به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ علی نورزاد در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی پروژه ملی چهاربانده کردن محور هراز با ابراز رضایت از پیشرفت مناسب این راه مواصلاتی،گفت: اکنون با توجه به ایمنی در راهها و اهمیت بالای محور هراز، این وزارتخانه به دنبال چهار خطه کردن این محور است.
وی ادامه داد: با تلاش نماینده آمل در مجلس، پیگیریهای جدی در زمینه افزایش پیشرفت فیزیکی چهار خطه کردن این محور در حال انجام است.
نورزاد با تاکید براینکه برای اجرای این پروژه ملی، وزارت راه همکاریهایی با همه ارگانها، سازمانها و داخل مجلس و دولت انجام شده است، تصریح کرد: در این زمینه پشتیبانی در تامین منابع مالی انجام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه عملیات اجرایی این پروژه با پیشرفت خوبی در حال انجام است، افزود: امیدواریم قطعه 8 کیلومتری این پروژه بسیار حساس و تاثیرگذار است در آینده به افتتاح برسد.
وی افزود: با توجه به اینکه پایان این قطعه گره ترافیکی را باز میکند، در تلاش هستیم در 15 آبان ماه امسال به بهرهبرداری برسد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی مازندران، علی نورزاد در حاشیه بازدید از اجرای عملیات تعریض و ارتقا محور قائمشهر - فیروزکوه اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی نگاه ویژه ای برای اتمام عملیات اجرایی تعریض این محور دارد.
وی افزود: اقبال و استقبال عموم کاربران جاده ای برای تردد از سطح محورهای مازندران بالا بوده و امیدواریم با برنامهریزی و تلاش مضاعف بتوانیم سرعت قابل توجهی در روند اجرایی این پروژه داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور درباره عملیات اجرایی تعریض محور قائمشهر - فیروزکوه، عنوان کرد: طول این محور ارتباطی در حوزه استحفاظی مازندران 84 کیلومتر بوده که 71 کیلومتر عملیات تعریض انجام شده و 13 کیلومتر باقی مانده است.
وی با اشاره به محدودیتها و چالشهای موجود در روند اجرایی پروژههای راهسازی در استان گفت: همت و غیرت به همراه تلاش و کوشش تمامی دستاندرکاران برای اتمام پروژه مذکور ستودنی است.
نورزاد ادامه داد: امیدواریم با تلاش و همت همگان در سال 94 عملیات تعریض این محور را به بهره برداری نهایی برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: پیگیری پیشرفت فیزیکی ساخت و سازها، اتخاذ راهکارهای فوری برای ساماندهی در روان سازی ترافیک، طرح مناسب برای ترافیک عبوری از شهرهای بین راهی از جمله برنامههایی است که در دستور کار قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی ادارهکل راه و شهرسازی مازندران، علی نورزاد در بازدید از کمربندی بابل اظهار کرد: راههای ارتباطی استان بهدلیل گردشگرپذیر بودن، نزدیکی به پایتخت و برخورداری از مواهب طبیعی از اهمیت خاصی برخوردار است و از راههای بسیار پرترافیک محسوب میشود.
وی بیان کرد: فاصله کم مراکز جمعیتی در مازندران و تراکم شهرها در این استان نیز اهمیت راههای درون استانی را افزایش میدهد و موقعیت خاصی را از اوضاع حمل و نقل جادهای راههای استان پدید میآورد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: یکی از راهکارهای برونرفت از محرومیت و حرکت به سوی توسعه پایدار ، ایجاد راه دسترسی و مواصلاتی بوده که در دولت یازدهم توجه ویژهای به این مهم شده است.
نورزاد به اهمیت راههای مازندران اشاره کرد و گفت: با توجه به تعدد پروژههای راهسازی در مازندران باید اعتبارات بیشتری به این استان تزریق شده، به دلیل اینکه با سرمایهگذاری مناسب و ایجاد یک راه ارتباطی ایمن میتوان میلیونها گردشگر و مسافر را به این استان هدایت کرد.
وی درباره عملیات اجرایی کمربندی بابل، اظهار کرد: با توجه به شرایط اعتباری و تلاش نمایندگان مردم این منطقه در مجلس شورای اسلامی و تعهدات پیمانکاران، طی مدت سه ماه یک لاین رفت این کمربندی به زیر بار ترافیک میرود.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: کمبود اعتبارات کافی، تملک زمین و شرایط آب و هوایی ازجمله مواردی هستند که اجرای این پروژه را به تاخیر انداخته است.
به گزارش فارس، در این بازدید معاون شرکت ساخت و توسعه و زیربناهای حمل و نقل جادهای کشور، مدیرکل راه و شهرسازی استان، نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، فرماندار بابل نیز معاون وزیر راه و شهرسازی را همراهی کردند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حملونقل کشور، علي نورزاد در بازديد از پروژه محور هراز با اشاره به اهميت اين محور شرياني در کاهش ترافيک شمال کشور گفت: محور مواصلاتي هراز يکي از جادههاي مهم و شرياني کشور محسوب ميشود که در ايام تعطيل و ديگر روزهاي سال، شاهد وقوع حجم زياد ترافيک و تردد در اين محور هستيم که با تکميل و ۴ خطه کردن آن بخش مهمي از اين مشکلات حل خواهد شد و سفر به شمال کشور به ويژه از پايتخت تسهيل خواهد شد.
مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حملونقل کشور با اشاره به اولويتبندي صورت گرفته در تکميل اين پروژه افزود: با برنامهريزيهاي صورت گرفته مقرر شد تا بخشهايي از اين محور تا پايان سال ۹۴ به بهرهبرداري برسد و عمليات راهسازي در محدوده آباسک- ابتهاج نيز که شامل چهار دستگاه تونل به طول ۴.۵ کيلومتر و چهار پل درهاي است نيز آغاز شود.
وي ادامه داد: در سال جاري اتمام باند دوم به طول ۲۵ کيلومتر تکميل و بهرهبرداري ميشود و بدين ترتيب حدفاصل آمل- بايجان به صورت پيوسته زير عبور ترافيک قرار ميگيرد.
معاون وزير راه و شهرسازي از اختصاص ۳۷۵ ميليارد ريال از سوي هيات دولت از محل مديريت بحران براي تکميل هرچه سريعتر اين پروژه خبر داد و اظهار کرد: اين پروژه به طول ۹۴ کيلومتر است که تاکنون ۲۰ کيلومتر آن زير عبور ترافيک قرار گرفته است و براي آن ۲ هزار و ۲۰۰ ميليارد ريال هزينه شده است و به منظور تکميل باقيمانده اين مسير ۵ هزار و ۸۰۰ ميليارد ريال اعتبار مورد نياز است.
نورزاد با اشاره به پيشرفت فيزيکي ۴۳ درصدي اين پروژه يادآور شد: پروژه محور هراز حدفاصل آمل تا گردنه امامزاده هاشم است و در اين مسير از بايجان، گزنک، آباسک و پلور عبور ميکند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از اداره کل راه و شهرسازي استان مازندران، علي نورزاد، معاون وزير راه و شهرسازي، در اين بازديد گفت: راههاي ارتباطي استان مازندران به دليل گردشگر پذير بودن و نزديکي به پايتخت و برخورداري از مواهب طبيعي از اهميت خاصي برخوردار است و از راههاي بسيار پرترافيک محسوب ميشود. فاصله کم مراکز جمعيتي در مازندران و تراکم شهرها در اين استان نيز اهميت راههاي درون استاني را افزايش ميدهد و موقعيت خاصي را از اوضاع حملونقل جادهاي راههاي استان پديد ميآورد.
وي ادامه داد: يکي از راهکارهاي برون رفت از محروميت و حرکت به سوي توسعه پايدار، ايجاد راه دسترسي و مواصلاتي بوده که الحمدالله در دولت يازدهم عنايت ويژهاي به اين مهم شده است.
معاون وزير راه و شهرسازي به اهميت راههاي مازندران اشاره و اظهار کرد: با توجه به کثرت پروژههاي راهسازي در مازندران بايد اعتبارات بيشتري به اين استان تزريق شود؛ زيرا با سرمايهگذاري مناسب و ايجاد يک راه ارتباطي ايمن ميتوان ميليونها گردشگر و مسافر را به اين استان هدايت کرد.
نورزاد در خصوص عمليات اجرايي کمربندي بابل نيز گفت: با توجه به شرايط اعتباري و تلاش نمايندگان مردم اين ديار در مجلس شوراي اسلامي و تعهدات پيمانکاران، اميدواريم ظرف مدت 3 ماه يک باند رفت اين کمربندي به زير بار ترافيک رود.
وي عنوان کرد: کمبود اعتبارات کافي، تملک زمين، شرايط آب و هوايي و... از جمله مواردي هستند که اجراي اين پروژه را به تأخير انداختند.
در اين بازديد خادمي، معاون شرکت ساخت و توسعه و زيربناهاي حملونقل جادهاي کشور، نوروزي مديرکل راه و شهرسازي استان، حاج آقا ناصري نماينده مردم بابل در مجلس شوراي اسلامي، فرماندار بابل نيز معاون وزير راه و شهرسازي را همراهي کردند.
معاون وزير راه و شهرسازي و مدير عامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حملونقل کشور درباره تعريض محور سوادکوه نيز گفت: وزارت راه و شهرسازي نگاه ويژهاي براي اتمام عمليات اجرايي تعريض اين محور دارد.
علي نورزاد در اين بازديد ضمن اعلام تأکيد ويژه مقام عالي وزارت در خصوص ارتقا و ايمنسازي محورهاي استان خاطرنشان ساخت: اقبال و استقبال عموم کاربران جادهاي براي تردد از سطح محورهاي مازندران بالاست، از اينرو اميدواريم با برنامهريزي و تلاش مضاعف بتوانيم سرعت قابل توجهي در روند اجرايي اين پروژه داشته باشيم.
مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حملونقل کشور در خصوص عمليات اجرايي تعريض محور قائمشهر - فيروزکوه هم افزود: طول اين محور ارتباطي در حوزه استحفاظي مازندران 84 کيلومتر است که به حول و قوه الهي 71 کيلومتر عمليات تعريض انجام شده و 13 کيلومتر باقي مانده است.
وي در اين بازديد ضمن اشاره بر محدوديتها و چالشهاي موجود در روند اجرايي پروژههاي راهسازي در استان گفت: همت و غيرت به همراه تلاش و کوشش تمامي دستاندرکاران براي اتمام پروژه مذکور ستودني است.
نورزاد ادامه داد: اميدواريم با تلاش و همت همه عزيزان در سال جاري عمليات تعريض اين محور را به بهرهبرداري نهايي برسانيم.
به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی مازندران، علی نورزاد در بازدید از اجرای عملیات تعریض و ارتقاء محور قائمشهر - فیروزکوه، ضمن اعلام تاکید ویژه مقام عالی وزارت در خصوص ارتقاء و ایمن سازی محورهای استان خاطرنشان ساخت: اقبال و استقبال عموم کاربران جادهای برای تردد از سطح محورهای مازندران بالاست، از این رو امیدواریم با برنامه ریزی و تلاش مضاعف بتوانیم سرعت قابل توجهی درروند اجرایی این پروژه داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در خصوص عملیات اجرایی تعریض محور قائمشهر - فیروزکوه عنوان کرد: طول این محور ارتباطی در حوزه استحفاظی مازندران ۸۴ کیلومتر بوده که به حول و قوه الهی ۷۱ کیلومتر عملیات تعریض انجام شده و ۱۳ کیلومتر باقی مانده است.
وی در این بازدید ضمن اشاره بر محدودیتها و چالشهای موجود درروند اجرایی پروژههای راهسازی در استان گفت: همت و غیرت به همراه تلاش و کوشش تمامی متصدیان برای اتمام پروژه مذکور ستودنی است.
دکتر نورزاد ادامه داد: امیدواریم با تلاش و همت همه عزیزان در سال جاری عملیات تعریض این محور را به بهرهبرداری نهایی برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: پیگیری پیشرفت فیزیکی ساختوسازها، اتخاذ راهکاریهای فوری برای ساماندهی درروان سازی ترافیک، طرح مناسب برای ترافیک عبوری از شهرهای بینراهی ازجمله برنامههایی است که به جد در دستور کار قرار دارد.
تهران / خبرگزاری صدا و سیما / اقتصادی 1394/06/23
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت : دولت 375 میلیارد ریال از محل مدیریت بحران برای تکمیل هرچه سریعتر بهسازی بخش هایی از محور هراز اختصاص داده است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، علی نورزاد گفت : 8 کیلومتر محور هراز حدفاصل پل بلده تا پنجاب در آبان به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود : این طرح 94 کیلومتر است که تاکنون بهسازی 20 کیلومتر آن با 2 هزار و 200 میلیارد ریال هزینه به بهره برداری رسیده و برای تکمیل باقیمانده این مسیر 5 هزار و 800 میلیارد ریال نیاز است.
نورزاد با اشاره به پیشرفت فیزیکی 43 درصدی این طرح یادآور شد : طرح محور هراز حدفاصل آمل تا گردنه امامزاده هاشم است و در این مسیر از بایجان، گزنک ، آباسک و پلور عبور میکند.
وی افزود : محور ارتباطی هراز یکی از جادههای مهم و شریانی کشور محسوب میشود که در
تعطیلا و برخی از روزها ، شاهد ترافیک سنگین و تردد در این محور هستیم و با تکمیل و 4 خطه کردن آن بخش مهمی از این مشکلات حل ، و سفر به شمال کشور به ویژه از پایتخت تسهیل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به اولویت بندی تکمیل این طرح افزود : قرار است عملیات راهسازی در محدوده آباسک - ابتهاج که شامل چهار تونل به طول 5 کیلومتر و 400 متر و چهار پل دره ای است نیز آغاز شود.
وی افزود : در سال جاری باند دوم به طول 25 کیلومتر تکمیل و بهرهبرداری میشود و حدفاصل آمل- بایجان به صورت پیوسته زیر ترافیک قرار میگیرد.
علی رحمتی در بازدید از شرکتهای حمل و نقل و مسافر اردبیل اظهار کرد: امروز با مشکل موقعیت پایانه و ترمینال مسافری اردبیل روبهرو هستیم به طوری که اکثر رانندگان اتوبوس شاکی هستند که پس از خارج شدن از ترمینال با گذر از خیابانها و میادین شهر به خروجی شهر میرسند در حالی که با احداث پایانه مسافری در همان خروجی شهر میتوان به راحتی امر جابجایی مسافر را انجام داد.
وی یادآؤر شد: ما با استقبال از این خواسته منطقی رانندگان اتوبوس و حمل و نقل بین شهری قصد مطالعه و طراحی دقیق یکی از خروجیهای شهر را برای احداث پایانه داریم تا در آینده نزدیک با همراهی و همکاری انجمن صنفی و شرکتهای مسافربری و دیگر متولیان امر بتوانیم در این زمینه حرکتها و اقدامات مناسب را انجام دهیم.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان اردبیل با قدردانی از تلاش شرکتهای مسافری در ارائه خدمات مناسب به هموطنانمان گفت: رقابت سالمی که بین این شرکتها به وجود آمده اسباب ارتقای ارائه خدمات کیفیتری را فراهم کرده است.
رحمتی ضرورت گسترش ارائه خدمات و فروش بلیط به شکل اینترتتی را به همراه توجه به کیفیت اتوبوسهای فعال و ارائه سرویسها را در ایام پیک مسافرت بیان کرد و افزود: توجه به وضعیت مالی مسافران و ارائه تخفیفهای مناسب برای آنها و بهرهمندی از تبلیغات سالم در رسانههای عمومی از مهمترین راهکارها و زمینههای ترغیب مسافران به حضور در ترمینال است.
این مسئول عنوان کرد: در همین راستا حضور موثر مدیران شرکتهای مسافری در دفاترشان ضروی و حیاتی به نظر میرسد و در کنار آن باید انجام خدمات و ارائه سرویسهای مناسب به مردم باید به شکل دقیق و منطقی باشد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان اردبیل ضرورت رعایت مقررات و قوانین را یادآور شد و گفت: از وظایف اصلی و خطیر مدیران شرکتهای مسافری تامین سلامت سفر با کنترل دقیق فنی اتوبوسها و انتخاب رانندگان و میهمانداران قانون محور و عدم همکاری با متخلفان به همراه رعایت دقیق ساعات حرکت و احترام به حقوق مسافران است که باید به انجام برسد.
رحمتی نحوه اجرای طرح جلوگیری از توقف اتوبوسهای مسافری در سطح شهر و ایجاد رضایتمندی بیشتر هموطنان از این موضوع را بیان کرد و ادامه داد: هدف از اجرای این طرح تامین امنیت سفر مردم و ارتقای جایگاه شرکتهای مسافری و رانندگان پرتلاش بوده است.
وی یادآور شد: انجمن صنفی و شرکتهای مسافری ضروری است در اولین فرصت خود نسبت به تهیه و نصب تابلوی راهنمای مسافران که از مصوبات شورای ترافیک شهرستان است اقدام کنند.
در این بازدید تعدادی از مدیران شرکتهای مسافری نیز دیدگاهها و نظراتشان را در زمینه عملیاتی کردن طرحهای مختلف به ویژه آمادگی در اجرای طرح عدم توقف اتوبوسها در میادین شهر اردبیل و همچنین انتقال پایانه به خروجی شهر استقبال کرده و ضرورت اجرای آن را خواستار شدند.
به گزارش قدس آنلاین از ایلام، مهرداد جهانی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه تعداد گیت های پایانه مرزی مهران از 18 گیت به 100 گیت افزایش یافته است، اظهارداشت: سالن های انتظار مسافربری پایانه با تجهیزات مختلف بهسازی شده و علاوه بر این با اصلاح سیستم آب رسانی در پایانه از این پس زوار عتبات عالیات، خصوصاً در ایام محرم و اربعین برای تهیه آب آشامیدنی مشکلی نخواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه سیستم روشنایی پل زائر نیز تکمیل و بهسازی شده است، افزود: درب های سالن های مسافری تعویض و بهسازی شده و همچنین مجتمع خدمات رفاهی این مرز نیز تکمیل شده و ساخت و تجهیز یک باب مسجد در نزدیکی مرز نیز با تمام امکانات برای زوار به اتمام رسیده است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان ایلام از تردد روزانه 3 هزار نفر از مرز مهران خبرداد و خاطر نشان ساخت: در 3 ماه ابتدایی سال جاری در حوزه شهرستان مهران بیش از 500 هزار نفر جابجا شده که از این تعداد 265 هزار نفر ایرانی و مابقی آنها اتباع بیگانه بوده اند.
مهرداد جهانی به ورود 233 دستگاه اتوبوس عراقی به کشور از پایانه مرزی مهران در 3 ماهه اول سال جاری اشاره کرد و گفت: علاوه بر این 706 دستگاه سواری نیز در مرز مهران تردد کرده اند.
وی با اشاره به اینکه 43 شرکت حمل و نقل کالا در استان فعال است، بیان داشت: 3 هزار دستگاه کامیون، کار حمل و جابجایی کالا را در استان انجام می دهند که در همین راستا بیش از 4500 راننده مشغول به کار هستند.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان ایلام از فعالیت 51 شرکت حمل و نقل مسافر در استان خبرداد و یادآور شد: بیش از 1600 دستگاه انواع خودرو ناوگان حمل و نقل عمومی استان را تشکیل می دهند که در 3 ماه ابتدای سال جاری 490 هزار نفر توسط این ناوگان در استان جابجا شده که 220 هزار نفر درون استانی و مابقی به سایر استان های کشور جابجا شده اند.
جوان، طی 5 ماهه ابتدای امسال، بیشترین حجم کالاهای ترانزیتی کشور اعم از نفت و غیر نفتی از مسیر جاده به دریا ترانزیت شده است.
حجم کل کالاهای ترانزیتی نفتی و غیرنفتی از این مسیر دو میلیون و 703 هزار و 363 تن بود که 51.4 درصد از کل ترانزیت انجام شده طی این مدت را تشکیل میدهد.
همچنین گزارش مرکز فناوری اطلاعات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای حاکی از آن است که بیشترین حجم کالاهای نفتی ترانزیت شده از مرزهای جادهای کشور با روش جاده به دریا و بیشترین کالاهای غیرنفتی ترانزیت شده از مرزهای جادهای کشور به روش دریا به جاده ترانزیت شده است.
طی 5 ماهه ابتدای امسال، دو میلیون و 354 هزار و 848 تن کالای نفتی از طریق جاده به دریا از مرزهای جادهای کشور ترانزیت شده است. بعد از این مسیر، مسیرهای دریا به جاده، جاده به جاده و دریا- جاده – دریا پرترافیکتذرین مسیرهای ترانزیتی برای عبور کالاهای نفتی بودند.
همچنین طی این مدت یک میلیون و 51 هزار و562 تن کالای غیر نفتی نیز از مسیر در یا به جاده از مرزهای جادهای کشور ترانزیت شده است. مسیرهای جاده به جاده، جاده به دریا و دریا- جاده – دریا مسیرهای پرترافیک بعدی برا یترانزیت کالاهای غیر نفتی بودهاند.
گفتنی است، طی 5 ماهه ابتدای امسال حدود 5255 هزار تن کالا از کشور ترانزیت شده است که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییر چندانی نداشته است. دو میلیون و 613 هزار و 480 تن از کالاهای ترانزیت شده از مرزهای جادهای کشور نفتی و دو میلیون و 641 هزار و 71 تن کالاهای ترانزیتی از کشور، غیر نفتی بوده است.
توضیح: آمار ترانزیت ریلی در جدول منظور نشده است.
به گزارش خبرگزاری برنا از همدان، مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان اظهار کرد: گردنه اسدآباد یکی از مسیرهای اصلی و شاهراه در استان همدان است که ارتباط بین استانهای ایلام، کرمانشاه و تهران و نقاط جنوبی کشور از طریق این گردنه حاصل میشود.
وی بیان کرد: به منظور افزایش ایمنی و روان شدن ترافیک در این گردنه از سال گذشته با پیگیریهای استاندار و مدیران متولی اعتباری از حوزه راهداری وزارت راه و شهرسازی برای این مهم انتقال یافت.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان خاطرنشان کرد: در حال حاضر کار مطالعاتی و انتخاب پیمانکار برای تعریض و بهسازی این گردنه انجام شده است.
وی افزود: طرح تعریض و بهسازی گردنه اسدآباد در دو فاز در حال انجام است و در فاز اول از بالای گردنه به سمت اسدآباد مسیری به طول 8 کیلومتر با اعتبار 7 میلیارد و 500 میلیون تومان بهسازی و تعریض شده است. مدت زمان انجام طرح بهسازی و تعریض این گردنه 18 ماه است و با انجام طرح سه خط سربالایی و دو خط سرازیری برای این محور در نظر گرفته شده است.
این مسئول درباره پوشش ضعیف مخابراتی و آنتندهی موبایل در گردنه اسدآباد گفت: در بالای گردنه آنتندهی مناسب است و با وجود تلاش مخابرات و نصب دکل برخی از نقاط کور در این مسیر هنوز آنتندهی ندارند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان خاطرنشان کرد: بحث آنتندهی موبایل در گردنه اسدآباد در کارگروه ایمنی، حمل و نقل و ترافیک مطرح شده و در این خصوص راهکارهایی در نظر گرفته خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی، حسن نودهی با بیان این مطلب گفت: عملیات بهسازی و آسفالت راه روستایی امان آباد – دولت آباد به طول 7/2 کیلومتر با عرض 5/5 متر و ضخامت آسفالت 6 سانتی متر با هزینه ای بالغ بر 2 هزار و 800 میلیون ریال و تخصیص 100 تن قیر رایگان اجرا شده است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت محور مذکور که دو روستای امان آباد و دولت آباد را به محور اصلی متصل میکند، تا کنون از راه آسفالت بی بهره بوده است که این عملیات در راستای رفاه حال شهروندان و سهولت در رفت و امد اهالی اجرا گردیده است .
مسئول راه و شهرسازی شهرستان فیروزه همچنین اظهار داشت: هم اکنون بالغ بر 95 درصد از روستاهای بالای 50 خانوار موجود در حوزه استحفاظی این نمایندگی از نعمت راه اسفالته بهره مند می باشند
به گزارش خبرگزاری فارس از تالش، شعبانعلی خاوری ظهر امروز در جریان بازدید از طرحهای عمرانی و مسکن مهر این شهرستان هدف از سفر خود را بررسی مشکلات در حوزه راه و مسکن مهر و برخی از پروژههای راه عنوان کرد.
وی با بیان اینکه وضعیت مسکن مهر در جلسهای تشریح شد، تصریح کرد: در این جلسه اختلاف نظری که بین ما و قوه قضائیه وجود دارد مطرح شده و برای جمعبندی موضوعات آماده هستیم.
مدیر کل راه و شهرسازی گیلان ادامه داد: در جلسه مذکور تأکید کردیم هرگونه تعلل و تأخیر در ساخت مسکن مهر ضرر آن متوجه مردم میشود و از مسئولان مربوطه میخواهیم با رسیدگی به مشکلات موجود، در ساخت این پروژه تسریع شود.
وی از آغاز عملیات روشنایی در محور پونل خبر داد و یادآور شد: با اتمام بحث روشنایی این محور که حجم قابل توجهی از نظر ریالی و فیزیکی است، موجب افزایش ایمنی محور میشود.
خاوری احداث پروژه کمربندی پرهسر و خطبهسرا را جزو تکالیف وزارت راه عنوان کرد و افزود: اگر بحث تامین مصالح آن در شهرستان برای ما برطرف شود این پروژه سرعت بهتری برای اتمام پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه پل غیرهمسطح اسالم مصوب شده و مشکلات اجرایی ندارد، خاطرنشان کرد: بخش تصرف شده این پل مربوط به یک دستگاه دولتی دیگر است که در مصوبات شورای ترافیک استان مصوب شد که آن دستگاه مربوطه نهایت همکاری را برای در اختیار گذاشتن اراضی عرصه کند.
این مسئول از وضعیت آسفالت راههای روستایی تالش گفت: 59 درصد راههای روستایی تالش آسفالت است به جز بخش عشایری که تکلیفی برای آن نداریم.
وی خاطرنشان کرد: امسال توافق شده و این آمادگی وجود دارد که قیر آسفالت راههای عشایری برای هر نهادی که متولی است تامین شود و ما تنها عهدهدار بخش آسفالت راههای روستایی هستیم و تاکنون 45 کیلومتر از راههای روستایی تالش آسفالت شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند ،طوفان توام با گرد و خاک امروز موجب کاهش دید و اخلال در تردد مردم شهرستان هیرمند و برخی از راههای روستایی شد.
محسن رحم دل کارشناس هواشناسی زابل در گفتگو با اوشیدا گفت: وزش باد شدید و در گرد و خاک روزهای دوشنبه و سه شنبه بر آسمان سیستان حاکم خواهد شد.
وی افزود: شدت وزش باد در نقاط مستعد توفان نسبت به سایر مناطق باعث بالارفتن غلظت آلودگی هوا از استانداردهای جهانی خواهد شد.
رحم دل با بیان اینکه آلودگی هوا در سیستان یک هشدار جدی برای سلامتی ساکنان این منطقه است ،بیان کرد: ذرات معلق در هوای آلوده مرکب از انواع میکروب و ویروس های بیماری زا هستند که بر سلامت افراد خطر ساز بوده و باعث تولید بسیاری از بیماریهای ریوی و تنفسی در این منطقه گردیده است.
فقیهی رئیس اداره راه شهرستان هیرمند در خصوص آخرین وضعیت راه های ارتباطی روستایی گفت : در حال حاضر هیچ جاده ای مسدود نیست،اما با کاهش دید شدید مواجه شده که مشکلات عدیده ای را برای رانندگان و شهروندان بوجود آورده است.
وی ادامه داد : نیروهای اداره راه و شهرسازی در آماده باش میباشد تا در صورت راه بندانی در محل حاضر و به مسیر ارتباطی را بازگشایی کنند.
فقیهی با اشاره به اهمیت پایانه مرزی میلک و جاده ترانزیتی افزود : در حال حاضر اکیپی از نیروهای راه داری به صورت ۲۴ ساعته در پایانه مرزی مستقر هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نهبندان خبر، حسن غفوری فرد، رئیس اداره راه و شهرسازی نهبندان از خسارت 1 میلیارد و 650 میلیون ریالی طوفان شن به مسیرهای ارتباطی این شهرستان خبر داد.
وی افزود: وزش باد با سرعت 80 کیلومتر در ساعت باعث مسدود شده محورهای ارتباطی، پر شدن دهانه 385 پل موجود در محورهای نهبندان – زابل، نهبندان – شهداد، سفیدابه - حیدر آباد و دوکوهانه و همچنین واژگونی تابلوهای منصوبه در محورهای مذکور گردید که با تلاش راهداران طی چهار نوبت به طور مستمر بازگشایی شد.
غفوری فرد تصریح کرد: طی این چهار نوبت دستگاههای گریدر، لودر، مایلر و هشت نفر نیروی انسانی مشغول بودند که در مجموع 1 میلیارد و 650 میلیون ریال به جاده های نهبندان خسارت وارد شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی نهبندان یادآور شد: هر ساله حدود دو ماه از سال دستگاههای راهداری این شهرستان در قالب سه اکیپ درگیر تنقیه پلها و قنوها و پاکسازی و ماسه روبی سطح جاده هستند.
وی در پایان خواستار پیش بینی اعتبارات کویری بیشتری برای این حوزه به منظور نگهداری راه ها شد.
صاحبخبر - به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از اداره کل راه و شهرسازی کردستان محمد صادق وجدی با اعلام این مطلب افزود :حدود ۷۴ درصد راههای استان کردستان ،مانند بهسازی محور بیجار – زنجان ، سنندج-مریوان، سقز – بانه، سقز-مریوان، بیجار – همدان، بانه-مریوان و بزرگراه کرمانشاه-میاندوآب از جمله این پروژه ها است. همچین اتمام بزرگراه سنندج – همدان نیز در جریان است و همزمان با این پروژه ها بین شهری، ۱۲۰ پروژه احداث و بهسازی راه روستایی نیز در حال اجرا است که در مجموع کردستان را به کارگاه راهسازی تبدیل کرده است.
وجدی با اشاره به هزینه کرد حدود ۱۴۰ میلیارد تومان در سال ۹۴ و ۸۵ میلیارد تومان در سال ۹۳ از وجود پتانسیل کافی برای انجام کاربیشتر در استان در صورت تأمین اعبتار و منابع مالی لازم خبر داد.
۱۰آسفالت کیلومتر از محور دیواندره – سقز
به گفته حسن شهبازی ،رئیس اداره نگهداری راه های شهرسازی کردستان روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور دیواندره – سقز نیز به پایان رسید. مسیری که روکش آسفالت در آن انجام شده از خروجی دیواندره شروع شده وتا کیلومتر ۱۰ ادامه یافته است.
شهبازی گفت: ۵ کیلومتر از این محدوده ۱۰ کیلومتری سه خطه و باند کندرو است و مابقی نیز به صورت دو خطه و در دولایه و ماسه و آسفالت و یک لایه نیز آسفالت بیندر اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه برای انجام این حجم عملیات بالغ بر ۲۱ میلیارد ریال هزینه شده است ادامه داد : مبلغ فوق از محل اعتبارات سازمان راهداری تأمین و هزینه شده است./
مطبوعات فارس / شمشیری با اعلام این خبر گفت: عملیات لکه گیری اتوبان شیراز – اصفهان حدفاصل تنگه خشک – پل خان به طول 60 کیلومتر در حال اجراست.
وی اظهار داشت: راه ها به طور مستمر در معرض انواع گوناگونی از تنش های ناشی از عوامل مانند لار ترافیکی، تغییر دما، میزان رطوبت و تغییر شکل لایه های زیرین و بستر قرار دارند که این تنش ها منجر به بروز خرابی ها در روسازی و ایجاد ترک ها و در نهایت فرسوده شدن روسازی می شود.
شمشیری متذکر شد: به علت حجم ترافیک سنگین عبوری در محور شیراز – اصفهان و حرکت روسازی این محور، بهسازی و لکه گیری محور در حوزه استحفاظی اداره راه و شهرسازی شهرستان مرودشت در دستور کار این اداره قرار گرفت.
وی هدف از اجرای این عملیات را ایمن سازی محور، جلوگیری از حوادث جاده ای و تردد ایمن وسایل نقلیه عنوان کرد و افزود: عملیات بهسازی محور مذکور با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال درحال اجراست.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی، جواد هدایتی افزود: اطلاعات آماری در مورد ایمنی حمل ونقل به طور عمومی در دو بخش تصادفات و تلفات بیان می شود و براساس آمارهای ارائه شده با کاهش فویتهای تصادفات و سرصحنه طی 5 ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تصادفات جرحی در طی این مدت 4.8 درصد افزایش را نشان می دهد.
مدیرکل آمار، ایمنی وترافیک سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای یادآور شد: سهم ناوگان حمل و نقل عمومی سنگین در تصادفات فوتی پنج ماه سال جاری با 0.5 درصد کاهش به 15.1 درصد رسیده است.
وی گفت: در بخش تلفات رانندگی نیز براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی سازمان پزشکی قانونی کشور در تیرماه متاسفانه افزایش 3.3 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد بودیم که سهم عمده این افزایش تلفات مربوط به راه های روستایی بوده، این در حالی است که در تیر ماه شاهد افزایش اندک 0.7 درصدی تلفات سوانح رانندگی در راه های برون شهری بودیم.
هدایتی یادآور شد: طی سالهای اخیر متاسفانه شاهد افزایش تدریجی و نگران کننده سهم وسایل نقلیه سبک در تصادفات فوتی هستیم و این امر با توجه به سهم 85 درصدی آنها در ترددهای پنج ماه نخست سالجاری٬ ضرورت توجه به عوامل شکل گیری و مهار این پدیده از سوی دستگاههای ذیربط و رعایت بیشتر مقررات از سوی رانندگان به عنوان موثرترین عامل بهبود وضعیت مذکور را ایجاب می کند.
اقتصام(1)1108**1558
مدير كل حمل و نقل و پايانههاي استان لرستان گفت: محور خرمآباد دوره چگني ركورددار بيشترين ميانگين سرعت در بين محورهاي استان هستند.
حسن رحمانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، افزود: در 5 ماهه نخست سالجاري محور خرمآباد – دوره چگني و بالعكس با ميانگين سرعت 95 كيلومتر بر ساعت ركورددار بيشترين ميانگين سرعت در بين محورهاي مواصلاتي استان بوده است.
وی اظهار کرد: میانگین سرعت وسایل نقلیه در جادههاي استان در 5 ماهه نخست سالجاری 83 کیلومتر برساعت بوده که نسبت به مدت مشابه در سالگذشته 2 کیلومتر بر ساعت افزايش داشته است.
این مقام مسئول تصریح کرد: بیشترین میانگین سرعت وسایل نقلیه به ترتيب در محورهای خرمآباد – دوره چگني و بالعکس با 95 کیلومتر برساعت، الیگودرز- ازنا و بالعکس 93 کیلومتر برساعت و پلدختر-خرمآباد 91 کیلومتر برساعت ثبت شده است.
رحماني اضافه كرد: براساس اطلاعات دریافتی از 52 تردد شمار مستقر در محورهای استان، كل تردد ثبت شده در 5 ماهه نخست سالجاري 32،785،916 وسیله نقلیه بوده است که نسبت به مدت مشابه در سالگذشته 7 درصد افزایش تردد را شاهد بودهایم.
وی با بيان اينكه سهم وسایل نقلیه سنگین از کل تردد ثبت شده 24 درصد بوده است، افزود : بیشترین تردد به ترتيب در محورهای سه راهی چالانچولان - دورود با 1،868،702، خرمآباد- بروجرد با 1،486،587 و بروجرد-توره با 1،286،799 وسیله نقلیه ثبت شده كه اوج تردد بین ساعات 19 الی 20 بوده است.
خبرنگار:
به گزارش خبرگزاری میزان، جواد هدایتی درباره آخرین آمار تصادفات رانندگی گفت: اطلاعات آماری در مورد ایمنی حمل ونقل به طور عمومی در دو بخش تصادفات و تلفات بیان میشود. بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی پلیس راهور تعداد فقره تصادفات فوتی ۴.۹ درصد و کشته سرصحنه ۶.۳ درصد در پنج ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته كاهش داشت اما تصادفات جرحی در طی این مدت ۴.۸ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی افزود: سهم ناوگان حمل و نقل عمومی سنگین در تصادفات فوتی پنج ماه سال جاری با ۰.۵ درصد كاهش به ۱۵.۱ درصد رسیده است.
مدیرکل آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای افزود: در بخش تلفات رانندگی نیز بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی سازمان پزشکی قانونی كشور در تیرماه متاسفانه افزایش ۳.۳ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد بودیم که سهم عمده این افزایش تلفات مربوط به راههای روستایی بوده است. این درحالی است كه در تیر ماه در راههای برون شهری شاهد اندك افزایش یعنی ۰.۷ درصد رشد در تلفات سوانح رانندگی راههای برون شهری بودیم.
وی ادامه داد: سفرهای تابستانی هنوز به پایان نرسیده است طبیعتاً در حال حاضر ارائه آمار جامعی از میزان تصادفات وجود ندارد.
هدایتی یادآور شد: طی سالهای اخیر متاسفانه شاهد افزایش تدریجی و نگران كننده سهم وسایل نقلیه سبك در تصادفات فوتی هستیم و این امر با توجه به سهم ۸۵ درصدی آنها در ترددهای پنج ماه نخست سالجاری٬ ضرورت توجه به عوامل شكل گیری و مهار این پدیده از سوی دستگاههای ذیربط و رعایت بیشتر مقررات از سوی رانندگان به عنوان موثرترین عامل بهبود وضعیت مذكور را ایجاب میکند.
انتهای پیام/
گرگان / خبرگزاری صداو سیما/ اجتماعی
رفت و آمد خودروها در تمام راه های گلستان روان ، در حال انجام است .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، رییس پلیس راه گلستان گفت : امروز تاکنون تصادفی در جاده های استان رخ نداده است .
مصدقی مدیر راهداری گلستان نیز گفت : در14 کیلومتر از محور قدیم گرگان – کردکوی ماموران راه و شهرسازی در حال انجام عملیات روکش آسفالت هستند و خودروها با رعایت مسایل ایمنی می توانند در این مسیر رفت وآمد کنند.
مصدقی افزود : در محور مینودشت به شهرک صنعتی این شهرستان هر روز از ساعت شش صبح تا هفت عصر عملیات تعریض پل زیر گذر و تعریض آب رو انجام می شود.
مصدقی از رانندگانی که قصد عبور از مسیر آزادشهر -گنبدکاووس -مینودشت را دارند خواست با رعایت نکات ایمنی از این مسیر عبور کنند.
هواشناسی گلستان نیز اعلام کرد ؛ احتمال رگبار پراکنده ، رعد و برق و وزش باد از بعداز ظهر امروز در مناطق کوهستانی استان وجود دارد.
0002
خبراقتصادي - آمارها نشان می دهد در دنیا به ازای هر ۱۰ هزار خودرو حدود ۹ نفر کشته میشوند، در حالی که در ایران به ازای این تعداد خودرو، ۳۷ تن کشته می شوند.
اگر میانگین ۲۳ تا ۲۷ هزار کشته در حوادث رانندگی در طول سال را همراه با میانگین ۲۵۰ هزار زخمی این حوادث در نظر بگیریم، گویی هر سال در ایران یک زلزله بزرگ با این مقدار کشته و زخمی اتفاق میافتد. همچنین تعداد تلفات جادهای کشور در سال با تلفات یک جنگ تمام عیار برابری میکند.
در ۷ ماهه اول سال ۹۲ روزانه حدود ۵۴ نفر در ایران بر اثر حوادث جادهای جان خود را از دست دادهاند. طبق اعلام سازمان پزشکی قانونی در ۷ ماهه اول ۹۲ در حدود ۱۱ هزار نفر بر اثر حوادث جادهای فوت و ۲۰۴ هزار و ۷۴۱ نفر مصدوم شدهاند.
وضعیت نامناسب حوادث جادهای کشور ما باعث شده بانک جهانی در بررسی و مطالعات خود، وضعیت حوادث جادهای ایران را بحرانی عنوان کند. بر اساس اعلام پژوهشکده بیمه مرکزی ایران، کشور ما از نظر تصادفات ناایمن رانندگی در بین ۱۹۰ کشور جهان، رتبه ۱۸۹ را به خود اختصاص داده و از این جهت، تنها کشور سیرالئون در غرب قاره آفریقا است که وضعیت نامناسبتری نسبت به ایران دارد.
در مقایسه با برخی از کشورهای آسیایی میتوان گفت میزان تلفات تصادفات رانندگی در ایران ۲۵ برابر ژاپن و ۲ برابر ترکیه است.
بر اساس آمارهای موجود، خودروهای سبک و سنگین در ایران تا ۱۰۰ برابر بیشتر از برخی کشورهای دنیا با یکدیگر برخورد میکنند. به عنوان مثال در انگلستان با وجود اینکه تا سه برابر بیشتر از ایران خودرو وجود دارد، میزان بروز تصادفات تا ۳۲ برابر کمتر است. یعنی میتوان گفت به نسبت خودروهای موجود در ایران، حدود ۱۰۰ برابر بیشتر از انگلستان تصادفات رانندگی رخ میدهد.
پیشگیری و مقررات پیشگیرانه
دکتر احمد شجاعی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، گفت: برای جلوگیری از تصادفهای جادهای در کشور بحث پیشگیری و مقررات پیشگیرانه بسیار موثر است و باید به آن توجه شود. رانندگی شغلی است که فرد باید به طور کامل بر آن تسلط داشته باشد، بتواند سریع تصمیم بگیرد و از شرایط غیر منتظره به نحو مطلوب استفاده کند تا حادثهای رخ ندهد یا اگر هم حادثهای رخ داد کمترین خسارت را داشته باشد.
هزینههای اقتصادی و اجتماعی تصادفات
بر اساس این گزارش حوادث رانندگی علاوه بر زیانهای بسیار اجتماعی، ضررهای اقتصادی بیشماری نیز دارد. طبق آمارها روزانه ۳۲ میلیارد تومان ضرر اقتصادی ناشی از تصادفات را متحمل میشویم. مرکز پژوهشهای مجلس در آخرین گزارش خود از تصادفهای جادهای برآورد کرده است، هزینههای اقتصادی و اجتماعی تصادفات رانندگی حدود ۸ درصد تولید ناخالص داخلی است. هزینه مورد نظر در سال ۱۳۹۰ در حدود ۵۱ هزار و ۹۱۰ میلیارد تومان است.
به این اعداد و ارقام اضافه کنیم؛ هزینه درمانی سالانه ۱۱ هزار میلیارد ریالی افرادی که بر اثر تصادف مصدوم شدهاند و هزینه ۱۸۰ میلیون تومانی هر فرد کشته شده در تصادفات و هزینه ۲۸۰ میلیون تومانی هر معلول بر اثر تصادفهای جادهای. بر همین اساس اگر بخواهیم هزینه حوادث رانندگی در سال ۱۳۹۰ را تخمین بزنیم نزدیک به ۵۱ هزار و ۹۱۰ میلیارد تومان میشود.
اگر بخواهیم به نوعی برای روشن شدن ابعاد موضوع این هزینه را با دیگر هزینههای ساخت و ساز در کشور مقایسه کنیم، باید گفت با این پول میتوان ۷۸ مدرسه ساخت که در مجموع ۱۰۰۹ کلاس درس دارند. همچنین با این پول میتوان به بیش از ۸۰۰ هزار زوج جوان تسهیلات ازدواج داد.
عامل انسانی علل بروز بسیاری از تصادفات
سردار محمدرضا مهماندار معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا و از اعضای شورای سیاستگذاری چهارمین کنفرانس بینالمللی حوادث رانندگی و جادهای در این باره معتقد است: در مجموع علل حوادث رانندگی و جادهای به سه عامل بر میگردد که به عنوان عوامل وقوع حوادث به حساب میآیند. انسان، راه و وسیله نقلیه این سه عامل هستند. مهمترین عامل تأثیرگذار در بروز حوادث رانندگی و جادهای که در تحقیقات مختلف به آن پرداخته شده، عامل انسانی است که درصد بالایی از تصادفات به این عامل برمیگردد.
این در حالی است که عوامل ایجاد تصادفات رانندگی و جادهای همانطور که میتوانند شرایط را بهبود ببخشند، از طرف دیگر میتوانند باعث تشدید خسارات شوند و خطر را افزایش دهند. برای نمونه، اگر انسان خطا کند، یک راه ایمن میتواند خسارت وارده و به ویژه خطرات جسمی را کاهش دهد. خلاف این امر نیز میتواند اتفاق بیفتد. گاهی ممکن است وسیله نقلیه یا راه، ایمن نباشد که در این حالت، هوشیاری راننده و عامل انسانی میتواند احتمال بروز تصادفات را کاهش دهد.
در نتیجه باید ابزار لازم در ایمنی راه و وسیله نقلیه بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد و در راستای پوشش خطای انسانی باشد، اما از آن طرف نباید از تأثیر آموزش و فرهنگسازی در عامل انسانی غافل شد.
لزوم توجه به زیرساخت های جاده ای
بر اساس نظر کارشناسان به طور کلی هر تصادفی که صورت میگیرد بر اثر ۴ عامل انسان، جاده، وسیله نقلیه و محیط صورت میگیرد. جادهها و راههای کشور ما در بسیاری از مناطق کشور به خصوص در مناطق کویری، جنگلی و کوهستانی با ایرادهای بسیار جدی ساختاری مواجهند که برخی از این مشکلات اصلاحپذیر نیست و نیازمند تغییر زیر ساختها است. در حالی که باید بدانیم جزای یک اشتباه رانندگی مرگ نیست و جاده باید فرصت جبران اشتباه را به راننده بدهد.
بر اساس آمار و بررسی میزان عوامل تاثیرگذار در تصادفهای کشور، ۵۲ درصد انسان،۳۰ درصد مشکلات جادهای و ۱۳ درصد نقص فنی خودروها در تصادفات رانندگی نقش دارند.
بر اساس تحقیقات به عمل آمده توسط کارشناسان اداره راهور پلیس راهنمایی و رانندگی در سال ۹۳ نزدیک به ۱۵۶ هزار تصادف در جادههای کشور ثبت شده که ۵۴ هزار مورد تصادف که نزدیک به یک سوم کل تصادفات را تشکیل میدهد مربوط به عوامل ناشی از مشکلات مربوط به جادهها بوده است.
در این میان حدود ۸۱ هزار تصادف که نزدیک به نیمی از کل تصادفات جادهای سال ۹۳ را شامل میشود ناشی از اشتباهات انسانی بوده است.
کارشناسان معتقدند که وضعیت هندسی جادهها یکی از اصلیترین عوامل تصادفات جادهای است و رسیدگی به این موضوع خارج از کنترل پلیس و در حوزه اختیارات و فعالیتهای وزارت راه است.
یکی دیگر از مشکلات جادهای در کشور ما مربوط به مشکلات جادههای روستایی است. به این مفهوم که بیشتر جادههای فرعی روستایی نیازمند تسطیح و شنپاشی است و راههای اصلی روستایی نیازمند عملیات بهسازی و آسفالت است. متاسفانه جادههای بخش قابلتوجهی از راههای روستایی و حتی برخی از شهرهای کوچک کشور نامناسب و دسترسی به آنها بر اثر تغییرات محیطی و آب و هوایی از جمله بارندگی، سرما، توفان و باد شدید یا مهگرفتگی امکانپذیر نیست. به گونهای که در فصلهای مختلف سال ارتباط این مناطق با جادهها و شهرهای بزرگ کشور قطع میشود و افراد در حال تردد در این جادهها در راه میمانند.
مشکل بزرگ دیگر وجود مشکل در روشنایی جادهها است. کمبود یا نبود علایم رانندگی و شبنما نبودن بسیاری از آنها، نبود یا وجود اشکال در گارد ریل و استفاده نکردن از گارد ریل فنری، نبود امکانات جدا کننده مسیرهای رفت و برگشت در تعدادی از جادههای کشور و مشکلات آسفالت و آب گرفتگی از جمله مشکلاتی است که موجب نا امن شدن جادههای کشور می شود.
بر اساس اعلام عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، طی ده سال گذشته سرمایهگذاری بسیار کمی در بخش نگهداری جادههای کشور انجام شده است. به همین خاطر امروز بیش از ۴۰ درصد از جادههای کشور در وضعیت نامناسبی قرار دارند و برای روکش آسفالت آنها به طور یکجا، هزاران میلیارد تومان بودجه لازم است.
البته وزارت راه در این زمینه در سال ۹۳ اقدامهای مناسبی انجام داده و میزان روکش آسفالت در سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داشته است. در زمینه روشنایی جادهها نیز، بر اساس قانون مصوب تنها روشنایی تونلها و گردنههای مهگیر باید از سوی وزارت راه تامین شود و باقی مسیر باید توسط نور خودروها صورت بگیرد.
به گفته وزیر راه اولین اولویت وزارت راه، گسترش ITS به منظور مدیریت راههای کشور بود که با توجه به قرارداد نصب ۱۸۸۰ دوربین نظارتی در ابتدای سال پس از گذشت دو سال و نیم، هر ۲۰ کیلومتر از راههای شریانی کشور که ۷۵ درصد ترافیک کشور را به خود اختصاص میدهند، به این سیستم مجهز خواهد شد. بهسازی و روکش آسفالت جادهها در رفع نقاط حادثهخیز اولویت دوم وزارت راه است که بر این اساس، سال گذشته ۱۰ میلیون تن آسفالت ریخته شد و قرار است این میزان در سال ۹۴ به ۱۵ میلیون تن افزایش پیدا کند.
برای تکمیل شبکه راههای کشور حدود ۲۰ هزار کیلومتر راه مورد نیاز است. به طور متوسط برای ساخت هر متر راه اصلی یک میلیون تومان، هر متر بزرگراه ۲ میلیون تومان و هر متر آزادراه ۳ میلیون تومان هزینه میشود. با ۵۱ هزار و ۹۱۰ میلیارد تومان میتوان حدود ۲۶ هزار کیلومتر بزرگراه ساخت.
تجربه کشورهای موفق از جمله سوئد نشان میدهد که اگر میخواهیم در کاهش تصادفات ترافیکی موفق باشیم باید سرعت ارتقای ایمنی راه و خودرو به طور همزمان و با یک سرعت افزایش پیدا کند.
راهکارهای پیشگیری و کاهش تصادفات
بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ را دهه اقدام برای ایمنی جادهها به منظور نجات جان پنج میلیون نفر در جهان عنوان کرده است که در طول سال بر اثر تصادفها و حوادث رانندگی کشته میشوند. با توجه به تاکید دبیر کل سازمان ملل کشورهای مختلف جهان موظف هستند با بررسی دقیق علت تصادفات جادهای و بررسی میزان تاثیرگذاری راننده، جاده، وسیله نقلیه و محیط شرایط را به دقت بررسی کنند و با افزایش استانداردهای موجود، شرایط افزایش سلامت ساکنان زمین را فراهم بیاورند.
به گزارش روابط عمومی اداره كل حمل و نقل و پايانههاي استان همدان، مدير كل این اداره در اين گردهمايي با اشاره به اينكه به طور حتم توسعه راهها به تنهايي نميتواند در ايمن كردن جادهها و كاهش تلفات مؤثر واقع شود و به همين منظور بايد فرهنگ رانندگي ارتقا يابد، گفت: 90 درصد حمل و نقل كشور و 100 درصد حمل و نقل استان همدان از طريق جادهها انجام ميشود و رشد روزافزون خودرو و استفاده از جاده براي جابهجايي بار و مسافر بيانگر اهميت حمل و نقل جادهاي است.
نصرتا... حيدري اقدامات دولت را براي توسعه راههاي فرعي، اصلي، آزادراه و بزرگراه قابل توجه دانست و ابراز اميدواري كرد تشكل مردم نهاد جمعيت طرفداران راهها با همكاري شهروندان با فرهنگ و تمدن ساز همدان بتواند گامهاي مؤثري براي اشاعه و ترويج فرهنگ ترافيكي و ايمني حمل و نقل جادهاي بردارد.
وي از مردم استان خواست با مشاركت در اين امر مهم؛ ثبتنام و عضويت در تشكل مردم نهاد جمعيت طرفداران ايمني راهها سهيم شوند و نقش مؤثري در ايمنسازي جادهها و نهادينه نمودن فرهنگ صحيح عبور و مرور ايفا كنند.
در ادامه معاون امور عمراني استانداري همدان در گردهمايي طرفداران ايمني راهها در همدان بيان كرد: فعالان سازمانهاي مردمنهاد بايد به دور از سياسي كاري براي ارتقاي فرهنگ ايمني عبور و مرور تلاش كنند.
محمودرضا عراقي با بيان اهميت ايمني در عبور و مرور گفت: اين موضوع داراي جايگاه و اهميت ويژه است و بيتوجهي به آن مشكلات فراواني به همراه داشته و باعث داغدار شدن خانوادهها ميشود.
رئيس هيأت مديره جمعيت طرفداران ايمني راههاي كشور نيز در اين گردهمايي با اشاره به آمار 17 هزار نفري تلفات در سال 93 افزود: ايران پنجمين كشور حادثهخيز و ناامن جهان است و اميدواريم با راهاندازي و فعال كردن دفاتر نمايندگي اين جمعيت در سراسر كشور گامي در جهت كاهش حوادث و تلفات برداشته باشيم.
محمد بخارايي خاطرنشان كرد: اگر مدعي هستيم كه جامعهاي با فرهنگ هستيم ايمني يكي از اولويتهاي فرهنگ است و بايد روزهاي بدون حادثه را تجربه كنيم.
وي هدف اصلي فعاليت اين جمعيت را بهبود وضعيت ايمني تردد در جادهها و ارتقاي فرهنگ ترافيكي كشور برشمرد و افزود: تبديل شهروند غيرمسؤول به شهروند مسؤول نتيجه تشكيل اين جمعيت است.
وي مشاركت همه اقشار مختلف مردم در برنامههاي اين جمعيت را خواستار شد و اظهار كرد: 50 درصد جمعيت كشور را بانوان تشكيل ميدهند و در همه حوزهها مشاركت و حضور آنان انكارناپذير است؛ بنابراين از اين ظرفيت بايد در كشور به نحو احسن بهره برد.
در پايان اين گردهمايي ميثاقنامه جمعيت طرفداران ايمني راهها توسط مسؤولان و مدعوين امضا شد.
گفتنی است همزمان با گردهمايي جمعيت طرفداران ايمني راههاي كشور در استان و با مشاركت اداره كل حمل و نقل و پايانهها
سيزدهمين دفتر نمايندگي جمعيت طرفداران ايمني راههاي كشور در محل پايانه مسافربري انقلاب همدان افتتاح شد.
در این مراسم افتتاح مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان همدان گفت: جمعيت طرفداران ايمني راهها با هدف بهبود وضعيت ايمني راهها و ارتقاي فرهنگ ترافيكي از سال 86 آغاز به كار كرده و سال 88 به ثبت رسيده است.
حيدري افزود: قشرهاي مردم ميتوانند در جمعيت طرفدار ايمني راهها نام نويسي كنند و پايگاه اينترنتي www.rsss.irو پست الكترونيكي info@rsss.ir به همراه سامانه پيامكي 30007193 براي كسب اطلاعات بيشتر و ارتباط دو سويه مخاطبان جمعيت در نظر گرفته شده است.
همچنین مدير كل حمل و نقل و پايانههاي استان در بخش دیگری از سخنان خود از فراخوان همكاري معاينات سلامت شغلي رانندگان حمل و نقل عمومي خبر داد.
نصرتا... حيدري افزود: گفت: اين فراخوان در راستاي تداوم و گسترش طرح صحت و سلامت شغلي رانندگان حمل و نقل عمومي جادهاي و به منظور ارتقاي كيفي سطح معاينات و استفاده بهينه از امكانات تخصصي موجود در سطح كشور انجام ميشود.
مدير كل حمل و نقل و پايانههاي استان همدان گفت: به منظور پاسخگويي به متقاضيان و شرايط ثبتنام در فراخوان سايت اينترنتي سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي كشور به آدرس www.rmto.ir قابل رويت است.
وي يادآور شد: همچنين شرايط فراخوان در روزنامههاي كثيرالانتشار جام جم، راه مردم و جهان صنعت در تاريخهاي 15 و 17 شهريورماه چاپ شده است.
به گزارش شیرازه به نقل از پسين جهرم، سرهنگ عبدالعظیم انصاری در تشريح اين خبر گفت: در نخستين سانحه، تصادفی شديد بين يک دستگاه خودرو پژو 405 با يک دستگاه خودرو وانت تويوتا در محور قطب آباد به سمت علويه به وقوع پيوست.
وی افزود: در اين حادثه سه نفر از سرنشينان خودرو پژو 405 به علت شدت جراحت جان خود را از دست داده و راننده و دو نفر ديگر از سرنشينان خودرو مجروح و به بيمارستان منتقل شدند.
انصاری علت وقوع اين حادثه را انحراف به چپ از سوي راننده خودر وانت تويوتا اعلام كرد.
فرمانده انتظامی شهرستان جهرم از حادثه ديگري در روبروی شركت توران گاز شهر جهرم نيز خبرداد و گفت: يک دستگاه سواری پرايد با دو سرنشين با يك دستگاه خودرو كاميونت هيوندا برخورد کرد كه در اين حادثه، يكی از سرنشينان خودرو پرايد بر اثر شدت جراحات وارده در دم فوت و سرنشين ديگر مجروح و به بيمارستان منتقل شد.
اين مقام ارشد انتظامی تصريح كرد: كارشناسان پليس راهور، علت تامه اين تصادف را به تحقيقات بعدی موكول كردند.
انصاری خاطرنشان كرد: در سومين حادثه، يک دستگاه موتورسيكلت در جاده روستای باباعرب به علت عدم توجه به جلو راكب آن و نبود علائم راه سازی در محل واژگون شد كه راكب موتورسيكلت به علت شدت جراحات وارده در بيمارستان جان باخت.
فرمانده انتظامی شهرستان جهرم توجه به قوانين راهنمايی و رانندگی را بسترساز امنيت پايدار خواند و از رانندگان درخواست كرد: در ايجاد امنيت ترافيكی همواره رعايت مقررات راهنمايي و رانندگي را سرلوحه كار خود قرار دهند.
رییس فوریت های پزشکی 115 شهرستان اندیمشک دوشنبه شب به ایرنا گفت: این تصادف ساعت 21 دوشنبه شب در محدوده دور برگردان و نزدیکی دو کوهه رخ داد.
میلاد بهاروند افزود:راننده هر دو خودرو در این حادثه مصدوم شده و به بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک منتقل شدند.
وی اظهار کرد: در میان سرنشینان خودروی پراید سه کودک 6، هفت و 9 ساله بوده که حال دوتن از آنان وخیم است.
چگونگی وقوع این حادثه از سوی پلیس راه اندیمشک در دست بررسی است.
محدوده دور برگردان دوکوهه از جمله نقاط حادثه خیز جاده اندیمشک - پل زال می باشد که ایمن سازی آن برای کاهش سوانح رانندگی ضروری است.
تاکنون چندین حادثه خونین رانندگی در این محدوده به وقوع پیوسته است.
جاده اندیمشک - پل زال - خرم آباد از جاده های ترانزیتی استان های خوزستان و لرستان است.
6068/7281**1613
صفحه شهرستان: اصفهان - خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی: محور محمدآباد – نصرآباد به طول 5/4 کیلومتر در دولاین مجزا و درجهت تامین ایمنی عبور ومرور احداث گردید.مهدی حافظ فرقان رئیس راه وشهرسازی نیک آباد گفت: محور محمدآباد – نصرآباد به طول 5/4 کیلومتر جزو محورهای پرحادثه شهرستان اصفهان بوده که با احداث باند جدید و 4 خطه شدن به بزرگراه تبدیل وآماده بهرهبرداری میباشدوی اظهار داشت:این محور با دولاین مجزا و با رفوژ میانی 6 متر و با انجام خط کشی و نصب کلیه علائم و چراغهای چشمک زن آماده بهرهبرداری است.رئیس اداره راه وشهرسازی نیک آباد با توجه به حذف نقاط پرحادثه در این محور گفت: این محور دارای قوس s شکل بسیار خطرناکی به طول 600 متر بوده که در طرح 4 خطه شدن و در جهت تامین ایمنی مسیر این قوس حذف گردیده است.گفتنی است با 4 خطه شدن این مسیر بارترافیکی بخش مرکزی و محور جرقویه – شهرضا به این محور هدایت میشود که از وقوع حوادث رخ به رخ جلوگیری و ایمنی وامنیت عبور ومرور برقرار میباشد
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، مهدی حافظ فرقان اضافه کرد: محور محمدآباد – نصرآباد به طول 5/4 کیلومتر در دو خط مجزا و برای تامین ایمنی عبور و مرور احداث شده است.
رییس راه و شهرسازی نیک آباد با اشاره به اینکه این مسیر جزو محورهای پرحادثه شهرستان اصفهان است، افزود: این مسیر با احداث باند جدید، چهار خطه و به بزرگراه تبدیل شده است.
وی توضیح داد: این جاده با دو خط مجزا و با رفوژ میانی 6 متر و با انجام خط کشی و نصب کلیه علائم و چراغهای چشمک زن آماده بهره برداری است.
رییس اداره راه وشهرسازی نیک آباد با اشاره به حذف نقاط پرحادثه در این مسیر گفت: این راه دارای قوس s شکل بسیار خطرناکی بطول 600 متر بود که با اجرای طرح چهار خطه شدن، این قوس حذف شد.
براساس اعلام روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان با بهره برداری از این طرح، بارترافیکی بخش مرکزی و محور جرقویه سفلی به شهرضا و بالعکس به این محور هدایت و از وقوع حوادث جاده ای رخ به رخ جلوگیری خواهد شد.
شهر نیک آباد مرکز بخش جرقویه سفلی شهرستان اصفهان است.
جرقویه سفلی در 115 کیلومتری جنوب شرق اصفهان قرار دارد.
2093/ 6508
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی ادارهکل راه و شهرسازی مازندران، سیدعلی صادقی اظهار کرد: محور ساری ـ خزرآباد بهدلیل ارتباط با دریا، استقرار مراکز دانشگاهی و مراکز صنعتی و وجود روستاهای متعدد در این محور جزء یکی از پرترددترین محورهای استان بهشمار میرود.
وی اضافه کرد: از این رو ایمنسازی این محور در قالب احداث دور برگردان توسط اداره کل راه و شهرسازی در دست اجرا است.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان ساری با اشاره به اینکه بهترین و اقتصادیترین گزینه در پارامترهای سازهای ایمنسازی بریدگیها روش اجرای دور برگردان است، اظهار داشت: پس از بررسی و مطالعه عملیات اجرایی احداث چنددور برگردان در محور ساری ـ خزرآباد در دستور کار قرار گرفت که تا به امروز اجرای عملیات چهار دوربرگردان در سطح این محور به اتمام رسید.
صادقی خاطرنشان کرد: برای اجرای هر دوربرگردان اعتباری بالغ بر 13 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی به نقش تعیینکننده این دور برگردانها در حل مشکلات ترافیک عبوری منطقه اشاره کرد و افزود: با ایجاد این دور برگردانها رویکردهای ترافیک منطقه و تسهیل در رفت و آمد حل شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان ساری یادآور شد: با توجه به بررسیهای به عمل آمده و ارائه راهکارهای لازم برای پیشگیری از تصادفات و تلفات جادهای گامهای مثبتی در راه ارتقای سطح ایمنی در زمینه حمل و نقل جادهای در استان برداشته شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی ادارهکل راه و شهرسازی مازندران، حیدر نوروزی که به همراه معاون وزیر راه و شهرسازی از عملیات اجرایی کمربندی ساری بازدید کرد اظهار کرد: محورهای ارتباطی مازندران جزء شاهرگهای حیاتی برای رشد و توسعه استان بوده و باید همه با نگاه ملی و ویژه به این مهم در جهت ایجاد یک راه ایمن و استاندارد در این استان از هیچ کوششی دریغ نکنیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مزایای توسعه جادهها، رونقبخشی صنعت و بهرهگیری مناسب کارخانجات از نهایت ظرفیت تولید خود است، افزود: یکی از برنامههایی که در دستور کار قرار دارد، اولویتبندی پروژهها با توجه به محدودیتهای مالی و استفاده بهینه از منابع اعتباری است.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران، پروژه احداث کمربندی ساری را بهعنوان یکی از پروژههای مهم و حیاتی مرکز استان یاد کرد و گفت: در طول سال گذشته و امسال پروژه از پیشرفت بالایی در اجرای عملیات اجرایی برخوردار بوده است.
نوروزی بیان کرد: با توجه به شرایط ترافیکی و جادهای در مرکز مازندران، اتمام این پروژه کمک شایانی به تسهیل امر تردد میکند.
وی در پایان گفت: با توجه به قرارگرفتن پروژههای کمربندی شهرهای استان از جمله بابل، نور، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار و سایر در یک ردیف اعتباری، این پروژهها دچار محدودیت و چالشهای اعتباری هستند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از اداره کل راه و شهرسازي استان کرمانشاه، عبداله بهادري در اين باره بيشتر توضيح داد و گفت: با توجه به شرايط اقتصادي فعلي کشور و با توجه به اينکه احداث آزاد راه کرمانشاه-همدان به اعتبار فراواني نيازمند است، سياست راه و شهرسازي در اين بخش واگذاري اين آزاد راه به سرمايهگذار بخش خصوصي است.
مدير کل راه و شهرسازي استان در خصوص محل عبور آزاد راه گفت: نمايندگان سنقر و اسدآباد در خصوص محل عبور آزادراه کرمانشاه-همدان در حال رايزني است که در نهايت با انتخاب سرمايهگذار، در خصوص انتخاب مسير آزاد راه از يکي از دو شهرستان سنقر يا اسدآباد تصميمگيري ميشود.
بهادري با بيان اين که وزارت راه و شهرسازي با جديت به دنبال جذب سرمايهگذار براي حضور در اين پروژه است، گفت: به طور جدي پيگير حضور سرمايهگذار در بخش خصوصي در اين پروژه هستيم و فعلا براي اين پروژه اعتبار دولتي ديده نشده است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حملونقل کشور، خيراله خادمي، معاون ساخت و توسعه راهها، ضمن اعلام اين خبر افزود: اين مسير به طول 37 کيلومتر، موجب کاهش حدود 60 کيلومتري مسير گلگهر به مجتمع بندري شهيد رجايي بندرعباس خواهد شد و صرفهجويي قابلتوجهي در مصرف سوخت و هزينه حملونقل مواد صنعتي-معدني از گلگهر به بندر شهيد رجايي را به دنبال خواهد داشت.
وي با اشاره به ترافيک سنگين محور گلگهر-سيرجان خاطرنشان کرد: مسير فعلي به دليل رفتوآمد روزانه جمع کثيري از مردم سيرجان به مجتمع گلگهر براي کار و همچنين تردد کاميونها و وسايل نقليه سنگين همواره از ترافيک سنگيني برخوردار است، با احداث اين مسير جديد علاوه بر صرفهجويي در زمان سفر از شدت ترافيک محور مذکور کاسته خواهد شد و ايمني هم بالاتر خواهد رفت.
معاون ساخت و توسعه راهها هزينه اجراي اين پروژه را 500 ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: با توجه به توافق سهجانبه تأمين اعتبار راه اتصالي گلگهر به بزرگراه سيرجان-بندرعباس با سهم 50 شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حملونقل وزارت راه و شهرسازي، 25 درصدي شرکت صنعتي- معدني گلگهر و 25 درصدي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع ايران احداث ميشود و در صورت تأمين بهموقع اعتبارات ظرف مدت 24 ماه تکميل و به بهرهبرداري خواهد رسيد.
گفتني است؛ اين راه علاوه بر کاهش فاصله حمل مواد معدني و صنعتي مجتمع گلگهر سيرجان به سمت بندرعباس موجب کاهش زمان سفر براي خودروهايي که از شرق استان فارس و شهرهاي استهبان و قطرويه به سمت بندرعباس سفر ميکنند نيز خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، کليمالله وثوقي، مدير کل اداره راه و شهرسازي زنجان، اضافه کرد: عمليات احداث باند دوم چهار قطعه از اين محور در محدوده اداره راه و شهرسازي استان زنجان به طول ۱۲۰ کيلومتر در حال اجرا است که هدف اصلي از اجراي آن تبديل اين محور به بزرگراه و ارتقاي سطح ايمني و رفاه کاربران خواهد بود.
وثوقي با بيان اينکه تاکنون ۲.۵ ميليارد تومان براي اين محور اختصاص داده شده است گفت: در صورت تأمين به موقع ساير منابع اين پروژه به طور کامل تا سه سال ديگر به بهرهبرداري ميرسد.
به گفته مدير کل اداره راه و شهرسازي زنجان قطعه اول اين محور به طول ۳۲ کيلومتر با پيشرفت فيزيکي ۱۰ درصد و قطعه سوم به طول ۱۸ کيلومتر با پيشرفت ۴۰ درصد به وسيله شرکت جهاد نصر زنجان در حال ساخت است.
وي اضافه کرد: قطعه دوم محور به طول ۴ کيلومتر که داراي تقاطع غير همسطح نيز است به وسيله شرکت سازه آذين تا پايان امسال تکميل ميشود و قطعه چهارم نيز به طول ۲۲ کيلومتر از سوي پيمان راه همدان با پيشرفت ۴۰ درصد هم اکنون در دست اجرا قرار دارد.
به گزارش تابناک مازندران به نقل از خبرگزاری تسنیم از آمل، علی نورزاد در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی پروژه ملی چهاربانده کردن محور هراز با ابراز رضایت از پیشرفت مناسب این راه مواصلاتی، اظهار داشت: اکنون با توجه به ایمنی در راهها و اهمیت بالای محور هراز، این وزارتخانه به دنبال چهار خطه کردن این محور است.
وی ادامه داد: با تلاش نماینده آمل در مجلس، پیگیریهای جدی در زمینه افزایش پیشرفت فیزیکی چهار خطه کردن این محور در حال انجام است.
نورزاد با تاکید براینکه برای اجرای این پروژه ملی، وزارت راه همکاریهایی با همه ارگانها، سازمانها و داخل مجلس و دولت انجام شده است، تصریح کرد: در این زمینه پشتیبانی در تامین منابع مالی انجام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه عملیات اجرایی این پروژه با پیشرفت خوبی در حال انجام است، افزود: امیدواریم قطعه 8 کیلومتری این پروژه بسیار حساس و تاثیرگذار است در آینده به افتتاح برسد.
وی افزود: با توجه به اینکه پایان این قطعه گره ترافیکی را باز میکند، در تلاش هستیم در 15 آبان ماه امسال به بهرهبرداری برسد.
به گزارش ایمنا حجت اله غلامی یکی از پروژههای قابل اهمیت استان اصفهان را کنار گذر غرب اصفهان دانست و اظهار داشت: این کنارگذر به طول 80 کیلومتر از اتوبان نطنز در غرب اصفهان آغاز و از مبارکه به آزاد راه اصفهان – شیراز متصل میشود که بخش عمدهای از مسیر تمام شده است.
وی با اشاره به وضعیت راههای استان اصفهان، افزود: اصفهان دارای 11 هزار و500 کیلومتر راه است که به لحاظ موقعیت خاص استان در مرکز و به عنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر راداراست.
مدیرکل راه وشهرسازی استان اصفهان ادامه داد: با وجود صنایع مختلف در استان حجم سفرهای بسیاری به استان تحمیل میشود و این فشار مضاعف در راههای استان طبیعتا از هزینههای نگهداری بالایی برخوردار است.
اجرای پروژه کنارگذر شرق با مشارکت 70 درصدی بخش خصوصی
وی با اشاره به پروژههای اساسی استان اصفهان بیان داشت: کنارگذر شرق اصفهان به طول 91 کیلومتر به عنوان پروژه قابل اهمیت در اصفهان یکی از پروژههای اساسی استان محسوب میشود که طی جلسات اخیر با مشارکت 70 درصد بخش خصوصی و 30 درصد راه و شهرسازی انجام خواهد شد.
غلامی اضافه کرد: بخش اول این پروژه شامل فاز 1 و2 بوده که با مشارکت بخش خصوصی و با اعتبار پیشبینی شده 350 میلیارد تومان در حال انعقاد قرارداد است.
وی در ادامه تصریح کرد: فاز سوم با 300 میلیارد تومان بودجه در حال پیگیری برای انتخاب شریک است.
مدیرکل راه وشهرسازی استان اصفهان یادآور شد: امیدواریم طی مدت 18 ماه بتوان فاز 1 و2 را که از آزاد راه نطنز به سمت سه راهی فرودگاه اصفهان ادامه پیدا میکند به اتمام و فاز سوم ادامه مسیر به سمت پلیس راه مبارکه را پیگیری کرد.
وی رفع نقاط پرحادثه یکی از اولویتهای استان اصفهان بیان کرد و گفت: محور آزادراه اصفهان – کاشان، سمیرم – یاسوج، گلپایگان – خمین، اصفهان – علویجه و داران – الیگودرز از نقاط پردحادثه در استان است که امیدواریم با اعتبارات تخصیصی در اسرع وقت مشکلات این مسیرها مرتفع شود.
اتمام واحدهای نیمه تمام مسکن مهر روستایی اصفهان تا پایان شهریور 95
غلامی با اشاره به وضعیت مسکن مهر استان اصفهان، اظهار داشت: در این بخش 161 هزار واحد شهری طراحی شده که 74 هزار واحد مربوط به شهرهای بالای 25 هزار نفر جمعیت و 28 هزار واحد زیر 25 هزار نفر جمعیت و 48 هزار واحد در سه شهر جدید بهارستان، مجلسی و فولادشهر است.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین حجم واحدهای مسکن مهر مربوط به فولادشهر با 31 هزار واحد مسکونی است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: در بخش مسکن روستایی 42 هزار واحد مسکن مهر وجود دارد که در مجموع 210 هزار واحد مسکونی است و از این واحدها حدود 135 هزار واحد مسکن مهر افتتاح شده و تحویل متقاضیان گردیده و تا پایان شهریور 95 واحدهای نیمه تمام مسکن مهر به اتمام خواهد رسید.
وی با اشاره به پروژههای افتتاح شده در هفته دولت امسال، بیان داشت: در این ایام بیش از 7 هزار واحد مسکن مهر افتتاح و تحویل متقاضیان شده و خدمات روبنایی آن مثل آموزشی، فرهنگی و پایگاههای انتظامی در بخشی از آن تحویل و بخشی هم در این هفته کلنگزنی و تا شهریور 95 تحویل میگردد.
غلامی در خصوص آمادهسازی مسکن مهر شهرستان شاهینشهر، تصریح کرد: آمادهسازی و محوطه سازی پروژه مسکن مهر این شهرستان طی قرارداد منعقد شده به شهرداری شاهینشهر برای انجام واگذار شده است.
وی با اشاره به اتمام ثبت نام مسکن مهر، اظهار داشت: در راستای تامین مسکن مورد نیاز شهروندان قانون دیگری تحت عنوان قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری وجود دارد که از اوایل برنامه ششم برای اقدام عملیاتی خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی به نقل از اداره کل راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی، صمد شفیع پور گفت: با حضور معاون استاندار و فرماندار شهرستان مرند،نماینده مردم شهرستان های مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی و سایرمسئولان و همچنین اهالی روستا، آسفالت دو روستا ی شهرستان مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی افزود: طول راه روستائی تازه کند آخوند ۱۸۵۰ متر و با عرض ۶متر و با ضخامت آسفالت ۶ سانتی متر و طول راه روستایی دولت آباد ۱۵۰۰ متر و عرض ۶ متر و ضخامت آسفالت ۶ سانتی متر است.
سرپرست اداره راه و شهرسازی مرند اضافه کرد: قبل از اقدام به آسفالت ریزی، عملیات زیرسازی از جمله بهسازی و لکه گیری زیر نظر مهندسان ناظر این اداره و نظارت عالیه اداره کل متبوعه انجام گرفته که ضمنا ورودی و خروجی روستای تازه کند آخوند در همین عملیات بهسازی شد.
مبلغ هزینه شده با احتساب قیر رایگان دولتی برای بهسازی وآسفالت این دو روستا حدود ۶ میلیارد و۷۰۰ میلیون ریال است.
پایان عملیات اجرایی راههای روستایی
به گفته علیرضا اوشال ،رئیس اداره راه وشهرسازی هشترود عملیات اجرائی راه روستائی یساول نیز به پایان رسید. عملیات احداث واریانت، راهگشایی و تعریض راه روستایی یساول با تلاش راهداران این اداره به اتمام رسید و در اختیار اهالی روستا قرار گرفت.
وی افزود : عملیات خاکبرداری برای احداث واریانت موجب افزایش دید کافی برای تردد وسائط نقلیه،کاربران راه و اهالی این روستا شده است.تعداد خانوار موجود در حال حاضر ۱۷ خانوار با جمعیت ۵۸ نفر است.
رئیس اداره راه وشهرسازی هشترود طول مسیر را ۱/۵ کیلومتر،حجم عملیات شن ریزی را ۱۸۰۰ متر مکعب،حجم عملیات خاکبرداری جهت احداث واریانت را ۷۰۰۰ متر مکعب، طول مسیر خاکبرداری شده برای احداث واریانت را ۲۵۰ متر و حجم عملیات خاکبرداری در جهت تعریض مسیر و برداشت ترانشه را ۱۵۰۰ متر مکعب اعلام کرد.
طول مسیر خاکبرداری در جهت تعریض مسیر و برداشت ترانشه ۲ کیلومتر است که یک دستکاه پل آبرو لوله ای یک متری نیز احداث شده است./
به گزارش تابناک کهگیلویه وبویراحمد نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی از جذب ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از وزارت راه و شهرسازی برای توسعه راه روستایی بویراحمد و دنا خبر داد.
غلاممحمد زارعی از جذب ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه راههای روستایی بویراحمد خبر داد و گفت: طی دیدارهایی که با وزیر محترم راه و شهرسازی داشتیم؛ توانستیم این میزان اعتبار را جذب کنیم.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت راههای روستایی در سطح کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: راههای روستایی بویراحمد به نسبت دیگر شهرستانهای استان به دلیل شرایط جغرافیایی و صعبالعبور بودن آنها نامناسب بوده است.
زارعی که از میزان بهرهمندی روستاهای دو شهرستان بویراحمد و دنا از نظر شاخص توسعهای و راه آسفالته بسیار گلایه داشت، گفت: تمام تلاش خود را برای توسعه بخشهای مختلف با اولویت راه روستایی به کار میگیرم و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنیم.
وی با بیان اینکه از نزدیک راههای روستاهای دو شهرستان بویراحمد و دنا را دیدم و بسیاری از آنها در وضعیت اسفناکی به سر میبرند، گفت: با توجه به اعتباری که در دیدار وزیر راه و شهرسازی برای توسعه راه روستایی جذب کردیم امید میرود بتوان شاهد ارتقاء راههای روستایی باشیم.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به وضعیت راههای روستاییی باید بر اساس اولویت اعتبار به آنها تخصیص داده شود تا شاهد توسعه و ارتقاء راههای روستایی در استان باشیم.
زارعی با تأکید بر اینکه میانگین تخصصی اعتبارات به روستاهای بالای ۵۰ خانوار تخصیص داده میشود، گفت: بر اساس نقشه گوگل وضعیت روستاها و راههای ارتباطی آنها مورد بررسی واقع میشود.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بعد از روستاهای بالای ۵۰ خانوار در توسعه راه روستایی روستاهای بالای ۲۰ خانوار در دستور کار قرار میگیرد که امیدواریم با برنامهریزی و کارشناسی مناسب بتوان شاخص راه روستایی را ارتقاء بخشید.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت جاده ارتباطی روستای دلیبجک کبگیان و عدم دسترسی اهالی منطقه به مرکز کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از اعتبارات که از وزارت راه و شهرسازی جذب کردیم راه روستایی دلیبجک کبگیان با بررسی وضعیت آن منطقه حتما دیده میشود.
زارعی خاطرنشان کرد: در بازدیدی که از منطقه دلیبجک کبگیان داشتیم وضعیت راه آنها نامناسب بود که باید با کارشناسی درست نسبت به رفع مشکلات حوزه راه روستایی این منطقه اقدام شود.
منبع: فارس
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن یونسی در گفتوگو با خبرنگار شهرضانیوز با اشاره به نصب پل عابر پیاده در روستای مهیار، اظهار کرد: با توجه به مجاورت روستای مهیار با جاده ترانزیت اصفهان، شیراز و بروز حوادث جادهای منجر فوت، نصب پل عابر پیاده در این روستا یک ضرورت بود.
وی با بیان اینکه نصب پل عابر پیاده در دستورکار شهرستان بود، افزود: با پیگیریهای انجام شده ۳ میلیارد ریال اعتبار برای پل هوایی جاده مذکور در محل بافت مسکونی روستا اختصاص و در محل نصب شد.
بخشدار مرکزی شهرضا با بیان اینکه نصب پل عابرپیاده یکی از خواستههای دیرین مردم روستای مهیار بود، گفت: یکی از اقدامات پیشگیرانه از حوادث، نصب پل عابرپیاده است.
نصب پل عابرپیاده در مقابل مسکن مهر منظریه
وی تصریح کرد: با توجه به مجاورت بافت مسکونی مسکن مهر منظریه با جاده اصلی، ضرورت ایجاد پل عابرپیاده در این مکان به شدت احساس میشد.
یونسی اظهار کرد: با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد ریال پل عابرپیاده در مقابل مسکن مهر منظریه نصب شد.
اصلاح طرح هندسی روستای وشاره
وی با اشاره به مجاورت روستای وشاره با جاده اصلی و بروز تصادفات جرحی و فوتی، بیان کرد: با توجه به مجاورت روستای وشاره با جاده اصلی اصلاح طرح هندسی جاده مذکور و اجرای باند کندرو حدفاصل ورودی و خروجی روستای وشاره در حال اجرا است.
بخشدار مرکزی شهرضا افزود: این طرح با مشارکت اداره راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، دهیاری روستای وشاره انجام میشود.
به گزارش عصرفارس، یکی از مشکلاتی که در روستاهای شهرستان جهرم وجود داشته و سبب مشکلاتی برای مردم این روستاها شده است، نبود جاده مناسب در روستاها یا سنگلاخی بودن آنها است که سبب سختی رفتوآمد روستائیان به شهر و تصادفات بسیار در این مناطق شده است.
علاوه بر آن روستاها اغلب یکی از بهترین جاذبهای گردشگری هستند و طبیعی است که دشواری رفتوآمد به آنها مانع جذب گردشگر میشود. مشکلات راههای روستایی شهرستان جهرم سبب شد که این مسئله و اقداماتی که در این زمینه انجام شده مورد بررسی قرار گیرد.
علیرضا صحرائیان، فرماندار ویژه جهرم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال 93 و 94 در روستاهای بخش کردیان جهرم میگوید: زیرسازی و آسفالت روستای علویه و موسویه به طول یک کیلومتر و 500 متر به ارزش 10 و 3 میلیارد ریال انجامگرفته است.
وی میگوید: از دیگر اقدامات صورت گرفته در این بخش اجرای رمپ ورودی جاده یوسفآباد به چدرویه و نصب برج روشنایی به ارزش 800 میلیارد ریال است.
فرماندار ویژه جهرم اجرای فونداسیون و پایه پل عابر پیاده به ارزش 1 میلیارد و 500 میلیون ریال، رفع نقطه حادثهخیز هورموج و شانهسازی پنج کیلومتر از این مسیر به ارزش یک میلیارد ریال و اجرای پل آب نمای پل رودخانه شور با اعتبار شش میلیارد ریال را از دیگر اقدامات تحققیافته در این زمینه اعلام کرد.
صحرائیان با اشاره به برنامههای آتی در روستاهای این بخش، عنوان میکند: تکمیل پل عابر پیاده روستای یوسفآباد و شروع عملیات اجرایی قسمتی از جاده چنار سوخته ازجمله برنامههای آینده برای این مناطق است.
وی با بیان اقدامات انجامشده در روستاهای بخش سیمکان جهرم، میگوید: تکمیل پنج کیلومتر از جاده بهبهان-پر زیتون به ارزش 20 میلیون ریال و اجرای عملیات خاکبرداری محور جدید بادمجان به لرد خزان به طول 15 کیلومتر به مبلغ پنج میلیارد ریال ازجمله اقدامات انجامشده در این بخش است.
معاون استاندار فارس آسفالت جاده بهبهان- پر زیتون به طول پنج کیلومتر، شروع مجدد جاده تیرافجان به دوزه، روکش آسفالت پشت پر سیمکان، رفع 4 نقطه سانحهخیز این بخش و تکمیل راه روستایی ذیفون از برنامههای آینده برای این بخش عنوان میکند.
صحرائیان گفت: امسال 36 کیلومتر مرمت جادههای روستایی جهرم با هزینه 55 میلیارد ریال انجام شده و نزدیک به 50 کیلومتر زیرسازی و قیر مورد نیاز آن نیز آماده است که تا پایان امسال روکش آسفالت میشود.
وی عمدهترین مشکلات جادههای روستایی جهرم را عدم وجود بودجه دانست و میگوید: با پرداخت اعتبارات تخصیص یافته به موقع میتوان بسیاری از این مشکلات را مرتفع کرد.
محمدرضا رضایی نماینده مردم جهرم در مجلس با اشاره به اقدامات انجامشده درباره زیرساختهای سیمکان بیان میکند: ازجمله این اقدامات روکش آسفالت جاده دسترسی به بخش سیمکان به طول 70 کیلومتر است.
وی بابیان اینکه راههای روستایی این بخش از وضعیت خوبی برخوردار نیستند ادامه میدهد: برخی از منازل روستای کلاکلی در مسیر جاده اصلی بخش سیمکان قرار دارند و در توافقی با بنیاد مسکن و اداره راه و شهرسازی شده مشکلات این بخش حل میشود.
رضایی میگوید: بهدلیل پراکندگی روستاها و دسترسی آسانتر روستاها به شهر دوزه حدفاصل دهستان پشت پر تا پل به بالا از مسیر روستای تیرافجان اعتباری به میزان 420 میلیون تومان اختصاصیافته که با تحقق این مهم مسیر 45 کیلومتری این روستا تا مرکز دوزه به 19 کیلومتر میرسد.
عبدالغفور غفوری بخشدار مرکزی جهرم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینهٔ راههای روستایی در سالهای 93 و 94 در این بخش، میگوید: تکمیل راه روستای موردک به اعتبار 325 میلیارد ریال طول شش هزار و 500 کیلومتر که شامل ترانشه برداری، اجرای بیس، اجرای اسفالت، نصب علائم و خطکشی ازجمله این اقدامات است.
وی بابیان اینکه راه روستایی تشک شامل ترانشه برداری، اجرای بیس، اجرای اسفالت، نصب علائم و خطکشی شده است، تصریح میکند: این اقدامات به ارزش 6 میلیارد ریال بوده است.
بخشدار مرکزی جهرم میگوید: آمادهسازی هفت کیلومتر راه روستای کل حسن خانی جهت آسفالت و قیرپاشی قسمتی از آن به ارزش 15 میلیارد ریال صورت گرفته است.
وی میگوید: اجرای 10 کیلومتر از مسیر سهراهی سیمکان تا گردنه شیر حبیب و 25 کیلومتر از مسیر محور قیر به ترتیب به ارزش 20 و 55 میلیارد ریال انجامشده است.
غفوری بابیان اینکه زیرسازی قسمتی از محور کل حسن خانی به گلک با اعتبار پنج میلیارد ریال انجام شده است، تصریح میکند: زیرسازی مسیر روستاهای خادر و بید کوه به طول پنج کیلومتر به ارزش چهار میلیارد ریال انجامشده است.
وی از بازسازی چهار کیلومتر از مسیر روستای رنجکو بهوسیله خودیاری خبر داد و بابیان برنامههای آینده برای بهبود وضعیت جادههای روستایی، میکند: اجرای هشت کیلومتر از مسیر باغ گر و حسن خانی تا جاده آسفالته فرشته جان لارستان در دستور کار قرارگرفته است.
علیرضا صامری بخشدار منطقه خفر در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اجرای 11 کیلومتر روکش جاده روستاهای صغاده به کته بااعتبار 20 میلیارد ریال، میگوید: اجرای اسفالت 1کیلومتر از روستای باغ کبیر به مبلغ دو میلیارد ریال و اجرای جاده چرگ به هفت میلیارد ریال از اقدامات انجامشده در سالهای 93 - 94 در این بخش است.
وی میگوید: اجرای آسفالت راه روستایی باغ کبیر به امیر سالار، طغر، سیفآباد و لرد خزان به طول 20 کیلومتر، احداث راه روستایی راهکان و مورچگی، روکش آسفالت راههای روستایی و اجرای پل عابد آباد ازجمله برنامههای آتی برای این بخش است.
گزارش از سمیرا امیرسالاری