اقتصاد سبز آنلاین :عضو هیأترئیسه اتاق بازرگانی ایران، ضمن تأکید بر اهمیت همکاری دولت و بخش خصوصی گفت که با تعامل وزارت کشور و اتاق بازرگانی، زمینه ارتباطی منسجم و اثربخش میان دو بخش فراهم شده که میتواند به تقویت صنعت غذا و توسعه اقتصادی کشور منجر شود.
به گزارش خبر نگار ما ، پیام باقری، عضو هیأترئیسه و نائب رییس اتاق بازرگانی ایران، در نشست کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با اشاره به اهمیت همکاری نزدیک میان دولت و بخش خصوصی، گفت: بهواسطه حضور دکتر دوستی در وزارت کشور و ارتباط مؤثر با اتاق بازرگانی، امروز شاهد انسجام بیسابقهای میان این دو بخش هستیم که میتواند آثار مثبت و ارزشمندی برای اقتصاد کشور، بهویژه در صنعت غذا، به همراه داشته باشد.
باقری افزود: همیشه ارتباط منسجم میان بخش دولتی و خصوصی منشأ آثار مثبت برای کشور بوده است. تجربه نشان داده هر زمان این تعامل تقویت شده، نتایج چشمگیری در توسعه اقتصادی حاصل شده است.
وی با اشاره به ساختار جدید کمیسیونهای اتاق بازرگانی ایران توضیح داد: کمیسیون صنایع غذایی یکی از جوانترین کمیسیونهای اتاق ایران است که اگرچه عمر کوتاهی دارد، اما از عمق و ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است. ترکیب اعضای این کمیسیون متشکل از چهرههای برجسته و پیشکسوتان این صنعت است که نشاندهنده کارآمدی بالای آن محسوب میشود.
باقری در ادامه گفت: بهدلیل ظرفیتها و اهمیت بالای صنعت غذا، تصمیم گرفته شد این کمیسیون از کمیسیون کشاورزی تفکیک و بهصورت مستقل فعالیت کند. این جداسازی نشاندهنده جایگاه ویژه و اهمیت راهبردی صنعت غذا در اقتصاد کشور است.
به گزارش خبر نگار ما ، پیام باقری، عضو هیأترئیسه و نائب رییس اتاق بازرگانی ایران، در نشست کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با اشاره به اهمیت همکاری نزدیک میان دولت و بخش خصوصی، گفت: بهواسطه حضور دکتر دوستی در وزارت کشور و ارتباط مؤثر با اتاق بازرگانی، امروز شاهد انسجام بیسابقهای میان این دو بخش هستیم که میتواند آثار مثبت و ارزشمندی برای اقتصاد کشور، بهویژه در صنعت غذا، به همراه داشته باشد.
باقری افزود: همیشه ارتباط منسجم میان بخش دولتی و خصوصی منشأ آثار مثبت برای کشور بوده است. تجربه نشان داده هر زمان این تعامل تقویت شده، نتایج چشمگیری در توسعه اقتصادی حاصل شده است.
وی با اشاره به ساختار جدید کمیسیونهای اتاق بازرگانی ایران توضیح داد: کمیسیون صنایع غذایی یکی از جوانترین کمیسیونهای اتاق ایران است که اگرچه عمر کوتاهی دارد، اما از عمق و ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است. ترکیب اعضای این کمیسیون متشکل از چهرههای برجسته و پیشکسوتان این صنعت است که نشاندهنده کارآمدی بالای آن محسوب میشود.
باقری در ادامه گفت: بهدلیل ظرفیتها و اهمیت بالای صنعت غذا، تصمیم گرفته شد این کمیسیون از کمیسیون کشاورزی تفکیک و بهصورت مستقل فعالیت کند. این جداسازی نشاندهنده جایگاه ویژه و اهمیت راهبردی صنعت غذا در اقتصاد کشور است.