این خدمات در بخشهای مختلف راه و شهرسازی و تجهیز جادههای برون شهری اندیمشک اجرا خواهد شد و امنیت جادههای برون شهری خوزستان تقویت میشود.
رئیس اداره راه و شهرسازی اندیمشک عنوان کرد: با هدف توسعه ضرایب ایمنی وسایل و ناوگان حمل و نقل عمومی و خصوصی و گسترش خدمات شهری دو برج نوری در محور اندیمشک به خرم آباد نصب شد.
وی افزود: با اجرای این طرح، روشنایی موزد نیاز محور مواصلاتی خرم آباد به اندیمشک تامین و نقاط حادثه خیز این مسیر پر تردد خوزستان به نحوی مناسب رفع شده است.
رشیدیپور بیان کرد: با اجرای این طرح دو برج نوری در ورودیهای شهرهای دوکوهه و حسینه از توابع اندیمشک با اعتباری بالغ بر 200 میلیون ریال نصب شده است.
وی افزود: تامین روشنایی یک نیاز مهم ترافیکی مسیرهای ارتباطی برون شهری اندیمشک بوده که در کاهش میزان سوانح جادهای موثر است وپیگیریهای گستردهای در مسیر تامین این نیاز مهم جادهای اندیمشک اجرا شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی اندیمشک عنوان کرد: با هجوم ریزگردها و گرد و غبار شعاع دید در این 2 نقطه حادثه خیز خوزستان کاهش مییافت که با نصب این برجهای نوری، خدمات حوزه راه و شهرسازی شهرستان به نحوی مطلوب تقویت میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، روستا، یکی از منابع در آمد اقتصادی در کشور است. تولید برنج و گندم و انواع تولیدات باغی که در بازار عرضه می شوند ماحصل دست رنج روستا نشینان است.
متاسفانه اگر برخی از روستاها را بنگریم از نداشتن راه مناسب و رفاه در روستا در رنج هستند که این خود باعث افزایش مهاجرت روستا نشینان به شهر شده است.
راه و شهرسازی گیلان طرح های متنوعی در چند سال اخیر جهت ارتقاء راه روستایی انجام داده است که علاقمندی روستا نشینان و ماندگاریشان را در محل سکونت شان را افزایش داده است.
روستاهای گردشگری گیلان علاوه بر تولیدات سالانه شاهد پذیرایی مسافران بسیاری از نقاط مختلف کشور و حتی جهان هستند.
15 تا 24 مهر دهه روستا نام گذاری شده است و شعار امروز دهه روستا، روستا محیط زیست و رونق گردشگری است که در این زمینه گفتگویی با مدیر کل راه و شهر سازی گیلان و معاون گردشگری استان صورت گرفته که باهم می خوانیم :
بهرمندی بیش از 16 هزار خانوار روستایی از نعمت راه مناسب
شعبان علی خاوری، مدیر کل راه و شهر سازی گیلان در این زمینه اظهار کرد: راه و شهرسازی گیلان جهت کاهش تصادفات جادهای و افزایش رفاه جاده ایبرای هموطنان در استان اقداماتی منحصر به فردی انجام داده است.
وی با بیان اینکه روستا از دیر باز تا کنون منشاء انواع تولیدات است، گفت: جهت رفاه حال روستا نشینان گیلان و همچنین جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستاییان به شهر راههای روستایی گیلان آسفالته شده است.
این مقام مسئول اذعان کرد: طول راههای استان قبل از انقلاب یک هزار و 400 کیلومتر بود که اکنون به بیش از 11 هزار و 200کیلومتر رسیده است.
خاوری به عملکرد آسفالت راه روستایی از ابتدای امسال تا کنون پرداخت و تصریح کرد: از ابتدای امسال تا کنون 296 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 461 هزار و 392 میلیون ریال از راه روستایی گیلان آسفالته شده است.
وی در ادامه افزود: در این مدت یکصدو 57 پروژه که شامل زیر سازی، بهسازی و آسفالت راه روستایی استکه با اجرای این پروژهها در این مدت 16 هزار و 231 خانوار از نعمت راه ایمن و مناسب برخوردار شدند.
خاوری خاطر نشان کرد: از ابتدا امسال تاکنون همچنین 2 راه روستایی ییلاقی به طول 9/2 با صرف اعتباری بالغ بر 3 هزار و 240 میلیون ریال احداث شده است.
مدیر کل راه و شهر سازی گیلان، افزود: ایجاد زیر ساختهای روستایی نقش مهمی در توسعه روستاها دارد و احداث و بهسازی راههای روستایی می واند نقش مهم و تاثیر گذاری در ماندگاری روستاییان در محل سکونت خود و در نتیجه ارتقاء وضعیت اقتصادی و محرومیت زدایی آن مناطق ایفا کند.
وی به روکش آسفالت راههای شریانی اصلی و فرعی اشاره کرد و گفت: در این مدت نیز بیش از یکصدو ۱۱ کیلومتر و احداث بزرگراه منجیل به طول 900 متر، احداث باند دوم شهرک صنعتی رودبار– منجیل به طول 7 کیلومتر، احداث تقاطع هم سطح و غیر هم سطح (دور برگردان آستانه و سروان ) احداث 6 دستگاه پل ارتباطی، احداث یک دستگاه پل عابر پیاده، احداث دیوار حفاظتی و ایمنی 4 مورد، عملیات احداث سیستم روشنایی نقطه ای محور امام زاده هاشم – پاچنار، اجرای زهکشی و هدایت آبهای سطحی محور رشت – فومن، نصب علائم و تابلوهای ایمنی، نصب چراغ های چشمک زن، لکه گیری، آشکار سازیی نقاط پر حادثه با نصب علائم فسفرزی، پاکسازی و زیبا سازی حریم راهها، جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز و غیره از جمله مهمترین اقدامات و فعالیتهای ایمنی راه و شهرسازی گیلان در محورهای ارتباطی است.
توسعه گردشگری نیازمند راه مناسب است
حمیدرضا آذرپور، معاون گردشگری گیلان با اشاره به اینکه روستاهای استان گیلان پایگاه پذیرش گردشگر هستند، اظهار کرد: پیشرفت گردشگری نیازمند راه مناسب در روستاهای استان است.
این مقام مسئول با بیان اینکه توسعه راه های فرعی، اصلی و روستایی زمینه افزایش گردشگر و ایمنی مناطق گردشگری را افزایش داده است، گفت: یکی از دلایل افزایش توریست به گیلان توسعه راه های استان است که خوشبختانه راه و شهر سازی گیلان در چند سال اخیر زحمات فراوانی در این زمینه متحمل شده است.
آذرپور اذعان کرد: گیلان قطب گردشگری کشور است و هر ساله در فصول گردشگری شاهد سیل عظیم گردشگر به استان هستیم.
معاون گردشگری گیلان تصریح کرد: گیلان دارای جاذبه های گردشگری طبیعی، تاریخی و زیارتی است که به همین علت شاهد گردشگران بسیاری از داخل و خارج از کشور هستیم.
وی افزود: نظارت ویژه در همه فصول سال در مناطق گردشگری و واحدهای مهمانپذیر استان توسط ارگانهای ذی ربط و با همکاری این اداره کل صورت میگیرید که متاسفانه در روستاهای استان باز شاهد انباشت زباله توسط گردشگران هستیم.
آذرپور خاطر نشان کرد: گیلان دارای ظرفیتهای بالای گردشگری در بخشهای مختلف صنایع دستی، زیارتی و سیاحتی است که با همکاری، برنامه ریزی و مدیریت می توان زمینه اشتغال بسیاری از جوانان فراهم شود.
معاون گردشگری گیلان اظهار کرد: گیلان دارای 71 منطقه نمونه گردشگری است و نیز بیش از 2 هزار آثار تاریخی شناسایی شده دارد.
آذرپور به برنامههای بومی و محلی گیلان پرداخت و اضافه کرد: اجرای برنامههای بومی و محلی و برپایی نمایشگاههای صنایع دستی در پیک سفر یکی دیگر از برنامههای این اداره کل جهت ایجاد شادی، تفریح و شناساندن آداب و رسوم و فرهنگ کهن گیلان برای گردشگرانی است که گیلان را مقصد سفر خود قرار داده اند.
گفتنی است: توسعه راه روستایی در گیلان زمینه افزایش گردشگر را نسبت به سالهای گذشته فراهم کرده است ولی متاسفانه با ورود گردشگر به استان شاهد انباشتی از زباله در مناطق توریستی استان هستیم که لازم است جهت حفظ محیط زیست روستا نشینان تدابیری اندیشده شود.
خلیل محبتخواه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: با توجه به مرزی بودن آذربایجان غربی و اهمیت پایانههای مرزی در مبادلات تجاری در زمینه استانداردسازی محورهای منتهی به پایانههای مرزی امسال وارد کار شدهایم.
وی بابیان اینکه استاندارد بودن وضعیت راهها زمینه جذب حداکثری سرمایهگذاران نیز میشود، تصریح کرد: برای جذب حداکثری سرمایهگذار باید بتوانیم از تمام توان خود در بخشهای مختلف بهره بگیریم.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی با اشاره به امتیازاتی که به سرمایهگذاران در مناطق مرزی اعطا میشود، افزود: آن دسته از سرمایهگذارانی که اقدام به سرمایهگذاری در مرز تمرچین و منطقه آزاد تجاری، صنعتی ماکو اقدام کنند از عوارض و مالیات معاف میشوند.
این مسئول بابیان اینکه این اقدام در راستای تشویق سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در مناطق مرزی انجام میگیرد، خاطرنشان کرد: در این راستا حمایتهای ویژهای از سرمایهگذاران در مناطق مرزی استان داریم.
محبتخواه در ادامه به وضعیت راههای استان اشاره کرد و اظهار داشت: هم اکنون 280 کیلومتر بزرگراه در جادههای استان در دست احداث است که در این میان تسریع در روند اجرای پروژهها مد نظر قرار دارد.
وی با بیان اینکه یک هزار و 900 کیلومتر راه مرزی در آذربایجان غربی وجود دارد، ادامه داد: بهرهگیری از این ظرفیت میتواند زمینه توسعه اقتصادی استان و افزایش مراودات اقتصادی بین کشورهای همسایه را فراهم کند.
انتهای پیم/61001/س20
جعفر برکتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران، با بیان اینکه اداره راه و شهرسازی این شهرستان با هدف افزایش ایمنی راههای ارتباطی این شهرستان پروژههای بسیاری در دستور کار دارد، اظهار کرد: اجرای بزرگراه بابامیدان ـ گچسارن ـ بهبهان، احداث جاده کمربندی دوگنبدان و پروژه روشنایی امامزاده جعفر (ع) از جمله پروژههای اجرایی مهم این اداره است.
وی با بیان اینکه این اداره علاوه بر اجرای پروژههای ارتباطی نیز در حوزههای عمران شهری نیز فعالیتهای قابل توجهی داشته است، افزود: احداث مصلای نماز جمعه، مجتمع فرهنگی هنری، عملیات اجرایی ساخت 2 هزار و 500 واحد مسکن مهر، احداث بیمارستان تامین اجتماعی و ... از دیگر پروژههای اجرایی این اداره است.
رئیس اداره راه و شهرسازی گچساران با اشاره به انعقاد قرارداد واگذاری 100 فقره پرونده مسکن مهر طی یک سال اخیر، گفت: در واحد املاک نیز این اداره کارهای بسیاری از جمله انتقال قطعی به تعداد 70 پلاک، تهیه و دریافت اسناد تکبرگ به تعداد 80 پلاک، اصلاح و تفکیک تعداد یکهزار واحد آپارتمانی مسکن مهر، نقشهبرداری و اخذ سند 23 هکتار اراضی منابع ملی واقع در محدوده شهر و ... انجام داده است.
برکتی نصب یکهزار و 500 عدد تابلو جهت ایمنی راههای شهرستان را از مهمترین اقدامات این اداره در حوزه ایمنی و تاسیسات عنوان کرد و گفت: نصب 5 کیلومتر گاردریل، تعمیر و بازسازی 700 متر گاردریل و خطکشی 300 کیلومتر از راههای ارتباطی این شهرستان در راستای ایمنی راهها طی یک سال اخیر صورت گرفته است.
این مقام مسئول از پیشرفت فیزیکی 80 درصدی پروژه روشنایی حدفاصل تلخابشیرین تا امامزاده جعفر (ع) خبر داد و افزود: طول این پروژه 10 کیلومتر است.
وی یادآور شد: طرح روشنایی حدفاصل روستای تلخابشیرین به پلیسراه گچساران با پیشرفت فیزیکی صد درصدی به اتمام رسیده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی گچساران با بیان اینکه روکش آسفالت جاده ارتباطی گچساران ـ خیرآباد به طول 10 کیلومتر در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: عملیات روکش آسفالت 8 کیلومتر این جاده تاکنون به اتمام رسیده است.
برکتی به اجرای روکش آسفالت جاده پادوک به طول 17 کیلومتر اشاره کرد و اظهار داشت: 10 کیلومتر این جاده تاکنون روکش آسفالت آن به پایان رسیده و مابقی در دست اجرا است.
این مقام مسئول از اتمام عملیات روکش آسفالت روستاهای آبشیرین، آبگرمو و مظفرآباد خبر داد و عنوان کرد: روکش آسفالت 16 کیلومترجاده ارتباطی گچساران ـ نازمکان به اتمام رسیده و 11 کیلومتر آن در حال مناقصه است.
وی به 220 کیلومتر راه روستایی این شهرستان اشاره کرد و افزود: 130 کیلومتر راه اصلی در این شهرستان وجود دارد که 27 کیلومتر آن بزرگراه و 90 کیلومتر آن جاده فرعی درجه یک است.
دادمحمد بامری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایرانشهر اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون فعالیتهایی در حوزه ساخت و توسعه در دلگان انجام شده که از آن جمله احداث قطعه یک محور دلگان- زهکلوت - رودبار به طول 10 کیلومتر، احداث 14 کیلومتر راه روستایی شامل هودیان - علی آباد – لدی - چاه میرک ، بازگشایی گردنه محور کوهستانی ده پاگ به طول 300 متر و به حجم 5 هزار مترمکعب و بازگشایی محور هودیان-هیر، گووس به طول 9 کیلومتر است.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دلگان افزود: همچنین اجرای لکه گیری و آسفالت محورهای حوزه استحفاظی دلگان به میزان 5 هزار و400 مترمربع و تسطیح و رگلاژ راههای خاکی به میزان یک هزار و 380 کیلومتر از جمله فعالیتهای انجام شده در حوزه راهداری است.
این مسئول بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 346 علائم ایمنی در راههای حوزه دلگان نصب شده و 13 مورد احداث ابنیه فنی آبنما در محور دلگان - هودیان به حجم 651 متر مکعب انجام شده است.
وی ادامه داد: همچنین 110 تابلوی فرسوده از حوزه راههای راه و شهرسازی دلگان جمعآوری و نسبت به نصب تابلوهای جدید اقدام شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دلگان خاطرنشان کرد: در حوزه املاک و حقوقی نیز 9 مورد رفع تصرف غیرقانونی اراضی دولتی در دلگان توسط این اداره از ابتدای امسال تاکنون انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، حامد مانیفر در جلسه شورای فنی استان قزوین که ظهر امروز در دفتر استاندار قزوین برگزار شد، اظهار کرد: از سال 85 نقاط حادثهخیز محورهای مواصلاتی این استان مورد بررسی قرار گرفته و برنامه سال جاری نیز این است که تمرکزمان را روی راههای روستایی افزایش دهیم.
وی افزود: برخی از راههای روستایی که قابلیت تبدیل شدن به راههای اصلی را داشت، شناسایی شده و به راه اصلی تبدیل شده است بنابراین بررسی نقاط حادثهخیز این راهها ضرورت دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین اضافه کرد: با وجود بهسازی راهها به منظور کاهش آمار تصادفات، خطاهای انسانی در حال افزایش است زیرا مشاهده میشود در راههایی که به لحاظ هندسی و کیفیت مشکلی ندارند همچنان تصادف رخ میدهد و مواردی از قبیل انحراف از مسیر را مشاهده میکنیم که ناشی از خطاهای انسانی است.
مانیفر ادامه داد: آمارها نشان میدهد که آمار تلفات جادهای در سال 93 نسبت به سال 92، 9 نفر افزایش بافته است که راههای روستایی نقش زیادی در این افزایش آمار ایفا میکنند.
وی عنوان کرد: شاید آسفالت راههای روستایی و تسهیل کردن راه و افزایش سرعت در این راهها نقش زیادی در افزایش آمار تصادفات و تلفات داشته باشد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین تصریح کرد: برای اینکه بخواهیم نقاط پرحادثه راههای روستایی و فرعی را پوشش دهیم به 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و این جدای از فعالیتهایی است که حوزه راهداری در راههای روستایی به صورت کار امانی انجام میدهد.
مانیفر با بیان اینکه نحوه محاسبه نقاط پرحادثه در سطح کشور تغییر کرده است، گفت: فرمول قبلی برای تمام راهها یکسان بود اما طی بررسیهای انجام شده فرمولهای جدیدی وارد کار شده و حجم تردد در جاده و مسائل کیفی نیز مورد توجه قرار میگیرد.
وی با اشاره به میزان اعتبار مورد نیاز برای اصلاح هندسی راههای اصلی پرحادثه بیان کرد: برای اصلاح نقاط پرحادثه راههای اصلی حدود 30 میلیارد تومان اعتبار لازم است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین افزود: از سال 85 تاکنون اقدامات زیادی برای شناسایی و حذف نقاط حادثهخیز راههای این استان انجام شده است و در اقدامات سال گذشته که اوج رسیدگیها به شمار میرود، عمده تلاش ما در ابن بخش متمرکز شد و بازدیدهای مستمر روزانه و شبانه در دستور کار قرار گرفت.
مانیفر اضافه کرد: پس از بازدیدهای مستمر 200 نقطه حادثهخیز در راههای استان قزوین شناسایی شد که 130 مورد حذف شده است.
وی ادامه داد: برخی از کارهای کوچک نیز در رفع نقاط حادثهخیز اثرگذار بود و این اقدامات موجب شد که در ارزیابی وزارت راه و شهرسازی یکی از استانهای برتر کشور در رفع نقاط حادثهخیز به شمار رویم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین خاطرنشان کرد: در بحث ایمنی راه با مساعدت و همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط موفق شدیم جزو استانهای موفق کشور باشیم.
مانیفر با اشاره به بحث تأمین روشنایی برخی از راههای استان قزوین اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون هفت پروژه روشنایی راههای این استان در حال اجراست که شامل 26 کیلومتر از راههای استان قزوین است.
وی افزود: این نقاط در سراسر استان قزوین پراکنده شده و میزان اعتبار دریافت و جذب شده برای اجرای این هفت پروژه روشنایی معادل 3.5 میلیارد تومان است و تعداد قابل توجهی از این پروژهها قابلیت بهرهبرداری دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین عنوان کرد: با وجود اجرای پروژههای مناسب برای تأمین روشنایی راههای این استان به دلیل بدهی 4 میلیارد تومانی به شرکت توزیع برق استان قزوین نمیتوانیم از انشعاب برق استفاده کنیم.
مانیفر یادآور شد: تقاضا داریم با توجه به اهمیت پروژه و فرارسیدن فصل سرما که موجب میشود درصد قابل توجهی از راههای استان قزوین همواره دچار مهگرفتگی شود، امکان دریافت انشعاب برق فراهم شود تا بتوانیم گام مؤثر دیگری در راستای حذف نقاط حادثهخیز راههای این استان برداریم.
به گزارش خبرگزاری فارس از لارستان داریوش نصر بعدازظهر امروز در بازدید از محور ترانزیتی لار - بندرعباس در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: مجموع فاصله جاده لارستان به بندرعباس 230 کیلومتر است که 85 کیلومتر آن در حوزه استحفاظی اداره کل راه و شهرسازی لارستان قرار دارد.
وی افزود: محور لارستان – بندرعباس به دلیل اینکه کوتاهترین مسیر دسترسی مرکز فارس و کشور به آبهای نیلگون خلیجفارس و جزایر کیش و قشم است، یکی از پروژههای مهم این استان بوده و احداث باند دوم آن از اهمیت بسیاری برخوردار است.
مدیرکل راه و شهرسازی لارستان بابیان اینکه مسیر لارستان به بندرعباس یکی از پرترددترین محورهای این استان است، تصریح کرد: طبق آمار سازمان راهداری کشور و مرکز مدیریت راههای این استان بیش از یکسوم خودروهای سنگین فارس از این مسیر عبور میکند.
این مسئول با اشاره به اینکه پس از سفر وزیر راه و شهرسازی به منطقه لارستان دوبانده شدن این محور به تصویب رسید، خاطرنشان کرد: بعد از سپری شدن مراحل اداری آن از یک هفته پیش عملیات احداث باند دوم آن شروع شده است.
وی ادامه داد: این پروژه به طول 18 کیلومتر با عرض 11 متر و حجم خاکبرداری 135 هزار مترمکعب، حجم خاکریزی 500 مترمکعب و 56 پل ساخته خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ریگان، خداداد مقبلی عصر امروز در سفر به شهرستان ریگان اظهار داشت: جاده ریگان ـ جاسک برای اجرا به مناقصه گذاشته شده و به زودی پیمانکار، عملیات اجرایی این جاده را در شهرستان ریگان آغاز میکند.
وی بیان داشت: این جاده به طول 72 کیلومتر در شهرستان ریگان باقی مانده است و با اجرای آن بسیاری از روستاها را زیر پوشش قرار میدهد.
مقبلی از اجرای باند دوم محور ریگان ـ ایرانشهر و ریگان ـ نرماشیر خبر داد و افزود: اجرای این طرح با روند خوبی در شهرستان ریگان در حال اجراست.
وی یادآور شد: تعدادی از راههای روستایی که روکش آسفالت آنها دچار مشکلاتی شده به زودی روکش میشوند، با توجه به قرار گرفتن قیر رایگان راههای روستایی زیادی در شهرستان ریگان آسفالت میشوند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان ادامه داد: 40 کیلومتر از جاده فهرج ـ شورگز به صورت دوبانده آماده شده و به زودی زیر ترافیک میرود.
مقبلی همچنین از ورودی شهرستان ریگان و باند دوم ریگان ـ نرماشیر و جاده سرزه بازدید کرد.
فرماندار ریگان در این بازدید از محرومیت شهرستان در زمینه راههای روستایی خبر داد و افزود: مادر مناطق کوهستانی راه مناسبی نداریم و این مناطق فاقد راه هستند.
امین باقری ابراز داشت: با احداث جاده ریگان ـ جاسک بیش از 50 روستا در شهرستان ریگان از راه مناسب برخوردار میشوند.
وی در پایان روکش آسفالت راههای روستایی شهرستان ریگان را خواستار شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اداره کل راه و شهرسازي استان کرمانشاه، عبدالستار فتاحي، رئيس راه و شهرسازي شهرستان گيلان غرب در اين خصوص گفت:اين گردنه در پنج کيلومتري محور گيلان غرب به سمت سومار است که با توجه به راهاندازي بازارچه سومار اين محور محل تردد انواع کاميونهاي باري و سبک به شمار ميرود.
وي ادامه داد: اداره راه و شهرسازي شهرستان به منظور ايمنسازي گردنه، در ۲۰۰ متر پر خطر مسير، اقدام به نصب نيوجرسي کرد که با اين اقدام از انحراف خودروها، هنگام سانحه جلوگيري شد.
اين عمليات يک روزه با همکاري ۹ نفر از نارنجيپوشان و بهکارگيري پنج دستگاه از ماشينآلات اداره شهرستان انجام شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه 92 درصد از روستاهای استان از راه آسفالته برخوردارند، گفت: هماکنون بهسازی و آسفالت 79 کیلومتر راه روستایی در دست اقدام است که با احتساب این میزان، راههای روستایی کلیه روستاهای با جمعیت بالای 20 خانوار آسفالت میشود. به گزارش ایسنا؛"محمد رودباری" اظهار کرد: در استان همدان 2 هزار و 600 کیلومتر راه روستایی وجود دارد که از نظر جمعیتی، 99 درصد جمعیت روستاهای استان از راه آسفالته برخوردار هستند.
وی با اشاره به اجرای عملیات بهسازی 79 کیلومتر از راه روستایی استان، تصریح کرد: عملیات بهسازی 79 کیلومتر راه روستایی در دست اقدام است که حداکثر یکسال به اتمام خواهد رسید و تاکنون 20 میلیارد تومان از محل منابع ملی و استانی تامین اعتبار شده است.
وی خاطرنشان کرد: در بهسازی و آسفالت راههای روستایی استان همدان تاکنون 5 هزار تن قیر مصرف شده است که این میزان قیر توسط ادارهکل راه و شهرسازی تامین میشود.
رودباری با بیان اینکه راههای روستایی براساس شاخصهای موجود در گروه راههای حادثه خیز به حساب نمیآیند، عنوان کرد: با وجود اینکه طبق شاخصهای تعیین نقاط حادثهخیز، راههای روستایی از این نقاط به حساب نمیآیند، با امکانات راه و شهرسازی استان در هر شهرستان به طور میانگین 5 نقطه که امکان وقوع حادثه وجود داشت، اصلاح شده است.
تونل منجیل در جاده رشت – قزوین از امروز به مدت 41 روز یک طرفه خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مدیر کل راه و شهرسازی گیلان امروز اعلام کرد : به علت تعمیرات ، تونل منجیل در جاده رشت – قزوین از امروز تا پایان آبان از ساعت 8 تا 18 یکطرفه خواهد بود.
شعبان علی خاوری افزود: رانندگان می توانند از جاده کنارگذر تونل منجیل تردد کنند.
وی افزود : تعمیرات تونل درتعطیلات تابستان به علت آمد و شد مسافران و ترافیک خودروها متوقف شده بود.
تونل منجیل 770 متر طول دارد.
حیدر نوروزی با اعلام این خبر افزود: ۵۰ کیلومتر بزرگراه، ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی، هفت دوربرگردان، ۲۱۰ کیلومتر روکش آسفالت از جمله طرحهای آماده افتتاح در سفر هیئت دولت به استان مازندران است.
نوروزی گفت: قطعه اول نکا- نیروگاه و قسمتی از محور آمل - چمستان - نور از جمله پروژههای بزرگراهی استان مازندران به شمار میروند.
وي از آماده بودن ۶ هزار و ۴۱۹ واحد مسکن مهر در استان خبر داد و اضافه کرد: پنج هزار و ۵۰ واحد مسکن مهر در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر، ۵۰۵ واحد در شهرهای زیر ۲۵هزار نفر و ۸۶۴ واحد مسکن مهر نیز در بافت فرسوده افتتاح میشود.
نوروزی از افتتاح دو پروژه فنی و اجرایی ساختمان انتقال خون استان مازندران و ساختمان بخشداری دهفری فریدونکنار خبر داد و گفت: برای این دو پروژه بیش از ۴۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با اشاره به اینکه تکمیل کنارگذرهای شهرهای استان و پایان چهاربانده کردن محور مواصلاتی هراز و سوادکوه مهمترین خواسته راه شهرسازی استان در سفر رئیسجمهوری به مازندران است، گفت: با انجام این طرحها وضعیت حمل و نقلی مازندران تا حدود زیادی ساماندهی میشود.
استان مازندران دوشنبه 20 مهر ماه در ادامه سفرهای استانی هیئت دولت، میزبان رئیس دولت تدبیر و امید و اعضای هیئت دولت است./
پل روستای فیروز آباد از توابع شهرستان سرباز با حضور استاندار سیستان و بلوچستان و شماری از مسئولان و اقشار مختلف مردم افتتاح و به بهره برداری رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان در مراسم افتتاح این طرح راه سازی گفت: پل فیروزآباد با سه دهانه 45 متری و عرشه فلزی در مدت سه سال ساخته شده است.
ایوب کرد افزود: برای ساخت این پل پنج هزار و 200 متر مکعب بتن ریزی، 325 تن میلگرد و فولاد و 290 متر حفاری شمع انجام شده است.
وی بیان کرد: 60 میلیارد ریال برای ساخت پل فیروزآباد هزینه شده است و بیش از پنج هزار نفر از مزایای آن بهره مند می شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در جمع مردم روستای فیروزآباد گفت: تا پیش از ساخت این پل مردم تا چند روز در مواقع بارندگی و طغیان رودخانه اصلی سرباز در پشت سیل گرفتار بودند که از این پس دیگر مشکلی در این زمینه نخواهند داشت.
علی اوسط هاشمی از تلاش اداره کل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان برای اجرای این طرح مهم که توانسته بخشی از مشکلات رفت و آمد مردم را برطرف کند، قدردانی کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان که به منظور بازدید از طرح های مختلف و راه اندازی فرودگاه اضطراری از چهارشنبه هفته گذشته به شهرهای مختلف جنوب استان سفر کرده بود ظهر امروز چابهار را به مقصد زاهدان ترک می کند.
منبع:
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی ادارهکل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، ایمان مقید در این خصوص گفت: در اجرای طرحهای مشارکتی وزارت راه و شهرسازی و با توجه به تخریب رویه آسفالتی سه روستای شهرستان، امضای قرارداد با دهیاران برای استفاده از پتانسیل موجود در روستا در دستور کار این اداره قرار گرفت.
وی اضافه کرد: با تأمین مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از سوی خیرین روستا و جذب قیر رایگان معاونت راه روستایی وزارت راه و شهرسازی، عملیات روکش آسفالت راه دسترسی این سه روستا به مساحت ۳۲ هزار و ۲۵۰ مترمربع اجرا شد.
مقید همچنین افزود: با وجود کمبود اعتبارات، این معاونت توانست با کمک ادارهکل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی در تأمین قیر امولسیون، ۳۲/۵ کیلومتر از محورهای تربت حیدریه - بایگ، رباطسنگ – اسدآباد، رباطسنگ- کدکن، سرهنگ - حصاریزدان و حشمتآباد – نسر را ماسه آسفالت کند.
وی از جمله اولویتها و برنامههای دولت در توسعه پایدار روستاها را اجرای پروژههای زیربنایی با هدف محرومیتزدایی دانست و افزود: وزارت راه و شهرسازی در این مورد با تعریف پروژههای مشارکتی با دهیاران و خیران سعی در ارتقای سطح کیفی راهها و آبادانی روستاها دارد.
این اداره توانسته است تاکنون روکش ۱۷ راه روستایی این شهرستان را از محل طرحهای مشارکتی به انجام برساند./
صفحه شهرستان: زاهدان- خبرنگارروزنامه جمهوری اسلامی: دومین کارگروه پیشگیری از تصادفات و سوانح جادهای در اداره کل راه و شهرسازی استان برگزار گردید. محمدعلی حمیدیان معاون رئیس کل دادگستری استان در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اظهار کرد: مهمترین هدف کارگروه پیشگیری از تصادفات جادهای شناسایی نقاط پرحادثه، رفع وکاهش این نقاط به منظورکاهش تصادفات جادهای میباشد.وی افزود: ارتقا فرهنگ ترافیک و تردد جادهای خصوصاً در محورهای روستایی باید مدنظر نهادهای متولی قرار گرفته و آموزش از ردههای سنی پایین اجرایی شود.حمیدیان گفت: شناسایی و رفع نقاط پرتصادف، کاهش میزان سرعت غیرمجاز، افزایش اکیپهای سیار و ثابت راهداری، اجرای موفق طرح تابستانی در جادههای استان، توسعه پایگاههای اورژانس جادهای و هوایی، راه اندازی طرح راهوران محله و ارائه کلاه ایمنی و جلیقههای شبرنگ به راکبان موتور سیکلت منجر به این مهم گردید تا رتبه تصادفات و تلفات جادهای استان در شش ماه نخست سال جاری از 31به 8 در بین استانهای کشور ارتقا یابد. این مسئول ابراز امیدواری کرد تا با رشد آگاهی و فرهنگ سازی شاهد کاهش آمار تلفات جادهای در سال جاری باشیم.مالکی مدیرکل راه و شهرسازی استان نیز اظهار داشت: در سال جاری بیش از 105 خودرو سبک و سنگین در سطح جادههای مواصلاتی استان به ارائه خدمات مشغول بوده و تمامی نقاط پرتصادف استان مورد آشکارسازی قرار گرفته است. وی افزود: با وجود افزایش 100 درصد ترددهای جادهای در سطح استان خوشبختانه در کاهش متوفیات تصادفات جادهای توفیق حاصل شده است. وی بر پوشش روشنایی محورهای مواصلاتی خصوصاً در شمال استان با توجه به ویژگیهای اقلیمی خاص این منطقه تاکید داشت. خانقایی مدیر کل حمل و نقل و پایانههای استان هم گفت: نصب 54 دستگاه تردد شمار در جادههای استان در مدیریت ترددهای جادهای بسیار موثر واقع گردیده و میتوان اظهار داشت با این تمهیدات محور زاهدان- خاش با کاهش 23 درصدی تلفات جادهای به محوری امن تبدیل شده است.وی ابراز امیدواری کرد در آیندهای نزدیک با نصب دوربینهای پلاک خوان ثبت تخلفات رانندگی در جادههای استان تاثیرات مهمی را در مدیریت و پیشگیری از تصادفات جادهای داشته باشد.
مدیر پایانه مرزی بازرگان از تردد 144هزارو200دستگاه کامیون در شش ماهه نخست سال جاری از این پایانه خبرداد.
" آیدین رحمانی " در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان غربی، گفت: در شش ماهه سال جاری تعداد 144 هزار و 200دستگاه کامیون از این پایانه مرزی بازرگان تردد کرده اند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل7درصد کاهش داشته است.
وی تعداد کامیون های ورودی را 9هزار 956 دستگاه عنوان کرد و افزود: این تعداد کامیون 199هزار و 140تن کالا وارد کشور شده اندکه ازنظر وزن 27درصد افزایش داشته است .
مدیر پایانه مرزی بازرگان عمده ترین کالاهای ورودی به کشور را موز سبز، لوازم و قطعات یدکی ، انواع پارچه ، پروفیل، تایر ذکر کردو اظهارکرد: تعداد 60هزار و 493دستگاه کامیون با تناژ یک میلیون و 101هزار و 558تن کالا را از کشور ترانزیت کرده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن 38درصد کاهش و از لحاظ تعداد 19درصد کاهش داشته است .
عمده ترین کالاهای ترانزیت شده لوله ، پروفیل، ماشین آلات سبک وسنگین و البسه است.
" رحمانی " تعداد کامیونهای خروجی در بخش صادرات را 2هزار و 793دستگاه اعلام کرد و گفت: این تعداد کامیون 55هزار و 882تن کالا از کشور خارج کرده اند که از نظر وزن 3درصد افزایش داشته است.
وی عمده ترین کالاهای خروجی را انواع سنگ مرمر، پلی اتین سبک و سنگین، روغن صنعتی ، روغن موتور ، کاشی و سرامیک اعلام کرد و گفت: در طی شش ماهه سال جاری تعداد تزانزیت خارجی خروجی 17هزار 408دستگاه با تناژ377هزار و 642تن کالا بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد 10درصد افزایش و از لحاظ وزن 9درصد افزایش داشته است .
خبر تولیدی
خبرنگار: 45
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به عدم آشنایی تولیدکنندگان با زبان بینالمللی و ادبیات اقتصادی دنیا، به بالا بودن هزینههای حمل و نقل در این بخش اشاره کرد که باعث بالا رفتن قیمت تمام شده میشود و امکان بهره برداری از ظرفیتها را کاهش می دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایران)- منطقه مرکزی- حاجیپور در آئین گشایش هشتمین نمایشگاه سنگ ساختمانی ایران با اشاره به وجود 450 معدن در استان، گفت: شهرستان محلات تحت عنوان پایتخت سنگ ایران شناخته میشود.
وی با بیان اینکه حدود 80 درصد سنگ تولیدی در ایران به صورت خام صادر میشود، بیان کرد: ایران رتبه نهم جهان در زمینه صادرات سنگ خام را داراست و در بحث فرآوری رتبه چهاردهم را در دنیا دارد. ساماندهی این حوزه نیازمند جلوگیری از خامفروشی است.
حاجیپور همچنین به عدم حضور فعالان این بخش در نمایشگاههای بینالمللی اشاره کرد و با تاکید بر لزوم برنامهریزی برای حضور واحدهای فراوری و فروش سنگ در نمایشگاههای بینالمللی گفت: عدم بکارگیری نیروهای متخصص در زمینه صادرات و عدم بهرهگیری از شرکت های تخصصی صادرات عمدتا باعث عدم شناخت از وضعیت موجود خواهد شد.
وی ضمن تاکید بر فرسوده بودن ماشین آلات واحدهای فراوری گفت: واحدهای فراوری نیازمند بازسازی و نوسازی هستند و این امر مستلزم اعطای مشوق از جانب وزارتخانه و اعطای تسهیلات کم بهره است.
به گزارش ایسنا، احمد سجادی نیز در این مراسم اظهار کرد: این نمایشگاه اولین پروژه نمایشگاهی کشور است که با این وسعت و حجم سرمایهگذاری نزدیک به شش میلیارد تومانی در طول 85 روز راهاندازی شده است.
فرماندار محلات افزود: این پروژه به لحاظ موقعیت جغرافیایی خاصی که دارد باید مورد توجه قرار گیرد، چون تقریبا در مرکز کشور و در حاشیه محورهای مواصلاتی مهم کشور قرار دارد.
سجادی ادامه داد: امکان حمل و نقل ماشینآلات سنگین به این نمایشگاه در مقایسه با نمایشگاههایی که در سایر نقاط کشور برگزار میشود، کم نظیر است.
فرماندار محلات با اشاره به اینکه محلات در جوار استانهای معدنی کشور واقع شده است، به وجود کارخانجات فراوری با تکنولوژی بالا اشاره کرد و گفت: در این شهرستان 250 واحد فراوری مستقر است که بیش از 25 واحد به تکنولوژی روز مجهز هستند.
وی وجود مراکز علمی و آموزشی برای تربیت نیروی متخصص را از مزیتهای این شهرستان برشمرد و گفت: خوشه سنگ محلات نخستین خوشه سنگ کشور است.
سجادی ضمن اشاره به وجود تشکلهای قوی در حوزه سنگ در محلات، تجمیع نمایشگاههای سنگ کشور در این نمایشگاه، تسریع در واگذاری زمین این نمایشگاه، تدوین استاندارد ملی سنگ تزئینی کشور، ایجاد تشکل صادراتی منسجم و قوی برای بازاریابی در حوزه معدن و فراوری را از درخواست های فعالان حوزه سنگ عنوان کرد.
ایسنا منطقه مرکزی
خبرنگار: 10007
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ سید موسی خادمی با اشاره به اینکه در 6 ماهه اول سال جاری تخصیص منابع در کل کشور با مشکل مواجه شده بود افزود: پروژه پاتاوه - دهدشت جز پروژه هایی است که در بودجه 94 رشد صد درصدی داشته است.
وی اعتبار این پروژه در سال 93 را 260 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: در سال 94 این اعتبار به 500 میلیارد ریال افزایش یافته است.
خادمی عنوان کرد: خروج بخش عمده این استان از بن بست نیازمند تکمیل طرح جاده پاتاوه به دهدشت است.
پروژه ملی پاتاوه به دهدشت به طول 136 کیلومتر دارای چهار فاز است که قطعات(فازهای) یک و سه این طرح به ترتیب 28 و 20 کیلومتر و فازهای دو و چهار این طرح نیز به ترتیب 28 و 63 کیلومتر است.
جاده ملی پاتاوه - دهدشت دارای 12 دهنه تونل به طول حدود هشت کیلومتر است که پنج دهنه به طول دو نیم کیلومتر آن در فاز دوم این پروژه و از حد فاصل سرچنار تا لوداب شهرستان بویراحمد است.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ منصورحقیقت پور در جلسه مشترک با فرماندار شهرستان سراب گفت: از مسیر 35 کیلومتری این جاده حدود 20 کیلومتر درحوزه استان اردبیل قرار دارد.
حیدری مدیرکل راه و شهرسازی اردبیل هم در این نشست با بیان اینکه چاده مهربان به مشکین شهر از جمله خواسته های قدیمی این دو منطقه است افزود: در حال حاضراز این جاده خاکی به عنوان راه روستایی استفاده می شود
افزود : 8 کیلومتر از این جاده در استان آذربایجانشرقی از طرف خیر روستای قزلجه سادات احداث شده وما هم در استان اردبیل از طرف مشکین شهر به طرف روستای انزان 7 کیلومتر امسال بهسازی خواهیم کرد.
با بیان اینکه با توجه به اینکه در این جلسه مسیلی از جمله اشتراکات فرهنگی و قومی ودلایل توجیهی و فنی و اقتصادی که مطرح شد عاملی مهم و عقلی و اقتصادی برای احداث این جاده است.
گرشاسبی فرماندار شهرستان سراب هم گفت: با بهسازی این جاده مشکلات عشایر و گردشگران نیز رفع خواهد شد.
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عملیات اجرایی ساخت تونل گردنه چری و راه های دسترسی اطراف آن در بخش دوآب صمصامی شهرستان کوهرنگ در مسیر استان خوزستان، با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: این تونل به طول سه هزار و 400 متر و عرض 11 متر و 80 سانتیمتر ساخته می شود.
قاسم سلیمانی، اعتبار اولیه پروژه تونل چری و راه های دسترسی اطراف آن را 141 میلیارد و 870 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این میزان از محل اعتبارات ملی و صرفه جویی ها و کاهش هزینه های بهره برداری تأمین می شود.
سلیمانی ادامه داد: به منظور انجام عملیات اجرایی تونل چری و راه های دسترسی آن، دو میلیون و 500 هزار متر معکب خاکبرداری و یک میلیون و 800 هزار متر معکب خاکریزی صورت می گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مدت زمان پیش بینی شده برای حفر تونل چری 30 ماه و زمان بهره برداری کامل از این طرح، پنج سال است.
سلیمانی اضافه کرد: با احداث تونل گردنه چری و راه های دسترسی اطرافآن، مسیر ارتباطی شهرکرد ـ بازفت ـ مسجد سلیمان، حدود 10 کیلومتر کوتاه تر می شود.
وی افزود: خروج چهارمحال و بختیاری از بن بست، بهبود وضعیت ارتباطی با استان خوزستان، افزایش ایمنی در حمل و نقل، کاهش تصادفات و پایین آمدن میزان تلفات رانندگی از مزایای احداث این پروژه به شمار می رود.
گردنه چری، از توابع بخش دوآب صمصامی شهرستان کوهرنگ، هر ساله در فصل سرما، با لغزندگی و راهبندان فراوان مواجه است.
اتهای پیام/س
محمدحسین قربانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در لاهیجان، با بیان اینکه تنها راه دسترسی مردم شهرهای آستانه اشرفیه، لاهیجان، رودبنه و حتی سیاهکل به دریا و سواحل لاهیجان، از مسیر لاهیجان یا آستانه اشرفیه به روستای انبارسر است اظهار داشت: به همین علت این مسیر تقریبا پرتردد ترین جاده منتهی به دریای خزر در شرق گیلان به شمار میآید.
وی افزود: جاده آستانه به کیاشهر هم یک مسیر منتهی به دریاست ولی به جهت اینکه مسیرجاده انبارسر به دریا در دل آستانه اشرفیه، لاهیجان و رودبنه قرار دارد، اکثریت مسافرین برای دسترسی به ساحل خزر از این مسیر استفاده می کنند و این مسیر از دل روستاهای پرترددی میگذرد که قدمت جاده آن به بیش از چهل و پنج سال میرسد.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه پنج دهه قبل که این جاده ساخته شده نه این تراکم فعلی رفت و آمدی پیشبینی شده بود و نه تراکم جمعیتی در حاشیه خیابان وجود داشت افزود: به هرحال امروز به همین علل شاهد تصادفات و تلفات بسیاری در این جاده هستیم.
قربانی با بیان اینکه مسیرلاهیجان-رودبنه به انبارسر هم جاده منتهی به ساحل بوده و هم جاده دسترسی و عبوری روستائیان عزیز است تصریح کرد: ما چندین روستای پرتراکم و پرجمعیت همانند فوشازده، دهشال، ششکل، دهکا و دستک داریم که ساکنان آن از همین جاده تردد میکنند.
وی با بیان اینکه از طرف دیگر در کنار جاده اصلی بافت روستایی و کشاورزی حاکم است و تردد ماشین آلات کشاورزی در زمان برداشت محصولات کشاورزی، تراکم بسیار پیچیدهای را بر این مسیر حاکم کرده ادامه داد: هر هفته تعدادی از همشهریان و هم استانیهای خود را بهعلت تصادف در این جاده از دست میدهیم که برای ما قابل قبول نیست.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه از همین رو چندین بار جهت تعریض این جاده اقدام شده گفت: در بودجه سال95، تقریبا تنها پروژهای که در استان گیلان توانست ردیف پانزده-بیست دریافت کند همین چهاربانده کردن جاده ساحلی بود.
وی با بیان اینکه کمبود اعتبارات دولتی باعث شده که نتوانیم طی این چندسال پروژه تعریض جاده انبارسر را شروع کنیم افزود: ولی خوشحالیم که به جهت ملاقاتی که با وزیر راه و شهرسازی و معاونین وی داشتیم توانستیم اعتبار لازم را برای چهاربانده کردن سه راه رودبنه به انبار سر دریافت کنیم.
نماینده مردم آستانه اشرفیه و کیاشهر در پایان افزود: در حال حاضر 2 میلیارد تومان برای این پروژه تخصیص داده شده که امیدواریم برای رفاه و سهولت تردد مردم در این مسیر پر خطر بهزودی عملیاتی شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، وقوع سیلاب اخیر در روستاهای شرق شهرستان دماوند موجب خساراتی به بعضی از منازل، جادهها و مزارع زراعی و باغی شد که روستای سربندان از توابع دهستان ابرشیوه از جمله این روستاها به شمار میرفت.
در این زمینه، طرحهای کانالکشی و لولهگذاری به همت و پیگیری مسئولان شهرستان دماوند در روستای سربندان انجام شد و بسیاری از خسارتهای وارده شده نیز در حال جبران است.
به همین منظور، اهالی روستای سربندان با تماسهای مکرر با دفتر خبرگزاری فارس در شهرستان دماوند، از تلاشها و مساعدتهای فرماندار شهرستان دماوند، بخشدار مرکزی دماوند و دهیار و شورای اسلامی سربندان قدردانی کردند.
بخشدار مرکزی دماوند در این ارتباط در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: در پی جاری شدن سیلاب در روستاهای شرق شهرستان دماوند، خسارتهایی به منازل مسکونی، جادهها و باغها و مزارع زراعی وارد شد که در این زمینه دو اقدام را در پیش گرفتیم.
مهدی حیدری افزود: در نخستین اقدام، ادارههای بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی برای برآورد و بررسی خسارتها اقدامات خود را در روستاهای خسارت دیده انجام دادند.
وی ادامه داد: در دومین اقدام، کارگروهی را در دفتر فنی بخشداری مرکزی دماوند تشکیل دادیم تا میزان خسارتها، علت وقوع سیلاب، محلهای سیلابپذیر و ... بررسی و شناسایی شوند.
بخشدار مرکزی دماوند با بیان اینکه بر اساس خسارات برآورد شده، 14 میلیارد تومان به روستاهای این بخش بر اثر وقوع سیلاب خسارت وارد شده است، تصریح کرد: روستاهایی که به لحاظ مالی مشکل نداشتند، طرحهای بهسازی خود را آغاز کردند.
حیدری اضافه کرد: مشکلات محلهایی که خسارت وارد شده بود و یا نقاطی که امکان سیلزدگی داشت را در مدت زمان کوتاه برطرف کردیم؛ به دلیل اینکه ردیف بودجه دهیاریها از طریق کمیسیون ماده 99 تأمین میشود، توانستیم این اقدامات را انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه سربندان یکی از روستاهایی بود که مشکلات خسارات آن شناسایی و بعضی از آنها برطرف شد، بیان کرد: یکی از مشکلات روستای سربندان، این بود که آب جاری شده در بعضی از خانهها جمع میشد که توانستیم این مشکل را برطرف سازیم.
بخشدار مرکزی دماوند در مورد تأمین اعتبارات خسارتهای وارد شده به روستاها افزود: هنوز اعتبارات این خسارتها تأمین نشده و تنها کارشناسان ادارههای بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی جمعبندیها و برآوردها را به ادارات کل خود انعکاس دادند تا این اعتبارات در قالب اعتبارات مدیریت بحران یا اعتبارات درونسازمانی اختصاص پیدا کند.
حیدری خاطرنشان کرد: تاکنون اعتبارات تمام اقدامات انجام شده، از منابع داخلی دهیاریها و شورای بخش مرکزی تأمین شده است.
به گزارش فارس، شهرستان دماوند از دو بخش مرکزی و رودهن، پنج شهر و 111 روستا تشکیل شده که بخش مرکزی آن شامل سه دهستان جمعآبرود به مرکزیت شهر آبسرد، دهستان ابرشیوه به مرکزیت روستای سربندان و دهستان تاررود به مرکزیت روستای مراء است.
همچنین شهرهای دماوند، آبسرد و کیلان در بخش مرکزی دماوند قرار گرفتهاند و بر اساس سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت این بخش در سال 1385 برابر با 70 هزار و 608 نفر بوده است.
صابر سامدلیری امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان چالوس با اشاره به خواستهها و مطالبات مردم در سفر رئیس جمهور و هیئت همراه به استان مازندران، گفت: روسای شورای اسلامی شهرستان، شهر و بخش تابعه چالوس طی نامهای به بیان مهمترین مشکلات و نیازهای این منطقه پرداخته و خواستار رسیدگی به موضوعات مطروحه از سوی هیئت دولت شدند.
وی با بیان اینکه شوراها حلقه واصل بین مردم و مسئولان هستند، افزود: شوراهای اسلامی شهر و بخش که با رأی مستقیم مردم برای کمک به نظام و دولت جمهوری اسلامی در انجام اصلیترین وظایف خویش که همان تأمین امنیت و روانسازی خدمات است، انتخاب میشوند.
رئیس شورای اسلامی شهرستان چالوس خاطرنشان کرد: سه سند متقن شامل سند الهی که همان کتاب آسمانی است، قانون اسلامی و حضور پرشور مردم در انتخابات شوراهای اسلامی شاهدان عینی پشتوانه محکم شوراها است.
سامدلیری ایجاد منطقه آزاد تجاری و اقتصادی را از مطالبات مطروحه مردم در نامه به رئیس جمهوری برشمرد و اضافه کرد: با توجه به وجود زیرساختهای لازم مانند فعالترین بندر استان مازندران با قدمت نزدیک به 80 سال، وجود منابع طبیعی و زیستمحیطی مانند رودخانههای حفاظتشده چالوس و سردآبرود برای تامین منابع زیرساختی همچون آب و برق، وجود فرودگاه فعال نوشهر، آزادراه تهران شمال و جاده کندوان بهعنوان نزدیکترین جاده دسترسی به پایتخت برای ترانزیت کالا و مسافر این نیاز نیز در منطقه احساس میشود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود عرصه بهدلیل نزدیکی کوه با دریا و عدم توجیه اقتصادی کشاورزی در زمینهای کوچک و لزوم تبدیل به منطقه تجاری و گردشگری، وجود مجتمعهای تجاری نمایشگاهی برای برگزاری نمایشگاهها برای عرضه مستقیم محصولات در منطقه، وجود گمرک نوشهر بهعنوان یکی از فعالترین گمرکات شمال کشور و فاصله مناسب از نظر ساخت با مناطق آزاد تجاری و اقتصادی همجوار مانند انزلی و اینچهبرون حدود 400 کیلومتر ایجاد منطقه آزاد تجاری و اقتصادی یکی از خواستههای بهحق مردم منطقه است.
رئیس شورای اسلامی شهرستان چالوس در پایان بر اولویت قرار گرفتن پروژه آزادراه تهران شمال و تسریع در تکمیل عملیات احداث این قطعه، گفت: وجود مشکلاتی مانند ایمنی ناکافی در مسیر و دریافت عوارض از بومیان مهمترین تبعات احداث آزادراه تهران شمال است که خواستار رسیدگی به این موضوع نیز از دولت محترم هستیم.
به گزارش فارس، رئیس شورای اسلامی شهرستان چالوس، روسای شورای اسلامی شهرهای چالوس، هچیرود، مرزنآباد و روسای شورای اسلامی بخش مرکزی چالوس و بخش مرزنآباد امضاکنندگان این درخواست بهنمایندگی از مردم منطقه به رئیس جمهور بودند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، رجبعلی وهابیخنکدار امشب در جلسه شورای اداری شهرستان سوادکوه با اشاره به فعالیتهای دولت تدبیر و امید در دو سال فعالیت خود، گفت: دولت تدبیر و امید بر پایه الگوی نرمش قهرمانانه مورد نظر مقام معظم رهبری و دیپلماسی تعامل به افق روشن در سیاستهای داخلی و بینالمللی دست یافته است.
وی برجام را مهمترین ثمره دولت تدبیر و امید ذکر کرد و کاهش تنش ایران و غرب و کاهش تورم از 40 به 13 درصد و طرح تحول سلامت را بخشی از موفقیتهای دولت تدبیر و امید دانست و با اشاره به افزایش بودجه شهرستان سوادکوه در طول سالهای اخیر، افزود: بودجه 13 میلیارد و 600 میلیون تومانی سال 92 شهرستان سوادکوه در سال 93 به 24 میلیارد و 100 میلیون تومان و برای سال 94 نیز تاکنون به 18 میلیارد و 700 میلیون تومان افزایش یافته است.
فرماندار سوادکوه از پیشرفت 85 درصدی زغالشویی و 13 درصدی ککسازی سوادکوه خبر داد و خاطرنشان کرد: تجهیز بیمارستان شهدای زیراب و حضور پزشکان متخصص، تسریع در ککسازی و فولادسازی سوادکوه، تامین آبشرب و کشاورزی سوادکوه بخشی از خواستههای مردم سوادکوه از دولت تدبیر و امید است.
رئیس شورای اداری شهرستان سوادکوه با با بیان اینکه حق آب سوادکوه از چشمه روزیه خطیرکوه بر طبق توافقات سالهای گذشته توسط استان سمنان به سوادکوه داده نمیشود، اضافه کرد: چهاربانده شدن محور سوادکوه امسال بر طبق قول وزیر راه و شهرسازی با اعتبار 150 میلیارد تومان اعتبار بازگشایی میشود.
وهابی با اشاره به اینکه مردم شهرستان سوادکوه قدردان تلاش دولت برای توسعه هستند و شهرستان سوادکوه تنها شهرستان مازندران است که بخشها و شهرهای آن دچار محرومیت هستند، گفت: خسارت 50 میلیارد تومانی سیل اخیر در سوادکوه مورد توجه هیئت دولت در سفر به استان مازندران قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علی نظری امشب در جلسه شورای اداری شهرستان خلخال از پایان عملیات آسفالت راه اصلی خلخال فیروزآباد خبر داد.
نظری گفت: در این مسیر فقط ایجاد دو تقاطع باقی مانده که با سرعت در حال پیگیری برای انجام است و با پایان این عملیات دیگر شهرستان خلخال مشکل راه به مرکز کشور را نخواهد داشت.
فرماندار خلخال با تسلیت شهادت سردار اسلام شهید همدانی از مدافعان حرم حضرت زینب (س) در سوریه گفت: با هدف کمک به عتبات عالیات و فرهنگسازی برای توجه مردم به حمایت از عتبات به صورت مالی روز تاسوعای حسینی در تقویم شهرستانی به عنوان روز جهاد مردم خلخال در کمک به عتبات و عالیات نام گرفت و ما به عنوان شیعه و مسلمان وظیفه حمایت از مدافعان حرم را داریم.
فرماندار خلخال در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تجمع عظیم حسینیان خلخال در هفتم محرم گفت: با همکاری کلیه مسئولین شهرستان و ادارات و نهادها تلاش خواهیم کرد که تجمع عظیم حسینیان خلخال به صورت گسترده برگزار و شور حسینی اهالی خلخال در دوستداری از ولایت و تبعیت از آن به نمایش گذاشته شود.
فرماندار خلخال در بخش دیگری از سخنان خود به با اشاره به مشکلات اداره میراث فرهنگی شهرستان خلخال گفت: امسال 450 میلیون تومان به بخش میرا ث فرهنگی شهرستان خلخال اختصاص یافته وبا این سقف اعتباری این اداره دیگر مشکلی نخواهد داشت و در آینده نیز حمایت لازم از این ارگان مهم انجام خواهد شد.
فرماندار خلخال از حضور مردم و مسئولیت در گرامیداشت های مختلف و مراسمات هفته دولت، دفاع مقدس، هفته نیروی انتظامی و هفته قوه قضائیه تقدیر کرد.
نظری در ادامه سخنان خود در جمع هیات امنای مساجد، روسای احزاب و تشکل های سیاسی و خانواده معظم شهدا و جمعی از اهالی خلخال در شورای اداری خلخال گفت: زمینه و مقدمات لازم برای ایجاد منطقه ویژه در منطقه پیکستان در سفر اخیر مسئولین شهرستان به تهران و دیدار وزیر صنعت و معدن و تجارت و سایر مسئولین فراهم شده و این مکان یابی در بهترین شرایط بوده که هم به خط ریلی راه آهن و جاده اصلی خلخال به فیروزآباد و آزاد راه اردبیل سرچم تهران قرار داشته و به لحاظ انرژی نیز مشکلی نداشته چرا که سرمایه گذار از انرژیهای نو همچون انرژی خورشیدی برای تامین نیاز انرژی این منطقه استفاده خواهد نمود.
فرماندار خلخال با اشاره به سخنان مسئول جمعیت هلال احمر شهرستان و در پیش رو بودن زمستان سخت امسال گفت: تمامی ادارات و ارگانها آمادگی لازم برای بحث مدیریت بحران و امداد و نجات و اسکان اضطراری داشته باشند و دستگاههای خدمات رسان نیز آماده حضور در مواقع ویژه باشند.
نظری در بخش دیگری از سخنان خود در جمع اعضای شورای اداری شهرستان خلخال خواستار حضور پرشور مردم و مسئولین با نیت خالصانه در مراسمات محرم و عزای حسینی شد و گفت: دشمنان اسلام با گسترش وهابیت و سلفیگری قصد ضربه به این نظام دینی و اسلامی و فرهنگی اصیل عاشورایی را دارند که باید مردم همچنان با حضور در صحنه عشق و ارادت به خاندان ائمه اطهار و سید و سالار شهیدان در ایام محرم راه برا بر این دشمنان سد نمایند.
وی به اتفاقات اخیر در کشورهای همسایه اشاره کرد و گفت: موضوع هفتم محرم و تجمع مردم خلخال در روز بسته شدن آب بر روی قافله کربلا به روایات تاریخ بسیار مهم بوده و انتظار میرود با حضور گسترده مردم این روز واقعه ماندگار در تاریخ خلخال باشد.
رئیس شورای تامین شهرستان خلخال با تقدیر از زحمات نیروهای انتظامی شهرستان خلخال گفت: انتظار میرود همچون سالهای گذشته با حضور کارکنان زحمتکش نیروی انتظامی عزاداری و همکاری هیات مذهبی شهرستان عزاداری ها در شان مردم خلخال برگزار شود.
فرماندار خلخال بر رعایت نکات بهداشتی در ایستگاههای صلواتی تاکید و خواستار نظارت بر ایستگاههای صلواتی از سوی نهاد ذیربط شد.
فرماندار خلخال در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه های عمرانی شهرستان خلخال نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون عملیات وسیع و گسترده عمرانی در حوزههای مختلف راهسازی، آبرسانی، گازرسانی، بهسازی معابر، دیوار حائل، آسفالت در روستاها در کل شهرستان در بخشها و روستاهای پرجمعیت در حال اجراست که در حال حاضر در روستاهای کردنشین بخش عظیم عملیات گازرسانی در حال اجراست که با گازرسانی به 11 روستای کردنشین شاخص گازرسانی و برخورداری شهرستان خلخال به 86 درصد خواهد رسید که این تلاشها و خدمات در سایه پیگیری مسئولین و نماینده مردم خلخال و کوثر درمجلس بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، فرماندار خلخال از کلیه مسئولین ادارات خواست تا پیگیر بحث پروژههای خود باشند.
فرماندار خلخال به راه های مواصلاتی شهرستان خلخال به استان گیلان و مرکز کشور نیز اشاره کرد و گفت: راه گردشگری خلخال به اسالم نیز به لحاظ اهمیت برای مسافرت مردم خلخال و حضور گردشگران از سراسر کشور در اولویت بهسازی قراردارد و پیمانکار آن مشخص شده و در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی این جاده به بهترین نحو بهسازی و آسفالت خواهد شد.
فرماندار خلخال راه گردشگری ماجولان به ماسوله و ماسال برای احیای گردشگری منطقه خلخال و شاهرود مهم دانست و گفت: پیگیریها برای اتمام این راه ها نیز وجود دارد و از سوی اداره راه و شهرسازی شهرستان به صورت امانی و پیمانی این پروژه ها در حال اجراست.
نظری گفت: سالانه بین پنج تا شش میلیون نفر مسافر در شهر ماسوله گیلان حضور می یابند که با مطلوب شدن مسیر جاده ماسوله به خلخال از طریق ماجولان و بخش شاهرود گردشگری منطقه تحول عظیمی را به چشم خواهد دید که در اقتصاد منطقه تاثیر گذار خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري موج از خوزستان، ولي الله حياتي با تشريح آخرين اقدامات انجام شده در راستاي تامين زيرساخت هاي لازم براي تردد زائران امسال اربعين حسيني گفت: با برنامه ريزي انجام شده مي توان بخش زيادي از خدمات مورد نياز زائران اربعين امسال را با استفاده از امکانات اين سالن ارائه داد.
وي اظهار کرد: سالن جديد پايانه مرزي شلمچه در زميني به مساحت چهار هزار و 500 مترمربع براي تردد آسان زائران عتبات عاليات در کشور عراق طرحي شده و آماده سازي کف، اجراي سقف سالن، روشنايي داخل و اطراف محوطه سالن به صورت موقت در اربعين سال جاري مورد استفاده قرار مي گيرد.
حياتي افزود: با توجه به پيش بيني استقبال گسترده زائران اربعين حسيني در سال جاري، بهسازي سالن قديم و کريدور خروجي نيز در دستور کار قرار گرفته که در اربعين حسيني به بهره برداري مي رسد.
فرماندار ويژه خرمشهر تجهيز پايانه شلمچه به اينترنت پرسرعت براي ارسال و انتشار رويدادهاي اربعين امسال، هماهنگي با شهرداري آبادان، خرمشهر و دزفول براي تامين 70 دستگاه اتوبوس درون شهري، برنامه ريزي براي جابجايي مسافران با قطار اهواز-خرمشهر، اهواز-تهران و شلمچه - خرمشهر و استقرار دستگاه هاي امداد رسان در منطقه را از برنامه ريزي انجام شده براي بهبود خدمات به زائران در اربعين امسال عنوان کرد.
معاون استاندار خوزستان همچنين با بيان تحويل چند موقعيت(جايگاه) براي خدمت رساني به زائران عتبات عاليات به دستگاه هاي استاني گفت: فرمانداري شهرستان هاي آبادان، خرمشهر، ماهشهر و هنديجان و اکيپ هايي از استان اصفهان و فارس و خراسان در منطقه مستقر شده و کار ساخت و تجهيز اين موقعيت ها را انجام مي دهند.
حياتي تصريح کرد:با همکاري شرکت آبفا و هزينه کرد بيش از 70 ميليارد ريال اعتبار، طرح تقويت فشار آب به شلمچه نيز بهره برداري شده و بهبود کيفيت و کميت آب اين بخش را شاهد خواهيم بود.
وي تاکيد کرد: قراردادي نيز با شهرداري تهران براي ساخت هزار چشمه سرويس بهداشتي منعقد شده که به زودي اين طرح نيز اجرايي مي شود.
بر اساس آمار، ايام اربعين سال گذشته حدود 580 هزار زائر از مرز بين المللي شلمچه عازم عتبات عاليات شدند که پيش بيني مي شود اين تعداد در برنامه هاي اربعين امسال در عراق و کربلاي معلا به حدود يک ميليون تن برسد.
خیراله خادمی در گفتگو با مهر در خصوص رفع گلوگاه های شاهراههای ترانزیتی کشور، گفت: در سال گذشته رفع گلوگاه های محور شمال -جنوب یعنی حدفاصل بندر عباس تا بندر انزلی و بندر امیرآباد در دستور کار قرار گرفت که تقریبا به صورت ۴ خطه کامل و تفکیک خطوط به اجرا رسید و الان ۴ خطه کردن مسیر تهران تا بندر عباس به اتمام رسیده است.
وی با اشاره به اینکه کریدور شرقی - غربی که مرزهای شرقی تا غربی کشور را در بر می گیرد، یکسری گلوگاه دارد که اینها را هم متمرکز شدیم، افزود: سال آینده این گلوگاههای ترافیکی را هم برطرف کنیم تا حداقل در شبکه های اصلی کشور گلوگاه نداشته باشیم.
معاون ساخت و توسعه راه ها با اشاره به اینکه این گلوگاه ترافیکی موجب کند شدن ترافیک در برخی مسیرها شده است و ساعت ها مردم را درگیر ترافیک می کند، اظهار داشت: برای راحتی مردم بخشهایی از کشور که پیک تردد در طول سال زیاد دارند مانند محورهای منتهی به شمال کشور را اولویت رفع گلوگاهها قرا دادیم تا مردم در ترافیک کمتری بمانند و همراه با ایمنی بالاتر و تصادف کمتری مسیرها را طی کنند.
وی ادامه داد: از جمله این مسیرها تهران – ساری – گرگان – بجنورد - مشهد مقدس، همچنین محورهای منتهی به رشت – انزلی و آستارا و محور هراز که به عنوان کوتاه ترین مسیر از مرکز به شمال کشور محسوب می شود در دستور کار ما قرار دارد.
معاون ساخت و توسعه راه ها به برنامه ریزی برای برخی کردیدورهای خاص اشاره کرد و گفت: کریدور غرب کشور که از بندر امام خمینی(ره) شروع می شود و به لرستان، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی به در نهایت به مرز بازرگان می رسد هم در اولویت رفع گلوگاه ها قرار دارد.
خادمی با اشاره به کریدورهای شمال – جنوب شرقی کشور که از چابهار به ایرانشهر می آید، افزود: این محور سپس به زاهدان، بیرجند و به سمت مشهد و از آنجا به مرزهای سرخس باجگیران می رسد، بنابراین در این کریدورها برای رفع گلوگاهها متمرکز میشویم.
وی با بیان اینکه در برخی مقاطع کریدورهای موجود به دلیل نداشتن شبکه بزرگراهی و یا آزادراهی ترانزیت روان و ارزان نداریم، ادامه داد: این مقاطع متصل به مرز هستند مانند مسیر مشهد به سرخس یا تبریز به سمت بازرگان یا زاهدان به سمت میرجاوه که این مسیرها نیاز به تبدیل شدن به شبکه های بزرگراهی و آزادراهی دارند.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با بیان اینکه این مسیرها گرههای ورودی و خروجی کشور هستند و باید برنامه ریزی برای آن انجام شود، اظهار داشت: براساس طرح جامعی که ترسیم شده این محور را در اولویت قرار دادیم تا زمینه بیشتر برای ترانزیت و احیای شبکههای شرقی – غربی که شبکههای سنتی کشوراست، ایجاد شود.
خادمی با اشاره به احیای راه ابریشم برای تبدیل شدن کشور به چهارراه ترانزیتی دنیا، گفت: منابع اعتباری نسبت به نیاز در کشور محدود است و مسیرهایی که از کریددور اصلی باقی مانده است، توجیه اقتصادی برای سرمایه گذاران ندارد. اما برخی محورها مانند تبریز – بازرگان با حضور سرمایه گذار خارجی در حال انجام است.
علی اصغر شیرمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر از ایمن سازی جاده ها در نقاط مختلف استان خبر داد و گفت: ایمن سازی جاده ها در ۷۰ نقطه استان در حال انجام است و در ۳۰ الی ۴۰ نقطه به بهره برداری رسیده است.
رئیس پلیس راه استان در ادامه با اشاره به کاهش ۷ درصدی تلفات در ۶ ماهه اول سال افزود: آمار تصادفات در سال جاری نسبت به ۶ ماه اول سال گذشته، از ۱۵۱ مورد به ۱۴۰ مورد یعنی ۱۱ نفر (۷ درصد) کاهش تلفات جانی رسیده است.
شیرمحمدی از شناسایی نقاط حادثه خیز تصادفات در استان خبر داد و گفت: کار مشترکی از سوی شهرداری و پایانه های حمل و نقل استان در کل محورها انجام شده و پلیس با همکاری اداره راه و ترابری استان زنجان چندین نقطه حادثه خیز را شناسایی کرده است.
وی تصریح کرد: ایمن سازی جاده ها در ۷۰ نقطه در حال انجام است و در ۳۰ الی ۴۰ نقطه به بهره برداری رسیده است؛ اما در سایر موارد به دلیل بار مالی، کار خاصی انجام نشده و با توجه به پیشرفت های حاصله هنوز به بهره برداری نرسیده است.
رئیس پلیس راه استان زنجان تقاطع های غیر هم سطح سه راهی طارم و چند نقطه دیگر را حادثه خیز اعلام کرد و گفت: نصب چراغ راهنمایی، نصب تابلو و اصلاح برخی موارد در این مناطق از موارد اقدامات انجام شده می باشند، که باعث کاهش تصادفات در این مناطق شده است.
شیرمحمدی افزایش جرایم رانندگی را باعث کاهش تخلفات دانست و افزود: براساس اطلاعات ناجا در پیگیری افزایش جرایم، مشخص شد که این امر بازدارنده از تخلفات است؛ اگر با در نظر داشتن میزان تورم، میزان جرایم افزایش پیدا کند تخلفات کمتر خواهد شد؛ به طوری که افزایش جریمه سبقت از ۲۰ هزار تومان به ۱۰۰ هزار تومان، تا چند سال باعث کنترل تخلف در سبقت ها شد .
وی فعالیت همیاران پلیس را عملکردی زیر بنایی و فرهنگی اعلام کرد و گفت: نتیجه آموزش هایی که به کودکان جهت جلوگیری از بروز تخلفات، از طریق همکاری با پلیس داده می شود؛ به صورت فرهنگ های صحیح رانندگی در آینده خود را نشان خواهد داد.
علی جلیلیان در گفتگو با خبرنگار مهر، توجه به نقاط حادثه خیز و کاهش ترافیک در محورهای پر تردد استان کرمانشاه را مورد تاکید قرار داد و گفت:عملیات چهار خطه کردن محور کرمانشاه به ایلام از مسیر اسلام آباد غرب تا حمیل در آینده اجرایی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با تلاش مسئولان در وزارت خانه راه و شهرسازی بنا بر این است که در برنامه ششم توسعه محور کرمانشاه به ایلام و مهران به استان خوزستان وصل شده که در نتیجه آن شمال غربی به جنوب غربی کشور وصل خواهد شد.
نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی، کاهش ترافیک و روان شدن تردد در مسیرهای مذکور را از دلایل اجرای این طرح عنوان کرد.
وی افزود: با توجه به حجم ترافیک در مسیرهای مذکور در ایام مختلف سال از جمله روز عرفه، اربعین حسینی و مناسبت هایی از این دست اقدامات زیادی در راستای رفع گره ترافیکی مسیرهای مذکور و روان سازی آن انجام شده که از آن جمله می توان به اجرای طرح چهار خطه کردن اسلام آباد به ایلام اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه پیش از ظهر امروز یکشنبه در سفر به شهرستان قصرشیرین از بازارچه های مرزی پرویزخان و خسروی در این شهرستان بازدید کرد.
اولین بازدید استاندار پس از ورود به قصرشیرین از مرز پرویزخان صورت گرفت و پس از آن رازانی به مرز خسروی رفت و روند صادارت و ترانزیت سوخت از این مرز را مورد بررسی قرار داد.
نشست با نمایندگان کارگران، تجار و پیله وران در مرز خسروی از برنامه های استاندار کرمانشاه در بازدید از این مرز بود.
ایجاد تغییرات مثبت در مرزها طی ۴۵ روز آینده
استاندار کرمانشاه در حاشیه این بازدید اظهار داشت: تلاش ما این است که طی ۴۵ روز آینده تغییرات مثبتی را در دو بازارچه مرزی پرویزخان و خسروی ایجاد کنیم.
رازانی گفت: بعد از ۴۵ روز مجددا به شهرستان قصرشیرین سفر خواهیم کرد و ضمن بازدید از مرزها تغییرات ایجاد شده در این مدت را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
وی گفت: همچنین طی این مدت نسبت به برگزاری جلسات متعدد اقدام می کینم تا در جریان اقدامات و فعالیت های انجام گرفته قرار بگیریم.
استاندار کرمانشاه از انجام اقداماتی برای روان سازی و تسهیل امر صادرات از طریق بازارچه های مرزی خبر داد و گفت: مذاکرات لازم را در این راستا با طرف عراقی انجام خواهیم داد.
تابناک فارس به نقل از ایلنا: فریدون نریمانی با اعلام این خبر گفت: نقطه مذکور در ابتدای حوزه استحفاظی شهرستان داراب در محور قدیم داراب، فسا واقع شده است که با نصب علائم و ایجاد خاکریز در لبه پرتگاهها و احداث سرعت گیر و با مشارکت ادارات راه و شهرسازی داراب و فسا ایمن سازی شد.
وی با اشاره به ایمنسازی محورهای شهرستان خاطرنشان ساخت: ایمن سازی مطلوب و مناسب راهها از طریق ساماندهی بافت رویه محورها،اصلاح طرح هندسی راه، ، نصب تجهیزات ایمنی و انواع علائم راهها در ارتقاء ایمن سازی محورها تاثیر به سزایی خواهد داشت.
نریمانی ایمن سازی محورهای شهرستان را از اولویت های اداره راه و شهرسازی داراب برشمرد و افزود: در سال جاری، حذف نقاط پرحادثه شناسایی شده و ایمنسازی آنها دربرنامه اجرایی قرار گرفته است.
وی در پایان یادآوری کرد: انجام اقدامات لازم برای ارتقاء ایمنی در جادههای داراب در توسعه امور حمل و نقل این شهرستان تأثیر بسزایی خواهد داشت.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از انعکاس بناب، ولیالله فرجاللهی صبح امروز در نشست بررسی مسائل و مشکلات طرحهای مربوط به حوزه راه و شهرسازی بناب با بیان اینکه به دلیل تأخیر در اجرای پروژهها مسئولان شهرستان نیز نمیتوانند پاسخگوی مطالبات مردم باشند؛ اظهار داشت: هرچند مسئولان اداره کل راه و شهرسازی تلاشهایی را برای تکمیل پروژهها انجام میدهند ولی روند اجرای پروژهها به کندی پیش میرود.
وی عدم تکمیل پروژه روگذر میدان معلم را از مشکلات اساسی شهرستان نام برد و با اشاره به تزریق اعتبار لازم از منابع مختلف خواستار تسریع در تکمیل این پروژه شد.
نماینده عالی دولت در شهرستان بناب با اشاره به تردد روزانه هزاران دستگاه خودرو سبک و سنگین از محدوده میدان معلم تأکید کرد: عدم تکمیل طرح باعث ایجاد ترافیک سنگین در اکثر ساعات روز و ایجاد مشکل برای رفت و آمد خودروها میشود.
وی با اظهار خشنودی از روند اجرای طرح جاده بناب – نقده اذعان کرد: این پروژه از سمت این شهرستان پیشرفت مناسبی دارد ولی از روند اجرای طرح از مسیر آذربایجان غربی اطلاعی نداریم.
فرماندار شهرستان بناب با اشاره به اختصاص سهمیه مناسب قیر برای آسفالت راههای روستایی شهرستان گفت: از این محل ۳۵۴ تن قیر برای شهرستان بناب در نظر گرفته شده است که تاکنون ۱۸۸ تن آن برای آسفالت ریزی راههای چندین روستا اختصاص یافته و ۱۶۴تن نیز در حال اقدام است.
فرجاللهی از اختصاص ۴۴۰ تن قیر برای آسفالت مسیر و محلات طرح مسکن مهر در شهرک ولی عصر(عج) بناب خبر داد و خواستار تسریع در تکمیل زیرگذر روستای روشت بزرگ شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از نیر، حقیقت پور، به همراه فرماندار و تنی چند از مسئولان اداره کل راه وشهرسازی استان اردبیل از پروژه راه ارتباطی کریق به آرموداق بازدید کردند.
در این بازدید اکبر صمدی فرماندارشهرستان نیر از آماده به آسفالت بودن پنج کیلومتر از مسیر کریق به آرموداق خبر داد و گفت: سال گذشته برای اجرای این پروژه هفت میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته بود و امسال نیر پنج میلیارد ریال در این زمینه تخصیص یافته است.
وی اضافه کرد: طول این جاده 20کیلومتر می باشد و برای اولین بار در استان اردبیل آسفالت این مسیر از آسفالت پلیمری استفاده خواهد شد. و با بهره برداری از این مسیر فاصله نیر تا تهران 120کیلومتر کاهش خواهد یافت.
لازم به ذکر است جاده نیر به روستای کریق حدود 12 کیلومتر فاصله دارد و جاده فرعی درجه 2 (آسفالته) محسوب می شود. از کریق بزرگ تا آرموداق میانه نیز 20 کیلومتر، 8 کیلومتر در حوزه استحفاظی شهرستات نیر و 12 کیلومتر در حوه استحفاظی شهرستان میانه قرار دارد از آرموداق به خود میانه نیز جاده آسفالته است بنابراین اگر این 20 کیلومتر راه روستایی آسفالت گردد، جاده فرعی ارتباطی نیر به میانه به طور کامل آسفالته خواهد شد.
کردپرس-هیچ شکی نیست نگه داری جاده اسفالت از ایجاد آن مهمتر می باشد. در دوسال گذشته با پیگیری های فراوان فرماندار، نمایندگان مجلس و مدیران شهرستانی و همراهی مدیران استانی جادهای خاکی زیادی در روستاهای شهرستان دیواندره اسفالت شد و این زحمات برگ زرینی از خدمات دولت تدبیر و امید بود که جای بسی تقدیر است
مطمنا اسفالت کردن هر جاده خاکی پایان خدمت به آن جاده نیست اسفالت کردن سرعت ماشینها و به طبع ان تصادفات را افزایش خواهد داد و مطمنا تابلوهای راهنمایی رانندگی جان افراد زیادی را نجات خواهد داد و نبود تابلوهای راهنمایی رانندگی می تواند امنیت هر جاده ای را نقص کند.
باتوجه به اینکه کلیه این جاده ها در بین مزارع کشاورزی رد می شود و اصلاح هندسی برانها صورت نگرفته است و فقط همان جاده های قدیمی پر پیچ و خم اسفالت شده اند به دلیل برخورداری از پیچ های خطرناک و مسیرهای ناهموار نیاز شدیدی به تابلوهای راهنمایی رانندگی و خط کشی دارد.
باتوجه به حجم رفت و آمدهای زیاد در این محورها در صورت نصب نشدن این تابلو ها باید منتظر حوادث ناگواری بود.
روستاهای احمدکر، کانی سفید و گلتپه فاقد هرگونه تابلوی راهنمایی است همچنین جاده پرتردد کسنزان خط کشی های آن کاملا پاک شده است و رانندگی در شب فوق العاده خطرناک می باشد.
هدف از ایجاد هر راه دسترسی راحت کم هزینه بودن و نزدیکترین راه است با ایمن ترین روش ولی گاهی شاهدیم با وجود راههای توافق با مالکین زمین های روستای میتواند راههای روستایی را نزدیک کرد ولی همان جاده پرپیچ و خم بدون هیچ اصلاحی اسفالت می شود اگر این جادها اصلاح شوند مطمنا می توان شاهد مصرف بنزین کمتر، تصادفات کمتر که با حساب سر انگشتی به صرفه بودن آن را توجیه نمود.
لذا از مسؤلان به ویژه فرماندار، مسؤلان راهداری و نمایندگان محترم انتظار می رود با در دستور کار قرار دادن پیگیری راهداری روستای و نصب تابلوهای راهنمایی رانندگی ایمنی را در این محورها برقرار نمایند
نادری کارشناس مهندسی ایمنی و عضو شورای ترافیک شهرستان دیواندره
سرپرست فرمانداری راز و جرگلان گفت: بارش باران جمعه شب که منجر به جریان سیل در بخش جرگلان این شهرستان خراسان شمالی شد موجب وارد شدن خسارت به 40 کیلومتر راه روستایی شد.
احمد ریواده در گفت وگو با ما اظهار کرد: جریان سیل همچنین موجب آبگرفتی برخی معابر و واحدهای مسکونی شد.
وی افزود: بر اثر جریان سیل راه روستاهای اشتوت بالا، اشتوت پایین، اشتوت بابا ساسان، ایرقایه، اپیک لی، بردن و ساری ملا تخریب شد و یک دهنه پل نیز در روستای کرپشلی خسارت دید.
ریواده گفت: هم اکنون نیروهای راهداری در حال بازگشایی راه ها بسته شده هستند و در برخی مسیرها نیز تردد با کندی صورت می گیرد.
سیل مرداد و شهریورماه گذشته نیز حدود 200 میلیارد ریال به این شهرستان خسارت وارده کرده بود.
شهرستان مرزی راز و جرگلان در 130 کیلومتری شمال شهر بجنورد مرکز استان خراسان شمالی قرار دارد که در اوایل سال 92 به شهرستان ارتقا یافت.
این شهرستان حدود 70 هزارنفر جمعیت دارد که در یک شهر و بیش از 60 روستا سکونت دارند.
منبع: